Kuzum uyumuşum ben yaSen ne yaptın?
Haa iyi bakalım canım geçmiş olsun o zamanKuzum uyumuşum ben ya1 de kalktım su falan hiç bişi yok gelmedi bebek de çok hareketli hareketleri azalsaydı gidecektim . Çektiğim sancı da sanırım gaz sancısıydı
sonda iğneden sonra takılıyor değilmi. Ve dogum sonrası bebegi direk sana veriyorlarmı ten tene temas içinAyy iğneden bi kaç dakika sonra bebiş geliyor zaten, bi 10-15 dk anca sürüyo ameliyat. Ama öncesi hazırlığı ve sonrası bi süre tansiyon ölçümü için uyandırma odasında bekleme falan derken sürüyor biraz işte. Ama asıl mesela 20 dk sürmüyor bile.
Ay hiç stres yapma sakın olayın akışına bırak her şeyi bir anda olup bitiveriyor her şey, odana gelince uyuşukluk geçmeden kanama kontrolü iste, dikloronu da uyuşukken yapsınlar oh mis.
Ay ne güzel işte, ben öyle olsun isterim ama tabi bizimkiler çiçek göndermek yerine gelmek ister maalesefAyyy ev çiçek bahçesine döndüziyaret olmayınca böyle oluyomuş demek ki
ay 4 gün üst üste kan verdik biz. her seferinde hastaneye taşındık en son ptesi öyle kalabalıktı ki illallah ettim.doktor dün de test istemişti ama gitmedik. yarın işitme testimiz var. ama rengimiz, beslenmemiz, çişlerimiz iyi gidiyorBir de sarılık olayından korkmayın bence bol bol emzirin, yetmediği yerde mama verin ama boşuna doktora taşınmayın bu yüzden.
Benim kızım sarılık oldu doktor yatıralım dedi. Aldık eve geldik 40 günden fazla sürdü o gözlerindeki sarılığın geçmesi ama geçti yani. Önemli olan bol bol emzirmek. 40 gün boyunca gündüzleri saat başı, geceleri 2 saatte bir uyandırıp emzirin.
Canım hastane prosedürleri farklı sanırım, ben ameliyata gitmeden taktılar ki çok sıkıntılı bi işlem değil tek sıkıntısı çıplak olman falan iştesonda iğneden sonra takılıyor değilmi. Ve dogum sonrası bebegi direk sana veriyorlarmı ten tene temas için
Ay ne güzel işte, ben öyle olsun isterim ama tabi bizimkiler çiçek göndermek yerine gelmek ister maalesef
Çok tesekkürler inşallah iyileşene kadar dogmazYa cok geçmiş olsun cok sinir bozucu bir durum ya. Ben de iki gjn boyunca cok kotuydum esimjn is arkadaslari pozitif cikjnca bize de bulaştı dedim ama esim negatif geldi cok sukur ins sizin de hemen negatiflesir doğuma biraz varmis allahtan. Allah yardimcn olsun cnim bizi hbersiz bırakma.
çok gecmis olsun canım ya
İnşallah agrım sızım yok şükürde test negatif olsa süper olacakÇok geçmiş olsun canım yaİnşallah çabucak toplarlarsın.
Cok sağol canım.Çokçok geçmiş olsun hemencecik geçirirsin inşallah. Pıhtılaşmayı plt değerinden mi anladı kan sulandırıcı vermiştir o zaman
Çok sağol canım dert etmemeye calısıyorumlimoncicegi41 canim geçmiş olsun dert etme sen.
Kızlar bende o kadar yorgunum ki kahvaltı hazırlamaya bile üşeniyorum
Yaaa erittin kalbimiziİki gün önce içimde hıçkıran bebek şimdi kucağımda hıçkırıyorçok garip gerçekten yaa
canım niye 9unu bekliyorlar. böyle durumlarda hemen alınıyor bebek aslında. haftanda gayet iyiBenim bebis 15 gundur ayni kiloda 9 kasima sezaryen günü aldik covid testi olcam sıra bekliyorum simdi beni de yazwendy cim
Canım benim ilk doğumum da da çatın dar dedi doktor da ebe de ben inat ettim bekledim cidden inmedi bile bebek 7cm ile sezaryene girdim. Neyse burada çok yazdım hikayemi, bunda da aynı şeyi dediler. Belki de hakkımızdan hayırlısı budur bilmiyorum. Üzülme, aynı şeyleri ben de yaşadım. Seni anlıyorum bu konuda. Pozitife odaklanalım.Kızlar bugun çatı muaynesi oldum çatım cok darmış basıkmış doktor normal doğum mümkün değil dedibiraz üzüldüm kendimi çok hazırlamıştım normal fikrine 2 ayrı doktor baktı ikiside aynı fikirde baska hastaneye gitmelimi sizce.
sezeryan tarihi 20 kasım 39+1 oluyor
benim de ameliyathanede takıldı sonda spinal sonrası. tentene temas olmadı bizde de. hemen giydirip getirdiler yanağıma oğluşuCanım hastane prosedürleri farklı sanırım, ben ameliyata gitmeden taktılar ki çok sıkıntılı bi işlem değil tek sıkıntısı çıplak olman falan işte
ten tene teması üstünü giydirdikten sonra yapıyorlar annenin işlemi bitene kadar bebişi yanında tutuyorlar doğunca ameliyathane malum soğuk direkt çıplak halde anneye getirmiyorlar.
Ama dediğim gibi hastane prosedürleri farklı haliyle.
ay 4 gün üst üste kan verdik biz. her seferinde hastaneye taşındık en son ptesi öyle kalabalıktı ki illallah ettim.doktor dün de test istemişti ama gitmedik. yarın işitme testimiz var. ama rengimiz, beslenmemiz, çişlerimiz iyi gidiyorevde tarttığımda da doğum kilosunu geçmiş çıkıyor. o sebeple belki de canını yakmam daha. yazık el kadar bebeler hastanelerde sürünüyoruz. bir de eşim işe başladı ben annemle gidiyorum. pusetle sağa sola gitmek işkence resmen.
Bol bol emzir canım ama bence şekerli su yerine mama daha iyi olur. Şeker artmasına sebep olur diye biliyorum sarılığın çünkü.ben sarılık için şekerli su verdim oğluma. hala da veriyoruz günde 2 çay kaşığı kadar. bazı şeylerde eskilerin kafasına bakıyorum ne yalan söylim
Aynı günde olacak doğumlarımızBenim bebis 15 gundur ayni kiloda 9 kasima sezaryen günü aldik covid testi olcam sıra bekliyorum simdi beni de yazwendy cim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?