2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Cok sagol canım bi inceleyeyim bende

Ah onu hiç sorma daha düne kadar enerjiktim bugün nolduysa yataktan kalkacak halim yok nasıl yapıcaz şu egzersizleri bilmiyorum. 37. Haftada doğduğunda bir sıkıntısı olmuş muydu peki
yok canım vallahi çok şükür sfır sıkıntı. ertesi gün çıktık eve. benim dikişim çoktu ama dikkatli baktım kendime rahat iyileştim. bebiş de kilo aldı güzelce.

Yok cnm benim ilk kalktigimda oyle oldu cankm acihor ama normal yuruyorum benim bugun 2 gun dogum yapali kalktim ayaktayim evi yavas yavas yoparladim cocuklada ben ilgileniyorum benim de kanamam adetimden cok az daha fazla oluyor normal de adet kanamam cok olmaz di

Normalde ben de gaz cikaramam illa tuvalete oturmam lazim sabah kadar yurudum gazim ciksin diye

Canım aptamil 1 noyu öneriyorlar, hipp organik combiotikte Yenidoğan’dan itibaren kullanılıyor, ben alırken aptamil kalmamıştı mecburen hipp aldım, sende onlardan birisini alabilirsin.
Teşekkür ederim canım . Sma marka da duymuştum sanırım

Evet ya şaşırıyorlar insanı doktorlara da güvenmeyeceksek Gerçi bende minyon tipliyim. Bide doğuma yakın bebek fazla kilo almıyor diyorlar bazı yerlerde son zamanlarında çok alır yazıyor neye inancamı şaşırıyorum

28 gunluk olduk cnm bugun biberon ne kullaniyorsun doktorum ters cevirince damlamamali demisti benimki damlatmiyor belki memeye yakindir diyedir bilmiyorum ki
evet,şıp şıp damlayınca bebek tembelleşiyormuş, bebeğin çekmesi lazımmış meme gibi. ondan demiştir doktorcanım

Bebek deyip geçmeyeceksin valla çok fenalar benim eltimin bebeği oldu on günlük . Kv orda Memenin Vaktini az geçirsek sinirleniyo ellerini yumruk yapıyo ağlarken morarıyor , emmiyor zor sakinleştiriyoruz diyo

Bebek deyip geçmeyeceksin valla çok fenalar benim eltimin bebeği oldu on günlük . Kv orda Memenin Vaktini az geçirsek sinirleniyo ellerini yumruk yapıyo ağlarken morarıyor , emmiyor zor sakinleştiriyoruz diyo

Ayy benimkiside oyle yuzunu yoluyo avucluyo elleriyle o yuzden eldivensiz tutturmuyorum memeyi

Evet canım benimki de doğum yakın gözükmüyor ilişkide yasak yok egzersiz falan yapabilirsin dedi. Bakalım iki haftayı görecek miyiz dediğin gibi çok heyecanlı ya
İnşallah ya fazla dillendirmek istemiyorum ama tek korkum ağrımın sancımın gelmemesi 41 . Haftaya sarkması ve zorunlu sezeryan olması Allah’a şükür kanala girmemiş ama doğum pozisyonunda şimdilik

bence eskiden öyleymiş yaa.. mesela benim kayınvalidem ilk bebekte ay son aylar o alacak sen hiç almıcan dedi ama yok bebek kilo filan almadı oyüzden zaman şartlar fizyolojik durum vs hepsi etkiliyor bence

İyi oldu hatırlattığın zeytinyağını. Göğüs uçlarım kuru sert Lansinoh aldım dediğin gibi bir ton paraya sürüyorum sürüyorum hiç bi değişiklik yok bende mi bir gariplik var acaba diyodum

İnşallah ya fazla dillendirmek istemiyorum ama tek korkum ağrımın sancımın gelmemesi 41 . Haftaya sarkması ve zorunlu sezeryan olması Allah’a şükür kanala girmemiş ama doğum pozisyonunda şimdilik
Benim de öyle bir korkum var ne yalan söyleyeyim. Benim minnoş da pozisyonda ama daha yukardaymış sancı vs hiçbişey çıkmıyo şimdilik. inşallah zamanında gelir bizimkiler de kolaycacık doğururuz

Maşallah maşallah çok şükür bugüne kanama da gün geçtikçe azalıyor rengide açılıyor değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…