Hyrli olsun tekrarSlm kizlar hepinize tesekkur ederim bugun eve gectik detayli yazamamistim spinal sezeryan yapmistim bende basagrisi olmadi sutum hemen geldi bebegim cok sukur guzel emdi gogus pompasini getirmistim gerek olmadi hazir mamada getirdim onada gerek kalmadi yaa dogumda kizimi o an gorunce çookk agladim inanamadim suan karsimda uyuyor doyamiyorum buarada siz siz olun pijama takimi fazla koyun ben 1 gece kaldim benim kanamam cok olmadigi halde 2 pijama takimi kirlendi son gun gecelik giydim bu arada foto cekimimizde oldu kizim resmen babasiyla aşk yaşiyor simdiden papucum dama atildihimm birde kizim ayni babasi bana benzeyen tarafi çenesi oda ultrasondada belliydi benzedigi
Oyy maşallah çok tatlıBenim bıdıkçom
Yaa maşallahSlm kizlar hepinize tesekkur ederim bugun eve gectik detayli yazamamistim spinal sezeryan yapmistim bende basagrisi olmadi sutum hemen geldi bebegim cok sukur guzel emdi gogus pompasini getirmistim gerek olmadi hazir mamada getirdim onada gerek kalmadi yaa dogumda kizimi o an gorunce çookk agladim inanamadim suan karsimda uyuyor doyamiyorum buarada siz siz olun pijama takimi fazla koyun ben 1 gece kaldim benim kanamam cok olmadigi halde 2 pijama takimi kirlendi son gun gecelik giydim bu arada foto cekimimizde oldu kizim resmen babasiyla aşk yaşiyor simdiden papucum dama atildihimm birde kizim ayni babasi bana benzeyen tarafi çenesi oda ultrasondada belliydi benzedigi
Maşallah minnoşaIyi gunlet kizlar kontrolden ciktim hersey yolunda sukurler olsun 38 haftaligix 3500 kilo olmus 53 cm boy haftaya 3750 olur dedi doktor hersey normal dedi eger leke su falan olursa beklemeden gel dedi sikinti olmsz sa hafts ya carssmba yatis olucak yuzunu gene gostermedi artik iyice asagi yerlesmis kafasini oynatamaz dedi elleri ile de yuzunj kapatmis baya asagida ama uslu usku duruyor dedi
Kuzum bebişin sağlıklı olsun büyüsün inş da bugünlerde geçer kavuşursunuz inş.Malesef daha parmak ucuyla bile dokunamadım pandemiden dolayı yasak
Uykusuz annelere selam, ben pazartesi gelsin istiyo muyum emin değilim yaaa, öyle de böyle de doğacak bu çocuk dimi
Tabi ki eklerim canım, normal doğum mu bekliyorsun yoksa sezaryen günü mü alacaksın?Beni de buraya ekler misiniz
Ah canım çok sevindim kv gitmesine, hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri öyle yada böyle o duygulardan geçiyoruz baksana, hazırlığını yavaş yavaş yap, dinlene dinlene. Ben herşeyi telimde not defterine ekliyorum ki unutmayım. Yoksa kafa kalmıyor gerçekten. Bende sabah domates bile doğrayamıyorum ellerimin şişinden ama geçecek.3 hafta kala benide aldı bi stres..
doğumun başladığını nasıl anlarım, yalancı kasilmalara panik olursam, evde tek iken olursa..
(kv'm gitti)
kıyafetleri yeni yıkadım (şu an ütülüyorum) yanimda yatacak, dolap düzenlemesini nasıl yapmalı..
herşeyden önce bi dalgınlık bi unutkanlık başladı ki resmen salak salak bakiyorum etrafa ne yapacaktim diye..
ellerimde parmak uçlarında uyuşukluk basladi birde dr ödem kaynakli dedi..ellerim şiş ve yumruk yapacak kadar sıkamıyorum..tuttugum biseyi kavrayamiyorum yani..
9 ay nasil geçecek derken 3 hafta kalmasına inanamiyorum..şaşkinim
Bebeğine Kavuşan Annemiz | Doğum Tarihi | Bebeğin Cinsiyeti | Bebeğin İsmi | Bebeğin Haftası | Bebeğin Kilosu | Bebeğin Boyu | Doğum Şekli |
| 28.08.2020 | Kız | Eda Deniz | 28+0 | 790 | - | Sezaryen |
| 09.10.2020 | Kız | - | 37+6 | 2.900 | 47 | Sezaryen |
N Neutral26 | 18.10.2020 | - | - | - | 3.280 | 50 | Sezaryen |
| 15.10.2020 | - | - | 35+6 | 2.800 | - | Normal Doğum |
K Kidem34 | 19.10.2020 | - | - | 37+2 | 2.970 | 50 | Sezaryen |
B bsrhezaren | 20.10.2020 | Kız | - | 35+6 | 2.400 | 45 | Normal Doğum |
| 22.10.2020 | - | - | 38+0 | 3.080 | 50 | Sezaryen |
P Pelinimben | 24.10.2020 | Erkek | - | 36+6 | 3.000 | - | Sezaryen |
| 26.10.2020 | - | - | 38+1 | 3.440 | 51 | Sezaryen |
| 27.10.2020 | Kız | - | 39+0 | 3.160 | 50 | Sezaryen |
| 27.10.2020 | Erkek | - | - | - | - | Sezaryen |
| 27.10.2020 | Erkek | - | - | 3.000 | - | Sezaryen |
| 27.10.2020 | Kız | Doğa | 38+1 | 3.500 | - | Sezaryen |
Bu güzel gecenin hürmetine inş sağlıklı bir şekilde kavuşursun bebişinleMerhaba herkese soranlar dua edenlerdn allahbrqzi olsun.
Hala yogun bakimda oglum gun icinde doktor arayip bilgi verecekmis durumuyla ilgili su an icin dua etmekten baska bisey gelmio elimizden malesef.
Sut istediler bol bol ama erken bi sezeryn olduğu için 3 gundn once gelmez sutun diolar sadece dun ilk sutu sagdim gonderdm bugun sifa olur ins. Sutu erkrn getirck etkisi bi yonteminz varsa denerm.
Bu mubarek gunde oglumu dualarinizdan eksik etmeyin lütfen
Nasıl özendim anlatamam maşallah sizeeSlm kizlar hepinize tesekkur ederim bugun eve gectik detayli yazamamistim spinal sezeryan yapmistim bende basagrisi olmadi sutum hemen geldi bebegim cok sukur guzel emdi gogus pompasini getirmistim gerek olmadi hazir mamada getirdim onada gerek kalmadi yaa dogumda kizimi o an gorunce çookk agladim inanamadim suan karsimda uyuyor doyamiyorum buarada siz siz olun pijama takimi fazla koyun ben 1 gece kaldim benim kanamam cok olmadigi halde 2 pijama takimi kirlendi son gun gecelik giydim bu arada foto cekimimizde oldu kizim resmen babasiyla aşk yaşiyor simdiden papucum dama atildihimm birde kizim ayni babasi bana benzeyen tarafi çenesi oda ultrasondada belliydi benzedigi
Şimdilik normal doğum görünüyor sezaryen gerektirecek bi durum görünmedi 35+5 teyimTabi ki eklerim canım, normal doğum mu bekliyorsun yoksa sezaryen günü mü alacaksın?
Hastaneye sorman iyi olur canım her hast farklıdır. Benim doğum yaptığım hast mamayı enjeksiyonla verdiler markası da sma ydi bezi primaydi ama ısıtıcı mutlaka al çok lazim oluyor yanına süt artırıcı çaylar da alırsın fırsat buldukça kaynatıp içersin canimMerhaba arkadaşlar ben normal bekliyorum ama olur da bi sıkıntıdan dolayı sezeryana dönerse mama vermek için hastane bizden ne isteyecek. Formül Mama aldım biberon ve ısıtıcı da götürmem lazımmı yoksa hastane kendi mi temin edecek geri kalan şeyleri?
Tamam canım sürpriz yapacak annelere ekledim seni de.Şimdilik normal doğum görünüyor sezaryen gerektirecek bi durum görünmedi 35+5 teyim
İyi olmanıza çok sevindim canım gözün aydın kilosu iyi maşallahSayfaların hepsini okuyamasamda ne güzel haberler var. yeni bebişlerimiz olmuş gözünüz aydın hayırlı olsun inşallah. bebeği sıkıntıda olanların allah şifasını versin bu mübarek günde. hayırlı kandiller dilerim . yavaş yavaş sıra bize geliyor galiba ama kasımın son zamanları doğumu olacaklar arasında olduğum için daha çok zaman varmış günler geçmeyecekmiş gibi geliyor sabırsızlanıyorum..
benimde dün kontrolüm vardı 35+5 haftalık olduk. ben 52 den 59 kilo olmuşum . bebişimin sağlık durumuda iyi doktor 3 kiloya yakın dedi minnoşum suyu da iyi.ilk kez NST ye girdim bende :) haftaya tekrar gidip nst gircem . benimde normal doğum görünüyor şimdilik bu kadar heyecanla merakla okuyorum yorumlarınızı doğum hikayelerinizi . Sağlıcakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?