Ay değil mi ya ben de.dusuk çıktıkça yediklerimi arttırmaya basladim dediğin gibi meyveler artti hata doğum günümdü pasta tatlı yedim tahin pekmez yedim bakıyorum 100 cikiyor cok şaşırdım cihazım bozuk sandım babaminkknden baktjm o da ayni
Canım bugün doktora sordum şeker düşük çıkıyor diye son haftalarda bir hormon düşüşe geçtigi için şeker de düşüyormüş. Hatta insülini biraz azaltabiliriz dedi.Ayni şeyleri düşünüyoruz ama.o dönem cok yüksekti ya 5 gram geçse ekmek 140 i geçiyordu o yuzden sikjnti yok bence oyle düşünmemize gerek yok. Hamilelkkte bir horman varmis o şekere neden oluyormus demek ki o artık azalıyor benkm gdcen haftalarda cok yükselme eğilimndeydi 2 gundur falan dusuk gidiyo bence şekerden dolayi iri olmasındansa minyon olmasi daha iyi ya.
Genişleme dediğin açılma oluyor 8 cm ondan sonra doğuma alıyorlar bebek gelirken hem kesi yapılıyor hemde yirtiliyor canım dikerken de hissediyorsun ama o kadar şiddetli değil canımYa sorma ne zormuş bu ilk doğum korkumdan doğum videosu falan da açmadım hiçyırtıldığını kestiklerini biliyorum da hani çocuk gelmeden biraz genişlese rahat olurdu
Tahmin ettiğim gibi demek ki insülin kullananlarn iyi ayarlaması gerekir cok dusmesn amanCanım bugün doktora sordum şeker düşük çıkıyor diye son haftalarda bir hormon düşüşe geçtigi için şeker de düşüyormüş. Hatta insülini biraz azaltabiliriz dedi.
Amin amin inşallahKizlar bu arada baya dogum yapan olmus. Allah anali babali saglikli buyutmeyi nasip etsin insallah.
Yazamiyorum ama ara ara girip bakıyorum.
Dogum yapacaklar da bi avazda dogurur insallah.
Canım ben de bundan yaptırdım ama kagıt baskıymış hiç dikkat etmemişim bir de pandemi döneminde eve gelen herşeyi kolonya ile siliyorum kutuyu da silmiştim rengi değiştiBu da çikolatamız, magnetimiz ve kolonyamız. Çikolatası güzel ama baskısı kağıt. Yine de idare eder gibi.
Burada bir arkadaş atmıştı, ben de ondna görüp yaptırdım. Hiç araştırma fırsatım olmadı.Nerden yaptırdın canım
Evet onu yazdım kağıt baskı ama idare eder yani fiyatı uygun zaten çok kaliteli bir şey beklemedim. Çikolatası lezzetli ama. Demek ki senden görmüşğm ben deCanım ben de bundan yaptırdım ama kagıt baskıymış hiç dikkat etmemişim bir de pandemi döneminde eve gelen herşeyi kolonya ile siliyorum kutuyu da silmiştim rengi değiştiiyi ki magetleri başka yerde direkt baskı yaptırmışım
Normal canım benim de yürürken çok ağrım baskım oluyor sanki çıkacak gibi.Kızlar acayip rahmimde batma var ya doktorum normal olduğunu söylüyor ama yürürken çok zorlanıyorum otururken bir şey yok
Ay kız bende ordan yaptırdım ama hiç memnun kalmadım, çikolataları fındık aromalı filandı hiç hoşuma gitmedi aradım şikayet ettim adamları bi de kutusu ezik geldi, yeniden yaptıracağım maalesefBurada bir arkadaş atmıştı, ben de ondna görüp yaptırdım. Hiç araştırma fırsatım olmadı.
Aaa hadi ya ben yedim normal bildiğin çikolataydı. Hastanede dağıtacağım için çok da önemsemedim açıkcası.Ay kız bende ordan yaptırdım ama hiç memnun kalmadım, çikolataları fındık aromalı filandı hiç hoşuma gitmedi aradım şikayet ettim adamları bi de kutusu ezik geldi, yeniden yaptıracağım maalesef
Ay çok şık bu, pahalıdır kesinBen çikolatalardan memnunum kızlar çikolataatolyesi tavsiye ederim hizlida geliyor
100 tane çikolata kolonya şişesi hediye 135tl canımAy çok şık bu, pahalıdır kesinNe kadara yaptırdın?
Güzel günlerde yiyin inşallah100 tane çikolata kolonya şişesi hediye 135tl canım
Seninde gayet güzel olmuş kuzum afiyetle yiyin bebisine süt olsun bal olsun ❤Güzel günlerde yiyin inşallahÇok şık cidden.
Benimki 50 çikolata 59 TL idi. Magnetler de 3er lra.
Devlet hastanesi, Irlandadayim ben.Hmm ilk defa duydum canım ya ilk doğumumda bana hiç bisi ogretmediler ya akşam doğum oldu sabah çıktım benimki normal olduğu içindir belki bakalım ikincisi nasıl olacak özel hastanede mi oldu doğum devlet mi
Sağ olasın canımSeninde gayet güzel olmuş kuzum afiyetle yiyin bebisine süt olsun bal olsun ❤
Takip edemedim senin bebek donmustu diye hatırlıyorum. Makat gelişi mi su an?Sabah ilk sıraya beni yazdılar 7.30 da orda olcaz allah izin verirse uf içimde.buruk bir heyecan var. Acaba cocuğum cok yurumedim diye mi inmedi oturuyorum diye mi donemedi cunku geceleri yatarken mideme cikiyor kendimi sucluyorum biraz. Annem de bekli etmedi ama sezaryene uzuldu. Belki o gunden once kendi gelir diyor. Hayirlisi ne yapalım. Rabbim bizim için en hayırlısı hangisiyle o kapıyı açacaktır inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?