aynısını yaşıyoruz canım. hayır tamam 37 olduk sayılır ama ben bunları haftalardır yaşıyorum yordu artık. yemek filan yapıyorum ama acısı kötü çıkıyor sonra dayak yemiş gibi ağrı sızı. hele geceleri işknce.Çok tatlısın
98-100 baya cok deglmi ya benm 20-30 en fazla 40 oldu smdiye kadar
Ya benimde ağrılarım çok dün bi yemek yaptım belim sağ kalçam flan koptu dedigin gibi gece zor uyudum.niye böyle oluyor ya burda okuyorm okdr ev temizliyorlar son haftalarında ben hemen perişan oluyorm azck dolansam
Birde geceleri karnm taş gibi uyanıyorm tuvalete gidiyorm zorla snra biraz rahatlıyorm
Bir sey icmedim ama normal adet sancisinin 3 4 kati dusun o gazmis bende malum esimin yaninda tuttum biraz sonra hemsire kalbinize dogru vuruyorsa kuvvetliyse gazdir dedi yok bu gaz degil diyorum bir gun tuvalette denedim ikindim onunu alamadim ama bir rahatladim anlatamam hafif ikinir gibi yap geliyor zatenGaz çıkarmak kolay oluyor mu peki? Bir de sonda ne zaman cikariliyor? Rahat rahat tuvalete gitmeye ne zaman basladin? Gaz çıkarmak için özel birşey içtin mi? Çok sordum :)
Sonda 5 saat sonra cikti canim tuvaletimi daha yapmadim sadece gaz cikardim iste ama bu boyle bir iki gaz oo bitti degil her dakika geliyor o yuzden tutmamak onemliGaz çıkarmak kolay oluyor mu peki? Bir de sonda ne zaman cikariliyor? Rahat rahat tuvalete gitmeye ne zaman basladin? Gaz çıkarmak için özel birşey içtin mi? Çok sordum :)
Usutme bende hep var evet ondanda olabilir hafif grip gibi gittim doguma zatenGözün aydın olsun canım sen üşütmüşsün galiba benim hiç gaz sancim olmadı sadece sabah biraz çıktı o da taburcu olmama yetti bebeğinde maşallah güzel doğmuş geçmiş olsun artik toparlarsınız
Peki belden mi uyusturdular? Uyuşukluk kaç saatte geçti tamamen?Sonda 5 saat sonra cikti canim tuvaletimi daha yapmadim sadece gaz cikardim iste ama bu boyle bir iki gaz oo bitti degil her dakika geliyor o yuzden tutmamak onemli
Merak etme canım o kadar kolay bulaşmıyor aslında direkt temaslı olmadıktan sonra. Temasının temaslısı oluyor annen baban çünkü.Esimn is arkadasinin covid testi pozitif geldi o da bugun oğleden sonra ornek verdi muhtemelen bulasmistir ayni ofiste benim hic umudum yok annemle babamdan uzak duruyorum ama pazar aksam hep beraber oturup yemek yemistik. Kadının temasli olduğunu öğrenince dun eskm ablasinda kaldi bugun de orda kalcak. Insallah anneme babama bir sey bulasmamistir seker tansiyon kalp ne ararsan var yaslari 65 cok moralim bozuk ya.
Maşallah kilosu cok iiKontrolden geliyorum kızlar 37+3 deyiz bebişin kilosu 3400 olmuş bir haftaya kadar geleceğini düşünüyorum dedi doktorum. Ama bende diğer anne adayları gibi son günlerde temizlik yaparım demiştim. Ama çok fazla alt kısımda baskı var rahmim zonk zonk vuruyo
Maşallah kilosu cok ii
İlk gebelik miÇok şükür ama normal doğum planlandığı için kilosu beni biraz korkutuyor
benim de çookkBenimde regl sancilarim artmaya başladı
canım hayırlısı olsun. benimkide yarın bakacak ama içimden sezaryen geçiyor riske etmicekler bence. o yüzden o fikre alışmaya çalışıyorum. zaten hiççç pilates topuymuş özel yürüyüşmüş kasmadım ben normal doğuramazsam içimde kalır sonra diyeKızlar bugün kontrolüm vardı.
Bu doktor da pelviste basıklık var dedi. 2 doktor 2 ebe aynı yorumu yaptı artık yoruldum çabalamaktan. Sezaryen günü aldım Pazartesiye. Biraz moralim bozuk o kadar çabama rağmen yapamamaktan dolayı ama nasip işte. Kafamı toplamam lazım biraz.
Dünyanın sonu değil elbet ama çok odaklanmıştım biraz hayal kırıklığına uğradım malesef.
Eve geldim hemen çikolata magnet siparişi verdimPazartesiye yetişir inşallah. Kendimi alışverişe vurmak iyi oluyor
İlki normal miydi nasil gectibenim de çookk
canım hayırlısı olsun. benimkide yarın bakacak ama içimden sezaryen geçiyor riske etmicekler bence. o yüzden o fikre alışmaya çalışıyorum. zaten hiççç pilates topuymuş özel yürüyüşmüş kasmadım ben normal doğuramazsam içimde kalır sonra diyeama hayal krııklığını anlıyorum benim de ilki normaldi o rahatlığı yaşayınca insan bir geriliyor ama içimizi ferah tutalım güzel olacak her şey insallah.
ben de makrome anahtarlık malzemesi aldım, eşimin teyzesine yaptırdım onları yapıştırcam kartlara.
hastaneye masa yapcak mısınız ya? yapan da var yapmayan da kararsız kaldım...
Aynen yçben de şu an alışmaya çalışıyorumbenim de çookk
canım hayırlısı olsun. benimkide yarın bakacak ama içimden sezaryen geçiyor riske etmicekler bence. o yüzden o fikre alışmaya çalışıyorum. zaten hiççç pilates topuymuş özel yürüyüşmüş kasmadım ben normal doğuramazsam içimde kalır sonra diyeama hayal krııklığını anlıyorum benim de ilki normaldi o rahatlığı yaşayınca insan bir geriliyor ama içimizi ferah tutalım güzel olacak her şey insallah.
ben de makrome anahtarlık malzemesi aldım, eşimin teyzesine yaptırdım onları yapıştırcam kartlara.
hastaneye masa yapcak mısınız ya? yapan da var yapmayan da kararsız kaldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?