2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Sancımi hatirlamiyorum ben ama kalp atışı maksimum 160-165lere çıkmıştı tekmeledigi zamanlar, onun dışında 130lardydi benim bir kaç gün önce. Ama ben de düşük tansiyonlu biriyim hep, belki benimkinin kalp ritmi daha yavaştır.
Sancı için makine uyarı vermedi çok yüksek değildi demekki. Baktığımda sanki 60-80ler falan hatırlıyorum ama net hatırlamıyorum.

Bende aynıyım canım empati yaptığımda kafayı yiyecek gibi oluyorum dün Elif’ten beri ağlıyorum aydayı görünce hem sevinç hemde o duruşu beni bitirdi. Yüreğim dayanmıyor Rabbim sabırlar versin oradaki insanlara hepimizi korusun inş

Doğum yapan kızlar bir sorum olacaktı size
Doktorunuz doğumdan 1 hafta sonra kontrole çağırdı mı sizi ve kontrolde sadece dikişlere mi bakıyor
Hastaneden ciktiktan 1 gün sonra bebek rutinleri için gittigimizde beni de çağırdı doktorum ultrason la kontrol edip rahme bakıyor Bide dikiş yerime pansuman yapıp bi sprey şıktı

Dogumum oldu dun yazamadim cok agrim vardi ben konuya bugun uyandim dikis agrisi degil karindaki agri olduruyor insani tek caresi her dakika gaz cikarmak oyle bir iki gaz degilmis olay baya baya her dakika geliyor meret cikisim yeni yapildi tabi sut yok daha mama takviye 3500 kilo dogdu abarttigi gibi iri de degildi herkesinki hayirli olsun insallah

Gözün aydın olsun canım sen üşütmüşsün galiba benim hiç gaz sancim olmadı sadece sabah biraz çıktı o da taburcu olmama yetti bebeğinde maşallah güzel doğmuş geçmiş olsun artik toparlarsınız

Gaz çıkarmak kolay oluyor mu peki? Bir de sonda ne zaman cikariliyor? Rahat rahat tuvalete gitmeye ne zaman basladin? Gaz çıkarmak için özel birşey içtin mi? Çok sordum :)

Hadi gözün aydın canım sağlıkla büyüt kuzunuAynen üşütmüşsün sanırım ayaklarını sıkı giy, ayak önemli.

Gaz çıkarmak kolay oluyor mu peki? Bir de sonda ne zaman cikariliyor? Rahat rahat tuvalete gitmeye ne zaman basladin? Gaz çıkarmak için özel birşey içtin mi? Çok sordum :)
Kayısı ve dut hoşafı yapıp götür canım yanında faydası olur.

lansinoh tekli makina kızımda kullandım. şu an kullanmaya başlamadım mochi ile idare ediyorum. işe başlayınca elektrikliye geçerim sanırım

sondayı 3 saat sonra çıkardılar bende.sonra normal wcyi kullanıyorsun. gaz çıkarmak için en önemli şey yürümek kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…