Dr Yusuf Olgaç ın instagram hesabından çatı muayenesi videosunu izle mutlaka öyle karar ver derim bendeBe
Bende tabloya bakınca aynısını düşündüm ya. Normal doguma cok hevesliydim çok üzgünüm hala doktorun yanlıs anlaması olabilir mi diyorm eskiden nasıl doguruyolardı diyorm çatı darlıgı ile bilemiyorum
Tamam canım dikkat et kendine yine deŞimdilik takip ettiğim kadarıyla bişey yok gibi ama en ufak bisey olursa gidicem hemen, insan korkuyor, biraz merdivenden iner çıkarken yürürken açıyor ama idare edeceğiz artık. Zaten pazartesi kontrolüm var, Dr belki çatı muayenesi yapacak
Sanadami cati darligi dediBe
Bende tabloya bakınca aynısını düşündüm ya. Normal doguma cok hevesliydim çok üzgünüm hala doktorun yanlıs anlaması olabilir mi diyorm eskiden nasıl doguruyolardı diyorm çatı darlıgı ile bilemiyorum
Be
35 te corasprin kestik canım iğneye geçtik bişicik olmadı maşallah daha da hareketlendiSevgili anneler ve anne adayları merhaba, bebeğine kavuşanların gözü aydın, bekleyenler inşallah kolay doğumlar yaşar
Ben de aralik annelerindenim. Riskli gebelik grubundayim. Hamileligimin 8. Haftasından beri coraspin 100 mg ve 0,4 oksapar kullanıyorum. Benzer durumda olanlar coraspini ne zaman kestiniz acaba? Bide kesince bebeğin hareketlerinde azalma oldu mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bana iki ayrı doktor, biri 36. Haftaya kadar kullan dedi diğeri doğumdan 10 gün önce kes dedi. Fakat 32 de veya 34 kesmiş arkadaşlar bebegin kalbine zarar verme ihtimali var diye.
Ahaha ben de ameliyat çıkışı hastaneyi inletmiştim resmenEvet zor oluyor canım ben 3 kez Sedasyon şeklinde anestezi aldım çok zor attım onu bile afedersin o gün full kusuyorum. İlk uyandığımda kocamı tanımamısım ben senle mi evlendim ne salakmışım diyormuşum
Doğduğunda ilk muayenesini mesut öksüz yapmıştı hast çıkarken de şimdi sürekli ona gidiyoruz ilgili biri her yerine bakıyor .Sizin doktorunuz kimcanım kime gidiyon? bizim de doktorumuz orada 6 senedir. medipol çok kalabalık ama doktorumuz güvenilir onu bırakamıyoruz.
Bu konudan ben de muzdaribim 1 haftadır 2 günde bir bu şeffaf sümüksü akıntı oluyor araştırdım şeffaf nişan da olabilirmiş illa kılcal damar çatlaması olmayabilirmiş ama zaten nişanın gelmesi çok aşırı bi değişime sebep olmuyor bazen nişan gelse de doğum 1 hafta sonra bile başlamayabiliyorKızlar şeffaf nişan olur mu yaşayn yaşayana şahit olan var mı ya? Şeffaf sümüksü bir akıntım oldu az önce gerildim biraz doğum mu yakın acaba bilgisi olan var mı
Evet bende sen deyince fark ettim hep suyun sıcaklığına baktigim için akiyor sandım. Bu arada kontrolum vardi canım bugün 15 günlük 2900 'la hast çıktık 3050 gr kilo alımı az dedi doktor mamayı arttirmami söyledi ama biberonla değil gece kaşıkla vermem imkansız dedim EDS yönetimini tavsiye etti şimdi de onu deniycez mamadan önce 2 memeyide emsin sonra EDS verin dediBenimde avent canim suyu deniyorsan akiyor ama mama akmiyor oyle digerlerine gore gene en iyisi avent
Çok güzeller yaaa boynunu bol bol kokluyoruz bizde .bizimkinin adı buldumcuk baba işten geliyor gece 1 e kadar 1 sn bırakmıyor kucağından alışır diyorlar Bende alışırsa alışsın 10 sene sonra istesemde kucagima gelmez zaten ☺Ay bu bebekler ne güzel ne tatlı. Çok da güzel kokuyor benim minnosum. Bugün babasının kollarında uyuyakaldı. O bırakınca bastı çığlığı yineYa tüm şu ağrı siziya deger, kalbimi eritiyor resmen babası da ayrı aşık oldu bakıp bakıp bız mi yaptık diyor Şaşırdık biz biraz, ilk çocuk olunca herhalde
Benim kafa 1 milyon canım ya ne sormuştun çoğunu okuyamiyorum bebek uyuyunca atlaya atlaya göz atıyorum kusura bakmaBugün sorduğum hiçbir soruya cevap alamamış olmak beni bir miktar üzdü...gideyim o zaman ben
Eki Görüntüle 2716708
Yok ne kusuru estağfurullahBenim kafa 1 milyon canım ya ne sormuştun çoğunu okuyamiyorum bebek uyuyunca atlaya atlaya göz atıyorum kusura bakma
Ülkemizde normal doğum yanlisi emzirme dostu olan hast hepsi hikaye canım. Doğum yaptığım hast normal doğum yanlisi yürüyüş yaparken doğum tane normal doğum yaptim diyen görmedim emzirme dostuyuz diyorlar doğar doğmaz emzirdim ağlayinca sarılık olmasın diye mama isterim siringayla verdiler şimdi düşünüyorum sağabilirlerdi belki süt de artardı kime ne kolay geliyorsa onu yapıyorlar. Şu doğuma 50 bin verenler hariç tabi onları ağrısız acısız normal dogurtuyorlarBirde burdaki tabloda şu söze deginecem ülkemizde ne kadar çok sezeryan oluyor muş böyle. Halbuki en saglıklısı normal doğum
Bizde ilk defa bugün eve gideceğiz biraz babaya da alışsın su 3 gün zorlandım baya. Küçük kedi yavrusu gibiler. Bisküvi gibi kokuyor benimkisi :) çok tatlılar. Güzelmiş anne olmakÇok güzeller yaaa boynunu bol bol kokluyoruz bizde .bizimkinin adı buldumcuk baba işten geliyor gece 1 e kadar 1 sn bırakmıyor kucağından alışır diyorlar Bende alışırsa alışsın 10 sene sonra istesemde kucagima gelmez zaten ☺
Kasilma nasıl hiç bilmiyorum canım benim erken geldi suyu bittiği için. Sanci belli aralıkla düzenli oluyormuş anlamının yolu dakka tut aynı dakkada aynı şiddete şancı olabilir.Yok ne kusuru estağfurullahmagnet vs yaptıran varsa memnun kaldığı bir sayfa var mı diye sormuştum bir de kasıklarımda yaşadığım ağrılar var ama öyle öldürücü şeyler değil ağrıyor adet gibi bunlar sancı mı acaba diye sormuştum ve dün karnım hep sertleşti bebek taş gibi oluyor bunlar kasılma mı acaba
Ülkemizde normal doğum yanlisi emzirme dostu olan hast hepsi hikaye canım. Doğum yaptığım hast normal doğum yanlisi yürüyüş yaparken doğum tane normal doğum yaptim diyen görmedim emzirme dostuyuz diyorlar doğar doğmaz emzirdim ağlayinca sarılık olmasın diye mama isterim siringayla verdiler şimdi düşünüyorum sağabilirlerdi belki süt de artardı kime ne kolay geliyorsa onu yapıyorlar. Şu doğuma 50 bin verenler hariç tabi onları ağrısız acısız normal dogurtuyorlar
Bakayım şimdi o sayfaya memnun kaldın mı pekiKasilma nasıl hiç bilmiyorum canım benim erken geldi suyu bittiği için. Sanci belli aralıkla düzenli oluyormuş anlamının yolu dakka tut aynı dakkada aynı şiddete şancı olabilir.
Magnete gelince ben bir çok yerden fiyat aldim yaptırdığım yer uygundu istagram da tasarim_evimm_ filli magnet yaptırdım 3 tl idi aynısını başka sayfalarda 3.75 4 tl arası dediler
Canım aynı günümüz 39+3 benim de. Uyku düzeni ve kalça kemiği ağrısı beni de çok bunaltıyor dinlenmemiş uyanıyorum o ağrılardan. Sen normali mi bekliyorsun sezaryen tarihin var mı?Sen yine iyisin, ben 39+3 oldum bugün. 3 4 haftadır geceleri alarm kurmus gibi 2 saatte bi uyanıyorum ve kemiklerin ağrısından uyku haliyle kalkmak o kadar zor oluyor ki...
Bende bol bol emziriyorum inşallah kısa sürede atlatırız göbek bağınız düştü mü bizim geceden düştü bugun ilk banyomuzu yaptık öyle yoruldu ki kuzum halbuki 2 dk sürdü çok çabuk davrandım mışıl mışıl uyuyor emzirmek için zor uyandırdımugurbocuuu canım perşembe gittik sarılık çok az ama artabilir kontrol altında tutalım yarın ya da cumartesi gelin dedi, bende bol bol emzirmeye çalışıyorum dün biraz şekerli su bende verdim, annem olsa mama yapar bitirtirdi ben beceremedim bi türlü yedirmeyi. Bakalım inşallah atlatırız bu riski de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?