Kızlarr benim kızım doğdu çok şükür. Epidural sezeryan oldum. Doğumum çok kolay geçti ayaklarım hemen açıldı. Ağrım yok çok şükür. Çok rahat bir doğum oldu 20 dk sürdü sürmedi. 3400 kiloya yakın doğdu kızım. Boyuda 50 cm ve ne şekerden etkilenmiş nede taşikardik bir durumu var maşAllah ikimizde gayet iyiyiz.
Canım toplamda 9kilo aldım su an 68 kiloyumKilodan olabilir mi? Kilo aldın mı çok?
Çok da almamışsın yaaCanım toplamda 9kilo aldım su an 68 kiloyum
Gözün aydın canım çok sevindim kuvoze ihtiyaç duymamasına. Sağlıkla büyüt inşallahKızlar yazamadım kusura bakmayın, çok şükür sıkıntısız bi doğum gerçekleşti. Spinal sezeryan oldum. Elhamdülillah Çok rahattı. Kan sulandırıcı iğne kullanıyordum, onu dün yapmadım sadece. Kızım tek damardan beslendiği icin minikti ama şükür kuvoze ihtiyaç duymadık38+3 de 2400 gr ,48 cm doğdu. wendy . Ameliyattan 5 saat sonra yürüdüm şükür. Hastaneye gelirken yanimda 1 litreye yakın komposto getirdim. Yürüdükten sonra onları içmeye başladım. 2 3 tane de kahve içtim. Gaz olayı arkadaşım yazdığı gibi, zorluyor ama geldiği zaman asla tutmayın kimin yanında olursanız olun gaz çıktıktan sonra epey rahatladım. Ilk gaz çıkınca sonrasında 4 5 kez daha çıktı ve inanılmaz bi rahatlık. Tek diyeceğim gelince tutmayın :) epey uzun yazdım ama sormak istediğiniz bisi olursa ilk fırsatta yazarım.
Sagol cnm ilk firsatta haber veriririz ins@daisyyy
@Yahrenayy
rabia16 kızlar yarın da sizin doğumlar var. Şimdiden hayırlı doğumlar. Bizleri habersiz bırakmayın
Canım sıra sende mi Allah yardımcın olsun koskolay bir doğum olsun inşallah hayırla kurtulHer keze iyi geceler son hazirliklar bitti artik yatma vakti rabbim yarin icin yardimcimjz oldun yarin dogumu olan arkadaslara ve bans kolay dogumlar nasip etsin bu gece miniklerin karnimizda son geceleri
Sagol cnm allah razi olsun sira bize geldi artik sag salim kavusalim bebeklerimize sizede rabbim sifa versin miniklerle hayirli guzel gunler nasip dtsinCanım sıra sende mi Allah yardımcın olsun koskolay bir doğum olsun inşallah hayırla kurtul
Bizde iyileşmeye çalışıyoruz bebekle uğraşıyoruz yazamıyoruz sık sık kusura bakmayin
Benim dogum sezeryan olacagi icin doktor istemisti son kez kan degerlerini gorelim denistiKızlar 37. Haftanın içindeyiz doktor tahlil istedi doğumdan önce kan değerlerini göreyim dedi herkesden isteniyor mu acaba yoksa bizim doktor mu istedi özellikle merak ettim size bir sorayım
Doğumdan önce epey bi tahlil yapiyorlar helede sezaryen olunca ameliyat rutini epey tahlil var canım normal de olsa genel herşeye bakiyorlarKızlar 37. Haftanın içindeyiz doktor tahlil istedi doğumdan önce kan değerlerini göreyim dedi herkesden isteniyor mu acaba yoksa bizim doktor mu istedi özellikle merak ettim size bir sorayım
Merhaba, bende 36. haftadayım. Doktorum geçen hafta benden de gebeliğin başında yaptırdığım kan ve idrar tahlillerinin hepsini istedi yeniden yaptırdım. Son haftalarda görmek istiyorlar tekrar sanırım :)Kızlar 37. Haftanın içindeyiz doktor tahlil istedi doğumdan önce kan değerlerini göreyim dedi herkesden isteniyor mu acaba yoksa bizim doktor mu istedi özellikle merak ettim size bir sorayım
Kizlar bu tahliller ameliyat ucretlwri icinde dimi bana bu sekilde bilgi vermislerdi suprizle karsilasmiyimMerhaba, bende 36. haftadayım. Doktorum geçen hafta benden de gebeliğin başında yaptırdığım kan ve idrar tahlillerinin hepsini istedi yeniden yaptırdım. Son haftalarda görmek istiyorlar tekrar sanırım :)
Canım mutlaka gogus ucu al.muthis birşey. Aloa vera surdum ben rahatladı.ilk 3 gün çektiğim acıdan eser kalmadı.Kızlar benden sonra doğum yapan arkadaşlar geçmiş olsun Iyi günlere büyüsün yavrular
Malum ben iyileşme surecindeyim okuyorum ama çok kaçırıyorum yada yazamıyorum kusura bakmayın hepimiz mutlulukla alalım kucaklarimiza
Göğüs yarası başladı olacağını düşünmemiştim 3. Çocuk olunca ama yilmamaya emzirmeye çalışıyorum inşallah bebeğim sarılık olmaz kilo vermez az az da mama takviyesi dedi dr ilk 48 ila 72 saat süt tam gelene kadar sonra yok mama inşallah bende de durumlar böyle
Benkini içinde yaptı canım yinede danış sen içinde dahil değilse saglik ocaginda yaptırıp götürKizlar bu tahliller ameliyat ucretlwri icinde dimi bana bu sekilde bilgi vermislerdi suprizle karsilasmiyim
Göğüs ucu gümüş ve silikon kapaklar oluyor onlar miCanım mutlaka gogus ucu al.muthis birşey. Aloa vera surdum ben rahatladı.ilk 3 gün çektiğim acıdan eser kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?