Aynen öyleymiş canım inşallah değerler uygundurda bir problem olmaz hepimiz içinDoğumdan önce epey bi tahlil yapiyorlar helede sezaryen olunca ameliyat rutini epey tahlil var canım normal de olsa genel herşeye bakiyorlar
Benim dahil değildi canım sağlık ocağına gittim sordum covid pozitif vakalar çoğaldığı için kan almıyoruz dedi pekte anlayamadım açıkçası illa para verecez gibi duruyorBenkini içinde yaptı canım yinede danış sen içinde dahil değilse saglik ocaginda yaptırıp götür
Tabi canım öyle, hayırlısı. Ben de çok beklemek istemiyorum ama Allah’ın takdiri artıkSenin bebiş bayağı süprizlere doludaha günün varmış başlarsın hepsine ben hurma yiyorum yürüyorum yine tık yok artık nasıl gelmek isterlerse öle gelsin minikler en sağlıklısı hayırlısı neyse o olsun inş
Canım benim 5. Aydan beri riskli gebelikten takibim var. Fazla ayakta kalmak yürümek iş yapmak vs yasaktı. O yüzden sırt bacak ağrıları çok çektim. Hala da devam. İlk gebeliğimde hiç olmamasına rağmen bunda hep kasık krampı, yuvarlak bağ ağrısı denen meret oldu. Ama Allahın her günü yani, son trimesterda geçer dediler hala ara ara vuruyor geceleri kilitleniyorum. Son bir aydır da aynen yoğun adet sancısına benzer ağrılar oluyor. Düzenli değilse ki değil yanlışcanim ağrılar nasıl birsey..karında mi kasıkta mi vajinada mi..
hafif adet sancisina benzer agrım oldu tüm gün, sabahta bel agrisi ile uyandim hatta..
bunlar 37.hafta icin normal belirtilerdir diyorum ama bi mesaj midir diye de düşünmüyor degilim
Maşallah sizeAdı Ekin 39+6 sezeryan kilo 3200 boy çıkarken olculuyormus. 3 gün hastane olucam, prosedür böyleymiş. Detaylı yazarim
BeeeenCanım çok şanslısın belki de senin için hayırlı olan buydu demek sende sürpriz doğum kervanına katıldınbu arada kasıma daha yeni girdik sözde kasım anneleri ama bizim doğumlar bitti gibi sessiz bu grup nerdesiniz hamişler kaç kişi kaldık burda ve benim gibi bebegin hareketlrrini dışarı çıkacak gibi hiseden var mı?
Niye erken alıyor Dr canım?Selam.kizlar doktoruma gittim kontrolume hersey yolunda bizde Cuma gunu 11:30 da yatisim var 13:30 da ameliyat saatim 37+5 de doguyo benim minik kizim butun islemleri yaptirdim kan tahlili vee tekrar covid testi aldilar 48 saatlik testi kabul ediyolarmis cok sinir oldum.sunuda soyliyim ozel hastaneler pandemi oldu doktorum cok stresli yogun bakimi covid ayirmislar artik covidli hastalarada bakiyolar yarindan itibaren
Wendy musait olunca benide ekle
Canım bende cinsel ilişkiye girerken bile baya acı hissederim çatı muayenesine de korkarak gitmiştim hiç korkma inanki 2-3 saniye sürüyor zaten öyle korkulacak bir şey yokmuşya bu çatı muayenesi cok mu fena..
aramizda hiç mi yok..cok canim yanmadi diyen..
normal doğum yapmayi istiyorum ekstra bi durum çıkmazsa..cati muayenesi yapilmadan olmuyor mu?
belki sancim gelecek hastaneye koşup bi çırpıda doğum yaparim..hangisi daha çok can yakıyor
acı eşiğim güçlü zannediyordum ama hiiiiiicte değilmiş
Gözünüz aydınSpinal sezaryen oldum. Biraz heyecanlandım. Yatıştırıcı verdiler. Korkacak birşey yokmuş ama yine de tuhaf hissettim. Spinal titreme yapti biraz, yan etkisiymis, bir kez daha sakinleştirici yaptilar hafif uykulu gibiydim. Bebeği önce bana sonra eşime verdiler ten tene temas için. Eşim kırk yıllık baba gibi oldu, bense henüz alışma evresindeyim. Bebede ona çok benziyor, sadece eşim sarışın o kısmı pek benzemiş, saçları kumral Ekin in. Çok ağlıyor göğüslerim acıdı enzirmekten.vhazir mama takviye verdiler. Formula mama.
Güzel bir duygu
Bu arada anaztezi geçtikten sonra öyle ağrım olmadı.
Hersey normal canin nstde 2 kere sanci cikti bu tarihi belirledikNiye erken alıyor Dr canım?
Seninkonin de masallahi var annesi anan emsinler cok guzel bie duygu ya ogkum emmemisti masallah kizim cok guzel emiyor sezeeyan olucak arkadaslar sakin sut olmucak diye korkmayin mama almamistim iyi ki de almamisim butun gun emdi kizim nazar olmasin 2 kere de kakasini yapti o yuzden sakin korkmayinMaşallah maşallah ellerde pek kibar zarif annesi
Bu da benim oğlanın meme emerken yüzünü gözünü hep kapatıyor
Olcumlere takilmayin benjm son kontrolde 3450 cikmisti ama kizim 3070 kg dogdu saglikli olsunlar gerisinin onemi yokAçıkçası benimde bu ay ki kontrolde pek kilo almamıştı çok moralim bozuldu duyunca
Amin canım inşallah çok sağol Allah razı olsun tek duam sağlıkla oğlumla evimize kavusmakYahrenayy canım sağlıkla kavuşun bebeğine inşallah, sen kendini toparlamaya bak bebişin yanına gelince iyi ol sende kuzum, çok kalmayacaktır inşallah yoğun bakımda.
Bunları bilmeden yazdığım için kusuruma bakma lütfen , inşallah kolay bir şekilde bu muayeneyi atlatırsınben ilk gece korkusu ile evlenip 1 aya yakın o korku ile ilişki olmamıştı..
vajinusmus demek için belki kısa bi süreydi ama rahim duvarim tersmiş. ilişkide canım yanıyor ve o korku gitmedi hiç.
bu gebeligimden önce de düşük yaşamıştım, kürtaj olmamak için zehirlenmeye ramak kala düşük oldu kendiliginden ama içeride parca kalmasiin diye tam temizlemek istediler ki oda içte değil vajina girişinde ve o bile dayanilmaz birseydi benim için..dr a birak tamam diye bagirdim kac kez
benim korku biraz bunlardan..Gecen hafta ablamda bu muayenden oldu ve kendimi acıdan fena kasmıştım dedi..
İnsallah dediginiz gibi bi travma daha yaşamadan atlatırımteşekkür ederim
Bazen inanılmaz abartıyor bazen melek gibi oluyor ve hareketleri artık acıtıyor, çıksada ikimizde kurtulsakCanım çok şanslısın belki de senin için hayırlı olan buydu demek sende sürpriz doğum kervanına katıldınbu arada kasıma daha yeni girdik sözde kasım anneleri ama bizim doğumlar bitti gibi sessiz bu grup nerdesiniz hamişler kaç kişi kaldık burda ve benim gibi bebegin hareketlrrini dışarı çıkacak gibi hiseden var mı?
Ins annesi saglikli bir sekilde ogkunla evine doneceksin annesiAmin canım inşallah çok sağol Allah razı olsun tek duam sağlıkla oğlumla evimize kavusmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?