2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bencede cok kibar isim

Yaaa bayıldım bunlara nereye ne kadara yaptırdın?
Canım bunu benim eltimin kardeşi yapıyor instagramda da sayfası var her yere de yolluyor morellasekertasarim ve istediğin tasarımı yapıp basıyor ben 30 magnet 30 çikolata ve bir kapı süsü (ve baya büyük süs ve magnet ahşaptan ) 270 yaptırdım

Canım ben ilk doğumumu aynen böyle yaptım.36+6 da hem de. zordu evet ama olmayacak bir şey değil. yine mecbur kalsam yaparım. bebeğin durumu el verdikten sonra yani. 8 saat sancı verdiler ki benim süreç aşırı zordu çünkü erkendi karnım daha yukarıdaydı açılmam olmadı. 8 saatin sonunda 4 cm olunca hemen epidural yaptılar rahatlayayım diye. sonrası çok kolaydı. o yüzden denenebilir bence. o kadar bekledin hakkındır

Ben yikamadim cumartesi kontrolumuz var o gun kulak testi de olucak o yuzden cumartrsiden sonra yikicam

1 gece oluyormuş eğer 2. sezaryense. 2 yatamam zaten kaçarım heralde Evde kızım bekliyor. En büyük stresim o zaten.
Ozwllikle suan pandemiden dolayi tutmuyorlar bizde 1 gece yattik tabiki burda ki en buyuk etken gazinizi cikarmaniz bu arada korona testi yaptolar doguma gjrmeden sukur negatif cikti dedim pozitif olsaydi ne olucak di burda dogum olmjcakti dedi korona tedavisi olan hastanelerde olucakto dedi

İki gün önce içimde hıçkıran bebek şimdi kucağımda hıçkırıyor çok garip gerçekten yaa
Aynen ya dun aksam bende o sekilde oldum dedim sen benim icimde boyle hixkiriyordun simdi kucagim da bazen sanki karnimda tekme atiyormus gibi hissediyorum elim karnima gidiyor

Yok canım bulantım. Senin oluyor mu? Açılma olurken mide bulantısı olabiliyormuş. Hiç varmıydı açıklık sende?
Geçen hafta nst çekildi sancı fln yoktu. Insallah açılma belirtisidir bu bulantı. Rahatsiz ediyor olduca

Cnm aman bol bol yuru yurudukce acilirsin korse taktin mi bilmiyorum ama benim hemen dogum dan sonra korse taktilar cok rahatlatiyor ben dogumdan sonra hep yurudum aciyor ama yapicak birsey yok aciya aciya herseyi yapiyirum

Ben de zorlamanın bir anlamı da yok biraz diye düşünüyorum aslında. Teşekkür ederim
Benim de karnım inmedi, bebiş kanala yerleşmedi. Hiç doğum haline yaklaşmamış çok yukarıda. Gelme ihtimali zayıf ama deneyebiliriz suni sancıyı diyor doktor. Ama zayıf ihtimalde bu kadar zorlamak da ne bileyim

Cnm ben hem meme hem mama gidiyorum.bir ara benjmkide biberona alismisti Ama zarla zorla memeyi de aldirdim suan her ikisine de aliyor cok sukur biraz pes etmemek lazim ben bide meme alirken sinirlendiginde ninni soyluyorum sakinlesip oyle aldigini farkettim

Ben 14 gündür mücadele eden bir anne olacak sütün ne yemekle ne sıvıyla ne takviyeyle alakalı old sanmıyorum. Gün-de 3 lt su takviye çaylar takviye damlalar bozalar meyveler sebzeler Her şeyi yiyiyorum. Annem tencere tencere yemek yapıyor kadın bana her çeşit kompostom meyvem yanımda süt olsun diye Hayatimda ilk kez dereotu yedim sütüm olsun diye süt aynı değişen artan bisey yok. Kesinlikle genetik benim annemin kardeşim de olmamış bende de bu kadar işte. Şimdi ağzına 2 kaşık da olsa anne sütü değsin diye mücadele ediyorum.
Sabah uykulu 6 gibi 60 cc mama biberon
9 da uyandırma meme
Öğlen 1 e kadar hep meme ara ara uyuma uyanma
1 den sonra 40 cc kaşıkla mama uyuma
3 de uyandırma meme
5 e kadar yine meme uyandıkça hep meme ağızda
5 den sonra 40 cc yine mama kaşıkla
8 de uyandırma meme
Gece 11.30 gibi kaşıkla mama 40 cc
Gece 1 e kadar asla uyumuyor 60 cc biberonla mama
Sonra uyuma rahatlama geliyor bebegime
Gece 3.5 gibi uyandırıp zorla meme uyanmazsa sağma anne sütü
Sabah 6 gibi tekrar uyandırma ve biberonla mama
Ve her beslenmeden sonra yine 15 dk yakın yine meme. Memeyi çekmeden uyumuyor
Gunlerim bu şekilde geçiyor hangi gündeyim onu bile bilmiyorum.
Ben üstüme düşeni yapıyorum 1 gün uzanmadım elim hep bebegimde herşeyiyle ilgileniyorum dikisimin üstü ödem şiş.
Içimi dökmek istedim kızlar

Cnm ben manuel mochi kullanıyorum.gunde 4 kere sagiyorum bebiş emerken de diğer memeyi boşaltıyorum.memnunum vakumluyarak damla damla geliyor sutum 10dakika sağmam yeterli oluyor.

Ikisini de alıyor mu ya ben gündüz kaşıkla veriyorum gece uykuluyken biberon ama sanki anlıyor gibi

Cnm ben manuel mochi kullanıyorum.gunde 4 kere sagiyorum bebiş emerken de diğer memeyi boşaltıyorum.memnunum vakumluyarak damla damla geliyor sutum 10dakika sağmam yeterli oluyor.
10 dk sağımda kaç cc geliyor canım onu bwberon la mi veriyosun ben ağzından akip israf olmasın diye beberonla veriyorum ama bir yanimda korkuyor

Canım hastanede ben 1 gece kaldım o gece ordada öyle yaptık ben emzirdim sonra üstüne her emzirmeden sonra 15 cc dediler mama verdik
Evde de 2 gün böyle yap gelmezse dediler ben sadece 1 gün daha emzirip üstüne 10 cc mama verdim ertesi güne sütüm arttı
Sen emzir iyice üstüne mama ver süt gelene kadar o şekilde gelir sütün

Ikisini de alıyor mu ya ben gündüz kaşıkla veriyorum gece uykuluyken biberon ama sanki anlıyor gibi

Evet canim hem biberon aliyor hem meme bir ara sorun cikardi gibi ama zorlayinca aldi suan sorun yasamiyorum buyudu birde mama dozu artti siringa ve kasikla.ugrasilmaz biberon cok kolaylik kendo sutumu de bazen sagip veriyorum o sekilde

Evet canim hem biberon aliyor hem meme bir ara sorun cikardi gibi ama zorlayinca aldi suan sorun yasamiyorum buyudu birde mama dozu artti siringa ve kasikla.ugrasilmaz biberon cok kolaylik kendo sutumu de bazen sagip veriyorum o sekilde
Evet yarışı ağzından akiyor zaten kaşıkla verimce kaç günlük oldu bebeğin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…