2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar merhaba, Biz çıktık ameliyattan ikimizde iyiyiz ayrıntıları daha sonra yazarım çok şükür rahat bir doğum oldu, hiç stres yapmayın darısı tüm bekleyenlere

Doğum yaptim kızlar
Genel anesteziyle
Uyandim yeni çok güzel bir ameliyat oldu çok şükür
Oğlum 2900 gr 49 cm

Kızlar çok sevindim allah analı babalı sağlıklı bir şekilde büyümeyi nasip etsin inşallah ne güzel meleklerinize kavuştunuz darısı bize inşallah

Hiç doğurcak gibi hissetmiyorumm neler bekliyor bizi acep
Aynen bende bu zamana kadar aha sancım var diyecek bişey yaşamadım hafif bebeğin toplanması haricinde nasıl olacak acaba diyorum , buradaki arkadaşlar doğuma gidiyor ama daha bana uzakmış gibi geliyor ya . İnşallah kasım sonu anneleri olarak bizede doğuma gidiyorum konuşmaları yapmak nasip olur Bakıyorumda Günleri 26 27 28 kasım olanlar çok

Dogum zaman belli oldu mu senin bizde kontrol falan da kalmadi son 1 gecem kaldi ondan sonra da uyumak isterim uyuyacak vakit bulamam
Yok canım daha belli değil, yarın vajinal muayene edecek bakalım ona göre yol çizecek. Ondna heyecan var bende de.

Valla bu uykusuzluk bizi bebeğe hazırlıyor aslında hormonal bir şeymiş sanırım son ayda.

Yok canım daha belli değil, yarın vajinal muayene edecek bakalım ona göre yol çizecek. Ondna heyecan var bende de.

Valla bu uykusuzluk bizi bebeğe hazırlıyor aslında hormonal bir şeymiş sanırım son ayda.
Hadi hakkinizda hayirlisi olsun ins hersey yolunda gider guzel haberler alirsin yarin

Ay ins gelir aslinda gec uyumak iyi oluyot erken uyuyunca gece cok kalkiyorum suan karnim daki hanimefendi de uyanik onuyursa belki bende uyurum
Ya evet bir de o var de mi? Bebe hareketli olunca ben de uyuyamıyorum çok sert oluyor hareketleri çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…