2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
ARKADAŞLAR MORALİM BOZUK OLDUĞU İÇİN DERDİMİ PAYLAŞTIM. CEVAP OLARAK BANA GÜZEL DİLEKTE BULUNUP YATIŞTIRMAK İSTEYENLERE TŞK EDERİM. VE GÜZELCEDE CEVAP VERDİM HERKEZE. ALLAH DA RAZI OLSUN. AMA BENİM ÜZERİME GELİP BENİ BURADA AĞLATANA DA KUL HAKKIMI HELAL ETMİYORUM. BEN BU FORUMDA BİR ALLAHIN KULLUYLA TERS DÜŞMEDİM.İNSANLARI İNCİTMEK İSTEMEM. HORMONSA BURADAKİ BÜTÜN ANNE ADAYLARINDA HORMON DALGALANMASI VAR. KİMSE BUNUN ARKASINA SIĞINIP BAŞKASINI İNCİTEMEZ. KENDİ DERDİMİ BIRAKIP BİDE KENDİMİ AÇIKLAYACAĞIM DİYE BENİ İNCİTENİ AVUTMAYA ÇALIŞIYORUM ŞAKA GİBİ. İÇİMDE KALSIN İSTEMEDİM BUNLARI YAZMAK İSTEDİM.

Siz size iyilik yapmak isteyene bizzat dediklerinizi kendiniz yaptınız hanımefendi

Yazılanlara da bakılırsa kimin kime daha çok kul hakkı geçmiş görmek çok kolay ama ben boyle nefret içeren seyler söyleyip hakkim haram olsun falan diyemem haksızlık yapilan ben olduğum halde diyemem

Merhaba, hepimiz aynı durumdayız şu anda. Bunda da vardır bir hayır diyelim ne diyelim özellikle ilk gebelikse meraklı ve heyecanlı olmak çok normal ama hamileligimizin gidişi ile ilgili kendini belli eden bir sıkıntı yoksa gergin olmayalim değil mi
Bu hem bebek hem sizin için sağlıklı değil. Bir de burada yurt dışında yaşayan arkadaşlar var, onların ilk kontrolleri çok geç ve kontrol sıklığı çok seyrekmis. Üstelik İsveç Amerika gibi ülkeler de sağlık konusunda çok geride kalmis ülkeler değil... Aksine bizim sağlık sektörümüz gelişmiş olmasına rağmen özellikle özel kurumlarda pek de hastadan taraf olmuyorlar. İnşallah siz de bebeğiniz de sağlıkla geçirirsiniz hamileliginizi. Kendinizi iyi hissediyorsanız hiçbir seycik yoktur inşallah

Nasıl yani 5 tl ye satılan testler orada 100 tl mi

Kusura bakmayın arkadaşlar bunları okumak maruz kalmak zorunda değildiniz

Bir müddet girmek istemiyorum foruma iyi niyetim başıma geçirildi şu halimde tanımadığım birinin haksızca nefret söylemlerine muhatap oldum evimde iyi olmaya çalışırken bütün pozitif enerjim sömürüldü

Bana o msjlari yazan arkadaş senden de özür dilerim ama herkesi benim gibi bulamazsın karşında onu da unutma.

Noldu kuzum kim nededi 1inin lafina haraket etme boşver herkez konuşuyor boş bos hic takma sen enerjini bozma

Kızlar Hepimiz Gergini hepimiz şuan bebeklerizmiz iyimi kalbi atıyomu atacakmı, düştümü düşecekmi derdindeyiz buda yetmezmiş gibi birde salgın derdi varki aman Allahım.... Birbirimize destek olma zamanı canlar lütfen kırmayalım birbirimizi şurda yaklaşık 1 senelik yolculuğumuz var beraber.... Hepimiz mutlu AyrılacağıZ inşallah gruptan sonunda yavru fotoları paylaşarak...

Canm birbirimize destek oldgmz tek yerburasi . Kndini iyi hissetignde geri dön

Kızlar şansımıza şuan parklarda bahçelerde gezip, avm ler de bebek kıyafeti bakacağımız günlerde salgın korkusuyla evlere tıkılmış durumdayız.
Hepimizin hayatı 4 duvar ve eşimizle sınırlandı.
Ne hastaneye girebiliyoruz ne rahatlayabiliyoruz.
Birde hormonlar zaten tavan yapmışken üzerimizde ki bu baskı çok çok çok fazla.
Birbirimizi yanlış anlamalar normal.
Yeter ki üzülüp kalp kırma olmasın.
Siz iyi olun ki zaten bu stresin dibindeyken bebeklerimiz iyi olsun.
Yoksa kasım ayında hepimizin kucağında birer stres topu kolik bebeler olacak

Katılıyorum hepimiz stres altındayız lütfen birbirimize destek olmaya çalışalım. Umarım bu zor zamanları yakında atlatırız.

Allah askına derdiniz ne sizin. Bana neden sardınız. Ben üzgün olduğumu ben bir derdimi paylaştım herkez motive edici seyler yazarken siz;
Hiçte saçma sapan değildir doktorun mercemek kadar bebeğe ne yapmasını bekliyosunuz kese kalp atışı derken çok takıyosunuz dediniz.
Bende; şimdiye kadar hiç beta bile bakılmadığını 4. Aya kadar usg de bakmayacaklarını bu yüzden moralimin bozuk olduğunu ve neden tepkili cevap verdiniz üzüldüm kırıldım dedim
Bunun neresi nefret içeriyor bana söyler misiniz? Üstelik öfkeli konuşmaya devam ettiniz. Beni suçladınız.
Ve ben, beni yanlış anladığınızı sizi terslemediğimi de dile getirip lütfen sakin olurmusunuz diye ricada da bulundum. Siz yine ters cevap verdiniz. Allah rızası için söyleyin kim kimi kırıp uzattı. Yapmayın lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…