2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

daha bebişleride yine burada hep birlikte büyüteceğiz inşallah

mide yanmasi ile uyanip uyuyamayanlarda ben
36. haftamızda Allah'ın izniyle bitiyor sanirim artık her an beklemede olmalıyım.
bebegimin hareketleri de 2 gündür fark edilir derecede azaldı.
sesime, tek bi dokunusuma tepki veren minik şimdi sessiz..
yarin dr kontrolümüz var hayırlı haberler ile döneriz inşallah.

37 yi bitirmişsin canım
Hayırlı haberlerle gel doktordan da

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün. Ciğer gelistirici vurmamışlar mıydı

Ay gece gece ne güldüm ya Allah iyiliğini versin

Bebeğim sanırım kolik akşam 10 gibi bor başlıyor 1 e kadar Aynı her gece ağlıyor gündüz kaşıkla mama veriyorum tüm gün meme de zaten tiryaki olmuş gece de uykulu 1 ke biberonla mama veriyorum bu sefer gece kalkmıyor nasıl davranacağımı şaşırdım o kadar ağlıyor ki ağzına biberonu vermek zorunda kalıyorum

Kızlarr günaydın hastanedeyim yatış için bekliyorum. Hepinizi çok öpüyorum vakit buldukça yazarım. Bugün doğumu olacak arkadaşlarım sağlıkla kucağımıza alalım inşAllah
Hayırlı kolay ağrısız doğum diliyorum allah yardımcın olsun canım

Günaydın kızlar doğum yapanlar sağlıklı sıhhatli büyütün insallah bebişlerinizi. Akademi canım hayırlısı ile kavuş meleğine hayırlı doğumun olsun. Bizim dün son kontrolümüz vardı 9 kasım düşündüğümüz tarihimizi 11 kasım olarak değiştirdi doktorumuz kesinleşti artık doğum tarihimiz.

Gnaydn kkzlarrr doğumu olanlara ağrısız sizisiz doğumlar ins. Gece benim kızım kafasını doğum kanalına sokmaya clsti ama beceremedi ya yicem onu bi gelsin de biraz ittirdi kendini falan olmadı eski pozisyona gecti annemle heyecanla bekledik ama annem zten bu gece olmaz kocan yok diyordu surekli ananesini dinledi heralde. Daha once ruyamda 3 kasim görmüştüm belki bugün surpriz yapar balli kizim 38+6 olduk anasının izninden 2 hafta gitti bile hurma da yiyemiyorum 2 tane yedim 1. Saatte 150 seker oldu pilates topu parkede korkunc sesler çıkarıyor onu da yapamıyorum. Gerci alt komşumuzla aynı hafta hamilydik o sezaryenle ekim sonu doğuracakti evde yok galiba hiç ses seda yok belki doğurup annesine gitmstir. İlişki desen herifim cocuğumu rhatsiz edemem diyerek kaciyor aylardir. Sanirim 39 5 te 9 kasimda sezaryen olcam kizlar ben cunku bi iki gun içinde gelmezse persembe gjn sezaryen icin covid testi isticem senden dedi dr çatım cok genis değil galiba madem sezaryen olacaktı dun olsaydı keşke diye düşünüyorum simdi.

Bosver canim gelselerdi zahmet ederlerdi su anneler evlengindede olsa butun yuku cekiyolar Allah onlardan razi olsun bende senin gibiyin dunden beri sinir oldum kv kurup duruyotum sen simdi bebisini odaklan guzel haberlerle gel insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…