2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Birde son haftalarda son günlerde ne kötü demi valla doğumu unuttum hastalıkla pençeleşiyorum Allah şifa versin bize bu gecenin hürmetine

Birde son haftalarda son günlerde ne kötü demi valla doğumu unuttum hastalıkla pençeleşiyorum Allah şifa versin bize bu gecenin hürmetine
Amin herkesten dua istiyorum inan doguma bir iki ay olsa ıhlamur meyve atlatırım derim iki günde nasıl iyileşelim. Rabbim yardımcımız olsun. Doguma heyecanım bile kalmadı yaa bi agla bi dur sakin ol diyorum karıştı duygularım

Valla bende her işimi kendim yaptım evi bastan aşağı tertemiz yaptım 1 haftadır torba torba epey biseyler attım ne dolap kaldı dökülmedik ne baza cam kapı her yerler mis gibi oldu bir yandan da çocukların kosturmacasi çok yoruluyorum bende
Bugün de dipfriz e pasta türü yapıp koydum
Beşiğimi kurdum bunca kosturmacaya yine iyi güzel büyüyor yavrum diyorum iştah desen Bnm de hiç yok
Şimdi de çok sancim var surda 4 5 gün kaldı inşallah vaktinde güzelce doğar yavrum

Maşallah maşallah ne mutlu sana darısı başımıza
Canım ilkinde erken doğumdu suni sancı ile başlattılar ama risk yoktu yani, bir deneyelim dedik her şey yolunda gitti. Bunda bariz bir risk var ben de açıkcası korkuyorum, doğumdan değil ama risklerden. Haftaya netleştiririz dedi doktor ama sezaryen olacak herhalde. Resmen 37. Haftam olacak ne olacağım belli değil

Doğum yapan arkadaslar Hayırlı olsun bebişleriniz. sizin adınıza çok mutluyum . Darısı bizlerinbasına. Inatcikisilik canım hiç üzme kendini bence bebeğin gayet sağlıklı. Dualarım seninle.
Yarın doğum yapacak arkadaslar, allahım agrısız Sızısız bir doğum nasip etsin , mis kokulu bebişlerinize kavusacaksınız sonunda.

Canım risk plesentanın yerinden mi kaynaklı?hakkında hayırlısı olsun. Sağlıkla kavus bebeğine

Kendi kendimi dinleyince çok moralim bozuluyor kızlar bu corona ne olacak doğumlarımız yaklaşmışken ortalık berbat durumda düşününce çok canım sıkılıyor korkuyorum Allah herkesin yardımcısı olsun Hayırlı kandiller bol dua edelim

Aynen canım, pleasanta rahim ağzına çok yakın. Yani rahim ağzının yarısında kafası yarısında pleasanta var. Kafayla aynı anda sıkışırsa kanar orası risk oluşturur derler. Ama mesela pleasanta hiç kanamaya da bilir ya da direkt kanama yapabilir. Bu ancak denenince anlaşılır diyorlar. Ama kanama olursa da çok olur diyorlar. O yüzden riske etmicem sanırım.

Kizlar gercekten zor durumdayiz bu covid mahvetti bizi psikolojik olarak daha cok yikiyo her hastane dolu hasta olanlara tavsiyem doktorumun yonlendirdigi sekilde limonlu su kusburnu cayi ihlamur extra biseye gerek yok demisti hasta olanlar dikkat etsin kendine dinlenmeye calisin ☹☹☹

Kızlar bnm çok sancim var bu gerçek sancimi yoksa yalancı yorgunluk sancısı mi bilemiyorum
37+5 deyim bu belimden makata ve vajinaya doğru vuran ağrı gerçek mi acaba arada hafifliyor sonra yeniden artıyor gerçek sanci değilse diye eşimi uyandırmak istemiyorum ne yapsam bilemedim
Daha da erken aslında değil mi uyusam geçer mi acaba

Iki gündü Doğum sancısı da olabilir belki acilman oluyordur. Istersen bir kaç saat bekle. Hemen doğum başlamıyor ne de olsa. Baktın ki artıyor geçmiyor hastaneye gidersin

Şimdi anladım canım. Tabi kendini ve bebeği riske atmaman en dogrusu. İnsallah sorunsuz bir doğumun olsun
Kızlar bnm çok sancim var bu gerçek sancimi yoksa yalancı yorgunluk sancısı mi bilemiyorum
Canım ne sıklıkta geliyo?düzenli sancı ise dogum sancısı demek. Sürekli ise muhtemelen değil.

Şimdi hafifledi tam geçmiyor sonra artıyor çok korkuyorum bi de sezaryenliyim

Rabbim tez zamanda sifa versin canim evet malesef psikolojik olarakta vucut olarakta bitkin dusuruyor insani

Ben gonderiyorum canim inan bana cocuklar daha dikkatli bu konuda lisedekilerin umrunda bile degil genclik iste ogretmenim8zde dikkatli insallah bisey olmaz

Canim insallah zamaninda gelir bebis vucudunu dinle belli araliklarla bele kasiklar vuruyomus sanci

Kızlar abimin testi pozitif çıkmış başka şehirlerdeyiz 40lı yaşlarında kronik hastalığı da yok sabah öğrendik onlara moral vermek için güldük konuştuk oh ne güzel aşı sırası da beklemezsiniz dedim sadece kas ağrısı belirtisi vardı. Ama acaba kendi kendime çok mu üzüldüm göğsüme öküz oturdu sanki çok içim sıkılıyor ilk kez bu ladar yakınımıza geldi diye galiba

Benimde normal doğum görünüyor canm süprizLi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…