2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben bunu eşime danışmadım eşim belkide bağlat garanti olsun derdi sorsam kendi kararım olarak bağlatmıyorum o baglatsam da baglatmasam da bana bırakır ama hamileliğim öyle zor ve sıkıntılı geçti ki eşim nerdeyse pişman olacak oldu bana kötülük yapmış gibi hissetti bi aralar. Simdi asla bir bebek daha düşünmez başka yöntemler kullanacağız

Neden üzülüyorsun canım gunu dolmuş vakti gelmiş bebek 37 haftalık da olmuş ne güzel kavuşursun bebeğine

yani iste ben erkek olsam bu kararı kadınıma bırakırdım mesela erkekler biraz garip geliyor cok mudahale edince sonucta analık nereee babalık nere yani. tabii ki sonucta ortak alınması gereken bir karar ama kadın istiyorsa erkek neden anlamadan dinlemeden karsı cıkar ki? dini gerekceler ayrı tabii. gunah olduğunu dusunduğu icin karsı cıkıyorsa bi nebze anlayabilirim.

Bende var doktora dedım bana magnezyum ılacını kullanmıyo musun dedı gerçekten de kullanmıyorum
Magnezyumu içememiştim ben ya muz ve sodayla idare ediyoruz.
Kuzum tüp bağlatmak için eş onayı şart o yüzden ortak karar vermek lazım, sadece benim onayımla tüpler bağlanamıyor eş imzası / rızası da isteniyor.
Kuzum hiç üzülme önemli olan senin ve bebeğin sağlığı, suyun gelmiş bak bebek gelmek istiyor, sakın kilo almadı diye üzülme demek ki dışarıda alacak o kiloları anne karnı yetmiş bak ona.

biliyorum onu ama hani kadın cok isterken erkek neden saygı duymaz onu anlayamıyorum yoksa ortak alınması gereken bir karar ama erkeğin kadına bu konuda saygı duyması ve kabul etmesi gerektiğini dusunuyorum. bu benım fıkrım tabi.

bu arada sizden bağımsız yazdım dun arkadasımla konustum 3. gebelik yuzunden bosanma noktasına gelmisler. aldırmak bosanmak konusulmus. bunlar konusulcağına kızın istediği yontemi kullanmasına izin verse boyle hzursuzluklar olmayacaktı.

Dualarımız seninle asla üzülme bebeğine kavuşuyorsun kötü bir haftada değilsiniz. Güzel düşün inşallah güzel olsun

benim sadece bacağım aksamları nereye koycağmı bilemiyorum onun dısında cok kasılma olmadı kramp 1 kere girdi ben de magnezyum icmedim ya. kabızlık gecmese iccektim o da gecti.
Ne guzel sen sanslı sın yasamamıssın canımCok hamıle var bu kramplardan ceken

Evet arkadasının olayı kotu olmus ama iste bazı seyler oluyor ve engellenemiyor yasanılacaklar. Yada olacagı boyleymis diyoruz. Wendy e katılıyorum ortak imza sart. Eş konusu da suanda belki istemiyorsun ama ileride pişman olabilirsin isteyebilirsin dedi o da bir bakıs acısı oldu banaSımdılık durduk bakalım.

Haklısın ama sonuçta bu kararlar ortak verilmesi gereken kararlar en azından bizim evimizin dengesinde, çünkü eşim öyle dediğim dedik bir insan değil, ortak konuşur fikir alır veririz, biraz dini biraz benim sağlığım için ne gerek var normal olan vücuduna extra bişi yaptırıyorsun diyor, illa 4te olacak diye baskı yapmaz tabi, diyorum ya istesem 5 bile olsun der

bi de ben bu yöntemin garantisi yüksek olsa eşimi Bi şekilde ikna ederim de maalesef hiç bir korunma yöntemi gibi bu da %100 korumuyor, öyle olunca da acaba mı diye kalıyoruz işte

Allah arkadaşının da yardımcısı olsun, üzüldüm onun adına.

Ya evet eşim de ondan korkar ilerde ne olacağımız belli mi niye önünü kapatıyoruz diye

Günaydın doğum çantası hazırlıyorum bende bir köşede dursun ne olur ne olmaz diye

İyi yapıyorsunIçimden bir ses bekliyorum hala kalk ve cantayı hazırla diye. Dolabını yerlestırmedim daha cila kokusu cıksın diye bekliyorum. O an gelene kadar bısey yapmayacağım sanırım

Nasibi bu zamanmıs demekki. Üzülme canımhem o buyudu artık ıyı bır haftadasın. Insallah guzel bir surec yasayacaksınMoralini yuksek tut ve kucagına Alacagın anı hayal et

2. Bebek de bence de bağlatma canım şimdi asla dersin ama ilerde ne olur ne olmaz 3 o kadar da imkansız asla değil
Ama 4 aslaben inancım gereği bağlatmıyorum böyle inanıyorum ama biz güzel korunuyoruz büyük konusturmasin dikkat ediyoruz

Kızlar benimde nasipse ilk çocuğum olacak
Nasil koruncaz bundan sorna merak ediyorum
Cunku buzamana kadar hic korunmadik
Esim prezervatifden yana degil gibi cok israr etsem yapar ama kayar mayar çokda güvenmiyorum
Kendim napsam tam bileemdim
Dogum kontrol hapi düşünüyorum gibi

Iste üçççççççççBiraz fantastik geliyor ama olabılır mı ki diye dusunmedim degil eşim oyle deyınceEn son akısına bırak dedim. Korunmak guzel de korunsan da içine bazen suphe oturuyor.Yanı benim Bır de duzensız adet olanlardanım ya her ay acaba mı kısmı aklımı kemiriyor. Spiral taktırmıstım o daha bir sacmalattı. Sonyc olarak dikkat edecegiz gerisi Allahın işi.

canım Allah yardımcın olsun. şu an prematüreye girmiyor doğarsa da doğsun canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…