2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

sonda iğneden sonra takılıyor değilmi. Ve dogum sonrası bebegi direk sana veriyorlarmı ten tene temas için

ay 4 gün üst üste kan verdik biz. her seferinde hastaneye taşındık en son ptesi öyle kalabalıktı ki illallah ettim.doktor dün de test istemişti ama gitmedik. yarın işitme testimiz var. ama rengimiz, beslenmemiz, çişlerimiz iyi gidiyorevde tarttığımda da doğum kilosunu geçmiş çıkıyor. o sebeple belki de canını yakmam daha. yazık el kadar bebeler hastanelerde sürünüyoruz. bir de eşim işe başladı ben annemle gidiyorum. pusetle sağa sola gitmek işkence resmen.

sonda iğneden sonra takılıyor değilmi. Ve dogum sonrası bebegi direk sana veriyorlarmı ten tene temas için
Canım hastane prosedürleri farklı sanırım, ben ameliyata gitmeden taktılar ki çok sıkıntılı bi işlem değil tek sıkıntısı çıplak olman falan işte

ten tene teması üstünü giydirdikten sonra yapıyorlar annenin işlemi bitene kadar bebişi yanında tutuyorlar doğunca ameliyathane malum soğuk direkt çıplak halde anneye getirmiyorlar.

Ama dediğim gibi hastane prosedürleri farklı haliyle.

Çok tesekkürler inşallah iyileşene kadar dogmaz
çok gecmis olsun canım ya
tesekkürler canım
Çok geçmiş olsun canım ya İnşallah çabucak toplarlarsın.
İnşallah agrım sızım yok şükürde test negatif olsa süper olacak
Çokçok geçmiş olsun hemencecik geçirirsin inşallah. Pıhtılaşmayı plt değerinden mi anladı kan sulandırıcı vermiştir o zaman
Cok sağol canım. pıhtılasmayı d-dimer plt ve fibrinojen testlerinden anladı. Kan sulandırıcı zaten kullanıyordum

Canım benim ilk doğumum da da çatın dar dedi doktor da ebe de ben inat ettim bekledim cidden inmedi bile bebek 7cm ile sezaryene girdim. Neyse burada çok yazdım hikayemi, bunda da aynı şeyi dediler. Belki de hakkımızdan hayırlısı budur bilmiyorum. Üzülme, aynı şeyleri ben de yaşadım. Seni anlıyorum bu konuda. Pozitife odaklanalım.

benim de ameliyathanede takıldı sonda spinal sonrası. tentene temas olmadı bizde de. hemen giydirip getirdiler yanağıma oğluşuyalnız çalışanlardan birisi ben söylemeyi unuttuğum halde doktorumun teliyle fotoları çekmiş. o yüzden çok mutlu oldum. yanağıma gelince de çekti oğlumla beni. güzel hatıra oldu

ben sarılık için şekerli su verdim oğluma. hala da veriyoruz günde 2 çay kaşığı kadar. bazı şeylerde eskilerin kafasına bakıyorum ne yalan söylim
Bol bol emzir canım ama bence şekerli su yerine mama daha iyi olur. Şeker artmasına sebep olur diye biliyorum sarılığın çünkü.
Benim bebis 15 gundur ayni kiloda 9 kasima sezaryen günü aldik covid testi olcam sıra bekliyorum simdi beni de yaz wendy cim
Aynı günde olacak doğumlarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…