Birde son haftalarda son günlerde ne kötü demi valla doğumu unuttum hastalıkla pençeleşiyorum Allah şifa versin bize bu gecenin hürmetineBende bu sabah bi kalktım hasta olacagım galiba diye yavaş yavaş hastalık belirtileri cıkıyor bogazımda birsey yok ama lenflerim şişti. Moralim bozuldu. Cuma günü sezeryan olacagım. Covit mi oldu diye hastane de şüpheli yaklaşacaklar
Amin herkesten dua istiyorum inan doguma bir iki ay olsa ıhlamur meyve atlatırım derim iki günde nasıl iyileşelim. Rabbim yardımcımız olsun. Doguma heyecanım bile kalmadı yaaBirde son haftalarda son günlerde ne kötü demi valla doğumu unuttum hastalıkla pençeleşiyorum Allah şifa versin bize bu gecenin hürmetine
Valla bende her işimi kendim yaptım evi bastan aşağı tertemiz yaptım 1 haftadır torba torba epey biseyler attım ne dolap kaldı dökülmedik ne baza cam kapı her yerler mis gibi oldu bir yandan da çocukların kosturmacasi çok yoruluyorum bendeO kadar çok hevesle evi temizlettim düzdüm serdim çanta mı lohusa kıyafetlerimi hazırladım ama pat diye gece uyandıgımda hasta oluyorum maf oldum helede 2 hafta içinde 2 děfa hastalandım artık korkmaya başladım kendimden zatwn bebgim zayıf küçüktü iştahım kökten kesildi ilaçlarımı bile almadım
Canım dikkat et anestezi alacaksın bir an önce kendini toparla nane limon vs içBirde son haftalarda son günlerde ne kötü demi valla doğumu unuttum hastalıkla pençeleşiyorum Allah şifa versin bize bu gecenin hürmetine
Maşallah maşallah ne mutlu sanaiyi aksamlar kizlar pamuk gibi bir kizim oldu rabbime sukurler olsun hepiniz sagliklica kucaginiza alin insallah yavrularınızıtarifsizzz bir duyguymuş alahim isteyen dileyen herkese nasip etsin 39+0 kilomuz 3160 gr boy 50 cm benimde amrliyat sirasinda tansiyonum baya dustu sonraa ilac verildi duzeldim
Canım ilkinde erken doğumdu suni sancı ile başlattılar ama risk yoktu yani, bir deneyelim dedik her şey yolunda gitti. Bunda bariz bir risk var ben de açıkcası korkuyorum, doğumdan değil ama risklerden. Haftaya netleştiririz dedi doktor ama sezaryen olacak herhalde. Resmen 37. Haftam olacak ne olacağım belli değilCanım ilki normal doğumun senin ve bebek için en ufak riskinden bahsediliyorsa çok düşünme Sezeryan ol. Normal doğumu yaşamışsın rahat diyorsun ama ilkinde böyle bi risk varken mi normal oldu.
eşin haklı bence herşey yolunda gidip sadece kan verilse bile çok bitkin düşecek vücudun emzirirken de vücudun yorulabilir riske atma hiç
Canım risk plesentanın yerinden mi kaynaklı?hakkında hayırlısı olsun. Sağlıkla kavus bebeğineyavrucuklara kavuşanlara hayırlı olsundarısı sağlıkla başımıza inşallah.
ben de dünden beri iki doktora gittim. biri 7 yıl önce oğlumun doğumunu başlatmış nöbeti bitince gitmişti. özel muayene açmış o da, ama gidince işte bu! diyemedim. doktor muhabbet sohbet derken çok yüzeysel konuştu rahatlayamadım yani. bugün de kardeşimin doktoruna gittim. o da Medical Park Florya'da. Bana o saçma sapan fiyatları veren Medical Park Bahçelievlerdi. Belki burada fiyat politikası farklıdır dedim ama benzer yine. 10 bin normal doğum 5 bin sezaryen diyorlar ya şaka gibi. Ama doktor öyle çok ilgilendi o kadar rahatlattı ki beni... 40dk muayene edip konuştu. pleasanta uzaklığına hem alttan hem üstten sonra ikisine aynı anda baktısonra rahat edemedi aşırı riskli deyip, perinatolog çağırdı. sonuç olarak ikisi de normal denenebileceği ama riskli olduğu konusunda karar kıldı. perinatolog normal doğuma bile 3 ünite kanla girmeniz lazım. kanama kesin olur ve doğum bitene kadar kontrol altında olunabilir mi bunun sözünü veremeyiz dedi. doktor da ilki normal bunu da normal yapalım isterim ama çok ilginç durumun diyor anlayacağınız tam 1 hafta sonra artık 37 oluyorum tam kararı vereceğiz. eşim diyor hiç uğraşma ol sezaryen gitsin hepimizi o travma ve korkuya sürükleyeceksin. ona da hak veriyorum ama ne bileyim normal doğumun rahatlığını yaşayan bir insan olarak acaba rabbim yine nasip etmiş midir diye düşünmeden de edemiyorum. hayırlısı gerçekten...
Aynen canım, pleasanta rahim ağzına çok yakın. Yani rahim ağzının yarısında kafası yarısında pleasanta var. Kafayla aynı anda sıkışırsa kanar orası risk oluşturur derler. Ama mesela pleasanta hiç kanamaya da bilir ya da direkt kanama yapabilir. Bu ancak denenince anlaşılır diyorlar. Ama kanama olursa da çok olur diyorlar. O yüzden riske etmicem sanırım.Doğum yapan arkadaslar Hayırlı olsun bebişleriniz. sizin adınıza çok mutluyum . Darısı bizlerinbasına.Inatcikisilik canım hiç üzme kendini bence bebeğin gayet sağlıklı. Dualarım seninle.
Yarın doğum yapacak arkadaslar, allahım agrısız Sızısız bir doğum nasip etsin , mis kokulu bebişlerinize kavusacaksınız sonunda.
Canım risk plesentanın yerinden mi kaynaklı?hakkında hayırlısı olsun. Sağlıkla kavus bebeğine
Doğum sancısı da olabilir belki acilman oluyordur. Istersen bir kaç saat bekle. Hemen doğum başlamıyor ne de olsa. Baktın ki artıyor geçmiyor hastaneye gidersinKızlar bnm çok sancim var bu gerçek sancimi yoksa yalancı yorgunluk sancısı mi bilemiyorum
37+5 deyim bu belimden makata ve vajinaya doğru vuran ağrı gerçek mi acaba arada hafifliyor sonra yeniden artıyor gerçek sanci değilse diye eşimi uyandırmak istemiyorum ne yapsam bilemedim
Daha da erken aslında değil mi uyusam geçer mi acaba
Şimdi anladım canım. Tabi kendini ve bebeği riske atmaman en dogrusu. İnsallah sorunsuz bir doğumun olsunAynen canım, pleasanta rahim ağzına çok yakın. Yani rahim ağzının yarısında kafası yarısında pleasanta var. Kafayla aynı anda sıkışırsa kanar orası risk oluşturur derler. Ama mesela pleasanta hiç kanamaya da bilir ya da direkt kanama yapabilir. Bu ancak denenince anlaşılır diyorlar. Ama kanama olursa da çok olur diyorlar. O yüzden riske etmicem sanırım.
Canım ne sıklıkta geliyo?düzenli sancı ise dogum sancısı demek. Sürekli ise muhtemelen değil.37+5 deyim bu belimden makata ve vajinaya doğru vuran ağrı gerçek mi acaba arada hafifliyor sonra yeniden artıyor gerçek sanci değilse diye eşimi uyandırmak istemiyorum ne yapsam bilemedim
İnşallah çok bekletmeden sağlıkla gelirlerEveetBende ya 41. Haftaya sarkarsa endişe ediyorum bazen gelmezse sezaryen derlerse diye , kavuşmak istiyorum artık sağ Salim
Şimdi hafifledi tam geçmiyor sonra artıyor çok korkuyorum bi de sezaryenliyimŞimdi anladım canım. Tabi kendini ve bebeği riske atmaman en dogrusu. İnsallah sorunsuz bir doğumun olsun
Kızlar bnm çok sancim var bu gerçek sancimi yoksa yalancı yorgunluk sancısı mi bilemiyorum
Canım ne sıklıkta geliyo?düzenli sancı ise dogum sancısı demek. Sürekli ise muhtemelen değil.
Ay çok korkuyorum durup durup başlıyor yoruldum bugün ondan mi acabaDoğum sancısı da olabilir belki acilman oluyordur. Istersen bir kaç saat bekle. Hemen doğum başlamıyor ne de olsa. Baktın ki artıyor geçmiyor hastaneye gidersin
Bende tecrübesizim bilemedim ki canım. Hareketleri nasıl bebeşin. Korkma canım. Öyle hızlı dogum olmaz. Biraz daha takip et baktınki gecmiyo gidin doktora. Çantan hazır mu?Şimdi hafifledi tam geçmiyor sonra artıyor çok korkuyorum bi de sezaryenliyim
Rabbim tez zamanda sifa versin canim evet malesef psikolojik olarakta vucut olarakta bitkin dusuruyor insaniBu arada annemlerin psikolojisi hiç iyi değil yaa, zorla alıyorum ağızlarından cümleleri, kardeşime de öyle yapıyolarmış.
aman dikkat edelim gerçekten fiziksel sıkıntı yanında psikolojik olarakta mahvediyor bu hastalık.
Ben gonderiyorum canim inan bana cocuklar daha dikkatli bu konuda lisedekilerin umrunda bile degil genclik iste ogretmenim8zde dikkatli insallah bisey olmazArkadaşlar malum haftaya okullar acılacak haftada 2 gün sınıf mevcudu 13 kisi cocugumu gondersemmi göndermesemmi bilemedim.tedirginim.doguma 2 hafta kala.cocugumda hakli olarak gitmek istiyor.özel okul temiz ama Ankaradayiz gondersemmi zoomdanmi devam etse bebek dogana kadar bilemedim.bi taraftanda nereye kadar diyorum.Sizler gonderiyormusunuz gönderecekmisiniz?
Canim insallah zamaninda gelir bebis vucudunu dinle belli araliklarla bele kasiklar vuruyomus sanciKızlar bnm çok sancim var bu gerçek sancimi yoksa yalancı yorgunluk sancısı mi bilemiyorum
37+5 deyim bu belimden makata ve vajinaya doğru vuran ağrı gerçek mi acaba arada hafifliyor sonra yeniden artıyor gerçek sanci değilse diye eşimi uyandırmak istemiyorum ne yapsam bilemedim
Canım korkma yorgunluktandir 2gece önce ben öyleydim sabaha gecmisti sükür seninde öyledir. Takip et uyumaya çalısAy çok korkuyorum durup durup başlıyor yoruldum bugün ondan mi acaba
Benimde normal doğum görünüyor canm süprizLiKasım Anneleri
Gün Sayan Annelerimiz
@nil peri - Sürpriz
Ni454 - Sürpriz
@sebert - Sürpriz
Derinndn1234 - Sürpriz
@lawyerlaw - Sürpriz
@Papatya1646 - Sürpriz
@Jaylah - Sürpriz
@apsssss - Sürpriz
F Ftm009 - Sürpriz
@hayal alemi - Sürpriz
@aslihancngz - Sürpriz
@Kayra009 - Sürpriz
@Uzaygrn - Sürpriz
@Leveme - Sürpriz
@kittenlyy - Sürpriz
@Elos35 - Sürpriz
@aria09 - Sürpriz
@apsssss - Sürpriz
limoncicegi41 - Sürpriz
Dilandilan - Sürpriz
@Edifar 29 Ekim
@koalayim 29 Ekim
@sanemsi 29 Ekim
M Mhr0602 30 Ekim
@ayllllliiiin35 - 30 Ekim
wendy 2 kasım
ugurbocuuu 2 kasım
@energy 2 Kasım
@Dreamlifeee 2 Kasım
@kremalikedi 3 Kasım
@0hatu0 3 Kasım
daisyyy 4 Kasım
@rabia16 4 Kasım
@Yahrenayy 4 Kasım
@akademi1994 7 Kasım
@Eylul3319 9 Kasım
@PiinkFiish 9 Kasım
@Pmkprns 14 Kasım
@nagihan3005 16 Kasım
@Elifseda 16 Kasım
2020 Kasım Bebekleri
Bebeğine Kavuşan Annemiz Doğum Tarihi Bebeğin Cinsiyeti Bebeğin İsmi Bebeğin Haftası Bebeğin Kilosu Bebeğin Boyu Doğum Şekli@35yagmur35 28.08.2020 Kız Eda Deniz 28+0 790 - Sezaryen @st1248 09.10.2020 Kız - 37+6 2.900 47 Sezaryen @Neutral26 18.10.2020 - - - 3.280 50 Sezaryen @Poison Women 15.10.2020 - - 35+6 2.800 - Normal Doğum @Kidem34 19.10.2020 - - 37+2 2.970 50 Sezaryen @bsrhezaren 20.10.2020 Kız - 35+6 2.400 45 Normal Doğum @pylz 22.10.2020 - - 38+0 3.080 50 Sezaryen @Pelinimben 24.10.2020 Erkek - 36+6 3.000 - Sezaryen @_seastar_ 26.10.2020 - - 38+1 3.440 51 Sezaryen @gunes0101 27.10.2020 Kız - 39+0 3.160 50 Sezaryen Inatcikisilik 27.10.2020 Erkek - - - - Sezaryen @Ece0605 27.10.2020 Erkek - - 3.000 - Sezaryen @novasa 27.10.2020 Kız Doğa 38+1 3.500 - Sezaryen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?