- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Bana ilkinde doktor ne kadar çok yürürsen yaran o kadar çabuk iyileşir, ağrın sızın o kadar çabuk biter, hızlı toparlanırsın demişti.Çok zor ya. Yürümek gaz çıkarmaya mi yardimci olduğu için iyi?
Cok sagol canım bi inceleyeyim bendeCanım bunu benim eltimin kardeşi yapıyor instagramda da sayfası var her yere de yolluyor morellasekertasarim ve istediğin tasarımı yapıp basıyor ben 30 magnet 30 çikolata ve bir kapı süsü (ve baya büyük süs ve magnet ahşaptan ) 270 yaptırdım
yok canım vallahi çok şükür sfır sıkıntı. ertesi gün çıktık eve. benim dikişim çoktu ama dikkatli baktım kendime rahat iyileştim. bebiş de kilo aldı güzelce.Ah onu hiç sorma daha düne kadar enerjiktim bugün nolduysa yataktan kalkacak halim yok nasıl yapıcaz şu egzersizleri bilmiyorum. 37. Haftada doğduğunda bir sıkıntısı olmuş muydu peki
Yok cnm benim ilk kalktigimda oyle oldu cankm acihor ama normal yuruyorum benim bugun 2 gun dogum yapali kalktim ayaktayim evi yavas yavas yoparladim cocuklada ben ilgileniyorum benim de kanamam adetimden cok az daha fazla oluyor normal de adet kanamam cok olmaz diYürüyorum da ayağımı sürüye sürüye 3.gun oldu. Sen de boylemiydin? Endişelenmem gerekir mi bilmiyorum. Bgun doktoea söyleyeceğim. Günde bir iki kez de kasık sancısı vurup geçiyor sanki şiddetli regli gibi. Ebe rahim içindeki kanı vakumluyordur dedi. Regli gibi de kanamam devam ediyor. Aşırı değil ama günde bir depent kilodu dolduruyor.
Normalde ben de gaz cikaramam illa tuvalete oturmam lazim sabah kadar yurudum gazim ciksin diyeBizde test filan istemediler valla pek önlem de yok, ziyaretçi de kabul ediyorlar. Saçma sapan bir hastane yani ama el mecbur doğuracağız orada artık.
Ben ilkinde gaz çıkaramamıştım da yalan söylemiştimNe kadar yanlış aslında ama ne yapayım ben dışarıda ne gaz çıkarabilirim ne tuvalete gidebilirim. Huyum kurusun. Hu sefer bol bol hoşaf içeceğim ki hazım çıksın. Of gaz da her gün çıkan bir şey değil ki yani...
Evet yarışı ağzından akiyor zaten kaşıkla verimce kaç günlük oldu bebeğin canim
Teşekkür ederim canım . Sma marka da duymuştum sanırımCanım aptamil 1 noyu öneriyorlar, hipp organik combiotikte Yenidoğan’dan itibaren kullanılıyor, ben alırken aptamil kalmamıştı mecburen hipp aldım, sende onlardan birisini alabilirsin.
Evet ya şaşırıyorlar insanı doktorlara da güvenmeyeceksekVallahi aynılarını yaşadım canım. benim ilk bebiş kilo almamıştı karnımda. durmuştu yani bunda azmettim her gün 2 yumurta avakadosu muzu cevizi kaşarı eksik etmedim. neyse derken kilosu normal seyrinde gitti, 35 te 2700 filandı. aynı hafta doktor değştirmek zorunda kaldım, yeni doktor gördü e dedi bu bebek bayağı iri dedi. nasıl hocam dedim 3100 - 3200 ölçüyorum diyor. yok ama dedim 2700 ölçtüler en son 3 günde 400 gr alır mı? en düşük 2950 ölçtü hatta . bu hafta gittim 36+4 te demez mi 3100 anca var. e hocam dedim geçen hafta da bu kadardı. hayır ben de rahatlayıp yumurtayı 1 e düşürmüştüm çok bebek odaklı beslenmeyi bırakmıştım. zaten kabızlık sorunum da başladı, yumurta muz tüketmek yoruyordu. daha vaktin var rahat ol dedi doktor da. bu arada minik bebiş asla sıkıntı değil ilki de büyüdü bu da büyür ama hani ilki kilo alamıyordu insan üzülüyor ister istemez bu hazır alıyor yükleneyim demiştimşimdi salı kontrolüm var bakalım ne yapmış bebiş. ama doğum normale döndü çok da kasmıcam artık 4 kilo da doğuramam 3 kiloyu korusun yeter. ama insan ya bundan sonra almazsa diye de endişe ediyor işte.
evet,şıp şıp damlayınca bebek tembelleşiyormuş, bebeğin çekmesi lazımmış meme gibi. ondan demiştir doktorcanım28 gunluk olduk cnm bugun biberon ne kullaniyorsun doktorum ters cevirince damlamamali demisti benimki damlatmiyor belki memeye yakindir diyedir bilmiyorum ki
Bebek deyip geçmeyeceksin valla çok fenalar benim eltimin bebeği oldu on günlük . Kv orda Memenin Vaktini az geçirsek sinirleniyo ellerini yumruk yapıyo ağlarken morarıyor , emmiyor zor sakinleştiriyoruz diyoBizde cok sukur iyiyiz canim bebişimde iyi fakat bi sikinti oldu demiştim gogusum şismisti baya diye bebegimide emdirememistim biberona karsi olmama ragmen eşim bi kereden biseyolmaz dedi ve biberon verildi vede hastanede odamiza cocuk doktoru geldiginde ozelliklebuyarmisti bineron kesinlekle vermeyin diye olan oldu ve beni emmek istemedi tabi ben hem kayinvaludeye hem eşime baya soylendim sinirlerim bozuldu gecende kontrolumuz vardi doktora soyledik daha yeni dedi tekrar memeye döner bir iki aglar ama döner biberon vermeyin dedi kaşik biberon aldim biraz zorlaniyorum sadece uyku esnasinda uyanir uyanmaz meme veriyorum oan guzel emiyor doyuyor ama ayikinca cok agliyor sinirleniyor sizlerin bi tavsiyesi varmi bineronununutturmanin buarada evimize geldik evimi ozlemisim iceri girince bi temizlik kokusu burnuma geldi ohhh dedim
Bebek deyip geçmeyeceksin valla çok fenalar benim eltimin bebeği oldu on günlük . Kv orda Memenin Vaktini az geçirsek sinirleniyo ellerini yumruk yapıyo ağlarken morarıyor , emmiyor zor sakinleştiriyoruz diyo
İnşallah ya fazla dillendirmek istemiyorum ama tek korkum ağrımın sancımın gelmemesi 41 . Haftaya sarkması ve zorunlu sezeryan olmasıEvet canım benimki de doğum yakın gözükmüyor ilişkide yasak yok egzersiz falan yapabilirsin dedi. Bakalım iki haftayı görecek miyiz dediğin gibi çok heyecanlı ya
bence eskiden öyleymiş yaa.. mesela benim kayınvalidem ilk bebekte ay son aylar o alacak sen hiç almıcan dedi ama yok bebek kilo filan almadıEvet ya şaşırıyorlar insanı doktorlara da güvenmeyeceksekGerçi bende minyon tipliyim. Bide doğuma yakın bebek fazla kilo almıyor diyorlar bazı yerlerde son zamanlarında çok alır yazıyor neye inancamı şaşırıyorum
İyi oldu hatırlattığın zeytinyağını. Göğüs uçlarım kuru sertKızlar meme ucunuza zeytinyağı surun bana doktor gecenlerde demişti şimdiden başla diye ben pek dikkate almamıştım, lansiloh aldık gidip bi ton paraya ama zeytinyağı kadar nemlendirmiyor, ben şimdiden kullanmaya başladım baya faydası oldu kuru ise meme ucu iyi gelecektir
Canım sen niye o kadar zorlandın acaba dr ne diyorÇok zor ya. Yürümek gaz çıkarmaya mi yardimci olduğu için iyi?
Benim de öyle bir korkum var ne yalan söyleyeyim. Benim minnoş da pozisyonda ama daha yukardaymış sancı vs hiçbişey çıkmıyo şimdilik. inşallah zamanında gelir bizimkiler de kolaycacık doğururuzİnşallah ya fazla dillendirmek istemiyorum ama tek korkum ağrımın sancımın gelmemesi 41 . Haftaya sarkması ve zorunlu sezeryan olmasıAllah’a şükür kanala girmemiş ama doğum pozisyonunda şimdilik
Normal pankek olarak diyorsun değil mi canım . Haşlama yumurta gibi O şekilde etkisi oluyor mu kiCanım yumurtayı pankek vs koyup yemeyi denesen hem çok leziz pankek hem de besleyici
Maşallah maşallah çok şükür bugüne kanama da gün geçtikçe azalıyor rengide açılıyor değil miYok cnm benim ilk kalktigimda oyle oldu cankm acihor ama normal yuruyorum benim bugun 2 gun dogum yapali kalktim ayaktayim evi yavas yavas yoparladim cocuklada ben ilgileniyorum benim de kanamam adetimden cok az daha fazla oluyor normal de adet kanamam cok olmaz di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?