Arkadaşlar günaydın
Hayırlı kandillerimiz olsun :)
Bugün 6+0 dayım henüz ne keseyi ne kalp atışını gördüm. Perşembe randevum var ama bu ortamda gitmeye çok korkuyorum. Bana bir akıl verin ilk gebeliğim be çok gerginim. Hep aklımda kötü senaryolar dönüyor ya dış gebelikse boş gebelikse diye toparlanamıyorum
Nasıl yani 5 tl ye satılan testler orada 100 tl miSaol kuzum allah razı olsungebelik testi alıp kontrol etmeye çalıştım 3 kez dahada alamadım çok pahalı adet olarak en ucuzu 100 liraya falan denk geliyor. İnş herşey yolundadır çok pişman oldum bu ülkeye geldiğime valla ya
Hoşgeldin canım kaydediyorumR Rainbow3461 merhaba muhtemel doğum 24.11.2020 gözüküyor. 80 kg. 35 yaşındayım. İstanbul. İkiz bebeğimiz olacak insallah
Hoşgeldin canım kaydediyorumMerhaba R Rainbow3461 34 yaşındayım bir kızım var 2. Hamileliğim 4 hafta 4 günlüğüz henüzAdanadayız 55 kiloyum 25 kasım tahmini doğum tarihimiz beni de ekler misiniz nereye ekleniyorsa
Noldu kuzum kim nededi 1inin lafina haraket etme boşver herkez konuşuyor boş bos hic takma sen enerjini bozmaKusura bakmayın arkadaşlar bunları okumak maruz kalmak zorunda değildiniz
Bir müddet girmek istemiyorum foruma iyi niyetim başıma geçirildi şu halimde tanımadığım birinin haksızca nefret söylemlerine muhatap oldum evimde iyi olmaya çalışırken bütün pozitif enerjim sömürüldü
Bana o msjlari yazan arkadaş senden de özür dilerim ama herkesi benim gibi bulamazsın karşında onu da unutma.
Canm birbirimize destek oldgmz tek yerburasi . Kndini iyi hissetignde geri dönKusura bakmayın arkadaşlar bunları okumak maruz kalmak zorunda değildiniz
Bir müddet girmek istemiyorum foruma iyi niyetim başıma geçirildi şu halimde tanımadığım birinin haksızca nefret söylemlerine muhatap oldum evimde iyi olmaya çalışırken bütün pozitif enerjim sömürüldü
Bana o msjlari yazan arkadaş senden de özür dilerim ama herkesi benim gibi bulamazsın karşında onu da unutma.
Hoşgeldin canım kaydediyorumR Rainbow3461 Merhaba, ben de araniza yeni katıldım. 27 yaşındayım. Istanbulda'yim. İlk gebeliğim. Muhtemel doğum tarihim 17 kasım, 5+4'üm. 61 kiloyum.
Nezaman istersen kuzum ozaman kaydederimR Rainbow3461 ay valla bende gebeyim bende varım ama o listeye kalp atışını duymadan yazdırmak istemiorum kendimi totem yaptım
Nasıl yani 5 tl ye satılan testler orada 100 tl mi
Katılıyorum hepimiz stres altındayız lütfen birbirimize destek olmaya çalışalım. Umarım bu zor zamanları yakında atlatırız.Kızlar şansımıza şuan parklarda bahçelerde gezip, avm ler de bebek kıyafeti bakacağımız günlerde salgın korkusuyla evlere tıkılmış durumdayız.
Hepimizin hayatı 4 duvar ve eşimizle sınırlandı.
Ne hastaneye girebiliyoruz ne rahatlayabiliyoruz.
Birde hormonlar zaten tavan yapmışken üzerimizde ki bu baskı çok çok çok fazla.
Birbirimizi yanlış anlamalar normal.
Yeter ki üzülüp kalp kırma olmasın.
Siz iyi olun ki zaten bu stresin dibindeyken bebeklerimiz iyi olsun.
Yoksa kasım ayında hepimizin kucağında birer stres topu kolik bebeler olacak
Gerçekten çok tuhaf. Neyse moralini bozma canım Allah inşallah sağlıklı bir bebek nasip eder diğer şeyler önemsizEvet kuzu maalesef öyle birde en ucuzu bu fiyat
Kusura bakmayın arkadaşlar bunları okumak maruz kalmak zorunda değildiniz
Gerçekten çok tuhaf. Neyse moralini bozma canım Allah inşallah sağlıklı bir bebek nasip eder diğer şeyler önemsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?