- 27 Mart 2020
- 792
- 1.622
- 33
- 36
Negatif geldikten sonra tekrar bi test daha mi yaptilar? Neden yaptilar ki anlamadm. Dur stres olma hemenKizlar o kadar kotuyumki dun yaptirdigim covid testi tekrar pozitif geldi yarin sezeryana giricektim bu ozel hastaneler neye gore bunu cikartiyo anlamiyorum pazar gunu yaptirdigimda negatife donmustum doktorum carsamba gunu tekrar gel.kontrole bakiyim dedi testini yenileriz dedi
Hmm ilk defa duydum canım ya ilk doğumumda bana hiç bisi ogretmediler ya akşam doğum oldu sabah çıktım benimki normal olduğu içindir belki bakalım ikincisi nasıl olacak özel hastanede mi oldu doğum devlet miYok prosedür böyleymiş sezaryende. Minimum 3 günden başlıyor. Sana emzirme altını değiştirme falan ogretiyorlsr. 1. Gün gözetim altinds tutuyorlar.2. gün bebek bakımı öğretiliyor. Senden de yapmanı bekliyorlar. 3. Gün yArin olacak bakalım gorecegiz :)
Ayy inşallah darısı bana yaa, ödem gidip WC’ye çıkınca biraz daha gider inşallahahahah aynı hayal kırıklığını bende yaşamıştım. 3kg gitmişti sadece. şu an 7kg verdim 11.5kg almıştım. zamanla veriliyor. eski kotumu giydim ptesi doktora giderkenptesiden beri çok daha iyiyim. yaram artık acı vermiyor. bir de yüzüstü yatarsam benden mutlusu olmayacak memeler yüzünden yatamadım
Aman kilo da gitsin yaa, ne gerek var sanki bende var daha gitmesi gereken zaten.canım benim ya güldürme beni dikişlerim ağrıyor
Bende 5 kg kadarını vermişim 5 kg duruyor ama daha çok siskinim o kadar belliki çoraplar boğum yapıyor bacaklarım elim yüzüm vs daha çok şiş aneztezinin etkileri sanırım 1 hafta sonra cok daha gideceğinden eminim kilo değil bunlar çok belli seninde öyle olduğu apaçık ortada
Hemde ilk etapta kilo aklımıza gelecek son şey vücudumuzdan bir insan yarattı rabbim şu anda melekleri koklama zamani zaman geçiyor bu anlar bir daha gelmeyecek bir daha bu kokuyu bulamayacağız
Gözün Aydın canımSagol canim anca yazabiliyorum agrim vardi biraz cok sukur saglikli bisekilde kucagimiza aldik cok guzel bir kizim var rahm8m cok incelmis dr eger kilo alsaydi dedi tasiyamaz rahmin delinirmis dedi vardir herseyde bir hayir darisi diger arkadslara
Ekliyorum canım. Sağlıkla gelsin kuzun.wendy beni 14 kasım a ekleyebilir misin ?
Zaten çatı muaynesi flan mahrem yer kalmadıYok yaa, derin bi nefes al yeterli, mahrem yerinle olunca insan geriliyor yoksa damar yolu açma daha zor bence.
Canım eşin olmadan zor olurmu diyordk maşallah ne güzel ilgileniyorlarYok prosedür böyleymiş sezaryende. Minimum 3 günden başlıyor. Sana emzirme altını değiştirme falan ogretiyorlsr. 1. Gün gözetim altinds tutuyorlar.2. gün bebek bakımı öğretiliyor. Senden de yapmanı bekliyorlar. 3. Gün yArin olacak bakalım gorecegiz :)
Bende korktm sezeryan istedim.Bana da öyle dediler canım ama inş normal doğacak sıkıntılarından bahsetti ben yine de normali tercih ettim
Haklısın canım onlar daha iyi bilir tabi. Büyük ihtimalle biz gereksiz yere endişe ediyoruz. Zaten normali bekliyoruz şu anlık ama onu beklemek için de zayıf olması lazım dedi 3 kiloyu geçerse senin çatından zor dedi bana35.3 37.0 38.3 39.1 bugünlerde gittim cnkm normalde haftalikmis zten 34 ten sonra ben is yerinden izin sıkıntısı olduğu icjn cumartesileri denk getirmem gerekti 10 gun oldu aralari. Ama nkrmal gelişen bebekte de 1 hafta oluyor siklik sona doğru . Bana da gecen hata oyle.dedi senjn gibi minyon olablr dedi ben de 2500 doğmusm normal yani bu dedi doktorum fazla mi rahat diye düşünmeye başladım ama cok da seviyorm yine olsa yine ona giderim asiri pozitif hani perinatalog sonucta suphelense didik didik inceler heralde her gun en az 25 gebe bakiyo ondan iyi bilemeyz ki
Cunku canim ozel hastane devletinkini kabul etmiyo 48 saat icinde olani kabulnediyo ameliyat tahlillerinde covid testi oldugu icin yaptilar hastane suan pandemi olmya hazirlaniyo ust kati tamamlanmamis carsamba gel dedi doktorum bidaha bakalim dedi ozamana kadar pandemide de acilabilir dedi her şerde vardir bi hayr rabbimin bi bildigi varki tutuyo bebegimi icimde☹Negatif geldikten sonra tekrar bi test daha mi yaptilar? Neden yaptilar ki anlamadm. Dur stres olma hemensenin sikayetlerin gecti değil mi illa doncek negatife.
Ben de bugün verdim sonuc bekliyorum dakika basi bakıyorum rüyamda pozitifti. Pazartesi ameliyatm var ins negatif cikar biraz halsizlik yorgunluk nezle.benzeri bulgular boğaz ağrısı var ama hep vardi faranjitm var yine de korkuyorm.
Aaa kilo da mı kaybediyorlarmış anne karnındaCanım galiba kilo alımını durursa doğması daha iyi demesinin sebebi şu olabilir , eltim 40.haftada hala doğurmamıştı doktoru kordonda kireçlenme ve rahimde yaşlanma gözlemledi eğer sezaryenle almazsak bebek beslenemeyeceği için kilo kaybedebilir demişti belki o yüzden demiştir ama bence 2.500 veya 3.500 doğması önemli değil önemli olan sağlığının düzgün olması zaten 40 çıktıktan sonra inanılmaz büyüyorlar
Canım o akıntıyı bende yaşadım. Ve nişan da geldi açıklık 1 cm dedi doktor bende bekliyorum doğumu artık.Kızlar doguruyorum galiba enfeksiyon için fitil attım bir kaç saat sonra wc peceteye kan geldi ama böyle akışkan değil sümüksü kati akıntı gibi bütün gün uyudum elim ayağım geceden beri şiş . Yatarken sanci var ayakta yok bel kasık eş zamanlı değil çoğu zaman . Kasılma da 10 dk düştü ama kızımın kafası hala doğum kanalına inmedi sol kasık tarafımda hickirip duruyorbenden ses çıkmazsa bilinki dogurmusum dur dua edin dogurayim artık çok sabirsizim
Doktorum normal de erkekti ama o izne çıkınca bayan bir doktora gittim alttan eliyle muane etti çok acıdı ama dur dedim daha bu ilk normal doğum sürecinde doğuma saniyeler kalana kadar muane ediyorlar allttan ama kadın doktor oldugu çok rahattıım hiç utanmadımZaten çatı muaynesi flan mahrem yer kalmadıheryer heryerde perişan
Canım eşin olmadan zor olurmu diyordk maşallah ne güzel ilgileniyorlar
Bende korktm sezeryan istedim.
wendy 20 kasıma beni yazarmısın sancım gelip erken gelmezse şimdilik tarihimiz bu
Hala yogun bakimda iyiye gidiyi dio doktorlar ne zmn cikar kesin bisey soylemiolar ama boyle devam ederse cikarabiliriz dediler. Dua ederek bekliyorz halaInatcikisilik canım nasılsın seni ve bebegini merak ettim. İnşallah küvözden cıkmıştır ikinizinde saglıkla eve dönmenixi diliyorum
Hamilelerin duası kabul olurmuş rabbim şafi ismiyle şifa versin tez vakitte huzuruna evladına kavuşursun inşanlah canım benim çok zor bir durumHala yogun bakimda iyiye gidiyi dio doktorlar ne zmn cikar kesin bisey soylemiolar ama boyle devam ederse cikarabiliriz dediler. Dua ederek bekliyorz hala
Canım ertesi gün yıkadım. 4.gün. dr hemen yıka dedi .sampuan kullanmadım. Bugün yıkarken kullandım az.Doğum yapan annelerimizi tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün kuzucuklarınızıDoğum yapacak olanları da Allah bir avazda kurtarsın, kimsenin kucağını boş bırakmasın Doğum yapıp eve çıkanlara bir sorum olacaktı: eve gelince bebişlerinizi hemen yıkadınız mı yoksa göbek bağlarının düşmesini mi bekleyeceksiniz? Doktorunuza sordunuz mu her kafadan başka bir ses çıkıyor, bizim gibi tecrübesiz annelerin de kafasında deli sorular oluşuyor haliyle Bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
Ben sancıların sıkılaşmasini bekliyorum kuzum . Hiç korku yok . Ağrılar hafif devam ediyor . Bebeğim tepik atıp duruyor doğmaya niyeti varmı yok mu çözemedimCanım o akıntıyı bende yaşadım. Ve nişan da geldi açıklık 1 cm dedi doktor bende bekliyorum doğumu artık.Eve geldim eger sıklaşırsa sancılarım yolum hastaneye ama hiç korkmayan ben bir korkmaya başladım ne oldu bana bilmiyorum birde epidural igne yaptıracağım halde
Düzgündür inşallah güzel düşünelim güzel olsunAaa kilo da mı kaybediyorlarmış anne karnındahala aynı kiloda devam ederse şüphelendikleri birşey oluyor demek ki bebek için dediğin gibi şeyler olabilir . Allah a şükür şu an kordondaki kan akışı güzelmiş ya bakalım inşallah sağlığı düzgündür minnoşumun . Çok sağol canım
Canim ben de 1 lt civarı hoşaf, kahve , termosta sıcak su ve çikolata koymuştum. Hepsini de yedim.ictim. ameliyattan 3 4 saat sonra hemen kahve içtim. Sonra geceye kadar ara ara hoşafı bitirdim. Gece de 2 3 tane kahve yanında bi kaç dilim de bitter çikolata yedim. Tavsiye ederim. Şükür anestezi ile ilgili bi sorun yaşamadım elhamdülillah.
Sağ ol canım tamam ben de kahve çikolata hoşaf koyuyorum çantaya inşallahCanim ben de 1 lt civarı hoşaf, kahve , termosta sıcak su ve çikolata koymuştum. Hepsini de yedim.ictim. ameliyattan 3 4 saat sonra hemen kahve içtim. Sonra geceye kadar ara ara hoşafı bitirdim. Gece de 2 3 tane kahve yanında bi kaç dilim de bitter çikolata yedim. Tavsiye ederim. Şükür anestezi ile ilgili bi sorun yaşamadım elhamdülillah.
Çok teşekkür ederiz teyzesiOnce daisy ye isim önerdim sandım o yok ben değildim deyince aklıma geldi kim olduğu. İsmiyle buyusn cok hos isim
İnş canımDüzgündür inşallah güzel düşünelim güzel olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?