2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kasım Anneleri

Gün Sayan Annelerimiz

Leveme - Sürpriz
Papatya1646 - Sürpriz
Jaylah - Sürpriz
hayal alemi - Sürpriz
K Kayra009 - Sürpriz
S SuEliFcan - Sürpriz
nursen616161 - Sürpriz
limoncicegi41 - Sürpriz
Evaleyn - Sürpriz
Elos35 - Sürpriz
F Ftm009 - Sürpriz
@Nilay5454 - Sürpriz
@lawyerlaw - Sürpriz
@Uzaygrn - Sürpriz
Dilandilan - Sürpriz
A Anneler melektir - Sürpriz
akayy - Sürpriz
Mazerrr - Sürpriz
Dasmeer - Sürpriz

sebert 7 Kasım
E Eylul3319 9 Kasım
@aslihancngz 9 Kasım
nil peri 9 Kasım
A aria09 9 Kasım
PiinkFiish 11 Kasım
DeryaOz8 11 Kasım
Derinndn1234 12 Kasım
Pmkprns 14 Kasım
O olmazsanolmaz 14 Kasım
nagihan3005 16 Kasım
E Elifseda 16 Kasım
2 251013 16 Kasım
kittenlyy 20 Kasım
S srmsk88 20 Kasım

Son adetleri belli olanları sıraladım, hayırlısıyla gelsin kuzular

Yataktan kalkarken dönerken zorlanıyor musunuz benim normalde bi ağrım yok ama yatınca belim kilitleniyor gibi oluyor korkuyorum nasıl normal doğum yaparım böyle diye
Evet 2 gundur zor olmaya basladı.Özellikle dün defalarca kitlendim. Uzanıp kalktığımda adım atamadım ilkten. Kötürüm oldum sandım. Rahat bir hamilelik gecırıyordum fiziken. İlk kızımda cok cok daha zordu aylarca agrılar cekmıstım. Bu rahat gectı ama herhalde artık sonlardayız normal canım. Normal dogumu etkiler mi bılmıyorum. Ben normali zorlayıp yapamamıstım ilkinde.
Cok tesekkur ederım canım paylastıgın ıcınSukur yegenınde de gecmısInsallah bizde sıkıntısız atlatırız kaybolur gider..
Canım malesef bazen olaylar cok tuhaf sekılde senin dısında gelişiyor.Oluyor bitiyor. Anlam bile veremiyorsun. Ters taraflarına denk gelmıs sanırım. Kendını uzmemeye calıs. Malesef arada gereksiz tatsızlıklar olabiliyor.
Yanlıs saymadıysam 32 dogum olmus bıleHey masallah wendy ben de 18 Kasıma terfı ettim canım

Dogum yapan anneler paylasımlarınız cok onemli. Dogum yapmıs bır anneyim ama aradan gecmıs 8.5 yıl.Bazı seyleri, yasanılanları, unuttuklarını hatırlatıyorsunuz bana eksik olmayınHayırlısıyla dogursak

Alttan muayene ederken acıdı mı canım? Benimki de hafif darmış ama kesin olmaz demedi korktum ben de
Acıdı benimki popomu yere koyamadim hic
Ben onceden de yaptırmsitim
Hic dayanamamsitim
Bana kesin olmaz demedi ama riskli dedi
Bebek de iri dedi
Ben rahim filmi sonrasi hamile kaldim
Aranan bebek dedi
Niye riske ataalim ki dedi
Suan kilosu 3200 dedi
Dahada artar dedi oyle illa normal istersen yaparsin yada baska doktora gidersin ama bende riske atamam zaten cnaim tez

Benimde 20 kasım yazabilirsiniz

Kzlar persembe saat 9.00 aldim kizim dunyaya geldi sezeryana cok stresliydim hayirlisiyla bi gidip dogursam eve gelseydim diyordum dr isrararima ragmen
spinal olsun istedi igneden falan hic acimadi bebej zaten 5 dk cikiyo bulusma ani cok guzeldi ondan sonra stres yaptim dr tam vaktinde yapmisiz rahmin sogan zari kadar icelmisti dedi gec kalsaydik bebege mudahelemiz sana cok zor olurdu dedi tansiyonum falan dustu hemen bayilttilar cok sukur kizimda saglikli benim biraz agrilarim var genelmi spinalmi derseniz heyacan olmazsa spinal darisi diger arkadaslara insallah

Anladım canım hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah kilosu da iyiymiş seninkinin ben de popomu indiremedim bir türlü kastım kendimi acımadı aslında ama poponu indir diyip durdu doktor

Gözün aydın canım kavuşmuşsun iğneden falan değil de uyuşukluk geçtikten sonra korkuyorum ben o acıya katlanabilir miyim diye açıkçası

Ayy aynılar valla çok erken gelmişim daha doğmaz çocuk dedi durdu. Hayır bide babam rahmetli evde de yalnız yaşıyor ki bağlayan bişey yok. Başlıyor karnın inmemiş normal doğmaz günün bitti riske atma sezeryan ol deyip psikolojimi de bozuyor.

Gözün aydın canım çok şükür geç kalınmamış sağ salim kavuşmuşun minnoşuna ben panik bi insanım ama genel anestezi de istemiyorum çünkü uyandığımda bilincim gidiyor biraz. bebeğimi hemen tanıyamazsam çok üzülürüm

Bide genelde narkozu atmak zor oluyomus diyolar bende o yüzden spinalden yana secim yaptım zaten cok panik olursak sakinlestirici yapiyolarmis

Yine sağolsun tüm işlerime koşuyor ama işte babamı bırakıp geldi biraz ondan mıdır nedir huysuz işte kimseyi memnun edemiyorum gerçekten herkes ayrı alem yemek beğenmezler evdeki düzeni beğenmezler geçen gün kızdım siz bana yardımcı olmaya mı geldiniz beni strese sokmaya mı gerçekten yukarda biri yazmış tırnağın varsa başını kaşırsın o kadar doğru ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…