Canım bunu benim eltimin kardeşi yapıyor instagramda da sayfası var her yere de yolluyor morellasekertasarim ve istediğin tasarımı yapıp basıyor ben 30 magnet 30 çikolata ve bir kapı süsü (ve baya büyük süs ve magnet ahşaptan ) 270 yaptırdımBencede cok kibar isim
Yaaa bayıldım bunlara nereye ne kadara yaptırdın?
Canım ben ilk doğumumu aynen böyle yaptım.36+6 da hem de. zordu evet ama olmayacak bir şey değil. yine mecbur kalsam yaparım. bebeğin durumu el verdikten sonra yani. 8 saat sancı verdiler ki benim süreç aşırı zordu çünkü erkendi karnım daha yukarıdaydı açılmam olmadı. 8 saatin sonunda 4 cm olunca hemen epidural yaptılar rahatlayayım diye. sonrası çok kolaydı. o yüzden denenebilir bence. o kadar bekledin hakkındırKızlar merhaba. Ben kontrolden geldim. Doktor bana pazartesi seni hastaneye yatırmam gerekir artık eve yollayamam dedi. Pazartesi suni sancı vermek zorundayım dedi. Suni sancı zor bir süreç mi yoksa yarın bebeğini de alabilirim sezeryan dersen dedi. Siz olsanız ne yapardınız ?
bunun nasıl kararını vereceğim bilmiyorum40+1 olduk hala hoplayıp zıplayıp geziyorum ne ağrı ne başka birşey var.
Geçen hafta kontrolde nst çekilmişti sancı vs yoktu.. insallah açılma oluodur artık. Bilmiyordum bulantı olacağınıYok canım bulantım. Senin oluyor mu? Açılma olurken mide bulantısı olabiliyormuş. Hiç varmıydı açıklık sende?
Ben yikamadim cumartesi kontrolumuz var o gun kulak testi de olucak o yuzden cumartrsiden sonra yikicamHastane göbek düşene kadar yıkamayın dedi ama annem e anlatmak ne mümkün gelir gelmez yıkadı kulağına su kaçmış işitme testinin birinden geçemedik oğlum nasilda uslu durmuştu halbuki senin yerinde olsam asla yıkamam temiz bir bezi sıcak suya batırıp silerim
Kusa kusa geçirdin 9 ayı merak ediyorum bu kadar kusmaya kilo alabildin miAmin cnm sorma
Nerdeyse doguracagim hala kusma var
Midem zaten allak bullak
Artik heeks dogum sonrası zor diyorya
Snaki hamilleiigm cok kolay gecti de
Ozwllikle suan pandemiden dolayi tutmuyorlar bizde 1 gece yattik tabiki burda ki en buyuk etken gazinizi cikarmaniz bu arada korona testi yaptolar doguma gjrmeden sukur negatif cikti dedim pozitif olsaydi ne olucak di burda dogum olmjcakti dedi korona tedavisi olan hastanelerde olucakto dedi1 gece oluyormuş eğer 2. sezaryense. 2 yatamam zaten kaçarım heraldeEvde kızım bekliyor. En büyük stresim o zaten.
Aynen ya dun aksam bende o sekilde oldum dedim sen benim icimde boyle hixkiriyordun simdi kucagim da bazen sanki karnimda tekme atiyormus gibi hissediyorum elim karnima gidiyorİki gün önce içimde hıçkıran bebek şimdi kucağımda hıçkırıyorçok garip gerçekten yaa
Geçen hafta nst çekildi sancı fln yoktu. Insallah açılma belirtisidir bu bulantı. Rahatsiz ediyor oldukçaYok canım bulantım. Senin oluyor mu? Açılma olurken mide bulantısı olabiliyormuş. Hiç varmıydı açıklık sende?
Geçen hafta nst çekildi sancı fln yoktu. Insallah açılma belirtisidir bu bulantı. Rahatsiz ediyor olducaYok canım bulantım. Senin oluyor mu? Açılma olurken mide bulantısı olabiliyormuş. Hiç varmıydı açıklık sende?
Cnm aman bol bol yuru yurudukce acilirsin korse taktin mi bilmiyorum ama benim hemen dogum dan sonra korse taktilar cok rahatlatiyor ben dogumdan sonra hep yurudum aciyor ama yapicak birsey yok aciya aciya herseyi yapiyirumÇok bunaldim. Hastanede 2. Gunum. Cumartesiye kadar burdayım. Iyiki de burdayım gerçi yoksa eşimle ben altından kalkamazdik. Öncelikle doğru düzgün yuruyemiyorum henüz. Karnım ağrıyor. Ağrı kesici alıyorum. Bebek de çok bunalttı beni yaygarayi koparıyor hastanede. Sesi de gur. Meme emmek istemiyor. Formula SMA infant milk diye birşey verdiler ona dadandı. Memeye gidince ağlıyor. Kolastrum ilk uc gün çok faydalı diye goguslerimden masajla sagmays çalıştı hemşireler. Sagdiklarini kalem şırınga gibi birşeye çekip bebeğe vereceklermis. Ne zaman formula yiyor o zaman susuyor. Bazen yine susmuyor kucağımda uyumak istiyor ama benim karnım aciyor tutamiyorum çok uzun süre kucağımda. Yatmaktan popom acıdı ya. Canımdan bezdim iki günde. Bir yandan da beni yürütmeye çalışıyorlar koluma girip hep yatmayayim diye.Imdat diye bagiricam en sonunda
Ben de zorlamanın bir anlamı da yok biraz diye düşünüyorum aslında. Teşekkür ederimKuzum ilkinde suni sancıyla doğum yaptım zor bir süreçti bu sefer sezeryan olacak nasıl geçer ne yasayacagim bilmiyorum ama suni sancidaki gibi uzun bir süreç olamayacagı icin daha kolay olacagini düsünüyorum ol sezeryani al bebisini kucağına zorlama isten hayir gelmiyo normal gelecek olsa gelirdi bebisin hayirlisi böyleymis demekkiAllah yardimcin olsun
Benim de karnım inmedi, bebiş kanala yerleşmedi. Hiç doğum haline yaklaşmamış çok yukarıda. Gelme ihtimali zayıf ama deneyebiliriz suni sancıyı diyor doktor. Ama zayıf ihtimalde bu kadar zorlamak da ne bileyimCanım ben ilk doğumumu aynen böyle yaptım.36+6 da hem de. zordu evet ama olmayacak bir şey değil. yine mecbur kalsam yaparım. bebeğin durumu el verdikten sonra yani. 8 saat sancı verdiler ki benim süreç aşırı zordu çünkü erkendi karnım daha yukarıdaydı açılmam olmadı. 8 saatin sonunda 4 cm olunca hemen epidural yaptılar rahatlayayım diye. sonrası çok kolaydı. o yüzden denenebilir bence. o kadar bekledin hakkındır
Bizde cok sukur iyiyiz canim bebişimde iyi fakat bi sikinti oldu demiştim gogusum şismisti baya diye bebegimide emdirememistim biberona karsi olmama ragmen eşim bi kereden biseyolmaz dedi ve biberon verildi vede hastanede odamiza cocuk doktoru geldiginde ozelliklebuyarmisti bineron kesinlekle vermeyin diye olan oldu ve beni emmek istemedi tabi ben hem kayinvaludeye hem eşime baya soylendim sinirlerim bozuldu gecende kontrolumuz vardi doktora soyledik daha yeni dedi tekrar memeye döner bir iki aglar ama döner biberon vermeyin dedi kaşik biberon aldim biraz zorlaniyorum sadece uyku esnasinda uyanir uyanmaz meme veriyorum oan guzel emiyor doyuyor ama ayikinca cok agliyor sinirleniyor sizlerin bi tavsiyesi varmi bineronununutturmanin buarada evimize geldik evimi ozlemisim iceri girince bi temizlik kokusu burnuma geldi ohhh dedim
Var var olmaz mivayy ne güzel. hala umut var o zaman bizim içinde
Cnm ben manuel mochi kullanıyorum.gunde 4 kere sagiyorum bebiş emerken de diğer memeyi boşaltıyorum.memnunum vakumluyarak damla damla geliyor sutum 10dakika sağmam yeterli oluyor.Kizlar bana onerebileceginiz iyi bir süt sağma makinesi var mı? Elektrikli mi kullanıyorsunuz siz bu arada? Bir de süt bir kere geldikten sonra çok gerekli mi ben sürekli evde olucam. Hastaneden ödünç alabilir miyim bir de bunu soracağım yarın. Benim bebeğim hem beni emiyor hem ardından mama yiyor. Yanlış mı yaoiyorum bilmiyorum. Önce benim emmesini sağlıyorum. Ne kadar süt geliyor bilemem hiç görmedim ağzının kenarlarında ama canla başla emiyor. Belki gelen sıvı vardır. Üzerine de SMA iciyor 30ml kadar. Ancak oyle rahatlayip uyuyor.
Ikisini de alıyor mu ya ben gündüz kaşıkla veriyorum gece uykuluyken biberon ama sanki anlıyor gibiCnm ben hem meme hem mama gidiyorum.bir ara benjmkide biberona alismisti Ama zarla zorla memeyi de aldirdim suan her ikisine de aliyor cok sukur biraz pes etmemek lazim ben bide meme alirken sinirlendiginde ninni soyluyorum sakinlesip oyle aldigini farkettim
10 dk sağımda kaç cc geliyor canım onu bwberon la mi veriyosun ben ağzından akip israf olmasın diye beberonla veriyorum ama bir yanimda korkuyorCnm ben manuel mochi kullanıyorum.gunde 4 kere sagiyorum bebiş emerken de diğer memeyi boşaltıyorum.memnunum vakumluyarak damla damla geliyor sutum 10dakika sağmam yeterli oluyor.
Canım hastanede ben 1 gece kaldım o gece ordada öyle yaptık ben emzirdim sonra üstüne her emzirmeden sonra 15 cc dediler mama verdikKizlar bana onerebileceginiz iyi bir süt sağma makinesi var mı? Elektrikli mi kullanıyorsunuz siz bu arada? Bir de süt bir kere geldikten sonra çok gerekli mi ben sürekli evde olucam. Hastaneden ödünç alabilir miyim bir de bunu soracağım yarın. Benim bebeğim hem beni emiyor hem ardından mama yiyor. Yanlış mı yaoiyorum bilmiyorum. Önce benim emmesini sağlıyorum. Ne kadar süt geliyor bilemem hiç görmedim ağzının kenarlarında ama canla başla emiyor. Belki gelen sıvı vardır. Üzerine de SMA iciyor 30ml kadar. Ancak oyle rahatlayip uyuyor.
Ikisini de alıyor mu ya ben gündüz kaşıkla veriyorum gece uykuluyken biberon ama sanki anlıyor gibi
Evet yarışı ağzından akiyor zaten kaşıkla verimce kaç günlük oldu bebeğin canimEvet canim hem biberon aliyor hem meme bir ara sorun cikardi gibi ama zorlayinca aldi suan sorun yasamiyorum buyudu birde mama dozu artti siringa ve kasikla.ugrasilmaz biberon cok kolaylik kendo sutumu de bazen sagip veriyorum o sekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?