2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
aynısını yaşıyoruz canım. hayır tamam 37 olduk sayılır ama ben bunları haftalardır yaşıyorum yordu artık. yemek filan yapıyorum ama acısı kötü çıkıyor sonra dayak yemiş gibi ağrı sızı. hele geceleri işknce.

Gaz çıkarmak kolay oluyor mu peki? Bir de sonda ne zaman cikariliyor? Rahat rahat tuvalete gitmeye ne zaman basladin? Gaz çıkarmak için özel birşey içtin mi? Çok sordum :)
Bir sey icmedim ama normal adet sancisinin 3 4 kati dusun o gazmis bende malum esimin yaninda tuttum biraz sonra hemsire kalbinize dogru vuruyorsa kuvvetliyse gazdir dedi yok bu gaz degil diyorum bir gun tuvalette denedim ikindim onunu alamadim ama bir rahatladim anlatamam hafif ikinir gibi yap geliyor zaten

Gaz çıkarmak kolay oluyor mu peki? Bir de sonda ne zaman cikariliyor? Rahat rahat tuvalete gitmeye ne zaman basladin? Gaz çıkarmak için özel birşey içtin mi? Çok sordum :)
Sonda 5 saat sonra cikti canim tuvaletimi daha yapmadim sadece gaz cikardim iste ama bu boyle bir iki gaz oo bitti degil her dakika geliyor o yuzden tutmamak onemli

Kac aydir geceleri zombi gibiyim erkenden uyaniyorum 4.5-5 osaate kadarda 10 kez çişe kalkiyorum.2 gundurde bütün enerjim çekilmiş gibi ruh gibi dolanıyorum.dogumdan sonrada böyle olursam bebekle ilgilenemezsem diye korkuyorum.Umarim doguma bu şekilde gitmem.ben enerjik gitmek istiyorum.deprem haberlerindenmi böyle oldum acabaya.resmen omuzlarima öküz oturmuş gibi

Esimn is arkadasinin covid testi pozitif geldi o da bugun oğleden sonra ornek verdi muhtemelen bulasmistir ayni ofiste benim hic umudum yok annemle babamdan uzak duruyorum ama pazar aksam hep beraber oturup yemek yemistik. Kadının temasli olduğunu öğrenince dun eskm ablasinda kaldi bugun de orda kalcak. Insallah anneme babama bir sey bulasmamistir seker tansiyon kalp ne ararsan var yaslari 65 cok moralim bozuk ya.

Kızlar bugün kontrolüm vardı.
Bu doktor da pelviste basıklık var dedi. 2 doktor 2 ebe aynı yorumu yaptı artık yoruldum çabalamaktan. Sezaryen günü aldım Pazartesiye. Biraz moralim bozuk o kadar çabama rağmen yapamamaktan dolayı ama nasip işte. Kafamı toplamam lazım biraz.
Dünyanın sonu değil elbet ama çok odaklanmıştım biraz hayal kırıklığına uğradım malesef.
Eve geldim hemen çikolata magnet siparişi verdim Pazartesiye yetişir inşallah. Kendimi alışverişe vurmak iyi oluyor

Merak etme canım o kadar kolay bulaşmıyor aslında direkt temaslı olmadıktan sonra. Temasının temaslısı oluyor annen baban çünkü.

Kontrolden geliyorum kızlar 37+3 deyiz bebişin kilosu 3400 olmuş bir haftaya kadar geleceğini düşünüyorum dedi doktorum. Ama bende diğer anne adayları gibi son günlerde temizlik yaparım demiştim. Ama çok fazla alt kısımda baskı var rahmim zonk zonk vuruyo

Maşallah kilosu cok ii

Benimde regl sancilarim artmaya başladı
benim de çookk
canım hayırlısı olsun. benimkide yarın bakacak ama içimden sezaryen geçiyor riske etmicekler bence. o yüzden o fikre alışmaya çalışıyorum. zaten hiççç pilates topuymuş özel yürüyüşmüş kasmadım ben normal doğuramazsam içimde kalır sonra diye ama hayal krııklığını anlıyorum benim de ilki normaldi o rahatlığı yaşayınca insan bir geriliyor ama içimizi ferah tutalım güzel olacak her şey insallah.

ben de makrome anahtarlık malzemesi aldım, eşimin teyzesine yaptırdım onları yapıştırcam kartlara.

hastaneye masa yapcak mısınız ya? yapan da var yapmayan da kararsız kaldım...

İlki normal miydi nasil gecti

Aynen yçben de şu an alışmaya çalışıyorum

Ben masa yaptırmayacağım ya kimseyi istemiyorum hastanede eşimle de konuşacağım akşam. Kızımı bile getirmeyin dedim eve çıkarız orada görür kardeşini diye.
Çikolata da işte doktor ve hemşireler için öyle ikram.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…