2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
haklısın bilinçaltı çok önemli. annem iki kez çok rahat doğum yapmış ben onu dinlediğim için bir tek hep özendim keşke ben de öyle olsam diye. ama şu an sezeryan olacağım mecburen.
Sezeryanda da kolay ayağa kalkmak acıyı çok hissetmemek için bilinç altını temizlemelisin acı bizim beynimizde oluşturduğumuz bir şey gerçekte olan acının 10katını hissediyoruz bu yüzden.

:)) özellikle erkek bebekler altları açılınca hemen çiş yapıyorlar :)) oğlumun bebekliği aklıma geldi :))kısa bi süre sonra düzene girecektir metak etmeyin ama ilk zmnlar yapacak bişey yok bu kazalar yaşanıyor :)) sütünüzde inşallah en kısa sürede bollaşır sezeryandan sonra süt yetmemeside genelde herkesin başına geliyor pes etmeyin

Kızlar hastane çantası için lohusa pedi olarak hangi markayı tercih ettiniz ya da kullanıp memnun olduğunuz hangisi oldu lohusa küloduda varmış gerçi hangisi ben hiç bilemedim açıkçası

Kızlar hastane çantası için lohusa pedi olarak hangi markayı tercih ettiniz ya da kullanıp memnun olduğunuz hangisi oldu lohusa küloduda varmış gerçi hangisi ben hiç bilemedim açıkçası
Depend canim. Öncekinde de onu kullanmıştım, şimdi de bundan aldim

ya sanki rahmimi icerden tırnaklıyor delmek istiyor gibi acıtıyor sizin de oluyor mu
ben de olmuyor su an. daha onceki haftalarda aşırı rahim gerilmesi, hafif acılar olmuştu. şimdi bir sakinlik durgunluk donemi başladı. sadece geriniyor içerde hissediyorum. elini kolunu esnetiyor herhalde. onun dışında bir acı, sancı vs birşey yok.

Kızlar selam. Bende kontrolden geldim kilo boy iyi ama doktor geri dedi karın çevresi 1 hafta geri cıktı. Bu şekilde olan varmı. Böyle devam ederse 37 de dogumu baslatabilirim dedi
evet canım benim de karın çevresi iki hafta ya da bir hafta geri çıkıyor hep. detaylı da bakıldı yakın zamanda. boyu, genel kilosu, kafası falan normal olunca, kordonu, suyu, organları herşey yerindeyse hiç sorun yokmuş. senin gibi minyon yapılı bebek olacak dedi doktor sadece. anası babası neyse ona çekiyor. eşim de ben de iri yapılı değiliz. hatta açıkladı doktor, karın çevresinin geri çıkması o bolgede az yağ olduğunu gosterir, aynen bizler gibi yani. bazı bebekler iri doğuyor bazısı daha zayıf. daha büyük haftalardaki gerilikler problem olabiliyormuş bazen, bir iki hafta geri ileri çok önemli değil

Doğumdan ödüm patlıyor
Suan sinem kobali görünce kadin hic dogumdan cikmis gibi degil
Gayet cafeteryaya cay icmeye gidip gelmis gibi
Bu ünlülerin niye herseyi kolay

Kesin normaldir ben sezeryandan sonra 3gun karnimi tutup yavas yuruyebildim kadin ceylan gibi sekiyor valla

Canim Rabbim yardimcin olsun insallah hersey cok guzel olacak mis kokulu bebisini alip beraber doneceksiniz hayirli dogumlar simdiden vikmissindir bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…