Evet içilebilir ben içiyorum. Ama günde 1er bardağı geçirmiyorum. Geçmiş olsunnDoğum yapan anneler sağlıkla ayağa kalkın dünyaya yeni gelen bebişler hoşgeldiniz
Bende dün yürüyüş yapayım dedim grip oldum boğaz agrısından uyuyamadım bitki çayı olarak nane limon zencefil içebiliyor muyuz
Aynen bende beklemedeyim, doktorum geçen kontrolde nefes hareketleri gösterdi bunlara başla diye henüz benim de çatı muayenesi yapmadı ama daha önce 6-7aylikken bi vajinadan bakmıştı ultrasonla cok acıyacağınız düşünmüyorum ama tabi biraz insan panik oluyor. Belki haftaya bakargünaydın kızlar,
biz Kasım sonu analarında hiç heyecan yokben de napiyim gün sayıyorum.
nil peri ne yaptın sen canım ya. çok özeniyordum sana normal için uğraştın o kadar. inş rabbim hayırlısıyla gönlüne göre verir
Bende defne ile deniz arasında kalmıştım. Sonra bambaska bi isme karar verdik Melis olacakGünaydin güzel insanlarBen aralik annesiyim. Size de birsey sormak istiyorum.Isim secemedik hala ve surda sayili günlerim kaldi Defne mi Yade mi...? Sizce hangisi güzel? Isim secmek neden bukadar zor Tam karar verdik diyoruz. Önümüze,daha dogrusu benim önüme baska isimler cikiyor. Cevabiniz icin tesekkür ederim.
Aynen bende beklemedeyim, doktorum geçen kontrolde nefes hareketleri gösterdi bunlara başla diye henüz benim de çatı muayenesi yapmadı ama daha önce 6-7aylikken bi vajinadan bakmıştı ultrasonla cok acıyacağınız düşünmüyorum ama tabi biraz insan panik oluyor. Belki haftaya bakar
günaydın kızlar,
biz Kasım sonu analarında hiç heyecan yokben de napiyim gün sayıyorum.
nil peri ne yaptın sen canım ya. çok özeniyordum sana normal için uğraştın o kadar. inş rabbim hayırlısıyla gönlüne göre verir
Ya cok geçmiş olsun cok sinir bozucu bir durum ya. Ben de iki gjn boyunca cok kotuydum esimjn is arkadaslari pozitif cikjnca bize de bulaştı dedim ama esim negatif geldi cok sukur ins sizin de hemen negatiflesir doğuma biraz varmis allahtan. Allah yardimcn olsun cnim bizi hbersiz bırakma.Kızlar ben de maalesef covid oldum. Eşimin pozitif aynı gün belirtilerimiz başlamıştı. Ben dün verdim test henüz cıkmadı ama kuşkum yok. Kan sonuclarımdada pıhtılasma cıkınca hastaneye yatırdı doktor. Kimseyide almıyırlar yanıma cok sıkıldım. İnsallah bir an önce çıkarıtlar
çok gecmis olsun canım yaKızlar ben de maalesef covid oldum. Eşimin pozitif aynı gün belirtilerimiz başlamıştı. Ben dün verdim test henüz cıkmadı ama kuşkum yok. Kan sonuclarımdada pıhtılasma cıkınca hastaneye yatırdı doktor. Kimseyide almıyırlar yanıma cok sıkıldım. İnsallah bir an önce çıkarıtlar
Teşekkür ederimBen yurtdisinda yasiyorum ve cantami ebemle hazirladim. Sana da yazayim belki fikir olur.
Bornoz
kücük havlu
Terlik
Kalin yünlü sicak tutan corap
parfümsüz deodrant,krem,sampuan
sac tokasi
üzüm suyu
türkcesini bilmiyorum (dekstroz sekeri?)
dudak kremi
emzirmek icin bez
kalın uzun ped
dis fircasi,dis macunu
2 tane dügmeli gecelik
bir tane dogum geceligi (eski olabilir)
rahat kiyafet/tisört/emzirme icin tisört
gebelik cüzdani
sigorta karti
evlilik cüzdani
kimlik
sarz aleti
gözlügün varsa gözlük/lens
findik/fistik/yulaf kurabiye
Lohusa kilodu
lohusalik sütyeni
Kişiden kişiye değişiyor sanirkm oSezeryandan sonra olan karın ağrısı ne zaman nasıl geçiyor ya bir gün geçti üzerinden karın kasık ağrısı geçmedi. Yatarken neyse de ayağa kalkamiyorum
Çok geçmiş olsun canım yaKızlar ben de maalesef covid oldum. Eşimin pozitif aynı gün belirtilerimiz başlamıştı. Ben dün verdim test henüz cıkmadı ama kuşkum yok. Kan sonuclarımdada pıhtılasma cıkınca hastaneye yatırdı doktor. Kimseyide almıyırlar yanıma cok sıkıldım. İnsallah bir an önce çıkarıtlar
Canım antibiyotik ve ağrı kesici vermedi mi dr ben de de ara ara oluyorda çok değil.karnimi hiç usutmemeye çalışıyorum .sezeryan yerim sızlıyor.4 litre su iciriyor dr .dün o kadar içmedim daha çok agridiSezeryandan sonra olan karın ağrısı ne zaman nasıl geçiyor ya bir gün geçti üzerinden karın kasık ağrısı geçmedi. Yatarken neyse de ayağa kalkamiyorum
Çokçok geçmiş olsun hemencecik geçirirsin inşallah. Pıhtılaşmayı plt değerinden mi anladı kan sulandırıcı vermiştir o zamanKızlar ben de maalesef covid oldum. Eşimin pozitif aynı gün belirtilerimiz başlamıştı. Ben dün verdim test henüz cıkmadı ama kuşkum yok. Kan sonuclarımdada pıhtılasma cıkınca hastaneye yatırdı doktor. Kimseyide almıyırlar yanıma cok sıkıldım. İnsallah bir an önce çıkarıtlar
Benim de oyle kafasi kanala girmedi daha 38 de girer demişlerdi ama hala ixerde bi yukari bi asaği inip cikiyor. Ben sezaryenden de jorkuyorm normalden de hep en hayırlısını diledim demek ki hayır bundaymis demeliKızlar günaydın. Bugün kontrolüm vardı benim de. Moralim biraz bozuldu. Sezeryandan çok korkan birisiyim. Ameliyat fikri beni çok geriyor. O yüzden vajinal doğum benim için daha kafa olarak mutlu edİyordu. Ama son haftalardayım kızım doğum pozisyonunda ama kanala inmedi. Bu da vajinal doğumu imkansız kılıyor. Haftasonu da inmezse muhtemelen pazartesi sezeryana gireceğim. Poziyon alıp kanala neden inmiyor bir türlü inanamıyorum. Ne ağrı ne sancı hiçbir belirti de yok geleceğine dair. Ne sağlıklıysa kızımla benim için o olsun diyorum ama sezeryan fikrinden dolayı çok panikledim. Gözümde büyüyor.
Benim bugün 40+0. Ben de senin gibi hayırlısı dedim ama olana da üzülüyor insanoğlu işte. Üzülmemdeki tek sebep kimse yanlış anlamasın sakın ben ameliyat fikrinden çok korktuğum için. Sanırım seninle aynı zamanda sezeryan olacağız nil peri. Ben çok gerginim.Benim de oyle kafasi kanala girmedi daha 38 de girer demişlerdi ama hala ixerde bi yukari bi asaği inip cikiyor. Ben sezaryenden de jorkuyorm normalden de hep en hayırlısını diledim demek ki hayır bundaymis demeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?