2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

hoşgelmiş minik kız sağlıkla büyüsün..
tebrik ederim sizide

Doğum yapan anneler saglıkla büyütün meleklerinizi darısida bizlere olsun insallah hergün doģum haberi alıyoruz ne güzel ya☺☺yarında benim kontrolum var sezeryan tarihi verir herhalde dr diye umut ediyorum

bende şimdi dr'dan geldim..
37 haftaligiz..
50 cm boyumuz 2750 kilomuz.
nst de gayet ii sanci yok hareketlerde anormallik yok kalp atışı keza..iyiyiz sükür.
hee birde kızım epey saçlı imiş
rahat rahat büyük kurdela tokalar takabileceğim..yüzünü iki eliyle kapatmisti foto alamadik bi türlü..
..
bugün doğum yapan ark'lar vardi, varmış..
Rabbim saglikla hayirlisiyla büyütmeyi nasip etsin dilerim. tek tek tebrik ederim hanimlar

Kızlar yazamadım kusura bakmayın, çok şükür sıkıntısız bi doğum gerçekleşti. Spinal sezeryan oldum. Elhamdülillah Çok rahattı. Kan sulandırıcı iğne kullanıyordum, onu dün yapmadım sadece. Kızım tek damardan beslendiği icin minikti ama şükür kuvoze ihtiyaç duymadık 38+3 de 2400 gr ,48 cm doğdu. wendy . Ameliyattan 5 saat sonra yürüdüm şükür. Hastaneye gelirken yanimda 1 litreye yakın komposto getirdim. Yürüdükten sonra onları içmeye başladım. 2 3 tane de kahve içtim. Gaz olayı arkadaşım yazdığı gibi, zorluyor ama geldiği zaman asla tutmayın kimin yanında olursanız olun gaz çıktıktan sonra epey rahatladım. Ilk gaz çıkınca sonrasında 4 5 kez daha çıktı ve inanılmaz bi rahatlık. Tek diyeceğim gelince tutmayın :) epey uzun yazdım ama sormak istediğiniz bisi olursa ilk fırsatta yazarım.

Gözün aydın canım çok sevindim kuvoze ihtiyaç duymamasına. Sağlıkla büyüt inşallah

Her keze iyi geceler son hazirliklar bitti artik yatma vakti rabbim yarin icin yardimcimjz oldun yarin dogumu olan arkadaslara ve bans kolay dogumlar nasip etsin bu gece miniklerin karnimizda son geceleri
Canım sıra sende mi Allah yardımcın olsun koskolay bir doğum olsun inşallah hayırla kurtul
Bizde iyileşmeye çalışıyoruz bebekle uğraşıyoruz yazamıyoruz sık sık kusura bakmayin

Canım sıra sende mi Allah yardımcın olsun koskolay bir doğum olsun inşallah hayırla kurtul
Bizde iyileşmeye çalışıyoruz bebekle uğraşıyoruz yazamıyoruz sık sık kusura bakmayin
Sagol cnm allah razi olsun sira bize geldi artik sag salim kavusalim bebeklerimize sizede rabbim sifa versin miniklerle hayirli guzel gunler nasip dtsin

Kızlar benden sonra doğum yapan arkadaşlar geçmiş olsun Iyi günlere büyüsün yavrular
Malum ben iyileşme surecindeyim okuyorum ama çok kaçırıyorum yada yazamıyorum kusura bakmayın hepimiz mutlulukla alalım kucaklarimiza
Göğüs yarası başladı olacağını düşünmemiştim 3. Çocuk olunca ama yilmamaya emzirmeye çalışıyorum inşallah bebeğim sarılık olmaz kilo vermez az az da mama takviyesi dedi dr ilk 48 ila 72 saat süt tam gelene kadar sonra yok mama inşallah bende de durumlar böyle

Kızlar 37. Haftanın içindeyiz doktor tahlil istedi doğumdan önce kan değerlerini göreyim dedi herkesden isteniyor mu acaba yoksa bizim doktor mu istedi özellikle merak ettim size bir sorayım
Benim dogum sezeryan olacagi icin doktor istemisti son kez kan degerlerini gorelim denisti

Kızlar 37. Haftanın içindeyiz doktor tahlil istedi doğumdan önce kan değerlerini göreyim dedi herkesden isteniyor mu acaba yoksa bizim doktor mu istedi özellikle merak ettim size bir sorayım
Doğumdan önce epey bi tahlil yapiyorlar helede sezaryen olunca ameliyat rutini epey tahlil var canım normal de olsa genel herşeye bakiyorlar

Merhaba, bende 36. haftadayım. Doktorum geçen hafta benden de gebeliğin başında yaptırdığım kan ve idrar tahlillerinin hepsini istedi yeniden yaptırdım. Son haftalarda görmek istiyorlar tekrar sanırım :)

Merhaba, bende 36. haftadayım. Doktorum geçen hafta benden de gebeliğin başında yaptırdığım kan ve idrar tahlillerinin hepsini istedi yeniden yaptırdım. Son haftalarda görmek istiyorlar tekrar sanırım :)
Kizlar bu tahliller ameliyat ucretlwri icinde dimi bana bu sekilde bilgi vermislerdi suprizle karsilasmiyim

Canım mutlaka gogus ucu al.muthis birşey. Aloa vera surdum ben rahatladı.ilk 3 gün çektiğim acıdan eser kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…