Canım Bursa Medicana ya mi gidiyorsun ?Ahaha aynen benim mayalı poğaça da öylekocaman burnu var
Bizim hastane de ziyaret yasağı var kızlar ziyaretçi alıyorlarmış anneme bana ve eşime izin verdikleri için covid testi yapılacakmış sadece annem le eşim gelecek o yüzden bende sadece çikolata yaptırdım. Süsleme yaptırmayacağımben yarın konuşacağım hastane ile öğreneceğim. herkes odaya girmez de atıyorum hastane kafesinde bir oturur eşimle, uğrar gider dedim. hediyesi varsa da getirir
oğlumu ben de bırakmak istemiyorum ama hastane ne der onu da sorucam. kimseye güvenmiyorum ben ya kimse izole değil bencekimseye bırakasım yok.
Ay canım gözün Aydın çok sevindim darısı bize olsun.Kızlarr benim kızım doğdu çok şükür. Epidural sezeryan oldum. Doğumum çok kolay geçti ayaklarım hemen açıldı. Ağrım yok çok şükür. Çok rahat bir doğum oldu 20 dk sürdü sürmedi. 3400 kiloya yakın doğdu kızım. Boyuda 50 cm ve ne şekerden etkilenmiş nede taşikardik bir durumu var maşAllah ikimizde gayet iyiyiz.
ben verim aldım. memnundumNasildi çekim gücü peki canım
Canım çok sevindim maşallahKızlarr benim kızım doğdu çok şükür. Epidural sezeryan oldum. Doğumum çok kolay geçti ayaklarım hemen açıldı. Ağrım yok çok şükür. Çok rahat bir doğum oldu 20 dk sürdü sürmedi. 3400 kiloya yakın doğdu kızım. Boyuda 50 cm ve ne şekerden etkilenmiş nede taşikardik bir durumu var maşAllah ikimizde gayet iyiyiz.
Canım gözünüz aydın.Merhaba kızlar , 10;45 de spinal doğumum gerçekleşti. Kızımız 2990 kg 51 cm olarak doğdu. Çok şükür biraz emzirebildim. Yürüyüş de yapıyorum. Gereksiz korkmuşum
Evet medicanadayız siz de miCanım Bursa Medicana ya mi gidiyorsun ?
Çok sevindim kuzum çok şükür kavuştun kızınaKızlarr benim kızım doğdu çok şükür. Epidural sezeryan oldum. Doğumum çok kolay geçti ayaklarım hemen açıldı. Ağrım yok çok şükür. Çok rahat bir doğum oldu 20 dk sürdü sürmedi. 3400 kiloya yakın doğdu kızım. Boyuda 50 cm ve ne şekerden etkilenmiş nede taşikardik bir durumu var maşAllah ikimizde gayet iyiyiz.
Tabi heyecan hep aynıdır. Ama sen üstesinden gelirsin halldersin canımİnşallah canım sağ olasın valla tecrübeli olsam da şu an kafam uçtuNe yapıyorduk ne ediyorduk diye
Maşallah prensese gözün Aydın canımMerhaba kızlar , 10;45 de spinal doğumum gerçekleşti. Kızımız 2990 kg 51 cm olarak doğdu. Çok şükür biraz emzirebildim. Yürüyüş de yapıyorum. Gereksiz korkmuşum
Masalllah canim Rabbim guzel gunlerini gormeyide nasip etsin insallahDogumum oldu dun yazamadim cok agrim vardi ben konuya bugun uyandim dikis agrisi degil karindaki agri olduruyor insani tek caresi her dakika gaz cikarmak oyle bir iki gaz degilmis olay baya baya her dakika geliyor meret cikisim yeni yapildi tabi sut yok daha mama takviye 3500 kilo dogdu abarttigi gibi iri de degildi herkesinki hayirli olsun insallah
Ne guxel evinizide cikmissiniz ablalarin tepkisi ne oldu simdi cok heyacanlilardirBizde evimize geldik çok şükür, 18 ocağa kadar izinliymişim çok çabuk değil mi ya, şimdiden stres oldum iyi mi
Canim o bulasma riski hic belli olmuyor yanyana yatan eslerde bile negatif cikabiliyo gonlunu ferah tut insallahEsimn is arkadasinin covid testi pozitif geldi o da bugun oğleden sonra ornek verdi muhtemelen bulasmistir ayni ofiste benim hic umudum yok annemle babamdan uzak duruyorum ama pazar aksam hep beraber oturup yemek yemistik. Kadının temasli olduğunu öğrenince dun eskm ablasinda kaldi bugun de orda kalcak. Insallah anneme babama bir sey bulasmamistir seker tansiyon kalp ne ararsan var yaslari 65 cok moralim bozuk ya.
Canim bazen bebehin kilosuyla alakali degilmis dogum tamamen kisiye bagliymis insallah guzel dogumlarimiz olurÇok şükür ama normal doğum planlandığı için kilosu beni biraz korkutuyor
Masallah canim guzel gunlerde buyut insallahKızlarr benim kızım doğdu çok şükür. Epidural sezeryan oldum. Doğumum çok kolay geçti ayaklarım hemen açıldı. Ağrım yok çok şükür. Çok rahat bir doğum oldu 20 dk sürdü sürmedi. 3400 kiloya yakın doğdu kızım. Boyuda 50 cm ve ne şekerden etkilenmiş nede taşikardik bir durumu var maşAllah ikimizde gayet iyiyiz.
Ben pembemaviye gidiyorum ama doktorum için, çocuk doktorlarını beğenmiyorum sonrasında medicana ya gideceğim. Sen hangi doktora gidiyorsun ? Doğum ücretleri nasıl ?Evet medicanadayız siz de mi
YaaaaFasulye kadardık miniciktik büyüdük büyüdük koccaman olduk.şimdi kıpır kıpır çıkmak istiyorsun.Canım oğlum marttan beri birlikte gün saydık veee kaldı 10 gün.Sonra gelsin minicik ayaklar minicik eller miss kokun.Çıksanda doya doya koklasam öpsem diyorum artık.Kıyafetlerine baka baka eskittim heralde
Volkan Aksakallı drum. Anlaşmalı sağlık sigortası var onu yaptırdık 5060 TL doğum ücretiBen pembemaviye gidiyorum ama doktorum için, çocuk doktorlarını beğenmiyorum sonrasında medicana ya gideceğim. Sen hangi doktora gidiyorsun ? Doğum ücretleri nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?