2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Aynen inşallah gece yazar, merak ettim.

Kaç kilo geldi bebişin canım benim çok sevindim senle aynı haftadaydık demi

İyi fikir canım bunu uyguluycam çok teşekkür ederim

Kızlar korse fikri verinn daha önce kullanıp memnun kaldığınız ürün varsa çok iyi olır internet üzerinden alacağım çok fazla beğenilen yorumlanan yok çümkü

Canim ins vaktinde sağlıkla gelsin minnoş. Ama hastanenin ücret politikası çok saçma geldi açıkçası bana. Fiyat çok uçuk. Üstelik normal dogumun 2 kat olmasi daha da saçma geldi açıkçası.

Bugün son kontrolüm vardı kızlar
Çok şükür herşey yolunda nst de sancı falan da çıkmadı
Sezaryenden önceki gün gidip tahlilleri yaptıracağım
Hala inanamıyorum sanki rüya gibi suratımda da bir şaşkınlık ifadesi
Doktorum iyi misin çok tepkisiz duruyorsun diye sordu bugün

kızlar merhaba ben çok sık giremediğim için her zmn yazamıyorum. ama her girdiğimde bebeğin kilosu ile ilgili endişeli bi yorum okuyorum. buyüzden bununla alakalı kendi tecrübemi paylaşmak istedim. benim ilk bebeğim 4330 gr 55cm doğdu ve hamileliğim boyunca hep ileri çıkıyordu gelişimi. ve ben hamileliğimin özellikle son haftalarında çok zahmet çektim. bebek iri olduğu için beni çok zorluyordu. bundan daha önemlisi sezeryan ile doğum yaptım ve bebeğim doğduğunda kan şekeri düşmüştü daha ben uyanmadan bebeği beslemek zorunda kalmışlardı. sonrada emmedi zaten. yani illa böyle olacak diye bişey yok ama bazen iri bebekte küçük bebek kadar zahmetli olabiliyor. bu hamileliğimde çok şükür haftasına uyumlu gidiyor gelişimi ve ilk hamileliğimde yaşadığım sıkıntıları bunda yaşamıyorum. bu yüzden kilosuna hiç takılmayın derim ben. gelişim geriliği olmadığı sürece küçük olması minyon olması hiç dert değil :) herkese hayırlı doğumlar dilerim

Maşallah 4330 g nasıl büyümüş bizler de 3 kg olsun yeter diyoruz ki hissediyorum benim 3 bile doğmayacak 2.5 ancak gibi senin şeker vs mi vardı da o kadar büyüktü bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…