Senin günün netleşti mi canım, kontrol ne zaman?Bende öyle yürürken sol kısım daha cok ağrıyor. Yürümede problem yasıyorum. Dinlenrşsem sıkıntı olmuyor ama uzun süre oturursam ağrı oluyır aynı yerde
Offf sabah oldu geçmemiş ben bu ağrıyla 10 gün nasıl geçireceğim yaaBenim çok fena ya bildiğin alt tarafım komple ağrıyor bide vajinada batma gibi acı oluyor. Yürürken canım yanıyor artık
Aaaaa aklınca iyilik yaptı saolsun. Neyse üzme kendini, haftasonu için mi?Hafta sonuna isi çıkmış şehir dışına gidecejmis annesi ile babasını çağırmış benim Yanımda dursunlar diye benim de hiç biseyden haberim yok şaka gibi
Karında sertleşme bu haftalarda çok normalmiş sancı diye stres yapmamak lazım bence, belden karna yayılan sancı doğum sancısı ama o kesin.Arada karnım sertleşiyor doktora söylemek gerekir acaba bunlara sancı diyen de var mış
Sende doğum öncesi enerjisi görüyorum arkadaşım, yorma kendini lütfen.Ben temizliği bitirdim kızımın oyuncaklarını toparladım fazla oynamadıklarını kaldırdım başka oyuncaklar çıkardım sürekli bişeyler yapasım var hiç kendimde değilim
Ekliyorum şimdiBende 3 kasim insallah
Hadi güzel haberlerle gel, tüm kontrolü olanlar güzel haberlerle bekliyoruz sizi.Gunaydin kizlar birazdan hastaneye gidecegiz son nts bakalim
Aman dikkat et çok ileri ve tehlikeli bir hafta gün yorulmadan çekilin nerde olacak çekimGünaydın canlar, benim de son 10 kalmış oluyo bu durumdaugurbocuuu haftaya çarşamba çekimimiz var resmen 38+3 te çekim, kala kala oğlanın doğumundan 5 gün önceye kaldık
Hadi bakalım hayirla git gel doğum pazartesi miydi canımGunaydin kizlar birazdan hastaneye gidecegiz son nts bakalim
Çay bağlarında yapılacak inşallah, kuaför ve çekim işimiz var saolsun Zeynep hanımcım yormuyor zaten gebeleriniAman dikkat et çok ileri ve tehlikeli bir hafta gün yorulmadan çekilin nerde olacak çekim
Güzel güzel anılar biriktirin bakalım sonra güzel olur bakmak
Tüplerini bağlamayı düşünüyor musunwendy
Hadi bakalım kolay ve güzel geçsin inşallah.Çay bağlarında yapılacak inşallah, kuaför ve çekim işimiz var saolsun Zeynep hanımcım yormuyor zaten gebeleriniama annem yok kızları hazırla zaptet o biraz korkutuyor ama kv yardımcı olacak inşallah.
Ya sormadım henüz doktoruma ama eşim kesinlikle karşı sanki, arada laf arası sorsam Allah’ın işine karışma diyip kesitirip attırıyor, Bi de tüpleri bağlı olmasına rağmen gebe kalanlar var, kafam karışık ama bu gittiğimde hem tüp bağlatma hemde çekim için fotoğrafçım gelebilir mi onu soracağım.
Off aynen eşime bıraksan 5’ler heraldeHadi bakalım kolay ve güzel geçsin inşallah.
Bana da çevremden çok soruyorlar çevremde herkes 3 ten sonra bağlatmış ben istemiyorum bir çocuk daha kesinlikle düşünmüyorum ama başka yoldan korunacagiz artık
Bende var doktora dedım bana magnezyum ılacını kullanmıyo musun dedı gerçekten de kullanmıyorumKızlar yaa, iki bacağımın arası inanılmaz ağrıyor, vajina desem değil anlamadım oralarda Bi yer işte. Var mı öyle bişi hisseden? Çatı ağrısı mı bu da?
Kesınlıkle kullanmalısın canımBende var doktora dedım bana magnezyum ılacını kullanmıyo musun dedı gerçekten de kullanmıyorum
benim sadece bacağım aksamları nereye koycağmı bilemiyorum onun dısında cok kasılma olmadı kramp 1 kere girdi ben de magnezyum icmedim ya. kabızlık gecmese iccektim o da gecti.Kesınlıkle kullanmalısın canımo kadar cok faydasını gordum ki. Sabah aksam ıcıyorum. Kızıma hamileyken kasılmalardan mahvolmustum. Bunda hıc kramp, kasılma falan olmadı sukur. Berbat bısey ya...
aa dualarmz sizinle merak etme uzulme de. az kalmıstı sadece bi kac gun erken kavusursunuz. allah yardımcnz olsun kzusum.Bebeğimin suyu neredeyse bitmişŞimdi ped gibi bisey taktılar geçen hafta herşey normaldi bu hafta suyu çok az kalmis ve sadece 10 gr almış moralim çok bozuk. Gece lavaboda affedersiniz tuvaletimi yaptım bitti sonra yine geldi sanırım o şuydu ve bitmedi .Sonuca göre doğuma alınabilirim dua edin moralim sıfır
Medicanada mi olucaksin cnmBnmde son 10 kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?