2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Geçen hafta nst çekildi sancı fln yoktu. Insallah açılma belirtisidir bu bulantı. Rahatsiz ediyor olduca
Ay hadi inşallah bize de umut olur sende bi gelişme varsa pazartesi bi gelişme olur inşallah. Bebeğin kanala girmiş mi yoksa yukarda mı?

Kızlar ben pandemiden dolayı gelen giden misafir kabul etmeyeceğim için herhangi bir hediyelik eşya hazırlamadım ama sonra da dedim en azından bi magnet yaptırayım ablamlara kuzenlere falan veririm bi hatırası olsun oğlumun. Güzel önerebileceğiniz bir sayfa var mı alıp memnun kaldığınız? Fiyatı önemli değil

Bende daha doğuma cok var diye bekliyorum. Ama tabi her gün suyum geldi mi nisan var mi diye sürekli bakınıyorum. Sancılarım oluyor arada hemen saymaya başlıyorum filan.

Ay hadi inşallah bize de umut olur sende bi gelişme varsa pazartesi bi gelişme olur inşallah. Bebeğin kanala girmiş mi yoksa yukarda mı?
Insallah canim yine gecen hafta sormustum, bebek doğum pozisyonunda mi diye, evet demisti doktor

Zor bir surec canım ama adapte oluyorsun.Rabbım saglık versin. Dıkıs lerın iyileşsin ınsallah. Taze sogan denedin mi hic? Sabah kahvaltılarında özellikle 4 5 sap yesen uzerıne de su ıcsen. Benim ilk kızımı emzirme zamanı gozle gprulen en iyi cogaltan sey taze sogan olmustu. Her ogunde de yemeye çalışıp dene istersen. Esim kokudan sakasına yine mı sogan yedin bıktım falan derdıtabı sogan kokusunu da sevmez kendi yemezse ama sut için oldugunu biliyordu

Bizde test filan istemediler valla pek önlem de yok, ziyaretçi de kabul ediyorlar. Saçma sapan bir hastane yani ama el mecbur doğuracağız orada artık.
Ben ilkinde gaz çıkaramamıştım da yalan söylemiştim Ne kadar yanlış aslında ama ne yapayım ben dışarıda ne gaz çıkarabilirim ne tuvalete gidebilirim. Huyum kurusun. Hu sefer bol bol hoşaf içeceğim ki hazım çıksın. Of gaz da her gün çıkan bir şey değil ki yani...

Ben de önce 15-20 dk emziriyorum. Sut geliyor mi emin değilim emiyor. Sonra ağlayıp bırakınca mama veriyorum 25cc gibi verdim hep. Şu ağrım sizim bir geçsin mama vermicem eve geçince direk memeye ugrasicam.

Gaz olur diye hiç yemedim onu da yiyim bari Çöpçü balığına döndüm .Hamilelik dönemine gire aslında çok çok rahat im o dönem tam bi kabustu su emzirme yoruyor beni ist3

Cnm aman bol bol yuru yurudukce acilirsin korse taktin mi bilmiyorum ama benim hemen dogum dan sonra korse taktilar cok rahatlatiyor ben dogumdan sonra hep yurudum aciyor ama yapicak birsey yok aciya aciya herseyi yapiyirum
Yürüyorum da ayağımı sürüye sürüye 3.gun oldu. Sen de boylemiydin? Endişelenmem gerekir mi bilmiyorum. Bgun doktoea söyleyeceğim. Günde bir iki kez de kasık sancısı vurup geçiyor sanki şiddetli regli gibi. Ebe rahim içindeki kanı vakumluyordur dedi. Regli gibi de kanamam devam ediyor. Aşırı değil ama günde bir depent kilodu dolduruyor.

Benimki aç kalınca çığlığı basiyor. Beni de odadaki diğer herkesi de uyandırıyor sag olsun :) biz hala hastanedeyiz. Böyle çığlık çığlığa ağlarken kaç kişi yardım edeyim sana uzuldum diye geldi başıma. Karnı doyunca susuyor. Çok da sevimli bir yüzü var ama sadece acıktım demenin yolunu bağırarak aglamakta bulmuş küçüğüm :) eve gidelim bol bol bağırır babasının başında artık

ben başlıcam hurmaya ya bence hiç erken değil. ilk bebeğimi 37. haftada doğurduğum için egzersiz konusunda sıkıntılyım ama ben koltuktan kalkamıyorum yahu.
Ah onu hiç sorma daha düne kadar enerjiktim bugün nolduysa yataktan kalkacak halim yok nasıl yapıcaz şu egzersizleri bilmiyorum. 37. Haftada doğduğunda bir sıkıntısı olmuş muydu peki

10 dk sağımda kaç cc geliyor canım onu bwberon la mi veriyosun ben ağzından akip israf olmasın diye beberonla veriyorum ama bir yanimda korkuyor
Ben gece 1 kere biberonla veriyorum.annem e hazırlıyorum.dr 30 cc yeter dedi. Her 3_2,5 saatte. Gerisi dolaba .ilk 10 gün sütü çok önemli ya .günlük 30 gr alması geçerliymiş.1 ayda 1 kilo alsın tamm dedi dr .4 hafta sonra çağırdı

Canım zor gelebilir ama elinden geldiğince çok ve düzgün yürümeye çalışman gerekiyor hızlıca iyileşmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…