2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Dogum sonrasi odaya cocuk doktoru geldi ve eve gecince 5 dk olmak kaydi ile bebeğinizi hemen yikayin gobegini iyice kurulayin sonra gobek bagi dusene kadar yikamayin dedi bizde oyle yaptik 6.gun düstu bizimde

Şimdi kalkıp yemek yapmam lazım ama hiç içimden gelmiyor. Evde bir kere oturunca daha kalkasım gelmiyor ya Kardeşim geldi çay içtik öyle oturdum kaldım. Kim yemek yapacak şimdi

Bu hafta 2 kere annemgilde yedik 1 kere de dışarıdan söyledik, 1 gün de ben yaptım.

Bir gün de keşke diyorum kayınvalide çağırsa
Ama nerdeeeee Arıyorum kendini temizliğe vurmuş hatun durmuş durmuş... Demiyor ki bir gün de yemek yapayım gelin yiyin. Evlerimiz de yakın bir gün çıkıp gelse de yemek yapsa ya da...

Ebeler ne dedi ilk zaten az geliyor rengi dedigin gibi sonra rengi dönuyor kacinci gun bugun dogumun ben artik cok giremiyorum dogumlari kaciriyorum buarada gozunaydin canim esin dogum sonrasi yardimci okabildimi bebekle kim ilgilendi

Dogum yapan anneler bisey soracam sizler nasil bir surectesiniz uyku konusunda benim eşim izinde haftaya baslayacak suan nobetlese uyuyoruz bebegimiz uyusa bile biz onun başinda bekliyoruz biran olsun yalniz birakmiyoruz sizler nasil bir yol izlediniz bebeginiz uyudugunda uyuyormusunuz napiyorsunuz ve ilk bebegi olanlardanda ozellikle cvp bekliyorum

Insalllah kontrollerinizde sikintisi gecmis olur canim bak ne guzel bilgilendirmis doktorun haberin var en azindan ona gore yol izleyeceksin cocuk doktoruna soyle ama bence cocuk cerrahisi daha iyi anlar gibi geliyor bana herkeste guzel ornekler vermis saglikla kavus bebegine canim

Ben gece sagip veriyorum uykuyu cok zor aciyor diye bende birakmak istiyorum mamayi ama sutumun yetmedigini tescilledik malesef doktorla zamanla belki artar sıkma canini dedi ama insan uzuluyor yinede

Ben yatardım bebekle birlikte canım, pek bir şey yapmazdım. Dinlenirdim, kitap okurdum, hobilerimle uğraşırdım eğer uykum yoksa.

Malesef her k. Valide düşünceli değil anneler bile.. Ne cıkarsa bahtımıza hesabı bu islerbende 2 gunluk yemek yapıyorum ama hep yapıyorum. Benim kızım var bir de. Sunu bilirim tırnagın varsa basını kasırsın. Herkes her an kosamıyor cunku. K. Valıdem mevkii olarak uzak. Ama iyi oldugunda ihmal etmez gelirdi uzun periyodlar gecse de. Şimdi covid kendisi.Yanımda o olacaktı oysaki dogum sonrası. Annemse memlekette. K. Valide olmayacağı için kendisi yanımda kalacak.. Gelme dedim ama aklım fikrim sende dedi. Biliyorum canını dısıne takacak. Turlu turlu hastalığı var en bası da kötü bir seker hastalığı.Annemın gelısı umarım kendisine de bize de iyi gelir. Annemden korkuyorum cunku

Öyle canım çok güzel sözmüş tırnağın varsa başını kaşırsın sözü
Sorun olmadan atlatırsınız inşallah süreci.

Canim biz bebegin anne yani besigini oturma odasina aldik esim bir cekyatta ben digerinde yatiyorum alarm kuruyorum ben sonra uyuyorum ama bebek bana donuk oluyor ve mikirdandiginda telefon isigi ile bakiyorum hemen napiyor diye alarm calinca alt degisimi besleme ben hallediyorum arada cok agliyor mama hazirlayana kadar esim ilgileniyor ama biz uyuyoruz yani hic uyumadan olmaz

Ayy bende cok heyecanlandim o igneden sonra benim tansiyon yerlerdeydi kotu oldum anestezi uzmani iki ilac verdi şimdi normale doneceksin derken normale döndum bi baktim bebegim gelmiş ne oldu alttan ne yaptilar ben nerdeyim hic bilmiyorum bebegimi odaya almislar sonra bana dogumhanede iki tup serum verdiler hızlıca idrar rengine bakmak icin onuda anlayamadim eşim 3 kere aneliyathanenin onune gelmiş karim neden çikmadi diye

Amin canım Allah razı olsunEvet bu zamanda uyarması guzel oldu. İnsallah bol bol sutun olsun senin deHastane donusu aktara ugradım ceviz aldım. Hamile oldugumu gprunce dogum sonrası ıcın özel anne cayları var onlardan alın dediBılıyorum o cayları daha sonra alacagım dedimEminim süt artırıcı biseyler denıyorsundur zaten sen deTaze soganı da dene

Öyle canım çok güzel sözmüş tırnağın varsa başını kaşırsın sözü
Sorun olmadan atlatırsınız inşallah süreci.
Aynen öyle oluyorAllah bizlere guc kuvvet versin de kimseye muhtac olmadan yapalım ınsallah herseyiSana da hayırlı dogum lar canım

İnşallah ya fazla dillendirmek istemiyorum ama tek korkum ağrımın sancımın gelmemesi 41 . Haftaya sarkması ve zorunlu sezeryan olması Allah’a şükür kanala girmemiş ama doğum pozisyonunda şimdilik
Niye sezeryan istiyorsun canım ya o daha zor

valla beraber uyuyoruz biz. uyanınca duyuyorum zaten. ama benim ilk çocuk değil

Ahaha insan ister istemez bir heyecan yapıyor ya Ben bu sefer telkin ediyorum sakin olacağım diye.

Bizimde yarin 15 gunluk kontrolümüz var bakalim ne diyecek kac gr aldi merak ediyorum.

Benim hassas tartım var doğsun ölçer ölçer dururum herhalde
Bzi normal tartıda önce kendimiz tartılırdık, sonra da bebekle birlikte tartılırdık. İşe yarıyordu bence. Hassas tartısı olmayanlar böyle deneyebilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…