- 31 Ağustos 2018
- 1.323
- 2.643
- 133
- 37
Ben kızımda avent tekli kullandım gayet memnundum, tavsiye ederim.Nasildi çekim gücü peki canım
İnşallah canım sağ olasın valla tecrübeli olsam da şu an kafam uçtuCanım senin ve bebeğin için en sağlıklısı neyse o olsun tabi hiç moralini bozma ki sen tecrübelisinde. Sağlıkla kavuş inş bebişine
Ohh çok sevindim canım sıkıntı çıkmamasına. Demek ki heyecanı dışarı çıkmak içinmiş kuzunun. Gözün aydınKızlarr benim kızım doğdu çok şükür. Epidural sezeryan oldum. Doğumum çok kolay geçti ayaklarım hemen açıldı. Ağrım yok çok şükür. Çok rahat bir doğum oldu 20 dk sürdü sürmedi. 3400 kiloya yakın doğdu kızım. Boyuda 50 cm ve ne şekerden etkilenmiş nede taşikardik bir durumu var maşAllah ikimizde gayet iyiyiz.
Tamam canım inşallah bi ara müsait olunca güncelleyeceğim listemizi.Sağ ol canım inşallah
Beni de ekleyebilirsin listeye müsait olursan 9 Kasım tarihim
Oh süper. Darısı başımıza. Hayırlı olsunKızlarr benim kızım doğdu çok şükür. Epidural sezeryan oldum. Doğumum çok kolay geçti ayaklarım hemen açıldı. Ağrım yok çok şükür. Çok rahat bir doğum oldu 20 dk sürdü sürmedi. 3400 kiloya yakın doğdu kızım. Boyuda 50 cm ve ne şekerden etkilenmiş nede taşikardik bir durumu var maşAllah ikimizde gayet iyiyiz.
Darısı başımıza. Sağlıkla büyüt inşallahMerhaba kızlar , 10;45 de spinal doğumum gerçekleşti. Kızımız 2990 kg 51 cm olarak doğdu. Çok şükür biraz emzirebildim. Yürüyüş de yapıyorum. Gereksiz korkmuşum
Aynen bebişim boşuna korkutmuş bizi cadıOhh çok sevindim canım sıkıntı çıkmamasına. Demek ki heyecanı dışarı çıkmak içinmiş kuzunun. Gözün aydın
Saol kuzum darısı hepinizin başınaOh süper. Darısı başımıza. Hayırlı olsun
Yalancı sancıymış bunlar düzenli olması ve senin hissetmen gerekiyor bu sancılarla doğum olmaz dedi. Gerçi sonrada bi odaya yatırdı ebeler bi daha çekti ama çıktık çok şükür ne kalabalık ne yorucu bir gündü insanın doğuracağı yoksa da yorgunluktan doğuracakSancımi hatirlamiyorum ben ama kalp atışı maksimum 160-165lere çıkmıştı tekmeledigi zamanlar, onun dışında 130lardydi benim bir kaç gün önce. Ama ben de düşük tansiyonlu biriyim hep, belki benimkinin kalp ritmi daha yavaştır.
Sancı için makine uyarı vermedi çok yüksek değildi demekki. Baktığımda sanki 60-80ler falan hatırlıyorum ama net hatırlamıyorum.
Bana göbek fıtığı var gibi dedi devletteki doktor evde eşime aa o zaman sezeryan olsun diye söyledim korktum bugünki yok dedi ama belli de olmaz normal doğumda travma olacaksa ne bebeğe ne sana faydası var bir sürü kişi aynı dediyse gönül rahatlığıyla ol sezeryanını farkettikleri içinde şükret doğuma alıp aa basıkmış da diyorlar işte travmatik duyduğumuz hikayeler oluyorKızlar bugün kontrolüm vardı.
Bu doktor da pelviste basıklık var dedi. 2 doktor 2 ebe aynı yorumu yaptı artık yoruldum çabalamaktan. Sezaryen günü aldım Pazartesiye. Biraz moralim bozuk o kadar çabama rağmen yapamamaktan dolayı ama nasip işte. Kafamı toplamam lazım biraz.
Dünyanın sonu değil elbet ama çok odaklanmıştım biraz hayal kırıklığına uğradım malesef.
Eve geldim hemen çikolata magnet siparişi verdimPazartesiye yetişir inşallah. Kendimi alışverişe vurmak iyi oluyor
Maşallah canım gözün aydın, sağlık mutluluk huzurla büyüt bebişiniMerhaba kızlar , 10;45 de spinal doğumum gerçekleşti. Kızımız 2990 kg 51 cm olarak doğdu. Çok şükür biraz emzirebildim. Yürüyüş de yapıyorum. Gereksiz korkmuşum
AaaaAlıyorlar canım sordum kısıtlamamışlar bir şeyi. Saçma ama işte... Özelde yapacağım evet.
Cadı hem de süpürgelik cadı. Maşallah bundan sonra da sağlıklı olsunAynen bebişim boşuna korkutmuş bizi cadı
Saol kuzum darısı hepinizin başına
Valla ben geçen gittim doğum hanenin önü zaten ana baba giniydü. Hiç önlem yok. Ziyaretçi kısıtlaması da yok. Ama ben herkese ziyaretçi kabul edilmiyor diyeceğim.AaaaMuayenehaneye bile almiyorlar bizim eşler dısarda bekliyor.Hastaneye soriyim ziyaretci falan gelmesin virus zamanı istemem oğlum cok istiyor ama babamizda gelmesin biz bişey kapmadan bebegi alıp gelelim yeterki diyor.virüslü hasta almıyorlar zaten.öncesindede test yapiyorlarmış.ziyaretci falan kabul etmezler diye dusunuyorum.sorarım bende yine
Bu virüs zamanı en doğrusu bence.Ankara TOBB da yapcam dogumu.Sen nerdesinValla ben geçen gittim doğum hanenin önü zaten ana baba giniydü. Hiç önlem yok. Ziyaretçi kısıtlaması da yok. Ama ben herkese ziyaretçi kabul edilmiyor diyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?