Kızlar selam. Bende kontrolden geldim kilo boy iyi ama doktor geri dedi karın çevresi 1 hafta geri cıktı. Bu şekilde olan varmı. Böyle devam ederse 37 de dogumu baslatabilirim dedi
Bnmde öyleKızlar selam. Bende kontrolden geldim kilo boy iyi ama doktor geri dedi karın çevresi 1 hafta geri cıktı. Bu şekilde olan varmı. Böyle devam ederse 37 de dogumu baslatabilirim dedi
Ahaha sanirim herkesin dikkatini cekmis kiz resmen hic bisey olmamis gibi kosuyo yaa bizde kadiniz yani bende ilk normal dogurdum ama koşmuyodum boyleKesin normaldir ben sezeryandan sonra 3gun karnimi tutup yavas yuruyebildim kadin ceylan gibi sekiyor valla
Kızlar tek tek etiketleyemedim ama doğum yapacak olanlara hayırlı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız. Ben sezeryan oldum ama 4. Günden itibaren toparladım ayaklandım. Şuan çok şükür iyiyim. İlk 3 gün çok zordu yalan değil. Karnımın şişliği hala devam ediyor o da günden güne kendini topluyor. Beni zorlayan şey sütümün yetmemesi bu nedenle önce emzirip sonra mama veriyorum. Birde bebeğimin altını değiştirirken işiyor ve üstünü batırıyor sürekli kıyafet değiştiriyorum var mı bunun bir çaresi?
Bende minyonum onunda etkisi olabilir.ama neden ozaman 37 de alabiliriz dedi birde armut ye dedievet canım benim de karın çevresi iki hafta ya da bir hafta geri çıkıyor hep. detaylı da bakıldı yakın zamanda. boyu, genel kilosu, kafası falan normal olunca, kordonu, suyu, organları herşey yerindeyse hiç sorun yokmuş. senin gibi minyon yapılı bebek olacak dedi doktor sadece. anası babası neyse ona çekiyor. eşim de ben de iri yapılı değiliz. hatta açıkladı doktor, karın çevresinin geri çıkması o bolgede az yağ olduğunu gosterir, aynen bizler gibi yani. bazı bebekler iri doğuyor bazısı daha zayıf. daha büyük haftalardaki gerilikler problem olabiliyormuş bazen, bir iki hafta geri ileri çok önemli değil
37de niye doğumu başlatıyor bu kısmı anlamadım. Benim de bir iki hafta geri çıkıyor hiç öyle birşey demedi. 39+6 da alacaklar hatta. Bebek hiç kilo mu almiyor gelişimi mi durdu da erkenden almak istiyor? Bir arkadaşımın öyle aldılar ama onun artık gelişmiyordu hiç kilo alımı olmamıştı bir hafta icindeKızlar selam. Bende kontrolden geldim kilo boy iyi ama doktor geri dedi karın çevresi 1 hafta geri cıktı. Bu şekilde olan varmı. Böyle devam ederse 37 de dogumu baslatabilirim dedi
almadım müslinle örterimKızlar puset örtüsü aldınız mi ?nerden aldınız , tavsiyeniz olur mu ?
ben de almadım muslin orterim pusetin icine yastığımsı bir sey aldınız mı pekialmadım müslinle örterim
benim pusetin içinde var bel desteği olan pedi. olmasa alacaktımben de almadım muslin orterim pusetin icine yastığımsı bir sey aldınız mı peki
Kilo geçen hafta 2500 dü bu hafta 2630 boy 49 cm. Sadece minnoş yani karın çevresi 34 ile uyumlu37de niye doğumu başlatıyor bu kısmı anlamadım. Benim de bir iki hafta geri çıkıyor hiç öyle birşey demedi. 39+6 da alacaklar hatta. Bebek hiç kilo mu almiyor gelişimi mi durdu da erkenden almak istiyor? Bir arkadaşımın öyle aldılar ama onun artık gelişmiyordu hiç kilo alımı olmamıştı bir hafta icinde
Kilo da aliyormus neden erkenden almak istiyor bebegi. Benimki de böyle her hafta en fazla 200 Gr alıyor. Daha fazla degil.Kilo geçen hafta 2500 dü bu hafta 2630 boy 49 cm. Sadece minnoş yani karın çevresi 34 ile uyumlu
Merhaba canım bende hiç erkek bebek altı değiştirmedim ama geçen araştırırken şöyle bir şey denk geldi, alt değiştirme pamuğu ya da normal havlu kağıt peceteyi huni yapıyorsun küçük oluyor zaten hatta bir kaç tane yap kenarda dursun bebeğinin altını açınca hemen o hunilerden alıp kapat, çiş yapsada o huniden dışarı fışkırıp sicramiyormus hatta acemi anne kanalı var orda da anlatmıştıKızlar tek tek etiketleyemedim ama doğum yapacak olanlara hayırlı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız. Ben sezeryan oldum ama 4. Günden itibaren toparladım ayaklandım. Şuan çok şükür iyiyim. İlk 3 gün çok zordu yalan değil. Karnımın şişliği hala devam ediyor o da günden güne kendini topluyor. Beni zorlayan şey sütümün yetmemesi bu nedenle önce emzirip sonra mama veriyorum. Birde bebeğimin altını değiştirirken işiyor ve üstünü batırıyor sürekli kıyafet değiştiriyorum var mı bunun bir çaresi?
MantikliMerhaba canım bende hiç erkek bebek altı değiştirmedim ama geçen araştırırken şöyle bir şey denk geldi, alt değiştirme pamuğu ya da normal havlu kağıt peceteyi huni yapıyorsun küçük oluyor zaten hatta bir kaç tane yap kenarda dursun bebeğinin altını açınca hemen o hunilerden alıp kapat, çiş yapsada o huniden dışarı fışkırıp sicramiyormus hatta acemi anne kanalı var orda da anlatmıştı
O nasi ya normaln ucuz olmasi gerekmiyo mu ne sacmaBen de doktordayım kızlar. Nst mi beğenmedi şekerli ye gel dedi bir daha girdim şimdi yine Nst deyim. Of benim işler çok karıştı. Kasılmam sancım da çıktı nst de. Bugün alttan bakıp pleasanta uzaklığını ölçtü. Karından kısa ama alttan normal doğumu başlatacak kdr var diyor. Ama normal doğum anında en ufak bir kanamada sezaryene alıcak. Kanama olma ihtimali de var. Yakından takip edicek beni öyle olursa riskli hasta grubunda. Bu hafta karar vermeyelim dedik. Ama benim de böyle içim rahat etmiyor. Ayrıca hastanenin fiyat politikası da berbat. Sezaryene 6 bin normale 12 bin istiyorlar özel sigortaya. Aradaki fark %100. Saçmalığın daniskası. Eşim diyor başka hastane doktor bakalım. Hastane o paraya değmez. Böyle kaldım ortada ya..
Bizde de normal iki kati 1500 2800 gibi bi fiyati var normal niyeyse pahaliO nasi ya normaln ucuz olmasi gerekmiyo mu ne sacma
Doktor değiştirin bencede hem farklı bir göz görmüş olurBen de doktordayım kızlar. Nst mi beğenmedi şekerli ye gel dedi bir daha girdim şimdi yine Nst deyim. Of benim işler çok karıştı. Kasılmam sancım da çıktı nst de. Bugün alttan bakıp pleasanta uzaklığını ölçtü. Karından kısa ama alttan normal doğumu başlatacak kdr var diyor. Ama normal doğum anında en ufak bir kanamada sezaryene alıcak. Kanama olma ihtimali de var. Yakından takip edicek beni öyle olursa riskli hasta grubunda. Bu hafta karar vermeyelim dedik. Ama benim de böyle içim rahat etmiyor. Ayrıca hastanenin fiyat politikası da berbat. Sezaryene 6 bin normale 12 bin istiyorlar özel sigortaya. Aradaki fark %100. Saçmalığın daniskası. Eşim diyor başka hastane doktor bakalım. Hastane o paraya değmez. Böyle kaldım ortada ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?