2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ya covid olunca ayırmıyolar diye biliyorum umarım değilsindir de inşallah. Kuzenim covid pozitif doğum yaptı temmuz sonu yurtdışında karantina süresi filan beklemediler maskesiyle baktı bebeğine
Ya covit degilim Dir iki haftadır evdeyim sadece doktora gittim. Doktor da buraya geldin hersey olabilir diyor. Korkum bilmezlik içinde yok yere bebegi yogun bakıma beni karantinaya almaları

Ya covit degilim Dir iki haftadır evdeyim sadece doktora gittim. Doktor da buraya geldin hersey olabilir diyor. Korkum bilmezlik içinde yok yere bebegi yogun bakıma beni karantinaya almaları
Doktor da biraz saçmalamış mı ne ya? Günün vaktin gelmiş artık neden yoğun bakıma alınsın canım. Merak etme bir şey çıkmaz inşallah. Test olmayı kabul etme istersen.

Merhaba arkadaşlar ben normal bekliyorum ama olur da bi sıkıntıdan dolayı sezeryana dönerse mama vermek için hastane bizden ne isteyecek. Formül Mama aldım biberon ve ısıtıcı da götürmem lazımmı yoksa hastane kendi mi temin edecek geri kalan şeyleri?

Hastanede enjeksiyon ya da mama kaşığı ile veriyorlardı ilk doğumumda öyle oldu biberon vermemişlerdi. Her hastanede farklıdır bence bi görüş.

Merhaba herkese soranlar dua edenlerdn allahbrqzi olsun.

Hala yogun bakimda oglum gun icinde doktor arayip bilgi verecekmis durumuyla ilgili su an icin dua etmekten baska bisey gelmio elimizden malesef.

Sut istediler bol bol ama erken bi sezeryn olduğu için 3 gundn once gelmez sutun diolar sadece dun ilk sutu sagdim gonderdm bugun sifa olur ins. Sutu erkrn getirck etkisi bi yonteminz varsa denerm.

Bu mubarek gunde oglumu dualarinizdan eksik etmeyin lütfen

Canım duş al, memelerine ılık su ile masaj yap. Merak etme gelir sütün. Bol bol sağım yap, hastane tipi pompa kiralayabilirseniz çok iyi olur.

Canım duş al, memelerine ılık su ile masaj yap. Merak etme gelir sütün. Bol bol sağım yap, hastane tipi pompa kiralayabilirseniz çok iyi olur.
Hastanedrn verdiler ztn elektrikli su an onu kullaniyorm ilk gun geldi ama dun gece 3dn beri 3 damla anca gelmistir

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah bebeğinle hemen kavuşursunuz

Hastanedrn verdiler ztn elektrikli su an onu kullaniyorm ilk gun geldi ama dun gece 3dn beri 3 damla anca gelmistir
Stres olma, biraz yat dinlen, dediğim gibi duş al, süt çaylaşrından iç, bebişin eşyalarını al yanına sağım yaparken o zaman insanın göğüsleri sızlıyor resmen. Kafana takarsan süt inmiyor baskılıyor hormonları.

Benim de kontrole az kaldı, evi toparlayıp banyo yapıp çıkayım. Artık son kontrollere temkinli gidiyorum

Doktor da biraz saçmalamış mı ne ya? Günün vaktin gelmiş artık neden yoğun bakıma alınsın canım. Merak etme bir şey çıkmaz inşallah. Test olmayı kabul etme istersen.
Evet test olmayı kabul etmicem inşallah problem cıkarmaz hastane.internetten baktım emzirmeye bile izin var yani neden bebegi alsınlar ki. Ne yapacaklarını bilmiyorlar deneme tahtası olmak istemiyorum

Sıkıntı yapmayın bebegin kıyafetini alın yanınıza koyun sanki varmış gibi hayaller kurun Süt kafada bitiyor agrı ve sıkıntıdan baskılanıyor sadece. Güzel duygular yalnız kalmak karanlık ortam iyi geliyor. Rabbim saglıkla kavuştursun inşallah. Cok sagım Yapacagım derken memeleri kanatmayın ama yara varsa yanlış giden bir şey vardır diyorlar. YouTube videoları da izleyebilirsiniz sagım yaparken.

Allah yardımcın olsun canım suyun geldi de mi sezeryan oldun merak ettim de bide bol bol sıvı tüket hareket et tatlı şeyler ye sütün çoğalır o zaman inşallah benim de az kaldı böyle olaylar duyunca hem üzülüyorum hem korkuyorum ya sağ salim alalım yavrularımızı kucağımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…