2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bende öyle yürürken sol kısım daha cok ağrıyor. Yürümede problem yasıyorum. Dinlenrşsem sıkıntı olmuyor ama uzun süre oturursam ağrı oluyır aynı yerde
Senin günün netleşti mi canım, kontrol ne zaman?

Benim çok fena ya bildiğin alt tarafım komple ağrıyor bide vajinada batma gibi acı oluyor. Yürürken canım yanıyor artık
Offf sabah oldu geçmemiş ben bu ağrıyla 10 gün nasıl geçireceğim yaa
Hafta sonuna isi çıkmış şehir dışına gidecejmis annesi ile babasını çağırmış benim Yanımda dursunlar diye benim de hiç biseyden haberim yok şaka gibi
Aaaaa aklınca iyilik yaptı saolsun. Neyse üzme kendini, haftasonu için mi?
Arada karnım sertleşiyor doktora söylemek gerekir acaba bunlara sancı diyen de var mış
Karında sertleşme bu haftalarda çok normalmiş sancı diye stres yapmamak lazım bence, belden karna yayılan sancı doğum sancısı ama o kesin.
Ben temizliği bitirdim kızımın oyuncaklarını toparladım fazla oynamadıklarını kaldırdım başka oyuncaklar çıkardım sürekli bişeyler yapasım var hiç kendimde değilim
Sende doğum öncesi enerjisi görüyorum arkadaşım, yorma kendini lütfen.
Bende 3 kasim insallah
Ekliyorum şimdi hayırla sağlıkla gelsin.

Günaydın canlar, benim de son 10 kalmış oluyo bu durumda ugurbocuuu haftaya çarşamba çekimimiz var resmen 38+3 te çekim, kala kala oğlanın doğumundan 5 gün önceye kaldık
Aman dikkat et çok ileri ve tehlikeli bir hafta gün yorulmadan çekilin nerde olacak çekim
Güzel güzel anılar biriktirin bakalım sonra güzel olur bakmak
Tüplerini bağlamayı düşünüyor musun wendy

Kasım Anneleri

Gün Sayan Annelerimiz

nil peri - Sürpriz
Ni454 - Sürpriz
sebert - Sürpriz
Derinndn1234 - Sürpriz
@lawyerlaw - Sürpriz
Papatya1646 - Sürpriz
Jaylah - Sürpriz
@apsssss - Sürpriz
Ece0605 - Sürpriz
F Ftm009 - Sürpriz
hayal alemi - Sürpriz
Inatcikisilik - Sürpriz
@aslihancngz - Sürpriz
K Kayra009 - Sürpriz
@Uzaygrn - Sürpriz
Leveme - Sürpriz
kittenlyy - Sürpriz
Elos35 - Sürpriz
A aria09 - Sürpriz
@apsssss - Sürpriz
limoncicegi41 - Sürpriz

S seastar 26 Ekim
gunes0101 27 Ekim
koalayim 29 Ekim
@sanemsi 29 Ekim
M Mhr0602 30 Ekim
ayllllliiiin35 - 30 Ekim
Edifar 28/29 Ekim/ 3 Kasım
wendy 2 kasım
ugurbocuuu 2 kasım
E energy 2 Kasım
kremalikedi 3 Kasım
0hatu0 3 Kasım
D Dreamlifeee 3 Kasım
rabia16 4 Kasım
Yahrenayy 4 Kasım
akademi1994 7 Kasım
E Eylul3319 9 Kasım
Pmkprns 14 Kasım
nagihan3005 16 Kasım

Çay bağlarında yapılacak inşallah, kuaför ve çekim işimiz var saolsun Zeynep hanımcım yormuyor zaten gebelerini ama annem yok kızları hazırla zaptet o biraz korkutuyor ama kv yardımcı olacak inşallah.

Ya sormadım henüz doktoruma ama eşim kesinlikle karşı sanki, arada laf arası sorsam Allah’ın işine karışma diyip kesitirip attırıyor, Bi de tüpleri bağlı olmasına rağmen gebe kalanlar var, kafam karışık ama bu gittiğimde hem tüp bağlatma hemde çekim için fotoğrafçım gelebilir mi onu soracağım.

Hadi bakalım kolay ve güzel geçsin inşallah.
Bana da çevremden çok soruyorlar çevremde herkes 3 ten sonra bağlatmış ben istemiyorum bir çocuk daha kesinlikle düşünmüyorum ama başka yoldan korunacagiz artık

Off aynen eşime bıraksan 5’ler heralde

valla en büyük dert bu korunma işi of ben Bi de beceriksizmişim baksana hamile kaldığımı bile anlamamamışım, bu kafayla bişi şart bana

Gunaydın melek anneleri ve melek annelerUyku ile aram hala cok iyi. Calısırken yapamadığım sekerlemeleri 2 gundur yapıyorum meselaAma kendımı devamlı degıstırmeye basladım uykumda ve yattığım yerlerim acıyor. Sanki bikac gune rahat uyuyamayacagim gıbı hissediyorum
Tup baglatma benimde aklıma gelen birseydi. Eşimle konustum dusuncem olumsuz dedi. Sanırım 3.yu kendi doguracakKorunmak dertttt

Kızlar yaa, iki bacağımın arası inanılmaz ağrıyor, vajina desem değil anlamadım oralarda Bi yer işte. Var mı öyle bişi hisseden? Çatı ağrısı mı bu da?
Bende var doktora dedım bana magnezyum ılacını kullanmıyo musun dedı gerçekten de kullanmıyorum

Emzirme cayı soran arkadas okudum. Humana aldım ben ve doguma 2 3 gun kala ıcmeye baslayacağım ınsallah.Sayfalar karısık bende kacırmamak ıcın cok ugrastım ama epey kacırdım farkındayım

Bende var doktora dedım bana magnezyum ılacını kullanmıyo musun dedı gerçekten de kullanmıyorum
Kesınlıkle kullanmalısın canım o kadar cok faydasını gordum ki. Sabah aksam ıcıyorum. Kızıma hamileyken kasılmalardan mahvolmustum. Bunda hıc kramp, kasılma falan olmadı sukur. Berbat bısey ya...

kızlar esinizie sormanızı anlıyorum tabi ama sonucta 4. olursa ne onlar doğuracak ne onlar emzirecek ne de sizin kadar emek verip yorulacaklar. benım cok yakın bi arkadasım 3. yıldır tanısıyoruz 3. cocuğuna hamile su an. esi riaya bile izin vermemis o da taktırmamıs. 3 yılda 3 cocuk bilemıyorum ben boyle bi durumda esimi dinlemez gider taktırırdım tabi bağlatmak daha buyuk bir sey sormadan yapılmaz ama istiyorsanız ikna edin derim ben.

esimin de is arkadası bi ablamız 3 e hamile su an o da bağlatıcak ama esi karsı cıkıyordu en son. bu esleri ben anlamıyorum valla.

Kesınlıkle kullanmalısın canım o kadar cok faydasını gordum ki. Sabah aksam ıcıyorum. Kızıma hamileyken kasılmalardan mahvolmustum. Bunda hıc kramp, kasılma falan olmadı sukur. Berbat bısey ya...
benim sadece bacağım aksamları nereye koycağmı bilemiyorum onun dısında cok kasılma olmadı kramp 1 kere girdi ben de magnezyum icmedim ya. kabızlık gecmese iccektim o da gecti.

Bebeğimin suyu neredeyse bitmiş Şimdi ped gibi bisey taktılar geçen hafta herşey normaldi bu hafta suyu çok az kalmis ve sadece 10 gr almış moralim çok bozuk. Gece lavaboda affedersiniz tuvaletimi yaptım bitti sonra yine geldi sanırım o şuydu ve bitmedi .Sonuca göre doğuma alınabilirim dua edin moralim sıfır

aa dualarmz sizinle merak etme uzulme de. az kalmıstı sadece bi kac gun erken kavusursunuz. allah yardımcnz olsun kzusum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…