2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Aynen yçben de şu an alışmaya çalışıyorum

Ben masa yaptırmayacağım ya kimseyi istemiyorum hastanede eşimle de konuşacağım akşam. Kızımı bile getirmeyin dedim eve çıkarız orada görür kardeşini diye.
Çikolata da işte doktor ve hemşireler için
Kızlar son 1.30 saattir karnm sürekli sertleşip gevşiyor ama düzenli değil 8 dk bir snra 10 dk 7 dk böyle taş gibi oluyor kasıklarıma ağrı girip geçiyor yaşayan varmı böyle
Doğum başlamış olabilir mi acaba

Virüste izin veriyorlarmı susleme yapmaya.ben sadece çikolata göturcem alırlarmı bilmiyorum hemsirelere falan ikram icin.evde bebisin odasinin kapisini suslicem.hastane almaz sanirim

Ya ziyaretci aliyorlarmıki özeldemi dogum yapacaksın.bizimde abimiz illa bende gelcem diyor ama almazlar diye biliyorum ki cocugu bu viruste hastaneye goturmek dogrumu bilemiyorum yoksa cok isterim oglumunda yanimda olmasini cok heycanlı kardesi olacak diye

Eklentiler

• 6E13E9BC-4991-41EF-8582-1593B79F0F1F.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 70
ya benim de hiç aklımda yoktu canım açıkcası ama sezaryen olursa hazırlık yapma şansı olur dedim. bir de ben evde kimseyi istemiyorum gelen hastaneye gelsin maskesiyle uzaktan baksn çıksın kafasındayım. eve gelinirse ki gelinmesin dicem, gelen maskesini çıkarır tak da diyemezsin ay düşünmesi bile yorucu. belki sade bir masa balon bir de hediye poşetlerini koyarm dedim. ikram zaten olmaz

Alıyorlar canım sordum kısıtlamamışlar bir şeyi. Saçma ama işte... Özelde yapacağım evet.

ben yarın konuşacağım hastane ile öğreneceğim. herkes odaya girmez de atıyorum hastane kafesinde bir oturur eşimle, uğrar gider dedim. hediyesi varsa da getirir

oğlumu ben de bırakmak istemiyorum ama hastane ne der onu da sorucam. kimseye güvenmiyorum ben ya kimse izole değil bence kimseye bırakasım yok.

Valla eve de yakın akrabalar dışında kimse gelmez zaten bizim. Hastanede ben ziyaretçi sevmiyorum valla ilkinde hiç hoşuma gitmemişti.

c
Valla eve de yakın akrabalar dışında kimse gelmez zaten bizim. Hastanede ben ziyaretçi sevmiyorum valla ilkinde hiç hoşuma gitmemişti.
canım benim yakın akrabalar da sorunlu :/ diyorum ya bence çevremdeki kimse dikkat etmiyır diye. eşimin ailesi zaten halası teyzesi aşırı iç içe. ondan diyorum hastaneye gelsinler evde uğraşmim

c

canım benim yakın akrabalar da sorunlu :/ diyorum ya bence çevremdeki kimse dikkat etmiyır diye. eşimin ailesi zaten halası teyzesi aşırı iç içe. ondan diyorum hastaneye gelsinler evde uğraşmim
Evet senin için mantıklı o zaman bu durumda. Bizimkiler anlayışlı neyse ki Yoksa çıldırırım. Ben kızımı kreşe bile göndermedim ki bebek olacak evde diye çocuk çok istedi hakkına girdim. Valla kimseyle görüşemem. Pandemiden beri görüşmüyorum da...

İlk gebelik mi
Benim daha 2800 bakalim artmismi buhafta kontrole gidecem
Ben hala kararsizim dogum sekline
Buhafta konusacam

Evet ilk gebelik bir aksilik olmadığı için sırf korkuyorum diye sezeryana çevirmek istemedim.

Bizim hastane sadece birinci derece yakınlara izin veriyormuş oda organizasyon falan yasakmış.

Ben hevesim olduğu icin masayı eve kurucam evde çekineceğim fotoları hastaneye kurmayacağım canım

Canım senin ve bebeğin için en sağlıklısı neyse o olsun tabi hiç moralini bozma ki sen tecrübelisinde. Sağlıkla kavuş inş bebişine

Canım dua et bol bol moralini bozma benim yengem pozitif çıkmıştı amcama bulaşmamıştı ki öncesinde aynı yatakta uyumalarına rağmen. İnş eşinde de yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…