2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ay maşallah ya darısı başımıza İnşallah bir solukta doğurursun

Her hastanede doğumdan ve sezaryenden önce test yapılıyor mu ki ?

Evet bekliyoruz bakalım doktor son gün 13 kasım dedi bende bir an önce doğurmak istiyorum. Peki sen ?
Biz de öncelikle normal bekliyoruz . Doktorum çok yakın görünmüyor doğumun tetiklemek için hurma yemek egzersiz ve cinsel ilişkiyi önerdi ama ben de erken mi acaba daha diyorum 37. Hafta

Ay ne güzel ben de ilk sırayı istedim ama doluymuş. Öğle arasında olacak.

Sana şunu diyeyim yürümek vs. hikaye bebek gelirse geliyor. Her gün minimum 7bin adım attım, çaylar, platesler bilmem neler... Yine sonuç sezaryen.

Hiç kendini suçlama bu konuda. Ben ilk doğumda o hatayı yaptım. Şimdi de üzüldüm ama tadını çıkaracağım valla. Hiç kendimi üzdüğümüze değmeyecek bir şey biliyor musun :) Gelirse gelir, gelmezse inşallah sezaryenle sağlıkla kucağına al.

Kızlar merak ettiğim bişey var şu açılma nasıl oluyor? Rahim ağzı açılırken vajinada da genişleme oluyor mu aynı zamanda yoksa boyut aynı kalıyor da çocuk çıkarken mi genişliyor. Annem orası da genişliyor dedi ama tam emin olamadım

Yok canım vajina çıkarken genişliyor. Açılan rahmin ağzı.

Biz de öncelikle normal bekliyoruz . Doktorum çok yakın görünmüyor doğumun tetiklemek için hurma yemek egzersiz ve cinsel ilişkiyi önerdi ama ben de erken mi acaba daha diyorum 37. Hafta
Yani 37de gelişimi tamamlanıyor artık normal karşılanıyor 37den sonra ama belki kilo almadığı için tetiklemek istiyordur sen doktoruna güven ne dese yap bence yani . İnşallah gönlüne göre olur

İyi düşünmüşsün

O da genişlese biraz iyi olurmuş aslında oradan çıkamayacakmış gibi geliyor parmaklarıyla nasıl ölçüyorlar acaba oranın santimini ya çok garip
İki parmağını sokup açıyor içeride canım öyle ölçüyor. Ne kadar açılıyorsa o kadar cm sanırım. Merak etme çıkar ya yaradılış sonuçta

Hala yogun bakimda iyiye gidiyi dio doktorlar ne zmn cikar kesin bisey soylemiolar ama boyle devam ederse cikarabiliriz dediler. Dua ederek bekliyorz hala
Canım olumlu konuşmalarına cok sevindim. Yakın zamanda kavusacaksınız o zaman inşallah en erken zamanda saglıkla al kucagına

Canım hemen banyo yaptırmak iyi değil bence ben ilk bebeğimi bi haftalık olduğunda banyo yaptırdım göbeği enfeksiyon kaptı daha göbeği düşmeden banyo yaptırmam benden sana söylemesi canım ben çok uğraştım sakın öyle bi hata yapma silebilirsin ılık su ile gülüm

Teşekkür ederim yaptırmadık, yaptırmıcaz diyenler çoğunlukta. Ben de yine doktoruma sorup hareket ederim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…