- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
İyi geceler canım ben de bi deneme yapayım uyumak için bakalım.Aynen oyle.oluyor hanfendi artik zor duruyor yerinde zaten baya.asagi indi neyse cnm ben uyumaya calisacagim sanki biraz geldi
Iyi geceler cnm sende dene ins uyuruzİyi geceler canım ben de bi deneme yapayım uyumak için bakalım.
Benimde takvimim sonunda 39 u gösterdi iyi kötü yolu bitirdik
Hamileliğimi ögrendigim günden beri burdayım anneme bile söylemeden burda kızlara sormuştum bu test pozitif mi ben hamile miyim kızlar diye sonrada iyi kötü korkulu sevinçli herşeyi burda beraber paylaştık
Hormonlar indi çıktı alındık kızdık sonra hemen unuttuk
Bebeklerimizin hareketleri cinsiyetleri haftalari gramlarını saydık
Bayramlar geçirdik karantinalar geçirdik buhranlar geçirdik sona geldik
Ilk meyvelerimizi de almaya başladık belki 15 belki daha fazla bebeğimiz geldi bile aramıza şimdi de sıra bize geldi inşallah sağlıkla sıhhatle biz ve sonraki arkadaşlarımızda alalım bebeklerimizi kucaklarimiza
Doğumumuz pazartesi bildiklerimle tecrübelerimle içimden geçen duygularımla kim ne sordu ne yazdıysa yardim edip uzun uzun cvp vermeye destek olmaya çalıştım elimden geldiği kadar hepinizi çok seviyorum şimdiden hakkınızı helal edin kızlar evimi barkımı son hazırlıklarımı yapar pazartesi yine yazarım artık sizlere...
37 yi bitirmişsin canımmide yanmasi ile uyanip uyuyamayanlarda ben
36. haftamızda Allah'ın izniyle bitiyor sanirim artık her an beklemede olmalıyım.
bebegimin hareketleri de 2 gündür fark edilir derecede azaldı.
sesime, tek bi dokunusuma tepki veren minik şimdi sessiz..
yarin dr kontrolümüz var hayırlı haberler ile döneriz inşallah.
Ayyy bugün gün geldi deseneBende varım kız yarın sabah 7.30 da yatışım var
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün. Ciğer gelistirici vurmamışlar mıydıTekrardan merhabalar
Doğurdum kızlar01.11.20 sabah 07.34 te spinal sezaryen ile dünyaya geldi oğluşum. Vallahi zormuş sezaryen anestezi geçtikten sonra ağrılarla epey mücadele ettim.Normal doğum yapabilen annelerimiz şanslı olduklarını bilsinler sezaryen olacak annelerimize Allah'ım yardımcı olsun yalnız erken geldik diye akciğer problemimiz var bu yüzden güzel oğlum yoğunbakımda küvözde akciğerleri tam randıman alana kadar tutacaklar hepinizden bir dua bekliyorum soru soracak annelere yardımcı olmaktan mutluluk duyarım
Yok valla hiç heyecanlı diilim sadeece şimdi aklıma geldi eşime karnımın resmini çektirdim hatıra kalsın diye. Daha bişi anlamadım bide kocamın ailesine kuruldum o yüzden heyecan yaşayamadım bi türlü. Yarın sabah doğuma giricem görümcem kaynanam eltim hepsi bi evde kalıo yan sokakta gelmedikleri gibi aramadılar bile. Bide görümcem herkese doğum için geldim diomuş yarın onları hastaneden nası kovucağımın senaryolarını kuruyorum kafamda doğumu düşünemedim henüz
Saol kuzum Allah razı olsunAyyy bugün gün geldi deseneSağlıklı ağrısız doğum olsun canım
Hayırlı kolay ağrısız doğum diliyorum allah yardımcın olsun canımKızlarr günaydın hastanedeyim yatış için bekliyorum. Hepinizi çok öpüyorum vakit buldukça yazarım. Bugün doğumu olacak arkadaşlarım sağlıkla kucağımıza alalım inşAllah
Bosver canim gelselerdi zahmet ederlerdi su anneler evlengindede olsa butun yuku cekiyolar Allah onlardan razi olsun bende senin gibiyin dunden beri sinir oldum kv kurup duruyotum sen simdi bebisini odaklan guzel haberlerle gel insallahNormalde 7 kasımdı baby doğum kalp atışları yine yüksek diye beklemek istöeedi doktor o yüzden yarın sezeryan
Yok kuzum gelip bana yıkılamazlar ben annemde kalıyorum. Sadece bi ziyaret ediceklerdi onuda beceremediler. Ben evimi sattım eşyalarım toplandı annemdeyim yaklaşık 3-4 haftadır. Annemle kaynanamın evinin arasıda bi sokak daha iyi oldu onlara kuruldum yarını düşünmüyorum fazla yoksa sabah olmazdı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?