2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Rabbim şifalandırsın canım inşallah tez zamanda kavuşursun yavruna dualarımız seninle
Meraba hanimlar 36+2 oldum ve pembemsi renkte nisanim geldi sizce hemen dogum olur mu agrim yok bide bu haftada dogum olursa kuveze alirlar mi

Ben 36+4 deyim dün doktorum bu saatten sonra normal doğum sayılır dedi. Keşke benimde nişanım gelerek doğumum başlasa bazen birkaç saat içinde bazen iki gün sürebilirmiş doğumun başlaması. Son hazırlıklarını yapabilirsin

Selam kizlar benim karantinam yarin 2 de bitiyo 10.gun doktorumu aradim kesinlikle 2. Testimi istiyo bende bu aksam tekrar test yaptiricam duzeldigimi dusunuyorum bu gece bebek hic durmadi sabaha kadar asiri derecede baski vardi altta zor atlattim bu geceyi insallah yarin bende kontrole giderim yarin

Ayy yarın üç doğum mu var
@koalayim
Edifar
@sanemsi galiba hayırlı doğumlar kızlar, bizleri habersiz bırakmayın lütfen. Cumhuriyet bebişler geliyor resmen.
Evet
Eşime diyorum ki kendi cumhuriyetimizi ilan edeceğiz resmen
İnşallah sağlıkla doğarlar canım benim. İlk fırsatta haber ederim inşallah

Evet test olmayı kabul etmicem inşallah problem cıkarmaz hastane.internetten baktım emzirmeye bile izin var yani neden bebegi alsınlar ki. Ne yapacaklarını bilmiyorlar deneme tahtası olmak istemiyorum
Aynen güçlü dur canım, benim arkadaşım da covidli doğum yaptı hiç sıkıntı olmadı merak etme. Bebeği de aldı.

Gözün aydın canım

Geçmiş olsun. Test sonuçları ne Zman cıkıyor

Kızlar ben de kontrolden geldim, bebek aşırı hareketliydi. Video da çektim çok güldüm ya habire eli kafası durmuyordu Ay kanım bi ısındı ki yaramaza... Annesinin cadısı
3250 gram civarına gelmiş, baş pelvis uyumsuzluğu olabilir çok yukarıda duruyor dedi. 50 cm civarı boyu da. Suyy filan da iyi dedi. Haftaya vajinal muayene yapacakmış doktor.
Mutluş Mutluş döndük muayeneden.

Gözün aydın canım sagsaglim kucağına aldigin günleri de görmek nasip olsun .Sen nasilsin

Slm kizlar hepinize tesekkur ederim bugun eve gectik detayli yazamamistim spinal sezeryan yapmistim bende basagrisi olmadi sutum hemen geldi bebegim cok sukur guzel emdi gogus pompasini getirmistim gerek olmadi hazir mamada getirdim onada gerek kalmadi yaa dogumda kizimi o an gorunce çookk agladim inanamadim suan karsimda uyuyor doyamiyorum buarada siz siz olun pijama takimi fazla koyun ben 1 gece kaldim benim kanamam cok olmadigi halde 2 pijama takimi kirlendi son gun gecelik giydim bu arada foto cekimimizde oldu kizim resmen babasiyla aşk yaşiyor simdiden papucum dama atildihimm birde kizim ayni babasi bana benzeyen tarafi çenesi oda ultrasondada belliydi benzedigi

Oyy yerim ben onu yaa kızlar babacı olur zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…