2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Maşallah kuzum seninle tahmini doğum tarihimiz aynı bende öyle düşünüyorum nedense eşim ve anneme kalırsa kasımın 10 undan sonra doğururmuşum bizim ailede herkes aceleci gerçi hayırlısıyla sağlıkla gelsinde kuzular bu son zamanlarda geçecek elbet

kızlar selam,

yavrucuklara kavuşanlara hayırlı olsun darısı sağlıkla başımıza inşallah.

ben de dünden beri iki doktora gittim. biri 7 yıl önce oğlumun doğumunu başlatmış nöbeti bitince gitmişti. özel muayene açmış o da, ama gidince işte bu! diyemedim. doktor muhabbet sohbet derken çok yüzeysel konuştu rahatlayamadım yani. bugün de kardeşimin doktoruna gittim. o da Medical Park Florya'da. Bana o saçma sapan fiyatları veren Medical Park Bahçelievlerdi. Belki burada fiyat politikası farklıdır dedim ama benzer yine. 10 bin normal doğum 5 bin sezaryen diyorlar ya şaka gibi. Ama doktor öyle çok ilgilendi o kadar rahatlattı ki beni... 40dk muayene edip konuştu. pleasanta uzaklığına hem alttan hem üstten sonra ikisine aynı anda baktı sonra rahat edemedi aşırı riskli deyip, perinatolog çağırdı. sonuç olarak ikisi de normal denenebileceği ama riskli olduğu konusunda karar kıldı. perinatolog normal doğuma bile 3 ünite kanla girmeniz lazım. kanama kesin olur ve doğum bitene kadar kontrol altında olunabilir mi bunun sözünü veremeyiz dedi. doktor da ilki normal bunu da normal yapalım isterim ama çok ilginç durumun diyor anlayacağınız tam 1 hafta sonra artık 37 oluyorum tam kararı vereceğiz. eşim diyor hiç uğraşma ol sezaryen gitsin hepimizi o travma ve korkuya sürükleyeceksin. ona da hak veriyorum ama ne bileyim normal doğumun rahatlığını yaşayan bir insan olarak acaba rabbim yine nasip etmiş midir diye düşünmeden de edemiyorum. hayırlısı gerçekten...

Amin insallah. 72i saati bekliycz baska caremiz yok malesef.

Ne kdr kaldigini bilmioruz iste dogdugunda zor aglatmslar. Spinal oldugum icin bende duydm baya zor ufack bi ses cikardi gostermediler bile bana entube edicez diolardi oblari duydm spinalin epudryalin de bu zorlugu vqr iste herseyi duyuyosn

Dua et canım rabbim su mübarek günün yüzü hurmetine sana bağışlasın o küçük ama güçlü merak etme güzel bir haftada dogdu rabbimin izniyle birşey olmayacak..rabbim kimseyi ne olur evladi ile sınama

Eveet Bende ya 41. Haftaya sarkarsa endişe ediyorum bazen gelmezse sezaryen derlerse diye , kavuşmak istiyorum artık sağ Salim

Ben varım canım benimde 35 haftada 2200 37 haftada 2600 ama hep düzenlice arttı canim haftada 200 200 alıyor çok almıyor ama suyu plesentasi herşeyi çok güzel.gidiyor için rahat olsun bende şimdiye kadar çok taktım çok araştırdım hiç birseyi yok bebeğinin bazı bebekler biraz minyon büyürmüş çok şükür 2.5 kg dan fazla doğacak seninde öyle doğar benimki gibi hiç üzülme kafana takma sütünü iç yumurtanı ye cevizini ye Allaha birak

Benim de 28. haftadan beri 2-3 hafta geriden geliyor karın çevresi, bi ara 1 haftaya düşmüştü fark ama şimdi yine açılmış. Aynı şekilde haftada bazen 150 bazen 200 gram olsa da alıyor. Plesentaya giden kan akışında sıkıntı yok, suyu da normal gözüküyor. Doktorum bazı bebekler eşinden iyi beslenemiyor senin beslenmenle ilgili bir şey değil bu dedi. Kendisi de bebeğini 2200 doğurmuş, kendim çok kilo almıştım ama bebek zayıf doğdu dedi. Sağlıklı olsun zamanından erken doğmasın yeter ki, zayıf olsa da doğunca alır artık ama bu tedirginlik insanı çok yıpratıyor.
Senin ilk doğumun mu, normal mi sezeryan mı olacak belli mi şuan? Bebeğin zayıf olması normal doğurmama engel olur mu, ilk doğumum olacak normal olmasını çok istiyorum aslında ama önce sağlığı önemli tabii ki gerisi Allahın takdiri

Kızlar bebeğinde sarılık olan var mı
Benim ilk oglumda olmustu cnm 2 gun hastanede yatmistik sana diyebilecegim tek sey sakin ac birakma bol bol emzir eger sutun yetmiyorsa saat basi emzir 2 saatte bir mama ver bize hastanede bu sekilde yapmislardi sarilik sekerin dusmesiyle ortaya cikiyor yani aclikla

Canim.hosgeldin aramıza. Benim.bebisim de yavaş kilo alanlardan. Bebeği besleyen damarlardan birinde çentik olduğu icin durum bu şekilde. Fakat kilo.artisi olduğundan ve kendi icin de düzenli olduğundan doktorum sorun etmiyor. Ben de şu anda 37. Haftayı yarıladım. Allah izin verirse 6 gün sonra ben de yavruma kavuşacağım. Hiç tedirgin olma. Her bebeği.kendi icin de değerlendirmek gerekir.

Bnm 3. Doğum canım sezaryen olacak 5 günüm var diğer çocuklarımda 3200 3000 civarı doğdu kısa boyluyum çok iri olmuyor bebeklerim ama doğunca cok hızlı büyüyorlar 2 oğlumda enli boylu cok şükür bu da doğunca abileri gibi buyur diyorum bnm 32 haftaya kadar hep iyi uyumlu haftası ile dedi dr 34 35 ten sonra da alt sınırdan gitti ama dr lar bunu dile bile getirmiyor bnm gayet normal diyorlar ben biraz taktım dr lar a göre normal sınırlar içinde senin ilk bebegin eğer sıkıntın olmazsa sezaryen de olacak olsan durduğu kadar dursun hiç üzülme hiç sıkma canını 3 ay önce arkadaşım 37 haftalık normal doğum yaptı 2300 kızı oldu çok kolay bir normal doğum yaptı pirt diye doğdu diyor 1 tane dikişi var sadece

Canım ilki normal doğumun senin ve bebek için en ufak riskinden bahsediliyorsa çok düşünme Sezeryan ol. Normal doğumu yaşamışsın rahat diyorsun ama ilkinde böyle bi risk varken mi normal oldu.
eşin haklı bence herşey yolunda gidip sadece kan verilse bile çok bitkin düşecek vücudun emzirirken de vücudun yorulabilir riske atma hiç

Hoşbuldum çok doğru teşekkür ederim iyi geliyor bunları okumak. Rabbim bu mübarek gecenin hürmetine hepimizi sağ salim kavuşturur inşallah yavrularımıza

Bende öyle minyon tipliyim 1.55 boyum var, annesine çekmiş kızım demek ki ben kendim de 3100 gram doğmuşum doğduktan sonra emerken çok kilo aldığımı söylüyor annem. Bugün ona da anlattım daha 1 ayın var alır kilo doktorların dediğine bakma biz o kadar sık gitmiyorduk bile doğdunuz işte sağ salim diyor. Biz yeni nesil anneler çok mu evhamlıyız bilmiyorum

Evet doğum yapacak annisler
Heyecanlı mısınız ne yaptınız bugün hazırlığıniz herseyiniz tamammi ayyy bir an kendim doğuracak gibi içim pırpır etti
O kadar çok hevesle evi temizlettim düzdüm serdim çanta mı lohusa kıyafetlerimi hazırladım ama pat diye gece uyandıgımda hasta oluyorum maf oldum helede 2 hafta içinde 2 děfa hastalandım artık korkmaya başladım kendimden zatwn bebgim zayıf küçüktü iştahım kökten kesildi ilaçlarımı bile almadım

Ölüyorum kızlar acaba covit mi oldum bu kadar agrı sancı yapıyor
Bende bu sabah bi kalktım hasta olacagım galiba diye yavaş yavaş hastalık belirtileri cıkıyor bogazımda birsey yok ama lenflerim şişti. Moralim bozuldu. Cuma günü sezeryan olacagım. Covit mi oldu diye hastane de şüpheli yaklaşacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…