2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bizim hastane de ziyaret yasağı var kızlar ziyaretçi alıyorlarmış anneme bana ve eşime izin verdikleri için covid testi yapılacakmış sadece annem le eşim gelecek o yüzden bende sadece çikolata yaptırdım. Süsleme yaptırmayacağım

Ay canım gözün Aydın çok sevindim darısı bize olsun.

Canım çok sevindim maşallah kuzuya.
Merhaba kızlar , 10;45 de spinal doğumum gerçekleşti. Kızımız 2990 kg 51 cm olarak doğdu. Çok şükür biraz emzirebildim. Yürüyüş de yapıyorum. Gereksiz korkmuşum
Canım gözünüz aydın.

Çok sevindim kuzum çok şükür kavuştun kızına gözün Aydın

Masalllah canim Rabbim guzel gunlerini gormeyide nasip etsin insallah

Bizde evimize geldik çok şükür, 18 ocağa kadar izinliymişim çok çabuk değil mi ya, şimdiden stres oldum iyi mi
Ne guxel evinizide cikmissiniz ablalarin tepkisi ne oldu simdi cok heyacanlilardir

Canim o bulasma riski hic belli olmuyor yanyana yatan eslerde bile negatif cikabiliyo gonlunu ferah tut insallah

Çok şükür ama normal doğum planlandığı için kilosu beni biraz korkutuyor
Canim bazen bebehin kilosuyla alakali degilmis dogum tamamen kisiye bagliymis insallah guzel dogumlarimiz olur

Masallah canim guzel gunlerde buyut insallah

Yaaaaben de çekmecesini açıp açıp bakıyorum seviyorum kıyafetlerini

Ben pembemaviye gidiyorum ama doktorum için, çocuk doktorlarını beğenmiyorum sonrasında medicana ya gideceğim. Sen hangi doktora gidiyorsun ? Doğum ücretleri nasıl ?
Volkan Aksakallı drum. Anlaşmalı sağlık sigortası var onu yaptırdık 5060 TL doğum ücreti

kremalikedi , akademi1994 , D Dreamlifeee ve kaçırdığım arkadaşlar varsa hepinizin gözünüz aydın Allah sağlıklı, mutlu, güzel ömürler versin . Benimde yarın 38+0 oluyor doktor kontrolüm var merakla bekliyorum ultrasonda görmeyi :) Bugün karnımda çok değişik ağrılar vardı içerden bir sertleşip bir yumuşuyordu. Meğer çatlıyormuş eski çatlaklarıma bu hamilelikte de yenileri eklendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…