- 25 Nisan 2020
- 1.991
- 2.791
- 63
- 36
Evet zor oluyor canım ben 3 kez Sedasyon şeklinde anestezi aldım çok zor attım onu bile afedersin o gün full kusuyorum. İlk uyandığımda kocamı tanımamısım ben senle mi evlendim ne salakmışım diyormuşumBide genelde narkozu atmak zor oluyomus diyolar bende o yüzden spinalden yana secim yaptım zaten cok panik olursak sakinlestirici yapiyolarmis
Arkasında baban varsa onu merak ediyordur o konuda biraz haklı senin bebek doğduğunda daha çok ihtiyacın olacak. Babanda çok kaldın gel derse annene bebekle yalnız olmak zor olur.Yine sağolsun tüm işlerime koşuyor ama işte babamı bırakıp geldi biraz ondan mıdır nedir huysuz işte kimseyi memnun edemiyorum gerçekten herkes ayrı alem yemek beğenmezler evdeki düzeni beğenmezler geçen gün kızdım siz bana yardımcı olmaya mı geldiniz beni strese sokmaya mıgerçekten yukarda biri yazmış tırnağın varsa başını kaşırsın o kadar doğru ki
Babam öyle şeylere takılmaz aksine o benden çok istiyordu gelmesini Eylül’den beri git kıza yardımcı ol diyordu gerçekten tüm hamileliğimi tek başıma geçirdim, bizde şöyle bi sorun var eşim her şeyi yemiyor annem çölyak hastası kardeşim şeker yani herkese ayrı yemek sürekli sofra indir kaldır üstüne de sen hala doğurmadın mı ne zaman doğurcan artık doğur sezaryen düşünüyor musun falan insana aşırı batıyor bu laflar belki de hamilelikten ekstra alınganım bilmiyorum ama her şey normal gidiyor normal doğum bekliyoruz şimdi çıkıp desem ben sezaryen olayım doğsun bir an önce yok demezlerArkasında baban varsa onu merak ediyordur o konuda biraz haklı senin bebek doğduğunda daha çok ihtiyacın olacak. Babanda çok kaldın gel derse annene bebekle yalnız olmak zor olur.
Ben düzen yemek beğenmezse gidene kadar kalk istediğini yap istediğin düzene getir ben kalkıp bişey yapmayacam istediğini geç yap diyorum
Ben ilk doğumumda komsumla acik havada 2 saat yurumustum o gun cok enerjiktim gece de zaten suyum geldi sabahina da dogum yaptim.Gerçekten acaba doğumu tetiklemek için ne yapabiliriz
Şeffaf Nisan sanmıyorum akintidr o. Pembe oluyor NisanKızlar şeffaf nişan olur mu yaşayn yaşayana şahit olan var mı ya? Şeffaf sümüksü bir akıntım oldu az önce gerildim biraz doğum mu yakın acaba bilgisi olan var mı
Evet bı problem yok ama baş ağrısı oluyor aradaTansiyonun kontrol altında mi canim
Şeffaf Nisan sanmıyorum akintidr o. Pembe oluyor Nisan
Canım aloa vera sur bol bol gogus ucu al ,ben öyle rahatladım ilk 3 gün mahvoldum yoksa ,bebiste kilo kaybedince çözüm bu oldu.10 gün doğum kilosuna ulastikKızlar benim göğüslerim çatlıyor krem sürüyorum pek faydasını göremedim ne yapmalıyım başına gelen var mı
Geçmiş olsun canım ya çok üzüldümGünaydın kızlar, dün gece banyoda kaydım bacaklarım ayrılıyordu nerdeyse düşmeyeyim diye siktim kendimi ama kasiklarim eklem yerlerimi zorlamışım o kadar agridi ki bi de korktum bisey olacak diye aglaya ağlaya uyumuşum gece 6dan beri de her bi iki saate kalktim sağ kaburgam o kadar battı ve agridi ki anlayamadım. Siz de de böyle göğüs kafesi agrisi yaşayan oldu mu ?
Nasipte ne varsa sağlıkla o olsun inşallahBilmiyorum ki korkuyorum normal dogum sancısından, belki 20 sine kadar sürpriz yaparsa olur kısmet artık
Ufff lohusayken insan 10 kaplan gücünde oluyor zatenEvet farketmiyolar dediklerini ama bende duramıyorum hemen onlara laf söylüyorum artık lohusayken kendimi düşünemiyorum
Bende tabloya bakınca aynısını düşündüm ya. Normal doguma cok hevesliydim çok üzgünüm hala doktorun yanlıs anlaması olabilir mi diyorm eskiden nasıl doguruyolardı diyorm çatı darlıgı ile bilemiyorumBirde burdaki tabloda şu söze deginecem ülkemizde ne kadar çok sezeryan oluyor muş böyle. Halbuki en saglıklısı normal doğum
Şimdilik takip ettiğim kadarıyla bişey yok gibi ama en ufak bisey olursa gidicem hemen, insan korkuyor, biraz merdivenden iner çıkarken yürürken açıyor ama idare edeceğiz artık. Zaten pazartesi kontrolüm var, Dr belki çatı muayenesi yapacakGeçmiş olsun canım ya çok üzüldümBi doktora mı gitsen acaba
Canım benim ilk doğumumda şöyle oldu spinal yaptılar. Bebem hemen çıktı zaten 5 dk bile değil. Hiç bir şey hissetmiyorsun. Bebeği sana gösteriyorlar filan. Oralar çok güzel bence. Ama sonra bebek gidiyor, paniklersen o zaman dersin ki beni hafif uyutun. Ben panşkledim bana yapmışlardı bu şekilde.Gözün aydın canım çok şükür geç kalınmamış sağ salim kavuşmuşun minnoşunaben panik bi insanım ama genel anestezi de istemiyorum çünkü uyandığımda bilincim gidiyor biraz. bebeğimi hemen tanıyamazsam çok üzülürüm
hayırlı olsun canımAcıdı benimki popomu yere koyamadim hic
Ben onceden de yaptırmsitim
Hic dayanamamsitim
Bana kesin olmaz demedi ama riskli dedi
Bebek de iri dedi
Ben rahim filmi sonrasi hamile kaldim
Aranan bebek dedi
Niye riske ataalim ki dedi
Suan kilosu 3200 dedi
Dahada artar dedi oyle illa normal istersen yaparsin yada baska doktora gidersin ama bende riske atamam zaten cnaim tez
Amincnm senin normal dimihayırlı olsun canımoff listenin en sonuna ben kaldımmm ayyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?