Belki yanına bi sürpriz hamişte katılır
Tmm cnmBenim ilk oglumda olmustu cnm 2 gun hastanede yatmistik sana diyebilecegim tek sey sakin ac birakma bol bol emzir eger sutun yetmiyorsa saat basi emzir 2 saatte bir mama ver bize hastanede bu sekilde yapmislardi sarilik sekerin dusmesiyle ortaya cikiyor yani aclikla
Canım iyisiniz sevindimKızlar gitmedim akşam kendimi bebegin hareketlerini takip edeyim dedim bebegin hareketleri güzel bugün gidip nst cektirecegim çok kötüydü akşam normal doğum yapan kadınların ayaklarını öpmek lazım o saçının arttığını düşündüm de alsam korkudan ağladım titredim yorgunluktansa diye kimseyi de hoplamak istemedim biraz daha devam etse annemi arayacaktım
Hepinizden Allah razı olsun merak etmis sormuşsunuz durduk durduk günümüzü beklesin inşallah
Evet canım çok şükür daha iyiyimCanım iyisiniz sevindim
Sezeryana alıyorlar ama covit olabilirsiniz diyerek test yaptırmamı sonuca göre bebegi yogun bakıma alırız dediler. Cok şükür ben dünden bugune daha iyiyim inşallah. Bol bol sıcak seyler için hiç kalkmadan yattım dinlendim zencefil bal c vitamini bol su içtim.Bende ayni grip gibiyim dondurma yedim ondan oldu eminim ama alirlar dimi seseryana parol icip sicak seylerle iyilesmeye calisiyorum ya almazlarsa git gel git gel
Yok yanlış anlaşıldı bacaklarımın agrısı bebegin aşagı da olmasından büyük ihtimallebacaklardaki ağrıyı neden covide bağladi dr o ilginç geldi..
bende de yogun agri var gece bilhassa yarim saatte sag sol dönüyorum bacaklarin üzerine ağırlık biniyor diye..
halsizlik zaten normal..baska belirti mi var dr un hamile psikolojisini de bilip neden covid der ki?
sanci nasil bisey..karinda mi altta mi hissediliyor..
henüz bende de hiç bir belirti yok
Ne güzel anlatmışsın.. İlk oğlumu ben de acemilikten ve emzircem diye tutturmaktan sarılık etmiştimBenim ilk oglumda olmustu cnm 2 gun hastanede yatmistik sana diyebilecegim tek sey sakin ac birakma bol bol emzir eger sutun yetmiyorsa saat basi emzir 2 saatte bir mama ver bize hastanede bu sekilde yapmislardi sarilik sekerin dusmesiyle ortaya cikiyor yani aclikla
Ay evet ya gecenin 1 inde gerçek sancı değilse dedim çocukları annemi herkesi uyandirmayim dedim bekledim uyumuşum şimdi daha iyiyim ama kasılma sanci sezaryenliler için hiç iyi degilmis arkadaş o sancıyla gitsen alırdı dr diyorBugün doğuma gidecek arkadaşlar hayırlı haberlerle gelin inşallah
ugurbocuuu kız sana kendini yorma demedik mi bak gece gece kendini strese sokmuşsun. Neyse ki iyisin. Bana doktorum ağrı sızı olursa bekleme demişti. Sen de bir daha olursa her ihtimale karşı doktora git bence. Çünkü rahim kasılmaları başladığı zaman sezaryenli birinin hastanede olması gerekiyormuş tedbiren.
Bebeğin başı aşağıda olanlarda sancı oluyor sanırım. Ben de birsey yok 40.haftaya geldim. Kafası yukarda minnosun diye herhalde. Ağrı sızı sanci yok denecek kadar az.günaydın,
istanbul’da gök delindibugün burada doğum yapacak olanlar varsa hem çok özel hem bereketli bir günde geliyor hayırlı haberlerinizi alalım inşallah
Valla Allah hepimizin yardımcısı olsun canım. Az kaldı inşallah, benim de arada çok sancım oluyor ama geçiyor. Bebişin başı çok aşağıdaymış o yapıyor kendini kastıkça sanırım. 39 u görebilecek miyim bilmemo kadar sabırlı değilim ama hayırlısı
Benimkinin başı aşağıda ama bende de sancı ağrı yok. Bence onunla ilgisi olmayabilir. Benim vücudum hiç doğurmayacak gibi.Bebeğin başı aşağıda olanlarda sancı oluyor sanırım. Ben de birsey yok 40.haftaya geldim. Kafası yukarda minnosun diye herhalde. Ağrı sızı sanci yok denecek kadar az.
Aynen kasılma zaten rahmi yırtma ihtimali olan şey, o yüzden de hastanede hemen müdahale edilecek yerde olman gerekiyor. Sen kendini artık çok yorma kuzum.Ay evet ya gecenin 1 inde gerçek sancı değilse dedim çocukları annemi herkesi uyandirmayim dedim bekledim uyumuşum şimdi daha iyiyim ama kasılma sanci sezaryenliler için hiç iyi degilmis arkadaş o sancıyla gitsen alırdı dr diyor
Bende de hiç doğum belirtisi yok. Çok fazla hareketsiz oturunca karnım sertlesiyor onun dışında birşey yok bakalım. Hareketlerde mideme yakin. Ayağı yanda kafası yukarda onları oynatıp duruyor aksamlari. Evde olduğum için hep halsizlik de olmuyor. Gün içi yürüyüş yapıyorum yarım saat onun dışında yemek yapıyorum. Başka birşey yaptığım yok yorulmuyorunBenimkinin başı aşağıda ama bende de sancı ağrı yok. Bence onunla ilgisi olmayabilir. Benim vücudum hiç doğurmayacak gibi.sadece halsizim o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?