2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Tmm cnm

Gunaydın kızlarİlk kez ellerim uyusuk ve şişik uyandım. Sanırım odem toplamaya basladım. Ve artık fazlaca acıkmaya basladım. Uyanıyorum karnım zil çalıyor yatmadan önce karnım zil çalıyorSanırım yediklerim de artık yetmemeye basladı bu sekılde dusunmeye basladım. Asırı da yemek yemek daha fazla da sismek istemiyorum acıkcası. Tuhaf hissediyorum kurt var midemde sankı
Dogum yapacak guzel melekler Rabbim sıkıntısız kucagınıza almayı nasip etsın

Kızlar gitmedim akşam kendimi bebegin hareketlerini takip edeyim dedim bebegin hareketleri güzel bugün gidip nst cektirecegim çok kötüydü akşam normal doğum yapan kadınların ayaklarını öpmek lazım o saçının arttığını düşündüm de alsam korkudan ağladım titredim yorgunluktansa diye kimseyi de hoplamak istemedim biraz daha devam etse annemi arayacaktım
Hepinizden Allah razı olsun merak etmis sormuşsunuz durduk durduk günümüzü beklesin inşallah

Canım iyisiniz sevindim

Bende ayni grip gibiyim dondurma yedim ondan oldu eminim ama alirlar dimi seseryana parol icip sicak seylerle iyilesmeye calisiyorum ya almazlarsa git gel git gel
Sezeryana alıyorlar ama covit olabilirsiniz diyerek test yaptırmamı sonuca göre bebegi yogun bakıma alırız dediler. Cok şükür ben dünden bugune daha iyiyim inşallah. Bol bol sıcak seyler için hiç kalkmadan yattım dinlendim zencefil bal c vitamini bol su içtim.

Yok yanlış anlaşıldı bacaklarımın agrısı bebegin aşagı da olmasından büyük ihtimalle . Taşımak zorlaştı gibi.

Doktora kendimi halsiz hissediyorum hasta olacak gibiyim dedim sadece. Bu lafıma covit olabilir test yaptır pozitif cıkarsa bebege bakarız duruma göre bebegi senden ayırabiliriz dedi.

Anında felaket senaryoları yazdı yaa.

Bugün doğuma gidecek arkadaşlar hayırlı haberlerle gelin inşallah

ugurbocuuu kız sana kendini yorma demedik mi bak gece gece kendini strese sokmuşsun. Neyse ki iyisin. Bana doktorum ağrı sızı olursa bekleme demişti. Sen de bir daha olursa her ihtimale karşı doktora git bence. Çünkü rahim kasılmaları başladığı zaman sezaryenli birinin hastanede olması gerekiyormuş tedbiren.

Ne güzel anlatmışsın.. İlk oğlumu ben de acemilikten ve emzircem diye tutturmaktan sarılık etmiştim Yavrummmm.. Sütüm de inmemişti ki daha. Emzirme danışmanı “sadece emzir, mama verme” dediği için, 2 kere mi ne mama vermiştik sadece :/
Şimdiki bebeğimde akıllandım ama, yanıma mamayı biberonu aldım, pazartesi doğumum var, çocuğumu hem emzireceğim hem de çocuğuma mama vereceğim bu sefer, önceki hatayı yapmayacağım.

Ay evet ya gecenin 1 inde gerçek sancı değilse dedim çocukları annemi herkesi uyandirmayim dedim bekledim uyumuşum şimdi daha iyiyim ama kasılma sanci sezaryenliler için hiç iyi degilmis arkadaş o sancıyla gitsen alırdı dr diyor

Bebeğin başı aşağıda olanlarda sancı oluyor sanırım. Ben de birsey yok 40.haftaya geldim. Kafası yukarda minnosun diye herhalde. Ağrı sızı sanci yok denecek kadar az.

Bebeğin başı aşağıda olanlarda sancı oluyor sanırım. Ben de birsey yok 40.haftaya geldim. Kafası yukarda minnosun diye herhalde. Ağrı sızı sanci yok denecek kadar az.
Benimkinin başı aşağıda ama bende de sancı ağrı yok. Bence onunla ilgisi olmayabilir. Benim vücudum hiç doğurmayacak gibi. sadece halsizim o kadar.

Aynen kasılma zaten rahmi yırtma ihtimali olan şey, o yüzden de hastanede hemen müdahale edilecek yerde olman gerekiyor. Sen kendini artık çok yorma kuzum.

Benimkinin başı aşağıda ama bende de sancı ağrı yok. Bence onunla ilgisi olmayabilir. Benim vücudum hiç doğurmayacak gibi. sadece halsizim o kadar.
Bende de hiç doğum belirtisi yok. Çok fazla hareketsiz oturunca karnım sertlesiyor onun dışında birşey yok bakalım. Hareketlerde mideme yakin. Ayağı yanda kafası yukarda onları oynatıp duruyor aksamlari. Evde olduğum için hep halsizlik de olmuyor. Gün içi yürüyüş yapıyorum yarım saat onun dışında yemek yapıyorum. Başka birşey yaptığım yok yorulmuyorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…