- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Inşallah canım yani anlamadım 8 günlük bebeğin nesi kilo alacak ki zaten dünyaya gelince epeyce bi kaka yapıyorlar içleri boşalıyor neyse bu seferde gidelim de sonrasında ben kendi kendime çözüm bulucamYa benim.doktorda takti kiloya ama biz suan 26gunluk olduk kilo almasi hem beyin hem organ gelisimi icin onemli dedi bizde mamayi arttirdik canim insallah seninki kilo almistir
Kanala girmesi yerleşmesi demek cnimCanım bir soru sorucam araştırdım ama bulamadım “başın angaje olması “ ne demek ?
Canım bir soru sorucam araştırdım ama bulamadım “başın angaje olması “ ne demek ?
Canım çok sağol mesajın için öyle rahatlattın ki içimi. Evet birkaç kere okumuştum galiba mesajını göbeğim küçük gibi 2 buçuk bile oldu mu acaba diyordun. Ben de de senin gibi çok üzüldüm ev taşıma bilmem ne olaylarından çok yoruldum iyi beslenmedim diye suçluyorum kendimi . Eşim de bir de üstüne pek iyi beslenmedin bu aralar diyince tuz biber oldu.Canım ben hep kafama taktım burda okumussundur belki değişik değişik dr lara gittim ölçüm yaptırdım 2500 2600 ölçtüler son hafta ağladım üzüldüm onu besleyemedim diye bebeğim doğdu 2900 gram sonra forumda okudum bebegi usg de 3400 3500 gram ölçüm yapılıp doğduğunda 3000 gr olan
Şimdi diyorum ki 100 gr için mi kendimi üzmüşüm hiç belli olmuyor usg ölçümleri az diyorlar çok çıkıyor çok diyorlar az çıkıyor hem 2500 2600 de doğsa yine de lütfen üzme kendini ne güzel minnacık hele bi doğsun koklamaya doyamayacaksın besleyip büyütürsün annesi sen onu
Cnim benim de 37+0 dan beri ayni cikiyor dr um hic önemsemiyor ki perinatalog pozisyonel diyor cihazdan diyor ins dediği gibidir zten belli haftadn sonra almiyolar diyor. Burda 2400 doğuran arkdslarimiz da oldu sağlkli bebisleri uzulmeCanım çok sağol mesajın için öyle rahatlattın ki içimi. Evet birkaç kere okumuştum galiba mesajını göbeğim küçük gibi 2 buçuk bile oldu mu acaba diyordun. Ben de de senin gibi çok üzüldüm ev taşıma bilmem ne olaylarından çok yoruldum iyi beslenmedim diye suçluyorum kendimi . Eşim de bir de üstüne pek iyi beslenmedin bu aralar diyince tuz biber oldu.ama ne güzel senin fazla çıkmış ölçümden demekki öyle de olabiliyor inşallah bizim de öyle olur ya da olmasa bile çok sağlıklı olur da küveze falan girmez inş çok teşekkürler desteğin için
benim kızımda kullandığım marka bu. evet çok çukur bu puset ben kullanamadım ilk zamanlar. şu an joie kullanıyoruz. onda minder var ama doktor bel kısmına battaniye katlayıp koy dedi ben de öyle yapıyorum. sende direk buna yatırma minder ya da battaniye ile destekleyebilirsinBi de bir soru sorucam kızlar bu puset yenidoğan için uygun mu ya ? Bana çok çukur gibi geldi görselini ekliyorum . Yenidoğan minderi var ondan mı alsam yoksa gerek yok mu ?
(peçete derinliğini kestirebilin diye )
Canim derin görünüyor ama battaniyeye falan saracaksın eve kadar duracak bence cokta sorun olmazBi de bir soru sorucam kızlar bu puset yenidoğan için uygun mu ya ? Bana çok çukur gibi geldi görselini ekliyorum . Yenidoğan minderi var ondan mı alsam yoksa gerek yok mu ?
(peçete derinliğini kestirebilin diye )
Canim ben de 1 lt civarı hoşaf, kahve , termosta sıcak su ve çikolata koymuştum. Hepsini de yedim.ictim. ameliyattan 3 4 saat sonra hemen kahve içtim. Sonra geceye kadar ara ara hoşafı bitirdim. Gece de 2 3 tane kahve yanında bi kaç dilim de bitter çikolata yedim. Tavsiye ederim. Şükür anestezi ile ilgili bi sorun yaşamadım elhamdülillah.Ay evet ya ben de öyle hissediyorum zaten amelşyet öğlen olacak. Ertesi sabah da taburcu olursak ben de geri getiririm muhtemelen. Hoşaf koyacağım, çikolata, kahve, su ısıtıcı vs koydum ama çok mu abarttım
Ayy benimki de pek önemsemedi canım ya minnoş bebek olabilir dedi hepsi 3 buçuk kilo doğmak zorunda değil dedi ama anne kalbi işte büyütemedim mi diye üzülüyor insan. İnşallah ölçümden kaynaklıdır dediğin gibi. Doktorun kilo almadığı için 37den sonra her hafta takip etti mi bir sıkıntı mı var falan diye ? Ben haftaya bir daha gideceğim . Kilo almamaya devam ederse doğması daha iyi aslında dedi doktorCnim benim de 37+0 dan beri ayni cikiyor dr um hic önemsemiyor ki perinatalog pozisyonel diyor cihazdan diyor ins dediği gibidir zten belli haftadn sonra almiyolar diyor. Burda 2400 doğuran arkdslarimiz da oldu sağlkli bebisleri uzulme
Selam anneler ölçüm konusunda haklısın her cihaz farklı çıkartıyor benim kide geçen hafta 2.700 grmdı şimdi 2.950 doktor 1 cm açlıklık var dedi. Nst çekildi artık agzın kulagında dedi yani 5 gün yada 1 haftaya doğarmış bebek çok tedirgin oldum şimdi.Canım ben hep kafama taktım burda okumussundur belki değişik değişik dr lara gittim ölçüm yaptırdım 2500 2600 ölçtüler son hafta ağladım üzüldüm onu besleyemedim diye bebeğim doğdu 2900 gram sonra forumda okudum bebegi usg de 3400 3500 gram ölçüm yapılıp doğduğunda 3000 gr olan
Şimdi diyorum ki 100 gr için mi kendimi üzmüşüm hiç belli olmuyor usg ölçümleri az diyorlar çok çıkıyor çok diyorlar az çıkıyor hem 2500 2600 de doğsa yine de lütfen üzme kendini ne güzel minnacık hele bi doğsun koklamaya doyamayacaksın besleyip büyütürsün annesi sen onu
35.3 37.0 38.3 39.1 bugünlerde gittim cnkm normalde haftalikmis zten 34 ten sonra ben is yerinden izin sıkıntısı olduğu icjn cumartesileri denk getirmem gerekti 10 gun oldu aralari. Ama nkrmal gelişen bebekte de 1 hafta oluyor siklik sona doğru . Bana da gecen hata oyle.dedi senjn gibi minyon olablr dedi ben de 2500 doğmusm normal yani bu dedi doktorum fazla mi rahat diye düşünmeye başladım ama cok da seviyorm yine olsa yine ona giderim asiri pozitif hani perinatalog sonucta suphelense didik didik inceler heralde her gun en az 25 gebe bakiyo ondan iyi bilemeyz kiAyy benimki de pek önemsemedi canım ya minnoş bebek olabilir dedi hepsi 3 buçuk kilo doğmak zorunda değil dedi ama anne kalbi işte büyütemedim mi diye üzülüyor insan. İnşallah ölçümden kaynaklıdır dediğin gibi. Doktorun kilo almadığı için 37den sonra her hafta takip etti mi bir sıkıntı mı var falan diye ? Ben haftaya bir daha gideceğim . Kilo almamaya devam ederse doğması daha iyi aslında dedi doktor
O zaman öyle yapayım yabenim kızımda kullandığım marka bu. evet çok çukur bu puset ben kullanamadım ilk zamanlar. şu an joie kullanıyoruz. onda minder var ama doktor bel kısmına battaniye katlayıp koy dedi ben de öyle yapıyorum. sende direk buna yatırma minder ya da battaniye ile destekleyebilirsin
Haklısın bel kısmını battaniye ile desteklemek aklıma gelmemişti artık öyle yaparım zaten ev ile hastane arası araba ile 2-3 dakikaCanim derin görünüyor ama battaniyeye falan saracaksın eve kadar duracak bence cokta sorun olmaz
Artık en son sen doğurursan şaşırmayızSurpriz listesinin başında olduğum icin ilk sürprizi ben yapicam diye kendimi gazliyordum adım aşağıya indi
Canım galiba kilo alımını durursa doğması daha iyi demesinin sebebi şu olabilir , eltim 40.haftada hala doğurmamıştı doktoru kordonda kireçlenme ve rahimde yaşlanma gözlemledi eğer sezaryenle almazsak bebek beslenemeyeceği için kilo kaybedebilir demişti belki o yüzden demiştir ama bence 2.500 veya 3.500 doğması önemli değil önemli olan sağlığının düzgün olması zaten 40 çıktıktan sonra inanılmaz büyüyorlarAyy benimki de pek önemsemedi canım ya minnoş bebek olabilir dedi hepsi 3 buçuk kilo doğmak zorunda değil dedi ama anne kalbi işte büyütemedim mi diye üzülüyor insan. İnşallah ölçümden kaynaklıdır dediğin gibi. Doktorun kilo almadığı için 37den sonra her hafta takip etti mi bir sıkıntı mı var falan diye ? Ben haftaya bir daha gideceğim . Kilo almamaya devam ederse doğması daha iyi aslında dedi doktor
Artik gjn aldkk cok sukur 3 4 gun sikjn dişinizi beni geçmeyinArtık en son sen doğurursan şaşırmayız
Hey maşallaaaahhhh nasıl bi hafıza varmışArtik gjn aldkk cok sukur 3 4 gun sikjn dişinizi beni geçmeyin
Isme karar verdin mi
Ay canım benim oğlan da öyle 37 olduk hala 2500 gr ama neyse ki sağlıklı olsun ben de bu hafta buna takmistim kv yüzümden stresten almadı kilo dedim ama yapacak bisey yok sağlıklı olsun daMerhaba kızlar bugün çatı muayenesi oldum . Aslında acımıyormuş ya sadece biraz rahatsız hissediyorsunuz kendinizi kasarsanız vücudunuzu. Çatım hafif darmış doktor ancak zayıf bebek doğar dediSonra bebeğe bir de baktık ki resmen hiç kilo almamış 34. Haftadan beri çok üzüldüm takipte olmamız lazım dedi . Ama siz minyon olduğunuz için zayıf olabilir dedi. Doğum şekline de artık gidişata göre karar vericez. Ama yeter ki kilo alsın doğunca sıkıntısı olmasın istiyorum gerekirse sezeryan olurum . Bebeği 37. Haftada daha iki buçuk kilo olan var mı bi de doğunca eksik çıkıyorlarmış öyle okudum hep burda
Once daisy ye isim önerdim sandım o yok ben değildim deyince aklıma geldi kim olduğu. İsmiyle buyusn cok hos isimHey maşallaaaahhhh nasıl bi hafıza varmıştü tü tü. Evet karar verdik düşündük taşındık kızımızın ismi Melis olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?