2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Aynı durum bizdede var canım abim 41 yaşında ve pozitif çıktı ciğerlere inmemişti. Malesef annemde bu yüzden doğumumda olamayacak. Tam abimin karantinası bitiyor derken tekrar kötüleşti ciğerlere inmiş. Karantinası devam ediyor çok kötü bir durum şu halde bir yandan bunlara üzülüyoruz

benim oğluşum oldu adı da alperen

Acil şifalar dilerim, Rabbim tez vakitte sağlikla kavuştursun sizi..
Aklına hiiiiç kötü birşey getirme lütfen.
Ablamda erken doğum yapti 35 haftalik, sorunluydu minikte doğdu ve 1 ay hastanede yoğun bakımda kaldi bebek..
10 gün önce eve geldi minik.
Doktorunun dediği şuydu..
Evde 1 gram verse onu tekrar alması evde zor olur, burada ii bakiyoruz ve Allah muhafaza birsey olsa müdehale etmemiz saniyelik..Cocugun hastanede yogun bakimda oluşu korkutmasin sizi..

bacaklardaki ağrıyı neden covide bağladi dr o ilginç geldi..
bende de yogun agri var gece bilhassa yarim saatte sag sol dönüyorum bacaklarin üzerine ağırlık biniyor diye..
halsizlik zaten normal..baska belirti mi var dr un hamile psikolojisini de bilip neden covid der ki?

Risk ufak bile olsa bu açıdan korku oluşuyorsa doğumda da tedirgin olursun. Hakkında en hayırlısı olsun kuzum. Ben 39 içindeyim benimde hala belli değil canım hangisi en sağlıklı olacaksa o olsun hiç birine diretmiyorum bende.

Çok şükür canım Allahın izniyle iyileşecek annesi .Inan ilacagi varsa oluyir ben kaç gündür kendi kendimi yiyip bitiriyorum geçen hafta sonu annem gelip temizlik yapmıştı belki hatırlarsın ben iş yapmadım ama hiç oturmadım da 2 gün boyunca belim kopmuştu ufak tefek eğilip doğrulmuştum sürekli acaba benim yüzünden mi suyum geldi deyip duruyorum ki bence benim yüzümden daha 1 hafta önce herşey normal di bazen kader ne yazmışsa o şükür ki fark edilmiş en büyük tesellimiz bu olsun annesi .Dualarım seninle canım kendini üzme

Bende ayni grip gibiyim dondurma yedim ondan oldu eminim ama alirlar dimi seseryana parol icip sicak seylerle iyilesmeye calisiyorum ya almazlarsa git gel git gel

Sen kendini çok yordun belki o yüzden dir lütfen dikkat dinlen

Hasta olan arkadaslar gecmis olsun bende ayniydim dun doktora sordum ihlamur ic bal zencefil ye dedi birde karbonatli su ile gargara yap dedi birde oksuruk srubu verdi doguma kadar kendini toparla dedi oksuruk daha iyi gecmek uzere ama bogazim kotu birde sesim tamemen gittk diyebilirim burun gece uykusuz gecti benim stres basladi sanirim dun hastane de odamizi ayirtik organizasyoncu ile gorustuk sanirkm heyecan basladj bugun de eve kadin gelicek temizlik icin artik yavas yavs sonlara geliyoruz ama buyun gece kafamda ole yapim boyle yapim uyuyamadim birde dogum stresi dun birde kizim cok kasti kendink nst sanci cikinca rabbim ins vaktinde gelmeyi nasip etsin

Canım nasıl oldun

Nasıl oldun canım?

günaydın,

istanbul’da gök delindi bugün burada doğum yapacak olanlar varsa hem çok özel hem bereketli bir günde geliyor hayırlı haberlerinizi alalım inşallah

Valla Allah hepimizin yardımcısı olsun canım. Az kaldı inşallah, benim de arada çok sancım oluyor ama geçiyor. Bebişin başı çok aşağıdaymış o yapıyor kendini kastıkça sanırım. 39 u görebilecek miyim bilmem o kadar sabırlı değilim ama hayırlısı

Ay canım bende meraklandım nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…