2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Spinal sezaryen oldum. Biraz heyecanlandım. Yatıştırıcı verdiler. Korkacak birşey yokmuş ama yine de tuhaf hissettim. Spinal titreme yapti biraz, yan etkisiymis, bir kez daha sakinleştirici yaptilar hafif uykulu gibiydim. Bebeği önce bana sonra eşime verdiler ten tene temas için. Eşim kırk yıllık baba gibi oldu, bense henüz alışma evresindeyim. Bebede ona çok benziyor, sadece eşim sarışın o kısmı pek benzemiş, saçları kumral Ekin in. Çok ağlıyor göğüslerim acıdı enzirmekten.vhazir mama takviye verdiler. Formula mama.
Güzel bir duygu
Bu arada anaztezi geçtikten sonra öyle ağrım olmadı.

Tabi canım öyle, hayırlısı. Ben de çok beklemek istemiyorum ama Allah’ın takdiri artık
Canım benim 5. Aydan beri riskli gebelikten takibim var. Fazla ayakta kalmak yürümek iş yapmak vs yasaktı. O yüzden sırt bacak ağrıları çok çektim. Hala da devam. İlk gebeliğimde hiç olmamasına rağmen bunda hep kasık krampı, yuvarlak bağ ağrısı denen meret oldu. Ama Allahın her günü yani, son trimesterda geçer dediler hala ara ara vuruyor geceleri kilitleniyorum. Son bir aydır da aynen yoğun adet sancısına benzer ağrılar oluyor. Düzenli değilse ki değil yanlış
Alarm. Doktorum bugün dedi ki ne zamanki sancıların düzenli gelir, 15 dklık periyoda düşene kadar bekle öyle gel, acele etme bugün nstde de 50 çıktı sancım ama gayet normal diyor

cameliee bu arada bugğn doktorum dedi
Ki açılma durumun ağır ilerlerse mutlaka epidural yapalım, hem daha rahat doğurursun hem de dikişsiz yapma ihtimalimiz artar dedi, inşallah tabi Sürecin yavaş ilerlediği doğumlarda anne çok yorulduğu için ıkınmak da
Zorluyor, yırtığa neden olabiliyor dedi. Benim ilkinde de epidural olmuştum
Normal doğuma bunda da olabilirim yani, nasip bakalım.

Beeeen az önce karnım huni
Gibiydi sonra dikdörtgen oldu kaburgalarımı o kdr zorluyor ki yanıyor içimde bir şeyler böyle bir garibim

Niye erken alıyor Dr canım?

Canım bende cinsel ilişkiye girerken bile baya acı hissederim çatı muayenesine de korkarak gitmiştim hiç korkma inanki 2-3 saniye sürüyor zaten öyle korkulacak bir şey yokmuş

Gözünüz aydın Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah

Maşallah maşallah ellerde pek kibar zarif annesi
Bu da benim oğlanın meme emerken yüzünü gözünü hep kapatıyor
Seninkonin de masallahi var annesi anan emsinler cok guzel bie duygu ya ogkum emmemisti masallah kizim cok guzel emiyor sezeeyan olucak arkadaslar sakin sut olmucak diye korkmayin mama almamistim iyi ki de almamisim butun gun emdi kizim nazar olmasin 2 kere de kakasini yapti o yuzden sakin korkmayin

Acisi ve tatlisi ile cok guzel bir duygu kizlar elbetye acinjz olucak ama onlara kavusunca hersey gidiyor inan dikislerim aklima bile gelmiyor onu emzirirken dogum yapicak arkadaslar bence sadece evladiniza kavusacaginkz anin guz3lligini dusunun baska birsey dusunmeyin

Yahrenayy canım sağlıkla kavuşun bebeğine inşallah, sen kendini toparlamaya bak bebişin yanına gelince iyi ol sende kuzum, çok kalmayacaktır inşallah yoğun bakımda.
Amin canım inşallah çok sağol Allah razı olsun tek duam sağlıkla oğlumla evimize kavusmak

Bunları bilmeden yazdığım için kusuruma bakma lütfen , inşallah kolay bir şekilde bu muayeneyi atlatırsın

Bazen inanılmaz abartıyor bazen melek gibi oluyor ve hareketleri artık acıtıyor, çıksada ikimizde kurtulsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…