Ay maşallah ya darısı başımızaKızlar doguruyorum galiba enfeksiyon için fitil attım bir kaç saat sonra wc peceteye kan geldi ama böyle akışkan değil sümüksü kati akıntı gibi bütün gün uyudum elim ayağım geceden beri şiş . Yatarken sanci var ayakta yok bel kasık eş zamanlı değil çoğu zaman . Kasılma da 10 dk düştü ama kızımın kafası hala doğum kanalına inmedi sol kasık tarafımda hickirip duruyorbenden ses çıkmazsa bilinki dogurmusum dur dua edin dogurayim artık çok sabirsizim
Evet bekliyoruz bakalım doktor son gün 13 kasım dedi bende bir an önce doğurmak istiyorum. Peki sen ?İnş canımsen normal doğum için mi bekliyorsun
Her hastanede doğumdan ve sezaryenden önce test yapılıyor mu ki ?Negatif geldikten sonra tekrar bi test daha mi yaptilar? Neden yaptilar ki anlamadm. Dur stres olma hemensenin sikayetlerin gecti değil mi illa doncek negatife.
Ben de bugün verdim sonuc bekliyorum dakika basi bakıyorum rüyamda pozitifti. Pazartesi ameliyatm var ins negatif cikar biraz halsizlik yorgunluk nezle.benzeri bulgular boğaz ağrısı var ama hep vardi faranjitm var yine de korkuyorm.
Biz de öncelikle normal bekliyoruz . Doktorum çok yakın görünmüyor doğumun tetiklemek için hurma yemek egzersiz ve cinsel ilişkiyi önerdi ama ben de erken mi acaba daha diyorum 37. HaftaEvet bekliyoruz bakalım doktor son gün 13 kasım dedi bende bir an önce doğurmak istiyorum. Peki sen ?
Ay ne güzel ben de ilk sırayı istedim ama doluymuş. Öğle arasında olacak.Sabah ilk sıraya beni yazdılar 7.30 da orda olcaz allah izin verirse uf içimde.buruk bir heyecan var. Acaba cocuğum cok yurumedim diye mi inmedi oturuyorum diye mi donemedi cunku geceleri yatarken mideme cikiyor kendimi sucluyorum biraz. Annem de bekli etmedi ama sezaryene uzuldu. Belki o gunden once kendi gelir diyor. Hayirlisi ne yapalım. Rabbim bizim için en hayırlısı hangisiyle o kapıyı açacaktır inanıyorum.
Çok güzeller canımBu da çikolatamız, magnetimiz ve kolonyamız. Çikolatası güzel ama baskısı kağıt. Yine de idare eder gibi.
Ben de hemşirelere, doktora veririm diye düşündüm ya. Son anda karar verdim zaten.Çok güzeller canımben hiç hazırlamadım böyle kimse gelmicek diye
Yok canım vajina çıkarken genişliyor. Açılan rahmin ağzı.Kızlar merak ettiğim bişey var şu açılma nasıl oluyor? Rahim ağzı açılırken vajinada da genişleme oluyor mu aynı zamanda yoksa boyut aynı kalıyor da çocuk çıkarken mi genişliyor. Annem orası da genişliyor dedi ama tam emin olamadım
Yani 37de gelişimi tamamlanıyor artık normal karşılanıyor 37den sonra ama belki kilo almadığı için tetiklemek istiyordur sen doktoruna güven ne dese yap bence yani . İnşallah gönlüne göre olurBiz de öncelikle normal bekliyoruz . Doktorum çok yakın görünmüyor doğumun tetiklemek için hurma yemek egzersiz ve cinsel ilişkiyi önerdi ama ben de erken mi acaba daha diyorum 37. Hafta
İyi düşünmüşsünBen de hemşirelere, doktora veririm diye düşündüm ya. Son anda karar verdim zaten.
O da genişlese biraz iyi olurmuş aslında oradan çıkamayacakmış gibi geliyorYok canım vajina çıkarken genişliyor. Açılan rahmin ağzı.
İki parmağını sokup açıyor içeride canım öyle ölçüyor. Ne kadar açılıyorsa o kadar cm sanırım. Merak etme çıkar ya yaradılış sonuçtaİyi düşünmüşsün
O da genişlese biraz iyi olurmuş aslında oradan çıkamayacakmış gibi geliyorparmaklarıyla nasıl ölçüyorlar acaba oranın santimini ya çok garip
Canım olumlu konuşmalarına cok sevindim. Yakın zamanda kavusacaksınız o zamanHala yogun bakimda iyiye gidiyi dio doktorlar ne zmn cikar kesin bisey soylemiolar ama boyle devam ederse cikarabiliriz dediler. Dua ederek bekliyorz hala
Canım hemen banyo yaptırmak iyi değil bence ben ilk bebeğimi bi haftalık olduğunda banyo yaptırdım göbeği enfeksiyon kaptı daha göbeği düşmeden banyo yaptırmam benden sana söylemesi canım ben çok uğraştım sakın öyle bi hata yapma silebilirsin ılık su ile gülümDoğum yapan annelerimizi tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün kuzucuklarınızıDoğum yapacak olanları da Allah bir avazda kurtarsın, kimsenin kucağını boş bırakmasın Doğum yapıp eve çıkanlara bir sorum olacaktı: eve gelince bebişlerinizi hemen yıkadınız mı yoksa göbek bağlarının düşmesini mi bekleyeceksiniz? Doktorunuza sordunuz mu her kafadan başka bir ses çıkıyor, bizim gibi tecrübesiz annelerin de kafasında deli sorular oluşuyor haliyle Bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
Geçmiş olsun sana da canım, sabah okudum da yazamadım.Canım olumlu konuşmalarına cok sevindim. Yakın zamanda kavusacaksınız o zamaninşallah en erken zamanda saglıkla al kucagına
Ay ben de aynısından yaptırcaktım çok tatlışBu da çikolatamız, magnetimiz ve kolonyamız. Çikolatası güzel ama baskısı kağıt. Yine de idare eder gibi.
Benim kızımın. Adı da Melis Ada olacakHey maşallaaaahhhh nasıl bi hafıza varmıştü tü tü. Evet karar verdik düşündük taşındık kızımızın ismi Melis olacak
Teşekkür ederim yaptırmadık, yaptırmıcaz diyenler çoğunlukta. Ben de yine doktoruma sorup hareket ederim artıkCanım hemen banyo yaptırmak iyi değil bence ben ilk bebeğimi bi haftalık olduğunda banyo yaptırdım göbeği enfeksiyon kaptı daha göbeği düşmeden banyo yaptırmam benden sana söylemesi canım ben çok uğraştım sakın öyle bi hata yapma silebilirsin ılık su ile gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?