2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlarr benim kızım doğdu çok şükür. Epidural sezeryan oldum. Doğumum çok kolay geçti ayaklarım hemen açıldı. Ağrım yok çok şükür. Çok rahat bir doğum oldu 20 dk sürdü sürmedi. 3400 kiloya yakın doğdu kızım. Boyuda 50 cm ve ne şekerden etkilenmiş nede taşikardik bir durumu var maşAllah ikimizde gayet iyiyiz.

Canım senin ve bebeğin için en sağlıklısı neyse o olsun tabi hiç moralini bozma ki sen tecrübelisinde. Sağlıkla kavuş inş bebişine
İnşallah canım sağ olasın valla tecrübeli olsam da şu an kafam uçtu Ne yapıyorduk ne ediyorduk diye

Ohh çok sevindim canım sıkıntı çıkmamasına. Demek ki heyecanı dışarı çıkmak içinmiş kuzunun. Gözün aydın

Oh süper. Darısı başımıza. Hayırlı olsun

Yalancı sancıymış bunlar düzenli olması ve senin hissetmen gerekiyor bu sancılarla doğum olmaz dedi. Gerçi sonrada bi odaya yatırdı ebeler bi daha çekti ama çıktık çok şükür ne kalabalık ne yorucu bir gündü insanın doğuracağı yoksa da yorgunluktan doğuracak Aa birde güzel haberim var yanlış ölçüm yapmış dünki doktor 2500 demişti doktor 3020 gr gayet iyi büyüyır hatta klasik elle muayenede kilo ölçümünü de yaptı en az 2900 üzülmeyin dedi çok çok şükür

Kizlar epidural yada spinal sezaryen dogum istiyo doktorum ben panik bir insanim sizce genel anestzimi daha mi mantikli birde bacaklar nasil oluyo duvar gibi felan mi oluyo birde hissediliyor mu yardımcı olursanz çok mutlu olurum

Bana göbek fıtığı var gibi dedi devletteki doktor evde eşime aa o zaman sezeryan olsun diye söyledim korktum bugünki yok dedi ama belli de olmaz normal doğumda travma olacaksa ne bebeğe ne sana faydası var bir sürü kişi aynı dediyse gönül rahatlığıyla ol sezeryanını farkettikleri içinde şükret doğuma alıp aa basıkmış da diyorlar işte travmatik duyduğumuz hikayeler oluyor

akademi1994 kremalikedi kızlar çok sevindim hayırlı olsun melekleriniz Darısı başımıza olsun

nil peri canım hiç sıkma canını babam korona olduğunu bilmeden bir hafta annemle aynı yatakta yattı biz teşhis konulmadan önceki akşam doğumgününü kutladık hiçbirimize bulaşmadı çok şükür Ne zaman ve nasıl bulaştığı belli olmayan bir hastalık içini ferah tut

Alıyorlar canım sordum kısıtlamamışlar bir şeyi. Saçma ama işte... Özelde yapacağım evet.
AaaaMuayenehaneye bile almiyorlar bizim eşler dısarda bekliyor.Hastaneye soriyim ziyaretci falan gelmesin virus zamanı istemem oğlum cok istiyor ama babamizda gelmesin biz bişey kapmadan bebegi alıp gelelim yeterki diyor.virüslü hasta almıyorlar zaten.öncesindede test yapiyorlarmış.ziyaretci falan kabul etmezler diye dusunuyorum.sorarım bende yine

Valla ben geçen gittim doğum hanenin önü zaten ana baba giniydü. Hiç önlem yok. Ziyaretçi kısıtlaması da yok. Ama ben herkese ziyaretçi kabul edilmiyor diyeceğim.

Fasulye kadardık miniciktik büyüdük büyüdük koccaman olduk.şimdi kıpır kıpır çıkmak istiyorsun.Canım oğlum marttan beri birlikte gün saydık veee kaldı 10 gün.Sonra gelsin minicik ayaklar minicik eller miss kokun.Çıksanda doya doya koklasam öpsem diyorum artık.Kıyafetlerine baka baka eskittim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…