2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım çok geçmiş olsun neden öyle ağrın çok oldu ki ağrı kesiciler mi yetersiz ben çok çok ağrım olmasına rağmen 1.günün aksamı ayaktaydim sabaha kadar bebekle ilginlendim ama sürekli ağrı kesici istedim sürekli damardan verdiler .Yürüdükçe acilacaksin kafein al neskafe bitter çikolata falan ye sana iyi gelir hemde ağrılarını azaltır 2 saatte bir ben sek kahve içmiştim. Derin nefes al biraz sakinles annesi seni kokunu istiyordur doysa bile 9 aydır senden başka kimsesi yoktu onun senin kanınla beslendi senin sesini duydu elinden geldiğince emzirmeye çalış uygun bir pozisyon bul yaranı acitmiycak şekilde ben hiç yatarak emzirmedim bebek halen geriliyor ayaklarimi yataktan sallayarak bacaklarının üstüne de yastık koyarak tutturmaya çalıştım belki bu şekilde rahat edersin .Ama en önemlisi gerilme hissediyorlar geçecek bu günlerde

ahahah aynı hayal kırıklığını bende yaşamıştım. 3kg gitmişti sadece. şu an 7kg verdim 11.5kg almıştım. zamanla veriliyor. eski kotumu giydim ptesi doktora giderkenptesiden beri çok daha iyiyim. yaram artık acı vermiyor. bir de yüzüstü yatarsam benden mutlusu olmayacak memeler yüzünden yatamadım

Benim kolumda 1 damarım varmış çok zor damar yolu açıyorlar bana hast 2.5 gün boyunca 3 yerimden damar yolu acıktı iki kol 1 el üstüm serum takıyorlar kan içine doluyor sürekli yer değiştiler bebeğin kafasına batmasın diye battaniye sarıyordum .Korkma canım alışacaksın acaba mama. Çok mu geliyorda kusuyor kaç cc veriyorlar

Merhaba kızlar doğumdan sonra iki saatte bir emzir dediler ambale oldum uykusuzluktan bi de ablamız biraz oyuncak zannediyo bebeği sürekli muhafız gibi bekliyoruz o yüzden pek okuyamıyorum cumartesiden beri. Doğumu olanlara hayırlı olsun sağlıkla büyütsünler inşallah. Herkese sevgiler

Dogum yapan anneler doktor kontrolüne ne sıklıkla gidiyorsunuz.
Biz 24 ekim doğum
26 ekim hast çıkış
27 ekim bebek genel muayene işitme testi ve benim sezeryan kanama kontrolüm
31 ekim bebek genel kontrol
2 kasım sağlık ocağı
Ve bu cumartesi yine bebek genel kontrol
Ne zaman bitecek bu has işleri

Şöyle birşey mama. Hepsini icirmen şart değil de onlar icirirken biraz iciriyor sonra ters çevirip sırtını sivazliyor. Ben henüz tam yapamiyorum ağır geliyor bebek. Bir de sonda çıkınca daha rahat hareket edicem. O zaman daha rahat kavrarim herhalde bebisi

Eklentiler

• IMG_20201105_132044.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 61
canım benim ya güldürme beni dikişlerim ağrıyor
Bende 5 kg kadarını vermişim 5 kg duruyor ama daha çok siskinim o kadar belliki çoraplar boğum yapıyor bacaklarım elim yüzüm vs daha çok şiş aneztezinin etkileri sanırım 1 hafta sonra cok daha gideceğinden eminim kilo değil bunlar çok belli seninde öyle olduğu apaçık ortada
Hemde ilk etapta kilo aklımıza gelecek son şey vücudumuzdan bir insan yarattı rabbim şu anda melekleri koklama zamani zaman geçiyor bu anlar bir daha gelmeyecek bir daha bu kokuyu bulamayacağız

Ayyy çok tatlıymış bu ben şırınga tarzı bisey sandım. 2.5 gün hemşireleri gözlemledim nasıl tutuyor nasıl dokunuyor nasıl uyandırıyor senin yanında dursunlar gerekirse sen besle alışmış olursun canım .Yerken uyuyorsa soyunduruyorlar ayaklarına pit pit vuruyorlar mamayı içmezse burnunu sıkıyorlar ☺Falan işte

Benim bebis 15 gundur ayni kiloda 9 kasima sezaryen günü aldik covid testi olcam sıra bekliyorum simdi beni de yaz wendy cim
Canım sen benden önce doğurcan o zaman ben 11 ine randevu aldım tam günü dolsun dedim. Bi bakarsın kendi sancılarımız gelir bugün yarın lap diye doğururuz hala bi umudum var

Adı Ekin 39+6 sezeryan kilo 3200 boy çıkarken olculuyormus. 3 gün hastane olucam, prosedür böyleymiş. Detaylı yazarim
Çok tatlısınız darısı başımıza artık sağ salim kucağına almışsınız ne mutlu.3 gün çok değil mi canım ya hayırdır bi sıkıntı mi var

31 ekim doğum
1 kasım çıkış
5 kasım ilk doktor ziyareti
2. Ziyaret 5 Aralık bir ay sonra gel dedi
İşitme testi de 2. Randevuda yapılacak istersen daha erken getir dediler
Aşıların tarihini tam hatırlamıyorum ama onlar rutin zaten

Arada bi kişi daha doğum yaptı sanki dönüp bakayım kimdi.

S sevgim38 sağlıkla kucağına al inşallah sende güzel haberler bekliyoruz senden
Sagol canim anca yazabiliyorum agrim vardi biraz cok sukur saglikli bisekilde kucagimiza aldik cok guzel bir kizim var rahm8m cok incelmis dr eger kilo alsaydi dedi tasiyamaz rahmin delinirmis dedi vardir herseyde bir hayir darisi diger arkadslara

ayda bir gidersin artık bebeğin için. ben 1 yaşına kadar ayda 1 götürüyordum doktora. sağlık ocağına aşıdan aşıya giderim artık. şu dönemde sık gitmeye gerek yok bir problem yoksa

Bende majezik ıctim doktorum ağrın olursa ic dedi ama eve gelince uykusuzluktan migrenim tutmuştu onun için içtim
majezik benim 1 numaralı ağrı kesicim de ondan sordum bende. parol minoset kesmşyor bende ağrıyı

Çok şükür bir sıkıntı olmadı. Mecbur kalmasam içmezdim ama. Ağrıdan duramadığım için içtim.

Merhaba kızlar bugün çatı muayenesi oldum . Aslında acımıyormuş ya sadece biraz rahatsız hissediyorsunuz kendinizi kasarsanız vücudunuzu. Çatım hafif darmış doktor ancak zayıf bebek doğar dedi Sonra bebeğe bir de baktık ki resmen hiç kilo almamış 34. Haftadan beri çok üzüldüm takipte olmamız lazım dedi . Ama siz minyon olduğunuz için zayıf olabilir dedi. Doğum şekline de artık gidişata göre karar vericez. Ama yeter ki kilo alsın doğunca sıkıntısı olmasın istiyorum gerekirse sezeryan olurum . Bebeği 37. Haftada daha iki buçuk kilo olan var mı bi de doğunca eksik çıkıyorlarmış öyle okudum hep burda

Canım sen benden önce doğurcan o zaman ben 11 ine randevu aldım tam günü dolsun dedim. Bi bakarsın kendi sancılarımız gelir bugün yarın lap diye doğururuz hala bi umudum var
Ben de yatağın icine girdim insallah kendi sancim hayirsiysa gelsin diye icimden geciriyordum. Bilmiyorum biraz garip ve kötü hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…