Sancımi hatirlamiyorum ben ama kalp atışı maksimum 160-165lere çıkmıştı tekmeledigi zamanlar, onun dışında 130lardydi benim bir kaç gün önce. Ama ben de düşük tansiyonlu biriyim hep, belki benimkinin kalp ritmi daha yavaştır.Günaydın kızlar. Kendi doktorumuza geldik nst gönderdi nst de sancı hep 98 100 leri gösterdi makine hep uyarı verdi bebeğin kalp atışları da 185 leri gördü daha doktora giremedik ama sekreter bekleyin doğum sancısı değil diyor dr hanm dedi çok sıra var. Var mı böyle sancısı olan doğum hemen başlamaz değil mi
Bende aynıyım canım empati yaptığımda kafayı yiyecek gibi oluyorum dün Elif’ten beri ağlıyorum aydayı görünce hem sevinç hemde o duruşu beni bitirdi.selam kızlar..
şuan hüngür hüngür ağlıyorum..dünde böyle idim..
bugun yine bir kuzu enkazdan kurtarilmis.91 saat 4 yaşında guzeller guzeli Ayda..
Tutamiyorum kendimi empati yapiyorum elde olmadan Allahim ailelerine sabir versin yürek dayanmıyor..
insanlar oruç tutamiyor 10 saat 15 saat bu minikler bunca saat hem aç susuz hem enkaz altinda yalnız korktuklari fikri bile salya sümük ağlamaya yetiyor..
Rabbim ülkemizi cocuklarimizi felaketlerden korusun, hiç bir çocuğu annesiz bırakmasın ;(
amin.
Evet canim bi hafta sonra dikislere ve ultrasyonla tekrar rahmine bakiyo kontrol icin yaniDoğum yapan kızlar bir sorum olacaktı size
Doktorunuz doğumdan 1 hafta sonra kontrole çağırdı mı sizi ve kontrolde sadece dikişlere mi bakıyor
Doğum sonrasındaki izinden gidiyor mu peki o günler bilgin var mı canımYeni rapor yaziyorlarmis canim gecen hafta ben 37 raporunu alirken öyle söylediler 40+ olursa yeni rapor yazılacak diye
Emin değilim ama burda da daha önce konusulmustu gitmiyor denilmisti canimDoğum sonrasındaki izinden gidiyor mu peki o günler bilgin var mı canım
Manüel canım ama bu pek ise yarayacağını sanmıyorummochi'yi tavsiye eden çok canim.
Evet cnm cagiriyorlar benim sadece dikislerime bakmisti ama kimisine usg ile karnindan da bakilmisti
Evet canım 10 gün sonra kontrole çağırdı benimki de.
Benim doktorum da 1 hafta sonra gel dedi ama benim de hiç gidesim yokEvet canim bi hafta sonra dikislere ve ultrasyonla tekrar rahmine bakiyo kontrol icin yani
Mochi yi sadece bir göğsü emzirirken ya da bebek uyurken süt geldiğinde kullanıyorum hızlı bir şekilde süt sağma yapmıyor sankiManüel canım ama bu pek ise yarayacağını sanmıyorum
Hastaneden ciktiktan 1 gün sonra bebek rutinleri için gittigimizde beni de çağırdı doktorum ultrason la kontrol edip rahme bakıyor Bide dikiş yerime pansuman yapıp bi sprey şıktıDoğum yapan kızlar bir sorum olacaktı size
Doktorunuz doğumdan 1 hafta sonra kontrole çağırdı mı sizi ve kontrolde sadece dikişlere mi bakıyor
Benim için pek uygun değil bence de benim sütüm az geceleri sağarak çoğaltmak için istiyorum.Mochi yi sadece bir göğsü emzirirken ya da bebek uyurken süt geldiğinde kullanıyorum hızlı bir şekilde süt sağma yapmıyor sanki
Benim doktorum da 1 hafta sonra gel dedi ama benim de hiç gidesim yok
Gözün aydın olsun canım sen üşütmüşsün galiba benim hiç gaz sancim olmadı sadece sabah biraz çıktı o da taburcu olmama yetti bebeğinde maşallah güzel doğmuş geçmiş olsun artik toparlarsınızDogumum oldu dun yazamadim cok agrim vardi ben konuya bugun uyandim dikis agrisi degil karindaki agri olduruyor insani tek caresi her dakika gaz cikarmak oyle bir iki gaz degilmis olay baya baya her dakika geliyor meret cikisim yeni yapildi tabi sut yok daha mama takviye 3500 kilo dogdu abarttigi gibi iri de degildi herkesinki hayirli olsun insallah
Gaz çıkarmak kolay oluyor mu peki? Bir de sonda ne zaman cikariliyor? Rahat rahat tuvalete gitmeye ne zaman basladin? Gaz çıkarmak için özel birşey içtin mi? Çok sordum :)Dogumum oldu dun yazamadim cok agrim vardi ben konuya bugun uyandim dikis agrisi degil karindaki agri olduruyor insani tek caresi her dakika gaz cikarmak oyle bir iki gaz degilmis olay baya baya her dakika geliyor meret cikisim yeni yapildi tabi sut yok daha mama takviye 3500 kilo dogdu abarttigi gibi iri de degildi herkesinki hayirli olsun insallah
Hadi gözün aydın canım sağlıkla büyüt kuzunuDogumum oldu dun yazamadim cok agrim vardi ben konuya bugun uyandim dikis agrisi degil karindaki agri olduruyor insani tek caresi her dakika gaz cikarmak oyle bir iki gaz degilmis olay baya baya her dakika geliyor meret cikisim yeni yapildi tabi sut yok daha mama takviye 3500 kilo dogdu abarttigi gibi iri de degildi herkesinki hayirli olsun insallah
Kayısı ve dut hoşafı yapıp götür canım yanında faydası olur.Gaz çıkarmak kolay oluyor mu peki? Bir de sonda ne zaman cikariliyor? Rahat rahat tuvalete gitmeye ne zaman basladin? Gaz çıkarmak için özel birşey içtin mi? Çok sordum :)
Ayy benimde ne sorularim var ama korkmayalim diye anlatmiyorlarGaz çıkarmak kolay oluyor mu peki? Bir de sonda ne zaman cikariliyor? Rahat rahat tuvalete gitmeye ne zaman basladin? Gaz çıkarmak için özel birşey içtin mi? Çok sordum :)
lansinoh tekli makina kızımda kullandım. şu an kullanmaya başlamadım mochi ile idare ediyorum. işe başlayınca elektrikliye geçerim sanırımMerhaba kızlar bana kullanıp memnun kaldığımız elektirikli süt sağma makinası tavsiyesinde bulunur musunuz. Bebeğim gece mamadan sonra uyuyor ve uyandiramiyorum .Gece sağım yapıp sütünü artırmam lazim
sondayı 3 saat sonra çıkardılar bende.sonra normal wcyi kullanıyorsun. gaz çıkarmak için en önemli şey yürümek kesinlikleGaz çıkarmak kolay oluyor mu peki? Bir de sonda ne zaman cikariliyor? Rahat rahat tuvalete gitmeye ne zaman basladin? Gaz çıkarmak için özel birşey içtin mi? Çok sordum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?