2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

Canım bugün doktora sordum şeker düşük çıkıyor diye son haftalarda bir hormon düşüşe geçtigi için şeker de düşüyormüş. Hatta insülini biraz azaltabiliriz dedi.

Ya sorma ne zormuş bu ilk doğum korkumdan doğum videosu falan da açmadım hiç yırtıldığını kestiklerini biliyorum da hani çocuk gelmeden biraz genişlese rahat olurdu
Genişleme dediğin açılma oluyor 8 cm ondan sonra doğuma alıyorlar bebek gelirken hem kesi yapılıyor hemde yirtiliyor canım dikerken de hissediyorsun ama o kadar şiddetli değil canım

Bu da çikolatamız, magnetimiz ve kolonyamız. Çikolatası güzel ama baskısı kağıt. Yine de idare eder gibi.
Canım ben de bundan yaptırdım ama kagıt baskıymış hiç dikkat etmemişim bir de pandemi döneminde eve gelen herşeyi kolonya ile siliyorum kutuyu da silmiştim rengi değiştiiyi ki magetleri başka yerde direkt baskı yaptırmışım

Evet onu yazdım kağıt baskı ama idare eder yani fiyatı uygun zaten çok kaliteli bir şey beklemedim. Çikolatası lezzetli ama. Demek ki senden görmüşğm ben de Çünkü burada biriniz paylaştınız.

Burada bir arkadaş atmıştı, ben de ondna görüp yaptırdım. Hiç araştırma fırsatım olmadı.
Ay kız bende ordan yaptırdım ama hiç memnun kalmadım, çikolataları fındık aromalı filandı hiç hoşuma gitmedi aradım şikayet ettim adamları bi de kutusu ezik geldi, yeniden yaptıracağım maalesef

Ay kız bende ordan yaptırdım ama hiç memnun kalmadım, çikolataları fındık aromalı filandı hiç hoşuma gitmedi aradım şikayet ettim adamları bi de kutusu ezik geldi, yeniden yaptıracağım maalesef
Aaa hadi ya ben yedim normal bildiğin çikolataydı. Hastanede dağıtacağım için çok da önemsemedim açıkcası.
Kötü olmuş beğenmemen ve ezik gelmesi hacışeriften yaptırmıştı bazı arkadaşlar

Ah arkadaslar ah hamilelik ne kolaymış vAlla. Bugün eşim geldi 3 saat kaldı yanımda, o şekilde izin var. 3 kelime edemedik, bebek altı değiştirmeyi öğrettiler bize, bebek sirtina kadar kaka olmuş hemşireler ebeler bugün kosusturmaktan ilgienemediler çok bizle. Ben de kendi derdime düşmüşüm anlamadım ne zaman kaka yapti. Neyse uygulamalı öğrendik :) bizimki yaygaraci bebe olduğu icin basıyor çığlığı. Babası kucağına aldı uyuttu yedirdi beni tuvalete götürdü, yedirdi içirdi hasta bakıcı gibi ikimizle de ilgilendi sağ olsun
Benden süt gelmiyor maalesef. Ebe göğsümu masaj yöntemiyle az da olsa sagmaya çalıştı. SMA yeni doğan sutu veriyoruz bir yandan da memeye alıştırmaya çalışıyoruz. Ay ne zormuş ya. Bir de babasına da bana da yapışık kalmak istiyor. İlla dokunacak. Ona verilen kucuk yatakta çığlığı basiyor, yanıma aliyorum susuyor.
Ben cok Fazla takip edemedim yazılanları
Dogum yapan varsa hayirli olsun. Doguracaklara bol sans.

Takip edemedim senin bebek donmustu diye hatırlıyorum. Makat gelişi mi su an?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…