Aynen yçben de şu an alışmaya çalışıyorumbenim de çookk
canım hayırlısı olsun. benimkide yarın bakacak ama içimden sezaryen geçiyor riske etmicekler bence. o yüzden o fikre alışmaya çalışıyorum. zaten hiççç pilates topuymuş özel yürüyüşmüş kasmadım ben normal doğuramazsam içimde kalır sonra diyeama hayal krııklığını anlıyorum benim de ilki normaldi o rahatlığı yaşayınca insan bir geriliyor ama içimizi ferah tutalım güzel olacak her şey insallah.
ben de makrome anahtarlık malzemesi aldım, eşimin teyzesine yaptırdım onları yapıştırcam kartlara.
hastaneye masa yapcak mısınız ya? yapan da var yapmayan da kararsız kaldım...
Doğum başlamış olabilir mi acabaKızlar son 1.30 saattir karnm sürekli sertleşip gevşiyor ama düzenli değil 8 dk bir snra 10 dk 7 dk böyle taş gibi oluyor kasıklarıma ağrı girip geçiyor yaşayan varmı böyle
Sağ ol canım inşallahG gunesli gunler canım sen elinden geleni yaptın, bundan sonrasına yapacak bişi yok demektir, sağlıkla gelsin kuzu
Virüste izin veriyorlarmı susleme yapmaya.ben sadece çikolata göturcem alırlarmı bilmiyorum hemsirelere falan ikram icin.evde bebisin odasinin kapisini suslicem.hastane almaz sanirimbenim de çookk
canım hayırlısı olsun. benimkide yarın bakacak ama içimden sezaryen geçiyor riske etmicekler bence. o yüzden o fikre alışmaya çalışıyorum. zaten hiççç pilates topuymuş özel yürüyüşmüş kasmadım ben normal doğuramazsam içimde kalır sonra diyeama hayal krııklığını anlıyorum benim de ilki normaldi o rahatlığı yaşayınca insan bir geriliyor ama içimizi ferah tutalım güzel olacak her şey insallah.
ben de makrome anahtarlık malzemesi aldım, eşimin teyzesine yaptırdım onları yapıştırcam kartlara.
Ya ziyaretci aliyorlarmıki özeldemi dogum yapacaksın.bizimde abimiz illa bende gelcem diyor ama almazlar diye biliyorum ki cocugu bu viruste hastaneye goturmek dogrumu bilemiyorum yoksa cok isterim oglumunda yanimda olmasini cok heycanlı kardesi olacak diyeAynen yçben de şu an alışmaya çalışıyorum
Ben masa yaptırmayacağım ya kimseyi istemiyorum hastanede eşimle de konuşacağım akşam. Kızımı bile getirmeyin dedim eve çıkarız orada görür kardeşini diye.
Çikolata da işte doktor ve hemşireler için
Doğum başlamış olabilir mi acaba
Ahaha aynen benim mayalı poğaça da öyleOğlum benden ala ala koca burnumu almış ah be çocuğum36+3teyiz 3 kilo olmuş benim tosunum
Eki Görüntüle 2714575
ya benim de hiç aklımda yoktu canım açıkcası ama sezaryen olursa hazırlık yapma şansı olur dedim. bir de ben evde kimseyi istemiyorum gelen hastaneye gelsin maskesiyle uzaktan baksn çıksın kafasındayım. eve gelinirse ki gelinmesin dicem, gelen maskesini çıkarır tak da diyemezsin ay düşünmesi bile yorucu. belki sade bir masa balon bir de hediye poşetlerini koyarm dedim. ikram zaten olmazAynen yçben de şu an alışmaya çalışıyorum
Ben masa yaptırmayacağım ya kimseyi istemiyorum hastanede eşimle de konuşacağım akşam. Kızımı bile getirmeyin dedim eve çıkarız orada görür kardeşini diye.
Çikolata da işte doktor ve hemşireler için öyle ikram.
Çok tatlı maşallahAhaha aynen benim mayalı poğaça da öylekocaman burnu var
Alıyorlar canım sordum kısıtlamamışlar bir şeyi. Saçma ama işte... Özelde yapacağım evet.Ya ziyaretci aliyorlarmıki özeldemi dogum yapacaksın.bizimde abimiz illa bende gelcem diyor ama almazlar diye biliyorum ki cocugu bu viruste hastaneye goturmek dogrumu bilemiyorum yoksa cok isterim oglumunda yanimda olmasini cok heycanlı kardesi olacak diye
ben yarın konuşacağım hastane ile öğreneceğim. herkes odaya girmez de atıyorum hastane kafesinde bir oturur eşimle, uğrar gider dedim. hediyesi varsa da getirirYa ziyaretci aliyorlarmıki özeldemi dogum yapacaksın.bizimde abimiz illa bende gelcem diyor ama almazlar diye biliyorum ki cocugu bu viruste hastaneye goturmek dogrumu bilemiyorum yoksa cok isterim oglumunda yanimda olmasini cok heycanlı kardesi olacak diye
Valla eve de yakın akrabalar dışında kimse gelmez zaten bizim. Hastanede ben ziyaretçi sevmiyorum valla ilkinde hiç hoşuma gitmemişti.ya benim de hiç aklımda yoktu canım açıkcası ama sezaryen olursa hazırlık yapma şansı olur dedim. bir de ben evde kimseyi istemiyorum gelen hastaneye gelsin maskesiyle uzaktan baksn çıksın kafasındayım. eve gelinirse ki gelinmesin dicem, gelen maskesini çıkarır tak da diyemezsin ay düşünmesi bile yorucu. belki sade bir masa balon bir de hediye poşetlerini koyarm dedim. ikram zaten olmaz
canım benim yakın akrabalar da sorunlu :/ diyorum ya bence çevremdeki kimse dikkat etmiyır diye. eşimin ailesi zaten halası teyzesi aşırı iç içe. ondan diyorum hastaneye gelsinler evde uğraşmimValla eve de yakın akrabalar dışında kimse gelmez zaten bizim. Hastanede ben ziyaretçi sevmiyorum valla ilkinde hiç hoşuma gitmemişti.
Evet senin için mantıklı o zaman bu durumda. Bizimkiler anlayışlı neyse kic
canım benim yakın akrabalar da sorunlu :/ diyorum ya bence çevremdeki kimse dikkat etmiyır diye. eşimin ailesi zaten halası teyzesi aşırı iç içe. ondan diyorum hastaneye gelsinler evde uğraşmim
İlk gebelik mi
Benim daha 2800 bakalim artmismi buhafta kontrole gidecem
Ben hala kararsizim dogum sekline
Buhafta konusacam
Ben hevesim olduğu icin masayı eve kurucam evde çekineceğim fotoları hastaneye kurmayacağım canımbenim de çookk
Nasildi çekim gücü peki canımlansinoh tekli makina kızımda kullandım. şu an kullanmaya başlamadım mochi ile idare ediyorum. işe başlayınca elektrikliye geçerim sanırım
Canım senin ve bebeğin için en sağlıklısı neyse o olsun tabi hiç moralini bozma ki sen tecrübelisinde. Sağlıkla kavuş inş bebişineKızlar bugün kontrolüm vardı.
Bu doktor da pelviste basıklık var dedi. 2 doktor 2 ebe aynı yorumu yaptı artık yoruldum çabalamaktan. Sezaryen günü aldım Pazartesiye. Biraz moralim bozuk o kadar çabama rağmen yapamamaktan dolayı ama nasip işte. Kafamı toplamam lazım biraz.
Dünyanın sonu değil elbet ama çok odaklanmıştım biraz hayal kırıklığına uğradım malesef.
Eve geldim hemen çikolata magnet siparişi verdimPazartesiye yetişir inşallah. Kendimi alışverişe vurmak iyi oluyor
Canım dua et bol bol moralini bozma benim yengem pozitif çıkmıştı amcama bulaşmamıştı ki öncesinde aynı yatakta uyumalarına rağmen. İnş eşinde de yokturEsimn is arkadasinin covid testi pozitif geldi o da bugun oğleden sonra ornek verdi muhtemelen bulasmistir ayni ofiste benim hic umudum yok annemle babamdan uzak duruyorum ama pazar aksam hep beraber oturup yemek yemistik. Kadının temasli olduğunu öğrenince dun eskm ablasinda kaldi bugun de orda kalcak. Insallah anneme babama bir sey bulasmamistir seker tansiyon kalp ne ararsan var yaslari 65 cok moralim bozuk ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?