2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kizlar esimin covid testi negatif geldi cok sukur. Resmen omrumden omr gitti yaaa sabahtan beri ağlıyorum adama da surat ettim evde annemleri kendime yaklastirmiyorum falan cok stresli zor bi gundu. Ins test doğrudur.
Ohhh gözün aydın yaa üzülme daha fazla

Kizlar esimin covid testi negatif geldi cok sukur. Resmen omrumden omr gitti yaaa sabahtan beri ağlıyorum adama da surat ettim evde annemleri kendime yaklastirmiyorum falan cok stresli zor bi gundu. Ins test doğrudur.
Gozumuz aydinn canimm bende kurtuldumm cok sukur benimde simdi geldi sonucum

Kizlarrr bitti bitti sonucum negatif geldi kendim bakamadim sonuca esime baktirdim kalbim cikicakti yerinden aglicaktim nerdeyse
Çok güzel haber maşallah size şimdi rahat rahat doğabilir bebiş Eşin tedavi için berilen şu 8 kez içilen hapı kullandı mo abim kullanıyor da bnm bi yan etkisi oldu mu diye merak ediyorum

Kızlar ya bugün benim oğlanda kıpır kıpır dün de böyleydi, cok hareketli beni yatırmıyor. Bi de diz kapağım ağrımaya başladı bugün neden olur ki anlamadık
Benimde oldu magnezyum içmiştim ama ondan değilmiş dizimi bükerek yemek yemiştim bağlar doğuma yakın gevşiyor daha çabuk zedeleniyormuş 1 2 gün kıırma hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…