2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bide genelde narkozu atmak zor oluyomus diyolar bende o yüzden spinalden yana secim yaptım zaten cok panik olursak sakinlestirici yapiyolarmis
Evet zor oluyor canım ben 3 kez Sedasyon şeklinde anestezi aldım çok zor attım onu bile afedersin o gün full kusuyorum. İlk uyandığımda kocamı tanımamısım ben senle mi evlendim ne salakmışım diyormuşum

Arkasında baban varsa onu merak ediyordur o konuda biraz haklı senin bebek doğduğunda daha çok ihtiyacın olacak. Babanda çok kaldın gel derse annene bebekle yalnız olmak zor olur.
Ben düzen yemek beğenmezse gidene kadar kalk istediğini yap istediğin düzene getir ben kalkıp bişey yapmayacam istediğini geç yap diyorum

Babam öyle şeylere takılmaz aksine o benden çok istiyordu gelmesini Eylül’den beri git kıza yardımcı ol diyordu gerçekten tüm hamileliğimi tek başıma geçirdim, bizde şöyle bi sorun var eşim her şeyi yemiyor annem çölyak hastası kardeşim şeker yani herkese ayrı yemek sürekli sofra indir kaldır üstüne de sen hala doğurmadın mı ne zaman doğurcan artık doğur sezaryen düşünüyor musun falan insana aşırı batıyor bu laflar belki de hamilelikten ekstra alınganım bilmiyorum ama her şey normal gidiyor normal doğum bekliyoruz şimdi çıkıp desem ben sezaryen olayım doğsun bir an önce yok demezler

Bugün hastanede 3.ve son günüm. Çok memnun kaldım bu şekilde sistemden. 3. gün çocuk doktoru gelip bebeği baştan aşağı kontrol etti. Sarılık yok Allah'tan. Yanlız toplarının biri aşağı inmemiş 6.haftaya kadar inermis. Sizin erkek çocuklarda da oldu mu böyle bir sorun. Sezeryandan sonra en az üç gün hastane ortamı sartmis kendimde bunu gördüm. Yakından takip ediyorlar seni ve bebeği. Dün hemşireler baktı sağ olsun ben uyudum. Benimki bir çiş yapıyor sırtı falan ıslanıyor. Dün yorulmustum çok. Emzirmeyi öğretiyorlar. Ebeler gelip memeye koyuyor tutma şeklini gösteriyor. Ek mama veriyor bazen. Kakasina bakıyor rengine falan. Böyle böyle biraz öğrendim birşeyler. Eve goseyim de eşimi egiteyim biraz da gerçi ona da gösterdiler burda olduğu sürece ama bana göre daha az şey biliyor şu an

Sevgili anneler ve anne adayları merhaba, bebeğine kavuşanların gözü aydın, bekleyenler inşallah kolay doğumlar yaşar

Ben de aralik annelerindenim. Riskli gebelik grubundayim. Hamileligimin 8. Haftasından beri coraspin 100 mg ve 0,4 oksapar kullanıyorum. Benzer durumda olanlar coraspini ne zaman kestiniz acaba? Bide kesince bebeğin hareketlerinde azalma oldu mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bana iki ayrı doktor, biri 36. Haftaya kadar kullan dedi diğeri doğumdan 10 gün önce kes dedi. Fakat 32 de veya 34 kesmiş arkadaşlar bebegin kalbine zarar verme ihtimali var diye.

Geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm Bi doktora mı gitsen acaba

Be
Birde burdaki tabloda şu söze deginecem ülkemizde ne kadar çok sezeryan oluyor muş böyle. Halbuki en saglıklısı normal doğum
Bende tabloya bakınca aynısını düşündüm ya. Normal doguma cok hevesliydim çok üzgünüm hala doktorun yanlıs anlaması olabilir mi diyorm eskiden nasıl doguruyolardı diyorm çatı darlıgı ile bilemiyorum

Geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm Bi doktora mı gitsen acaba
Şimdilik takip ettiğim kadarıyla bişey yok gibi ama en ufak bisey olursa gidicem hemen, insan korkuyor, biraz merdivenden iner çıkarken yürürken açıyor ama idare edeceğiz artık. Zaten pazartesi kontrolüm var, Dr belki çatı muayenesi yapacak

Canım benim ilk doğumumda şöyle oldu spinal yaptılar. Bebem hemen çıktı zaten 5 dk bile değil. Hiç bir şey hissetmiyorsun. Bebeği sana gösteriyorlar filan. Oralar çok güzel bence. Ama sonra bebek gidiyor, paniklersen o zaman dersin ki beni hafif uyutun. Ben panşkledim bana yapmışlardı bu şekilde.

hayırlı olsun canım off listenin en sonuna ben kaldımmm ayyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…