Yalancı sancılar mı acaba su gibi bişi de gelince panik oldum idrar mı suyum mu idrak edemedimAynı şeyi yaşıyoruzuykumdan uyandırdı o ağrı öldürücü değil ama garip ya
Doğuruyorsun sanırım canım beklemeden git haftan 37 belki müdahale etmek isterlerİnşallah ben doğurmam şimdiadet ağrısı gibi bişi başladı bebe sertleşiyor sonra karnım yumuşuyor noluyor anlamadım biraz takip edip dra gidicem olmadı
Çok güzelsiniz yaAdı Ekin 39+6 sezeryan kilo 3200 boy çıkarken olculuyormus. 3 gün hastane olucam, prosedür böyleymiş. Detaylı yazarim
Gözün aydın canım inşallah bir an önce çıkar merak etmeMerhaba kizlar soranlar için teşekkür ederim.hala kendime gelemedim. Bebeğim dışarı adapte olamadı için yoğun bakımda duanızı esirgemeyin canlar detaylı yazarım yarın insallah
Bence defneGünaydin güzel insanlarBen aralik annesiyim. Size de birsey sormak istiyorum.Isim secemedik hala ve surda sayili günlerim kaldi Defne mi Yade mi...? Sizce hangisi güzel? Isim secmek neden bukadar zor Tam karar verdik diyoruz. Önümüze,daha dogrusu benim önüme baska isimler cikiyor. Cevabiniz icin tesekkür ederim.
Canım sen kontrole git bence bende suyumun geldiğini fark etmedim birden foş diye gelmezse fark edemezsin demişti doktorum. Benim gece lavaboya kalktıgımda afedersin küçük tuvaletimi yaptım temizlendim ılık su geldi Ben cok su içiyorum diye yine çiş sanmıştım Allahtan ert3si gün randevum vardı da kontrolde suyumuj bittiği ortaya çıktı yoksa asla anlamazdım ihmâl etme derimYalancı sancılar mı acaba su gibi bişi de gelince panik oldum idrar mı suyum mu idrak edemedim
Eğer aynı şekilde devam ediyorsa bence bi görün doktoruna veya telefonla görüş o seni yönlendirsin canım benimkiler düzensiz ara ara oluyor ağrı sen su gibi bir şey de geldi diyorsun ihmale gelmezYalancı sancılar mı acaba su gibi bişi de gelince panik oldum idrar mı suyum mu idrak edemedim
Evet canım senle bu konuda hep aynı kaderi paylaştıkEvet ya adami sadece 5.ayında görmüştük ne üzülürdüm kontrolden çıkınca
Günaydın canım, kontrolün dışında geliyorsa suyundur, bi ped koy takip et bakalım, doktoruna da danış mutlakaUyuyamayanlardan günaydınaz önce suyum mu geldi noldu anlamadım lavaboya gittim akıp durdu sancım falan da yok uyku sersemi anlayamadım noldu sancım da yok bebek kasıyor sadece kendini arada evi topluyorum bende ne olur ne olmaz bulaşıkları bırakmıştım
Bu söylediklerini yaşadıktan 3 saat sonra sezaryene almışlardı beni canım dikkat etYalancı sancılar mı acaba su gibi bişi de gelince panik oldum idrar mı suyum mu idrak edemedim
Sezeryan ile 30.10.2020 de dogum yaptım canım
Çatı muayenesini genelde elle yapıyor doktorlar. Hamilelikten önce sana yapılan vajinal ultrasondur. Çatı kontrolü için bakılmamıştır Rahime bakmak için muayene etmiştir tahminimceŞaşırdim el olayına
Hamile olmadan ben baska kadindoguma gitmistim aletle yapmsiti
Hmm anladimÇatı muayenesini genelde elle yapıyor doktorlar. Hamilelikten önce sana yapılan vajinal ultrasondur. Çatı kontrolü için bakılmamıştır Rahime bakmak için muayene etmiştir tahminimce
bence de DefneGünaydin güzel insanlarBen aralik annesiyim. Size de birsey sormak istiyorum.Isim secemedik hala ve surda sayili günlerim kaldi Defne mi Yade mi...? Sizce hangisi güzel? Isim secmek neden bukadar zor Tam karar verdik diyoruz. Önümüze,daha dogrusu benim önüme baska isimler cikiyor. Cevabiniz icin tesekkür ederim.
Kızlar ya çantayı tekrar bir kontrol edeyim dedim de başka neler lazım olur acaba kafam gittiDoğum yapan annişler tavsiyeleri alabilir miyim? Şu da olsaydı keşke ahh ahhh süper olurdu dediğiniz??
Masallah size canım çok güzelsinizAdı Ekin 39+6 sezeryan kilo 3200 boy çıkarken olculuyormus. 3 gün hastane olucam, prosedür böyleymiş. Detaylı yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?