- 1 Nisan 2012
- 450
- 962
- 303
Rabbim şifalandırsın canım inşallah tez zamanda kavuşursun yavruna dualarımız seninleMerhaba herkese soranlar dua edenlerdn allahbrqzi olsun.
Hala yogun bakimda oglum gun icinde doktor arayip bilgi verecekmis durumuyla ilgili su an icin dua etmekten baska bisey gelmio elimizden malesef.
Sut istediler bol bol ama erken bi sezeryn olduğu için 3 gundn once gelmez sutun diolar sadece dun ilk sutu sagdim gonderdm bugun sifa olur ins. Sutu erkrn getirck etkisi bi yonteminz varsa denerm.
Bu mubarek gunde oglumu dualarinizdan eksik etmeyin lütfen
Meraba hanimlar 36+2 oldum ve pembemsi renkte nisanim geldi sizce hemen dogum olur mu agrim yok bide bu haftada dogum olursa kuveze alirlar mi
Aynen güçlü dur canım, benim arkadaşım da covidli doğum yaptı hiç sıkıntı olmadı merak etme. Bebeği de aldı.Evet test olmayı kabul etmicem inşallah problem cıkarmaz hastane.internetten baktım emzirmeye bile izin var yani neden bebegi alsınlar ki. Ne yapacaklarını bilmiyorlar deneme tahtası olmak istemiyorum
İnşallah canım hadi güzel haberlerle dönünEvet
Eşime diyorum ki kendi cumhuriyetimizi ilan edeceğiz resmen
İnşallah sağlıkla doğarlar canım benim. İlk fırsatta haber ederim inşallah
İnşallahİnşallah canım hadi güzel haberlerle dönün
Gözün aydın canımSelam kizlar benim karantinam yarin 2 de bitiyo 10.gun doktorumu aradim kesinlikle 2. Testimi istiyo bende bu aksam tekrar test yaptiricam duzeldigimi dusunuyorum bu gece bebek hic durmadi sabaha kadar asiri derecede baski vardi altta zor atlattim bu geceyi insallah yarin bende kontrole giderim yarin
Ayy cok sevindim inşallah bende alıp cıkarım hastanedenAynen güçlü dur canım, benim arkadaşım da covidli doğum yaptı hiç sıkıntı olmadı merak etme. Bebeği de aldı.
Geçmiş olsun. Test sonuçları ne Zman cıkıyorSelam kizlar benim karantinam yarin 2 de bitiyo 10.gun doktorumu aradim kesinlikle 2. Testimi istiyo bende bu aksam tekrar test yaptiricam duzeldigimi dusunuyorum bu gece bebek hic durmadi sabaha kadar asiri derecede baski vardi altta zor atlattim bu geceyi insallah yarin bende kontrole giderim yarin
İnşallah canım merak etme, içini ferah tut.Ayy cok sevindim inşallah bende alıp cıkarım hastaneden
Gözün aydın canım sagsaglim kucağına aldigin günleri de görmek nasip olsun .Sen nasilsinKizlar yazamiyorum tek tek kusura bakmayın. Agrim malumunuz ztn sabah geldm doktora bi saatin icinde sezeryana alındım. Bebegim yogun bakimda kordon dolanmis oksijensz kalms yawrum. Hala goremedim. Dua edin teyzeleri sag salim alayim kucagima
Sanirim cok heyecan yaptim ondan oldu canimHadi gözün aydın. Sağlıkla mutlulujla büyüt kızını. Tansiyonun niye düştü bu arada? Korkudan mi yoksa başka biseyden mi?
Oyyy kuzum maşallah sübhanallah annesi büyümüşÇok şükür büyüyo 1kilo 375 gram olduk bugün
Oyy yerim ben onu yaa kızlar babacı olur zatenSlm kizlar hepinize tesekkur ederim bugun eve gectik detayli yazamamistim spinal sezeryan yapmistim bende basagrisi olmadi sutum hemen geldi bebegim cok sukur guzel emdi gogus pompasini getirmistim gerek olmadi hazir mamada getirdim onada gerek kalmadi yaa dogumda kizimi o an gorunce çookk agladim inanamadim suan karsimda uyuyor doyamiyorum buarada siz siz olun pijama takimi fazla koyun ben 1 gece kaldim benim kanamam cok olmadigi halde 2 pijama takimi kirlendi son gun gecelik giydim bu arada foto cekimimizde oldu kizim resmen babasiyla aşk yaşiyor simdiden papucum dama atildihimm birde kizim ayni babasi bana benzeyen tarafi çenesi oda ultrasondada belliydi benzedigi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?