2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Evet erkek. Bir çözüm bulmam lazım yoksa hergün kıyafetlerini yıkar oldum
Arkadasiminda erkek o altini acarken bezi hemen altindan cekmiyor biraz hafifletiyor alti hafifleyince erkek bebekler hemen cisini yapiyor cisini yaparken bezi kapatiyor yaptiktan sonra temiz bez bagliyor yani altini acinca biraz beklemen gerekiyor

Ya bazen hersey üst üste gelir olumlu düşünmeye çalış herseyde mutlaka vardır bi hayır Allah annene de kızına da acil şifalar versin

ne kadar pahalı, bu fiyatlar ne böyle. hem de sigorta odemesine rağmen.

Şu pipiye huni olayı çok hoşuma gitti Kardeşimin altını açarken çok kaza kurşununa denk gelmiştim

Bu arada bende normal doğumun daha pahalı olması durumunu ilk defa sizden duyuyorum ama zaten zihnimde hep normal doğumun daha pahalı olması bana mantıklı gelirdi. Çünkü bazen 17-18 saat bile sürebiliyormuş normal doğum sezeryan daha kolay hastane için bence ver narkozu 10 dakikada işlem tamam yani benim kafa böyle çalışıyo

Burada özel hastane olmadığından doğum hastanelerinin hepsi devlete ait ve ucretsiz. Sağlık sigorta türüne göre tekli ya da bir kaç kişilik odalara gidebiliyorsun sadece bir de tek doktor oluyor sana bakan sabit eğer sigortan iyiyse. Onun dışında sezeryan da normal doğum da prosedür olarak herkese aynı, eşit ve ücretsiz.
İstanbul'da iki yaz önce ben Medipol e gitmiştim Kosuyolunda. Sanki çok uçuk gelmemişti fiyatları. Bir sormak lazım. 10bin gibi bir meblağ çok fazla ya.

Kuzum başka görüştüğün hiç doktor var mıydı? Bir anda başka hastane başka doktor da gerebilir seni.
wendy geçmiş olsun kızına. şimdi nasıl?

benim de başağrım devam ediyor hafif hafif. akşama geçer umarım. en azından son gece rahat uyurum. yoksa yarın gece zaten heyecandan uyuyamam ben

Şimdi iyi teyzesi oyun oynuyor, bende evi daha yeni düzene koydum, çamaşır yıkanıyor bol bol

hafiflemiş baş ağrın sevindim, migren fena bi illet maalesef

annem çıktı bu arada kızlar, hafif zatürreye çevirmiş doktor evde tedavine devam edelim demiş çok şükür ki. Hepinize dualarınız için teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden, gönlünüzden geçen olsun, sağlıkla kucaklarımıza alalım evlatlarımızı ağrısız sızısız.

ne kadar pahalı, bu fiyatlar ne böyle. hem de sigorta odemesine rağmen.
Evet sigortam 6 bini karşılıyor. Neden ek 6 bin vereyim ki? Bir de hastane aşırı kalabalık ve eski. Sırf doktor normal doğumcu ve uygun fiyatlı diye orayı tercih etmiştim. Şaka gibiler.
Canım normalde oldukça popüler böyle Amerikada yaşamış bir doktorum vardı. Kadın memoriale geçti, muayenesi 3 katına çıktı, doğum ücreti 15 -16 bin dediler. Eh ben de bu pandemide sigortam neyi karşılıyorsa ona gideyim ek masraf yapmayayım dedim. Eşim de ben de havacılıktayız zaten 3-4 ay işsizdik, işkura bağlıydık. Neyse işte medical parktaki doktoru övdüler hem de doğum 5-6 bin dediler. Arkadaşım 2 doğumu onda normal yaptı. Ama şu an verdikleri fiyat asla değmez. Kardeşimin doktoru var ona mı gitsem bir bilmiyorum. Bir yandan diyorlar ki genel prosedür böyle, doktorları normale sevk etmek için yeni uygulama olabilir. Ay şaştım kaldım.

Şuan iyiyiz canım .doğum sancısı çıktı nts de doktor zorunlu yatış vermisti. İlaçla durdurdular . Bu ikinci yatisimdi 36 olunca engellemeyecek doktor . Şuan 35 haftaligiz
Allah yardımcın olsun canım benim de ağrım oluyor arada ama Allah o derecede değil inşallah ayını doldurursun da öyle gelir bebisin

inşallah bizimde çıkmaz. evet bi doktorla takılı kalmayacaksın . sevindim bebişin iyi olduğuna :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…