- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
Aynı durum bizdede var canım abim 41 yaşında ve pozitif çıktı ciğerlere inmemişti. Malesef annemde bu yüzden doğumumda olamayacak. Tam abimin karantinası bitiyor derken tekrar kötüleşti ciğerlere inmiş. Karantinası devam ediyor çok kötü bir durum şu halde bir yandan bunlara üzülüyoruzKızlar abimin testi pozitif çıkmış başka şehirlerdeyiz 40lı yaşlarında kronik hastalığı da yok sabah öğrendik onlara moral vermek için güldük konuştuk oh ne güzel aşı sırası da beklemezsiniz dedim sadece kas ağrısı belirtisi vardı. Ama acaba kendi kendime çok mu üzüldüm göğsüme öküz oturdu sanki çok içim sıkılıyor ilk kez bu ladar yakınımıza geldi diye galiba
benim oğluşum oldu adı da alperenKasım Anneleri
Gün Sayan Annelerimiz
nil peri - Sürpriz
Ni454 - Sürpriz
@sebert - Sürpriz
@Derinndn1234 - Sürpriz
@lawyerlaw - Sürpriz
Papatya1646 - Sürpriz
@Jaylah - Sürpriz
@apsssss - Sürpriz
@Ftm009 - Sürpriz
@hayal alemi - Sürpriz
@aslihancngz - Sürpriz
@Kayra009 - Sürpriz
@Uzaygrn - Sürpriz
@Leveme - Sürpriz
@kittenlyy - Sürpriz
@Elos35 - Sürpriz
@aria09 - Sürpriz
@apsssss - Sürpriz
@limoncicegi41 - Sürpriz
@Dilandilan - Sürpriz
@Edifar 29 Ekim
@koalayim 29 Ekim
@sanemsi 29 Ekim
@Mhr0602 30 Ekim
ayllllliiiin35 - 30 Ekim
wendy 2 kasım
@ugurbocuuu 2 kasım
@energy 2 Kasım
D Dreamlifeee 2 Kasım
@kremalikedi 3 Kasım
@0hatu0 3 Kasım
@daisyyy 4 Kasım
rabia16 4 Kasım
@Yahrenayy 4 Kasım
@akademi1994 7 Kasım
@Eylul3319 9 Kasım
PiinkFiish 9 Kasım
@Pmkprns 14 Kasım
@nagihan3005 16 Kasım
@Elifseda 16 Kasım
2020 Kasım Bebekleri
Bebeğine Kavuşan Annemiz Doğum Tarihi Bebeğin Cinsiyeti Bebeğin İsmi Bebeğin Haftası Bebeğin Kilosu Bebeğin Boyu Doğum Şekli@35yagmur35 28.08.2020 Kız Eda Deniz 28+0 790 - Sezaryen @st1248 09.10.2020 Kız - 37+6 2.900 47 Sezaryen @Neutral26 18.10.2020 - - - 3.280 50 Sezaryen @Poison Women 15.10.2020 - - 35+6 2.800 - Normal Doğum @Kidem34 19.10.2020 - - 37+2 2.970 50 Sezaryen @bsrhezaren 20.10.2020 Kız - 35+6 2.400 45 Normal Doğum @pylz 22.10.2020 - - 38+0 3.080 50 Sezaryen P Pelinimben 24.10.2020 Erkek - 36+6 3.000 - Sezaryen _seastar_ 26.10.2020 - - 38+1 3.440 51 Sezaryen gunes0101 27.10.2020 Kız - 39+0 3.160 50 Sezaryen @Inatcikisilik 27.10.2020 Erkek - - - - Sezaryen @Ece0605 27.10.2020 Erkek - - 3.000 - Sezaryen @novasa 27.10.2020 Kız Doğa 38+1 3.500 - Sezaryen
Merhaba herkese soranlar dua edenlerdn allahbrqzi olsun.
Hala yogun bakimda oglum gun icinde doktor arayip bilgi verecekmis durumuyla ilgili su an icin dua etmekten baska bisey gelmio elimizden malesef.
Sut istediler bol bol ama erken bi sezeryn olduğu için 3 gundn once gelmez sutun diolar sadece dun ilk sutu sagdim gonderdm bugun sifa olur ins. Sutu erkrn getirck etkisi bi yonteminz varsa denerm.
Bu mubarek gunde oglumu dualarinizdan eksik etmeyin lütfen
benim oğluşum oldu adı da alperen
Okadar sancıya nasıl hissetmedin ya hiçmi birşey hissetmiyorsun@hayal alemi
Kızlar bacakları agrıyan var mı yaa. Zonkluyor resmen. Halsizlik var diye doktorumu aradım. Covit testi yapalım dedi. Pozitif cıkarsa bebegi anneden ayırırız dedi. Moralim sıfır başladım aglamaya. İki günüm kaldı doguma. dokuz ay durdum son iki gün moralim cok bozuldu. Kendime gelemedim.
Risk ufak bile olsa bu açıdan korku oluşuyorsa doğumda da tedirgin olursun. Hakkında en hayırlısı olsun kuzum. Ben 39 içindeyim benimde hala belli değil canım hangisi en sağlıklı olacaksa o olsun hiç birine diretmiyorum bende.Maşallah maşallah ne mutlu sanadarısı başımıza
Canım ilkinde erken doğumdu suni sancı ile başlattılar ama risk yoktu yani, bir deneyelim dedik her şey yolunda gitti. Bunda bariz bir risk var ben de açıkcası korkuyorum, doğumdan değil ama risklerden. Haftaya netleştiririz dedi doktor ama sezaryen olacak herhalde. Resmen 37. Haftam olacak ne olacağım belli değil
Nasıl oldun canım? Düzenli olup artan bi ağrı değilse Yorulduğun için oluyodur. Ben sen kadar iş yapmadım bile sadece buzdolabı temizleyip yerleştirdim ağrı çektim dediğin gibiAy çok korkuyorum durup durup başlıyor yoruldum bugün ondan mi acaba
Çok şükür canım Allahın izniyle iyileşecek annesi .Inan ilacagi varsa oluyir ben kaç gündür kendi kendimi yiyip bitiriyorum geçen hafta sonu annem gelip temizlik yapmıştı belki hatırlarsın ben iş yapmadım ama hiç oturmadım da 2 gün boyunca belim kopmuştu ufak tefek eğilip doğrulmuştum sürekli acaba benim yüzünden mi suyum geldi deyip duruyorum ki bence benim yüzümden daha 1 hafta önce herşey normal di bazen kader ne yazmışsa o şükür ki fark edilmiş en büyük tesellimiz bu olsun annesi .Dualarım seninle canım kendini üzmeBugun aradilar entubasyondan cikmis kendisi nefes aliyoms ama 72 saat bittikten sonra tetkikleri yapip mr fln bise diyebiliriz su an beklemekten baska yapcak bisey yok diolar.
Doktora kizmiorm cunki 1 hafta icinde 3 kere geldm doktora ve yarim saatin icinde sezeryana alindim.
Belki dun oldu bu durum belki dogumda oldu bunu bilemeyiz kimse bilemez dio.
Tesekkurler canim ortadoguda prof turkan hanimHyrli olsun tekrarhangi hastanede kimde yaptin cnim doğumunu?
Bende ayni grip gibiyim dondurma yedim ondan oldu eminim ama alirlar dimi seseryana parol icip sicak seylerle iyilesmeye calisiyorum ya almazlarsa git gel git gelBende bu sabah bi kalktım hasta olacagım galiba diye yavaş yavaş hastalık belirtileri cıkıyor bogazımda birsey yok ama lenflerim şişti. Moralim bozuldu. Cuma günü sezeryan olacagım. Covit mi oldu diye hastane de şüpheli yaklaşacaklar
Sen kendini çok yordun belki o yüzden dir lütfen dikkat dinlenKızlar bnm çok sancim var bu gerçek sancimi yoksa yalancı yorgunluk sancısı mi bilemiyorum
37+5 deyim bu belimden makata ve vajinaya doğru vuran ağrı gerçek mi acaba arada hafifliyor sonra yeniden artıyor gerçek sanci değilse diye eşimi uyandırmak istemiyorum ne yapsam bilemedim
Daha da erken aslında değil mi uyusam geçer mi acaba
Canım nasıl oldunKızlar bnm çok sancim var bu gerçek sancimi yoksa yalancı yorgunluk sancısı mi bilemiyorum
37+5 deyim bu belimden makata ve vajinaya doğru vuran ağrı gerçek mi acaba arada hafifliyor sonra yeniden artıyor gerçek sanci değilse diye eşimi uyandırmak istemiyorum ne yapsam bilemedim
Nasıl oldun canım?Kızlar bnm çok sancim var bu gerçek sancimi yoksa yalancı yorgunluk sancısı mi bilemiyorum
Valla Allah hepimizin yardımcısı olsun canım. Az kaldı inşallah, benim de arada çok sancım oluyor ama geçiyor. Bebişin başı çok aşağıdaymış o yapıyor kendini kastıkça sanırım. 39 u görebilecek miyim bilmemRisk ufak bile olsa bu açıdan korku oluşuyorsa doğumda da tedirgin olursun. Hakkında en hayırlısı olsun kuzum. Ben 39 içindeyim benimde hala belli değil canım hangisi en sağlıklı olacaksa o olsun hiç birine diretmiyorum bende.
Ay canım bende meraklandım nasılsın?Kızlar bnm çok sancim var bu gerçek sancimi yoksa yalancı yorgunluk sancısı mi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?