2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

Chennnnn
Msjim ortada yazdiklarim gayet normal güzelce teskin etmeye çalışmışım destek olmuşum ama sen cok ofkelisin ve bunun acısı benden çıktı dediğim gibi bende hamileyim duygularim yoğun ama gayet olgun yaklaşmaya çalışıyorum sana burda bende ev hapsindeyim dr a bir muddet gitmek yasak olduğu için bende hic doktora gidemedim ve bu halde dahi pozitif düşünmeye yonlendiriyorum hep grup arkadaşlarımı burdaki herkesi yol arkadaşı olarak gördüm ona gore davranıyorum ama sen anlamadın

Hoşbuldum canım ☺ 34 yaşındayım 3.5 yaşında bir kızım var şu an 4 hafta 4 günlüğüz ☺ Sizler kaçıncı haftalardasınız

Hoşgeldin aramıza canım :)
Biz 5+4 olduk.

Hoşbuldum canım ☺ 34 yaşındayım 3.5 yaşında bir kızım var şu an 4 hafta 4 günlüğüz ☺ Sizler kaçıncı haftalardasınız
Benimde 6 bitti galiba 1 yada 2 gun oldu rainbow u etiketle de seni de kaydetsin canım konu sahibi arkadasin tam ismini etiketle hayırlı ugurlu olsun inşallah hayirla kurtulalim

Inşallah canim Hoş geldin hayırla sağlıkla büyüsün doğsun insallah

R Rainbow3461 merhaba muhtemel doğum 24.11.2020 gözüküyor. 80 kg. 35 yaşındayım. İstanbul. İkiz bebeğimiz olacak insallah

İlk sayfada gördüm açıkçası tam olarak ben de bilmiyorum
:))
Benimde 6 bitti galiba 1 yada 2 gun oldu rainbow u etiketle de seni de kaydetsin canım konu sahibi arkadasin tam ismini etiketle hayırlı ugurlu olsun inşallah hayirla kurtulalim
teşekkür ederim canım hepimize hayırlı olsun ve sağlıklı doğumlar olsun inş

Canım bak Allah yukarda yemin mi edeyim birde anlamıyorum ki BEN SANA TEPKİLİ BİRŞEY YAZMADIM yazdıklarımda kötü ne var bana söylermisin. Bana tepkini anlayamadım ve zaten çok üzgünüm bunu sordum. Bende burada hiç kimseyi tanımıyorum eşim işten gelince bir tek onu görüyorum 4 duvar arasındayım ve bende sadece burada anne adaylarıyla bilgi paylaşıp sohbet edip kafamı dağıtmaya çalışıyorum. Durduk yere bana patladın farkındamısın. Ben birine tepki vereceksem veririm verincede tepki vermedim demem. Ama sen beni çok yanlış anladın biraz sakin ol lütfen

R Rainbow3461 merhaba muhtemel doğum 24.11.2020 gözüküyor. 80 kg. 35 yaşındayım. İstanbul. İkiz bebeğimiz olacak insallah
Merhaba R Rainbow3461 34 yaşındayım bir kızım var 2. Hamileliğim 4 hafta 4 günlüğüz henüz Adanadayız 55 kiloyum 25 kasım tahmini doğum tarihimiz beni de ekler misiniz nereye ekleniyorsa

Kardes bana yazma olur mu sana iyilik yapmaya güzel birşeyler söylemeye çalışan birine yazdiklarina bakar mısın ben evde sakin sakin zaten oturuyorum bir hıncla doktora kızıp gelen burda sana destek olmaya çalışan güzel msjima kırıldım niye tepki verdin felan yazan sensin Allah cok sukur hepimizin Rabbi sen sahit tutmasan da o görüyor bi de biraz sakin ol falan diyerek kaşımaya çalışıyorsun konunun benlede ilgisi yok sana destek olmaya çalışıyorum sen doktordan istediğin muameleyi göremedin konuyu bana döndürmeye çalışıyorsun ama yapma lütfen herkes de bu başlığa dahil olduğum gunden beri nasıl herkese pozitif ılımlı yaklaştığımı bilir diyecek başka birşey bulamıyorum

Arkadaslar hepimiz zor gunlerden geciyoruz hepmizin snirleri bozuk ustelik hamilelik hassasligi denen bir gercek var..kimimiz doktra gidemiyorz kimimiz gidip tatmin olamiyorz merak ve korku icerisinde gunlerin gecmesini bekliyorz..burdaki herkes hamile ve hassas donemlerden geciyorz . Snirlerimize braz dha hakim olup oyle konusalim kimsenin kalbi kirilmasn arkadaslar. Hem size hem bebeginize yaramaz bu durum ..sakin kalalim arkadaslar

Bırbırmıze hep destek olalım tam destek olalım . Hamıle bayanlar hassas oluyoruz tabı yada bazen anlayamıyoruz bırbırmzıı de cevremızı de olabılır bunlar bebısler üzülmesin Hemen yumuşayalım su günlerde hele ınsanın ınsana ıhtıyacı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…