2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

Biz haftada 2 gun hastanedeyiz canim kili probleminiz oldugu icin surekli tartima gidiyoruz

Çok tatlısınız darısı başımıza artık sağ salim kucağına almışsınız ne mutlu.3 gün çok değil mi canım ya hayırdır bi sıkıntı mi var
Yok prosedür böyleymiş sezaryende. Minimum 3 günden başlıyor. Sana emzirme altını değiştirme falan ogretiyorlsr. 1. Gün gözetim altinds tutuyorlar.2. gün bebek bakımı öğretiliyor. Senden de yapmanı bekliyorlar. 3. Gün yArin olacak bakalım gorecegiz :)

Aynı günde olacak doğumlarımız
Sabah ilk sıraya beni yazdılar 7.30 da orda olcaz allah izin verirse uf içimde.buruk bir heyecan var. Acaba cocuğum cok yurumedim diye mi inmedi oturuyorum diye mi donemedi cunku geceleri yatarken mideme cikiyor kendimi sucluyorum biraz. Annem de bekli etmedi ama sezaryene uzuldu. Belki o gunden once kendi gelir diyor. Hayirlisi ne yapalım. Rabbim bizim için en hayırlısı hangisiyle o kapıyı açacaktır inanıyorum.

Cok iyiymiş ya hic sansa bırakmıyorlar biz de burda hemşireler öğretir mi diye gözlerinin içine bakiyoruz

Kızlar ben de çok uzun zamandır yazmıyordum ama girip takip ediyordum hep yazdıklarınızı , ben de 38+6 dayım nst giriyorum her hafta pek bir şey çıkmıyor sadece 5 gündür yarım saat yürüyorum normal doğum istiyorum inşallah normal olur , artık sabırsızlanmaya da başladım ara ara ağrım oluyor regl gibi karnımda ve belimde.. doğumu kolaylaştırıp hızlandıracak başka yöntemleriniz var mı

Rezene cayi hurma cansel iliski öneriliyor cnim ama ben basi angaje olmadığı için cayi içmedim bir de pilates.topuyla hareketler var yutabda var

Ben de her an sancım gelse keşke diyorum aynı durumdayız başka bişeye odaklanamıyorum :) sezaryen açısından mı kötü hissediyorsun?
Sanki inmemesi benim sucummus gibi geliyor hareketsiz bir gebelik geçirdim diye boyle mi oldu diyorm belki de catim yeterince.genis olmadığı icn inmiyor bilmiyorum. 2 haftada 50 gram almis sadece madem almicakti ve sezaryene doncektik keske gectiğmz pazartesi sezaryen e evt deseydim bekledim bilmiyorum kafam karışık garip hissediyorum

Canım rahmin içi kapalı kutu ne neden olmuş veya olmamış bilinemez kendine kusur arama lütfen. Son haftalar zaten ultrason ölçümlerinde hata payı 400-500 gr var. Yani 2 hafta önce fazla ölçülmüş, son ölçüm doğru ölçülmüş gibi durumlar olabilir. Yeterince tosarak olmuştur o zaten daha kilo almasın kendi sancın gelir bakarsın dombak dombak çok zorlamasın alt tarafı

Ayy bakalm ya hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun zten iki doğum sekli de zor neyse ki sonunda cektiğin çileye değiyor insallah sağlikla kavuşalım da nasi olursa olsun.

Bi de bir soru sorucam kızlar bu puset yenidoğan için uygun mu ya ? Bana çok çukur gibi geldi görselini ekliyorum . Yenidoğan minderi var ondan mı alsam yoksa gerek yok mu ?

(peçete derinliğini kestirebilin diye )

Eklentiler

• image.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 75
  • image.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 72

Bende sezeryan oldum 1gun kaldim ertesi guju 5ten sonra doktorum iyi hissediyorsan cikabilirsin dedi bende cikmistim

ayda bir gidersin artık bebeğin için. ben 1 yaşına kadar ayda 1 götürüyordum doktora. sağlık ocağına aşıdan aşıya giderim artık. şu dönemde sık gitmeye gerek yok bir problem yoksa

Biz haftada 2 gun hastanedeyiz canim kili probleminiz oldugu icin surekli tartima gidiyoruz
Bende hiç gitmek istemiyorum hem hast çok uzak salgın hastalık var birde eşim izinde alıyor cumartesi gittiğimizde 8 günlüktü 3 kg doğdu hast çıkarken 100 gr vermişti 2900 kg hiç kg almamış doktor bu hafta kilo takibi için yine çağırdı kg almazsa mamayı artırırız demişti int okuyorum ilk 15 gün kg almaması normalmiş aslında.

Bi de bir soru sorucam kızlar bu puset yenidoğan için uygun mu ya ? Bana çok çukur gibi geldi görselini ekliyorum . Yenidoğan minderi var ondan mı alsam yoksa gerek yok mu ?

(peçete derinliğini kestirebilin diye )

Benimkide cok derindi bel destekli yenidogan minderi alip koydum.icine bu da derin duruyor canim bukulmesin cocuk

Ya benim.doktorda takti kiloya ama biz suan 26gunluk olduk kilo almasi hem beyin hem organ gelisimi icin onemli dedi bizde mamayi arttirdik canim insallah seninki kilo almistir

Canım ben hep kafama taktım burda okumussundur belki değişik değişik dr lara gittim ölçüm yaptırdım 2500 2600 ölçtüler son hafta ağladım üzüldüm onu besleyemedim diye bebeğim doğdu 2900 gram sonra forumda okudum bebegi usg de 3400 3500 gram ölçüm yapılıp doğduğunda 3000 gr olan
Şimdi diyorum ki 100 gr için mi kendimi üzmüşüm hiç belli olmuyor usg ölçümleri az diyorlar çok çıkıyor çok diyorlar az çıkıyor hem 2500 2600 de doğsa yine de lütfen üzme kendini ne güzel minnacık hele bi doğsun koklamaya doyamayacaksın besleyip büyütürsün annesi sen onu

Bana da öyle dediler canım ama inş normal doğacak sıkıntılarından bahsetti ben yine de normali tercih ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…