2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bugün dayanamadım özel bir hastanede randevu aldım.

Ultrasona girdim, kalp seslerini duydum. Her şey yolundaymış. Darısı sizlere kızlar :)
yaaa çok sevindim darısı başımıza inşallah belki hastaneye gitsem ben de duyarım ama sabırlı davranmak istiyorum

Ne güzel maşallah, sağlıkla kucağımıza almak da nasip olur inşallah. Ben de cuma gününü heyecanla bekliyorum.
Hastaneye giderken maske takın mutlaka.

Canim 2 hanileligimde oyle gecti benim ilk uc ay mahvediyodu beni ama dr soylemeleri kalp atisi oldugunda kusmalar basliyomus Rabbim yardimcin olsun 3. Hamileligim insallah kusmadan geciririm isiymis bide haberiniz olsun hayirli kandiller herkese

Belki geç döllenme olmuştur canım hcg düzenli artıyor mu?

Senin neden riskli canım o bölümemi gideceksin yoksa normal gebelik bölümünemi
Canim bdnim uzun hikaye yazsam satirlara sigmaz benim hamileklerim gelidim duruyo kalp ayislarini alamiyorum birdis gebeligim var 8. hamileligim cok sukur 2 kizim var onlem olarak igne kullaniyorum keseyi gorduk bide kalp atisi ve stresli 9 ay Rabbim hepimizinkini saglicakla kucagina alnayi nazip etsin 15 yillik evliyim bu surec icerisinde dr gibi oldum Rabbim ol deyince oluveriyo iste cok sukur

Canim 2 hanileligimde oyle gecti benim ilk uc ay mahvediyodu beni ama dr soylemeleri kalp atisi oldugunda kusmalar basliyomus Rabbim yardimcin olsun 3. Hamileligim insallah kusmadan geciririm isiymis bide haberiniz olsun hayirli kandiller herkese
İçimi ferahlattınız gerçekten teşekkür ederim inşallah benim de kalp atışları başlamıştır da ondan böyleyimdir

Teşekkür ederim canım sat a göre 6+5 di
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi birşey sormak istiyorum size bende sata göre 6+3 de doktora kalp atışı duymaya gideceğim siz Kalp atışını vajinal usg demi duydunuz yoksa normal usg demi merak ediyorum

Kızlar kalp atışı duyamayanlar geç döllenme durumu var mı yok mu onu mutlaka öğrensinler. Benim şuan 8.haftaya girmiş olmam gerekirdi. Ama ultrasonda 6+1 çıktı. Ve kalp atışını çok az duyabildik. Hamileliğim ultrasonda çıkan boyutuna göre hesaplanıyor.

Allah razı olsun hepimiz sağlıkla kavuşalım ağız tadı ile buyutelim İnşallah normal usg ile duydum. doktorum kalp atışını ben görüyorum burdan ama belki duyamayabiliriz endişe etme dedi. Biraz çabasıyla sağ olsun duyabildik yani eğer ki duyamazsan korkma endişelenme

Aynen canım haklısın sat a göre 7+1 im ama doktorum altı haftalık dedi

Çok teşekkür ederim inşAllah Bende duyabilirim kalp atışını

Moralim çok bozuk hanımlar Bende dün randevum vardı gittim ama canım çok sıkıldı sadece saçma sapan sorular sorup göndermek için randevu yazmış sevgili ebem 6+5 olduk hiçbişi yapmıcakmısınız diye ısrar edince kan aldılar sadece. Israr etmesem onuda yapmayacaklardı. Daha öncede söylediğim gibi 12. Yada 13. Haftalarda bakıyorlardı ilk usg yi öne cekemezmiyiz diye ısrar edecektim ki corona sebebiyle hazirana kadar yani 4 aylık olana kadar ne kesenin nede kalp atışının akıbetini öğrenebileceğim

Şu lanet hastalık herkesi mahvetti bir an önce kurtulsak dört ay çok değil mi ya nasıl bir uygulama mantığım almıyor

Devlet hastanesi diye mi böyle özele gittin mi hıc Çünkü dışarı çıkma yasa olmadığı sürece özelde gün veriyorlar çağırıyorlar canım yine de bilmiyorum ben de en son dört gün önce gittim

Şu lanet hastalık herkesi mahvetti bir an önce kurtulsak dört ay çok değil mi ya nasıl bir uygulama mantığım almıyor

O kadar gerildim ki artık içimi boşalttım resmen. Dalga mı geçiyosunuz dedim ben zaten birbuçuk yılda anca hamile kaldım kese doğru yerde olması gerektiği gibi mi kalp atıyor mu ya gelişimi durduysa nasıl bakmazdınız bunun sorumluluğunu nasıl alacaksınız dedim. 4 ay ne demek ya işler yolunda gitmeyip kalbi atmazsa benide zehirler o zamn ne yapacaksınız dedim. Hem tercümandan hemde doktordan laf yedim neymiş abartıyormuşum dünyanın en iyi sağlık sistemine hakim ülkeyiz dedi gönderdi beni. O kadar moralim bozuk ki

Kuzum ben Türkiye de yaşamıyorum maalesef. İsveçteyim yaşadığım şahirde de insan yok nerdeyse zaten tatil köyü gibi yerdeyim hastanelerde bomboş. Haftayada kan sonucu için randevu yazdı. Çağırıyor gidiyorum ama saçma sapan sorular sorup gönderiyor. Mesela alkol kullandınız mı daha önce kullandıysanız hiç sarhoş oldunuz mu olduysanız birini yaraladınız mı gibi sorular ama usg bakmıyor ısrarla. Bari beta bakın dedim onun ne olduğunu bile bilmiyor tuttu idrar istedi sandımki tahlile gönderecek. Bi baktım idrar testi yapıyor bide tebrikler hamilesiniz dedi. Bütün bunlar kamera şakası olsa keşke

Sacma sapan degildir şu aşamada mercimek kadar bebege ne yapabilir ki ebe diyorsun hemde onlarin elindeki kalp atışı dinleme cihazları 4 5 aydan sonra dinleyebilir ancak basit cihazlar yani benim ebem telefon da aldi bilgilerimi gelme dedi keseydi kalp atisiydi derken cok heyecanli aceleci davranıyorsunuz

Canım ebe derken doktorum yani burada kayıt oluyorsun ve o doktordan başkasına gidemiyorsun herkes genel olarak ebe dediğ içi ebem dedim. Evet sorduğu sorular gerçekten saçma sapandı beni daha önce alkol aldım mı aldıysam sarhoş oldum mu ve olduysam birini yaraladım mı diye sormaya çağırmış bunun için çağırıyo ve oracıkta usg var bakmıyor. Saçma değil mi bu so için çağrılmak. Ayrıca mercimek gibi bebeğe ne yapmalarını bekliyorsun demen çok kırdı beni. Tabiki kesem olması gerektiği gibi mi içi dol mu boş mu kalp atıyormu herkez gi bende mera ediyo ve endişeleniyorum. 2 gün sonra 8.haftaya giriyorum. 4. Haftamda değilim yani. 4 aya kadar hiçbir sey bakmayacaklar diyorum. B sert tepkiniz neden onu anlamadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…