Canım nasıl anladın doğum kanalına girmeye çalıştığını? Benimkide girmedi ya. Bende pilates yapamıyorum ilişkide yok dediğin gibi. Sadece birkaç hareket yapıyorum onları yapınca da ağrılarım çok oluyor sabaha kadar doğru düzgün uyuyamadım ağrıdan.Kafam çok karışık cuma günü kontrol var 39+2 olacak halen doğmamış olursa sezeryan isteyeceğim ben de normali bekleyemeyeceğim galibaGnaydn kkzlarrr doğumu olanlara ağrısız sizisiz doğumlar ins. Gece benim kızım kafasını doğum kanalına sokmaya clsti ama beceremedi ya yicem onu bi gelsin de biraz ittirdi kendini falan olmadı eski pozisyona gecti annemle heyecanla bekledik ama annem zten bu gece olmaz kocan yok diyordu surekliananesini dinledi heralde. Daha once ruyamda 3 kasim görmüştüm belki bugün surpriz yapar balli kizim 38+6 olduk anasının izninden 2 hafta gitti bile hurma da yiyemiyorum 2 tane yedim 1. Saatte 150 seker oldu pilates topu parkede korkunc sesler çıkarıyor onu da yapamıyorum. Gerci alt komşumuzla aynı hafta hamilydik o sezaryenle ekim sonu doğuracakti evde yok galiba hiç ses seda yok belki doğurup annesine gitmstir. İlişki desen herifim cocuğumu rhatsiz edemem diyerek kaciyor aylardir. Sanirim 39 5 te 9 kasimda sezaryen olcam kizlar ben cunku bi iki gun içinde gelmezse persembe gjn sezaryen icin covid testi isticem senden dedi dr çatım cok genis değil galiba madem sezaryen olacaktı dun olsaydı keşke diye düşünüyorum simdi.
Cnkm sirti koluma bakiyordu omce sırtını onume bakcak şekilde şaşırdı karnimi kafasi nkrmalde.baya fisarda duruyor yuvarlak iceri girdi ayaklaryla kaburgama cok siddetli tekmeler atti ama sonra yoruldu mu bilmiyorum vazgeçti eski rahat pozisyonuna dondu. Yani ben oyle yorumladim.Canım nasıl anladın doğum kanalına girmeye çalıştığını? Benimkide girmedi ya. Bende pilates yapamıyorum ilişkide yok dediğin gibi. Sadece birkaç hareket yapıyorum onları yapınca da ağrılarım çok oluyor sabaha kadar doğru düzgün uyuyamadım ağrıdan.Kafam çok karışık cuma günü kontrol var 39+2 olacak halen doğmamış olursa sezeryan isteyeceğim ben de normali bekleyemeyeceğim galiba
Benim kızım da hala dönmedi bende onu bekliyorum yarın bi gidicez doktorumuza benim de çok oluyor ağrım kasilmam serum takip yolluyorlar sancı da çıkıyor ama açılma olmayınca herhalde o yüzden ustelemiyorlar buradakiler çok şanslısın ama beklemene gerek kalmadı artık bebisin yanında darısı bize artıkAmin canım inşallahBebeğin dönmesini bekliyorduk aslında doktorum dönmezse 39. Haftada alırız demişti ama iki gece önce kasılmalarım başladı ne oluyor diye hastaneye geldim nstde sancılarım çıkınca bebekte hala ters olunca sezaryene alındım.
Bende anlayamıyorum doğum kanalına girdi mi aşağılarda çok hareket ediyor canımı acıtır ama hala tık yok annem karnın yukarda hala senin kız gelecek gibi değil diyorCanım nasıl anladın doğum kanalına girmeye çalıştığını? Benimkide girmedi ya. Bende pilates yapamıyorum ilişkide yok dediğin gibi. Sadece birkaç hareket yapıyorum onları yapınca da ağrılarım çok oluyor sabaha kadar doğru düzgün uyuyamadım ağrıdan.Kafam çok karışık cuma günü kontrol var 39+2 olacak halen doğmamış olursa sezeryan isteyeceğim ben de normali bekleyemeyeceğim galiba
Yeni rapor yaziyorlarmis canim gecen hafta ben 37 raporunu alirken öyle söylediler 40+ olursa yeni rapor yazılacak diyeBu arada kızlar 8 kasımda 41. Haftaya girmiş oluyorum eğer hala doğmamış olursa benim doğum öncesi rapor bitmiş mi oluyor. 40+ larda doğarsa başka bir rapor mu almam lazım
canım belki serum filan da düzenlerler açılman yoksa. ebe bilir ayrıca doğum sancısı mı değil mi, sekreter ne bilsin. sen sakin ol ayrıca doğum o kadar kolay başlamıyor. hem ola ki başladı hastanedesin müdahele ederler korkma.Günaydın kızlar. Kendi doktorumuza geldik nst gönderdi nst de sancı hep 98 100 leri gösterdi makine hep uyarı verdi bebeğin kalp atışları da 185 leri gördü daha doktora giremedik ama sekreter bekleyin doğum sancısı değil diyor dr hanm dedi çok sıra var. Var mı böyle sancısı olan doğum hemen başlamaz değil mi
Doğum yapan kızlar bir sorum olacaktı size
Doktorunuz doğumdan 1 hafta sonra kontrole çağırdı mı sizi ve kontrolde sadece dikişlere mi bakıyor
Çok tatlısınBen böyle günlük gibi içimi döküyorum ama buraya kızlar ya kusura bakmayın
98-100 baya cok deglmi ya benm 20-30 en fazla 40 oldu smdiye kadarGünaydın kızlar. Kendi doktorumuza geldik nst gönderdi nst de sancı hep 98 100 leri gösterdi makine hep uyarı verdi bebeğin kalp atışları da 185 leri gördü daha doktora giremedik ama sekreter bekleyin doğum sancısı değil diyor dr hanm dedi çok sıra var. Var mı böyle sancısı olan doğum hemen başlamaz değil mi
Ya benimde ağrılarım çok dün bi yemek yaptım belim sağ kalçam flan koptu dedigin gibi gece zor uyudum.niye böyle oluyor ya burda okuyorm okdr ev temizliyorlar son haftalarında ben hemen perişan oluyorm azck dolansamya kızlar benim ağrılarım o kadar çok ki... yarın kontrolüm var kesin sezaryen derse dicem alın haftaya 37 biterken.
kilosu iyiydi çünkü en son bakalım bu hafta ne oldu. geceleri uykularım hep sızlanmayla, kasıklarımın altı devamlı kilitleniyor, böyle kalıyorum 5-10 dk bağırıyorum resmen acıdan. bebek zaten gece taş gibi yapıyor kendini sağıma soluma dönemiyorum. bu arada sağ tarafım sıkıntılı aşırı ağrım oluyor sırt ve belde, hep soluma yatıyorum sol tarafım düzlendisol kalçam ve bacaklarım ağrıyor artık yükü taşımaktan. dün bebek göbeğimde öyle bir yükseldi ki böyle karnım huni gibi oldu valla foto atsam şaşırırsınız
birkaç gündür de adet sancım ve bel ağrım var. bakalım nereye gidecek süreç, belirsizlik de yoruyor.
Evet canım 10 gün sonra kontrole çağırdı benimki de.Doğum yapan kızlar bir sorum olacaktı size
Doktorunuz doğumdan 1 hafta sonra kontrole çağırdı mı sizi ve kontrolde sadece dikişlere mi bakıyor
Merhaba kızlar bana kullanıp memnun kaldığımız elektirikli süt sağma makinası tavsiyesinde bulunur musunuz. Bebeğim gece mamadan sonra uyuyor ve uyandiramiyorum .Gece sağım yapıp sütünü artırmam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?