2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
2. cocukta bağlamıyor dr lar diye biliyorum. 3 cocuk 30 ya da 35 yas sınırı var diye duymustum ama ozelde de uygulanıyor mu bilmem.

Bak o sartlat konusunu hıc duymadım acıkcası. Yapanı var diye biliyorum. Belki dediğin gibi ozelde yapıyorlar bilemedim.

Bana gore hıcbıri tam guvenilir değil Sadece dogum kontrol hapı duzenli kullanımda daha ıyı gıbı geliyor ama onda bile hamıle kalan olabiliyormuş. Bır de dogum kontrol de uzun kullanımda bunyeye zarar diye duymuştum. Ozellikle sıgara ıcenlerde

canım Allah yardımcın olsun. şu an prematüreye girmiyor doğarsa da doğsun canını sıkma
onden gidiyordu sanki değil mi 3400 gram demisti o mu demisti akademi94 mu tam hatırlayamadm ama.

Benim arkadasim pespese 3tane yapti
Yasi suan 34 oldu
Ozelde doktor yasin kucuk baglatma pisman olursun demis baglamamis
aynen drlar da hemen bağlamıyorlar etik sınırlandırmalar var.

onden gidiyordu sanki değil mi 3400 gram demisti o mu demisti akademi94 mu tam hatırlayamadm ama.

aynen drlar da hemen bağlamıyorlar etik sınırlandırmalar var.
bende hatırlayamadım. ama son zamanlarda tansiyon demişti ya o da gelişimi azaltıyor işte.beslenemiyor bebekler tansiyon yükselince. o sebeple ben doktora gidilmesini hep söylüyorum yüksek olduğunda

evt doğum kontroller biraz dengeyi bozuyor vucudun. kardesim pcos icin baslamıstı cok ağır depresyona girdi hemen bıraktı. biz ilk 2 yıl kondom kullandık acıkcası ise yaradı yani doğum yapmamıs kadına ria takmıyorlar ben de simdi adet gorene kadar tekrar kondom sonrasında riaya gecerim. cunku o 3. cocuklu arkdasımla 2. cocuğu olduğunda biraz kafa bumustuk o da kendısıyle kafa bulmustu ama ah mı ettiyse diğer arakdaslar da hemen 2. ye gebe kaldı. beni uyardı dun dikkat et bana kım gulduyse gebe kaldı diye ben eseğimi sağlam kazığa bağlamalym.

Yaaa ne güzel valla. Bende yapmak istiyrodum ama su süreçte hem kendim için hemde ne bileyim yapasım uğraşasım gelmedi

İyi yapıyorsunIçimden bir ses bekliyorum hala kalk ve cantayı hazırla diye. Dolabını yerlestırmedim daha cila kokusu cıksın diye bekliyorum. O an gelene kadar bısey yapmayacağım sanırım
Bende bugün ütü yapacağım bebeğin çantasını tamamlarım, kendiminkilerinde kırışmayacakları koyarım Bi kenara. Bi kısmı annemde önümüzdeki hafta alayım da havalansın evde bari. Durduk durduk isimli değil de imzalı hastane çıkışı yaptırdık bizde gelsin Bi de onu yıkayıp ütüleyeceğim daha.
ben de bakırlı ria düsünüyorum adet gorunce gidip taktırcam ins sağlıkla kucağıma alırsam minisimi. bağlatmak buyuk bir karar alabilir myim ilerde 3 ten sonra bile bilmem. aman her sey kısmet.
Ya ben ilkten sonra korkumdan hemen gidip taktırmıştım aman allahım ağrı batma ara kanama ne varsa yaşadım, inşallah sende olmaz canım, bazı kadınların vücudu kabul etmezmiş bana doktorum istersen Bi kez daha deneriz ama sana olmayacak gibi demişti,

Bi de naçizane tavsiyem; kızım kendini kurtarmadan 2.yapmam ben o kadar yorulamam dayanamam diyodum öyle de yaptım ama fiziksel değil psikolojik olarak çok yoruldum, bence çok arayı açmayın ikisi bir büyüsün çok iyi bir fikirmiş sanki hep kardeşi varmış hayatında gibi olunca daha az yoruluyor insan.

ahahaha biz ne ara bu konulara geldik yaw, daha doğurmadan

Yaaa ne güzel valla. Bende yapmak istiyrodum ama su süreçte hem kendim için hemde ne bileyim yapasım uğraşasım gelmedi
Canım herşeyi ayarladım zor oldu ama elbise vs fikri için yardımcı olurum hiç korkma, çektireceksen hemen fotoğrafçı bul elbiseni tacını al, eşine de uygun kıyafet, Bi de açık hava. Bitti gitti. Ben Bi de 2 kıza uygun elbise ayakkabı ayarlamaya çalıştım aman yoruldum valla.
Kızlar doğumumda annemle babama bırakacaktım ben de kızımı annem yanıma gelmişti hatta ama babam rahatsızlandı, annem de Afyon’a gitti durum böyle olunca. umarım covid değildir

Ahhh yaaaa, neden böyle oluyor ki inşallah iyidir babacığın, şu dönemde bizim gibi böylece kalakalan o kadar çok ki, 2020 doğumları böyle olacak demek ki diyorum, değil ziyaretçi yanımıza refakatçi bulamayacağız resmen

Ay umarım olmaz ya olursa da hormon taktirirm koluma diye düşündüm. Araya 3.5 4 yil koymak istiyorum allah izin verirse ama zman neler getirir bilmem.

Karnim sertlesti ve eklem yeri citlar ya arada oyle ama.cok hafif sesler geliyor karnımdan ağri aci yok bir de karnjm yukari cikti durup dururken. Sizin de oluyor mu?

Kıyafeti nasıl ayarladın canım

Moralini bozma canım bebeğin için erken doğum sayılacak zamanları geçtik çok şükür bundan sonra da herşey yolunda gider inşaallah

Canım üzülme 37.haftadasin bebek artık premature bile degil. Su kesesi kaç cm söyledi mi doktor? Benim 5cm normal sınırın tam altı bana da her an alabiliriz ama korkma artık bebeğin gelişimini tamamladi demişti doktor. Bugün kontrole gidicem. Artık sona yaklaştıkça suyumuz azalıyor sakin korkma

Ne zman gelecekleri belli olmaz hazırla derim

Bende 3 yıl dedim 2 düşükle 5,5u buldu, rabbim güzel zamanda nasip ediyor işte. Sağlıkla güzel zamanda gelsinler inşallah, rabbim isteyen herkese versin.
Kıyafeti nasıl ayarladın canım
Trendyoldan aldım, özelden atayım istersen, kız mıydı erkek miydi senin?
Kızlar sezaryen öncesi tahlilleri bir gün önce mi yapılıyor yoksa sezaryen gününde mi yapılıyor bir de tahlillerde aç olma şartı istiyorlar mı
Benimkini 2 hafta önce yaptılar, yanında olsun dediler eko falan çektiler. Tam gününde diye bişi yok ama sezaryene aç gidiyorsun zaten.

Aaaa hemen mi alabilirler doğuma ? Canım sakin ol dua at , çok erken değil sonuçta öyle düşün

Doğum anında ıse yarıyor mu ıcmek pekı .
Dogum anında engellediğine dair bilgim yok. Bence engellemez cunku dogum agrılari baska türlü bisey hamileliktekı yasanan agrı kramp vs baska bısey canım.Bu tarz ılacların da sayet faydalı olmasını saglamak istersek biraz daha uzunca bir zaman oncesınden mesela 20 gun-1 ay vs gıbı kullanılıyor olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…