Ben kendim icin koydum ama bebek icin gerek yokmushastane cantasına kendımız ve bebis icin havlu koycak mıyız
Medipolde norml 2000 sezeryn 2500 o da yeni zamlamdi yani. Ilk defa duydm valla normaln ucuz olmadigini.Bizde de normal iki kati 1500 2800 gibi bi fiyati var normal niyeyse pahali
Bekliyorum canım bişe olursa hastane 5 dk yakınımda şuan hemen gidicez hafif ağrılarım var yineÇok geçmiş olsun canım. İnşallah anneciğin iyleşir çıkar en kısa zamanda
Canım ne yaptın durumun nasıl
Arkadasiminda erkek o altini acarken bezi hemen altindan cekmiyor biraz hafifletiyor alti hafifleyince erkek bebekler hemen cisini yapiyor cisini yaparken bezi kapatiyor yaptiktan sonra temiz bez bagliyor yani altini acinca biraz beklemen gerekiyorEvet erkek. Bir çözüm bulmam lazım yoksa hergün kıyafetlerini yıkar oldum
Ya bazen hersey üst üste gelir olumlu düşünmeye çalış herseyde mutlaka vardır bi hayır Allah annene de kızına da acil şifalar versinGece bizim evde komple ayaktaydı ama sebep ben değilim, küçük kızım üşüttü mü yoksa hep günlük veriyodum kalmamış evdeki paketli uzun ömürlü sütten vermiştim bozuk muydu (tadında da bişi yoktu) gece bizim yatağın üstüne komple kustusabaha kadar da ne biz ne o uyuyabildik.
Ev alt üst şimdi, halim yok, amaan son günlerde prenses gibi takılmak istiyorum bayaa Külkedisine döndüm ben yaa
yok bu portbebe. bunlar düz zaten. bizimki puset oturur gibi oluyor ya bizdekiler destek gerekebiliyorBenimki bu şekilde. Bunun içine ya da icine başka birşey de mi almak gerekiyor
ne kadar pahalı, bu fiyatlar ne böyle. hem de sigorta odemesine rağmen.Ben de doktordayım kızlar. Nst mi beğenmedi şekerli ye gel dedi bir daha girdim şimdi yine Nst deyim. Of benim işler çok karıştı. Kasılmam sancım da çıktı nst de. Bugün alttan bakıp pleasanta uzaklığını ölçtü. Karından kısa ama alttan normal doğumu başlatacak kdr var diyor. Ama normal doğum anında en ufak bir kanamada sezaryene alıcak. Kanama olma ihtimali de var. Yakından takip edicek beni öyle olursa riskli hasta grubunda. Bu hafta karar vermeyelim dedik. Ama benim de böyle içim rahat etmiyor. Ayrıca hastanenin fiyat politikası da berbat. Sezaryene 6 bin normale 12 bin istiyorlar özel sigortaya. Aradaki fark %100. Saçmalığın daniskası. Eşim diyor başka hastane doktor bakalım. Hastane o paraya değmez. Böyle kaldım ortada ya..
Kuzum başka görüştüğün hiç doktor var mıydı? Bir anda başka hastane başka doktor da gerebilir seni.Ben de doktordayım kızlar. Nst mi beğenmedi şekerli ye gel dedi bir daha girdim şimdi yine Nst deyim. Of benim işler çok karıştı. Kasılmam sancım da çıktı nst de. Bugün alttan bakıp pleasanta uzaklığını ölçtü. Karından kısa ama alttan normal doğumu başlatacak kdr var diyor. Ama normal doğum anında en ufak bir kanamada sezaryene alıcak. Kanama olma ihtimali de var. Yakından takip edicek beni öyle olursa riskli hasta grubunda. Bu hafta karar vermeyelim dedik. Ama benim de böyle içim rahat etmiyor. Ayrıca hastanenin fiyat politikası da berbat. Sezaryene 6 bin normale 12 bin istiyorlar özel sigortaya. Aradaki fark %100. Saçmalığın daniskası. Eşim diyor başka hastane doktor bakalım. Hastane o paraya değmez. Böyle kaldım ortada ya..
wendy geçmiş olsun kızına. şimdi nasıl?
benim de başağrım devam ediyor hafif hafif. akşama geçer umarım. en azından son gece rahat uyurum. yoksa yarın gece zaten heyecandan uyuyamam ben
Evet sigortam 6 bini karşılıyor. Neden ek 6 bin vereyim ki? Bir de hastane aşırı kalabalık ve eski. Sırf doktor normal doğumcu ve uygun fiyatlı diye orayı tercih etmiştim. Şaka gibiler.ne kadar pahalı, bu fiyatlar ne böyle. hem de sigorta odemesine rağmen.
Canım normalde oldukça popüler böyle Amerikada yaşamış bir doktorum vardı. Kadın memoriale geçti, muayenesi 3 katına çıktı, doğum ücreti 15 -16 bin dediler. Eh ben de bu pandemide sigortam neyi karşılıyorsa ona gideyim ek masraf yapmayayım dedim. Eşim de ben de havacılıktayız zaten 3-4 ay işsizdik, işkura bağlıydık. Neyse işte medical parktaki doktoru övdüler hem de doğum 5-6 bin dediler. Arkadaşım 2 doğumu onda normal yaptı. Ama şu an verdikleri fiyat asla değmez. Kardeşimin doktoru var ona mı gitsem bir bilmiyorum. Bir yandan diyorlar ki genel prosedür böyle, doktorları normale sevk etmek için yeni uygulama olabilir. Ay şaştım kaldım.Kuzum başka görüştüğün hiç doktor var mıydı? Bir anda başka hastane başka doktor da gerebilir seni.
Şimdi iyi teyzesi oyun oynuyor, bende evi daha yeni düzene koydum, çamaşır yıkanıyor bol bol
hafiflemiş baş ağrın sevindim, migren fena bi illet maalesef
annem çıktı bu arada kızlar, hafif zatürreye çevirmiş doktor evde tedavine devam edelim demiş çok şükür ki. Hepinize dualarınız için teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden, gönlünüzden geçen olsun, sağlıkla kucaklarımıza alalım evlatlarımızı ağrısız sızısız.
Allah yardımcın olsun canım benim de ağrım oluyor arada ama Allah o derecede değil inşallah ayını doldurursun da öyle gelir bebisinŞuan iyiyiz canım .doğum sancısı çıktı nts de doktor zorunlu yatış vermisti. İlaçla durdurdular . Bu ikinci yatisimdi 36 olunca engellemeyecek doktor . Şuan 35 haftaligiz
inşallah bizimde çıkmaz. evet bi doktorla takılı kalmayacaksın . sevindim bebişin iyi olduğuna :))Bencede anneler hisseder annelerin duaları da etkili olur kapalı kutu bebek Allah ın mucizesi birçok hamileye doktorlar neler söylüyor ama çıkmıyor. Bebeğin haftasında kilosu iyimiş eminim şimdi daha iyi çıkar
bizde özledik Bursa’mızıordaki doktorumuzu zor oldu. Burda bi doktor bizi korkuttu bayağı gelişmiyor kilo almıyor diye erkenden almak istediler ama şimdi başka bir doktorla devam ediyoz iyi gidiyor bende inanıyorum bebişim iyi olduğuna
sadece gobeğin var baska kilo almamıssın gibi duruyorEki Görüntüle 2710071 Ben de çektim bu fotoğraflardan sonunda kızım da bombaladı tabiikikambersiz düğün olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?