2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar bu zamana kadar corasprin kullanıyordum dr onu bırak göbekten kan sulandırıcı iğneye dönücez dedi karnım gergin nasıl vurucam sıkıntı olur mu

Kızlar bu zamana kadar corasprin kullanıyordum dr onu bırak göbekten kan sulandırıcı iğneye dönücez dedi karnım gergin nasıl vurucam sıkıntı olur mu
Canim ben bastan beri gobekten vuruluyorum bacak ve kol cok canimi yakiyo bebegin hareket etmedigi zamanda gobekten vuruluyorun son igneler artik cok sukur dr dun sordum bisey olmaz dedi

Canim ben bastan beri gobekten vuruluyorum bacak ve kol cok canimi yakiyo bebegin hareket etmedigi zamanda gobekten vuruluyorun son igneler artik cok sukur dr dun sordum bisey olmaz dedi
Evet bacak ve kol acıtıyor morarıyor maalesef daha önceler de kullanmıştım bu haftaları ilk gördüğüm için nasıl yapıcam bilemedim

Oh gözün aydın kuzum ya demek ki durumu iyi ki çıkardı. İnşallah daha da iyi olur.

Sezaryen ve acı konusu konuşulmuş da kızlar kendinizi acıya şartlamayın her ameliyat kadar zor evet ama aşırı sürüneceğiz diye bir şey yok. Benim ertesi gün bebek kucağımda dans ederken videolarım var Korkmayın sakın çok güzel geçecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…