- 12 Kasım 2019
- 300
- 150
- 103
- 28
Ay kız şakası bile korkunçGoogle ==> kese nasıl patlatılır ==> enter
Çok garip devletteki sezaryene sebep ne gösterdi? Canım önemli olan senin ne hissettiğin ve istediğin. Her an diken üstünde olmaktansa sağlıkla kucağına almak bir an önce en önemlisi. Ben de o yüzden çarşambaya gün aldım doktorum bekleme taraftarı değil. Ama iyi bir devlet hastanesi mi vs araştır daha önce orada sezaryen olmuşlardan bilgi al devlet hastanesine güvenilmez maalesef. İmkanın varsa özelde sezaryen ol.Bana devletteki doktor direk sezeryan dedi hatta ekimin 26 sına alalım geç kalmayalım dedi. Hemen EKG anesteziye gönderdi beni şok oldum. Sonra özeldeki doktora gittim normal için herşey uygun bebeği erken almaya gerek yok dedi 40 haftayı bitirdik.
Şimdi gelmek bilmiyor kızım doktor sezeryan kararını bana bıraktı dediğin gibi bebeğimi riske atıyor gibi hissediyorum ama iki tüp bebek aşaması tonlarca ilaçtan,çeşitli ameliyattan sonra bebeğim olunca alınsın artık diye düşünüyorum
Yaaa kuzum sen niye böyle yapıyorsun valla üzülüyorum sana.2 saattir ağlıyorum sezaryen korkusundan lütfen birisi iyi bir doğum hikayesi varsa yazsin delircem. Dr da normal nkrmal dedi dedi son günlerde ne dediği belli değil net konuşmayınca sezaryene karar verdik of of gecen hafta sezaryen yapan abla cok ağrım var diye msaj atmis. Annemin sezaryeninin nasil kotu gectiğni 30 yildir dinliyorum zten gun aldiğmizdan beri yuzunden dusen bin parca.
Hiç açılman var mıydı ya da bebek kanala girmişmiydi?canım suni sancı ile başlatmayı filan teklif etmediler mi? benim iki kız kardeşimin de haftası doldu suni ile başlatıp yaptılar. ben kendim de öyle doğurdum.
Ooo sen daha zor şeyler atlamışsın anestezi ne ki... Hissetmiyorsun bile neredeyse normal iğne gibi işte.Evet soğukkanlı olamazsam böyle birşey isterim bende. Birde anestezi falan uygulanırken panik olur muyum diye çekiniyorum yine bir hastane inletme maceram olmaz inş
Yapmışlıgım çok fazla rahim filmi çekilirken gaddar doktor istemiyorum vazgeçtim diyorum sana bıraksana beni diye bağırıyordum bide
İşte eşim bunları hatırlatıp bana normale dayanabilecek misin benim umudum yok diyor
Canım şaka tabii ki ciddiye alan olmamıştır heralde. Bazı insanların direk su gelmesiyle doğum başlıyor ya onu kastettim ben.Ay kız şakası bile korkunç
Bende o şekil yaptım 1 cm açılma oldu şükürKızlar hergün sıcak duşa giriyorum ve en az 3 hurma yiyorum 1 parmak açılma olduğunu söylediebem byle devam tavsiye ederim
Dr. Eray basman da 8 yıllık doktorumuz bizim , çok ilgili , gözüm kapalı güvenirim , ikinci kızımda da kısmetse ona gideceğiz yineHehe bizim de ilk muayenemizi Mesut öksüz yapmıştı taaa 7 yıl önce Medipolde doğurmuştum. Ama sonra eşimin ailesinin bir tanıdığı atandı, Mesut Okur, prof oldu şimdi canım. Bayağı da ünlendi. O gelir gelmez ona başladık 6 senedir devam. Bir de 3 yaşında epilepsisi çıktı benim oğlanın. Mesut hoca güzel yaklaştı, yönlendirdi. O açıdan da güveniriz, Allah kimsenin başına vermesin.
Cati muaynesjnde 38 de hadi bilemedin 39 da doğarsa sorun olmaz ama sknrasi icin bise diyemem dedi cok muallakta bıraktı 39+5 e sezaryen kararı verdik o yuzdencanım suni sancı ile başlatmayı filan teklif etmediler mi? benim iki kız kardeşimin de haftası doldu suni ile başlatıp yaptılar. ben kendim de öyle doğurdum.
Acilma olmadigi icin mi sezeryan dediCati muaynesjnde 38 de hadi bilemedin 39 da doğarsa sorun olmaz ama sknrasi icin bise diyemem dedi cok muallakta bıraktı 39+5 e sezaryen kararı verdik o yuzden
Canım 8 sene önce ben sezeryan çok yakın arkadaşım normal doğum yaptı , aynı gün ... ben eve geldiğimde süpürge açabilecek haldeyken arkadaşım neredeyse 40 gün yataktan kalkamadı , kesisi basuru mahvetti onu ... ben sancı nedir bilmedim şükür o ise hala anlatır normal doğumda yaşadıklarını ... inşallah hepimize hayırlı su gibi doğumlar olsun2 saattir ağlıyorum sezaryen korkusundan lütfen birisi iyi bir doğum hikayesi varsa yazsin delircem. Dr da normal nkrmal dedi dedi son günlerde ne dediği belli değil net konuşmayınca sezaryene karar verdik of of gecen hafta sezaryen yapan abla cok ağrım var diye msaj atmis. Annemin sezaryeninin nasil kotu gectiğni 30 yildir dinliyorum zten gun aldiğmizdan beri yuzunden dusen bin parca.
Evet gerek var ki konuşuluyor. İnsanların ne konuştuğuna ne yazdığına böyle azarlar gibi karışman doğru değil. Zor olduğunu bildiğini söylüyorsun, annen de 30 yıldır anlatıyormuş zaten o zaman suçu ne diye burada konuşulanlara bağlıyorsun. Gözün korktuğu için atarlanmaya hakkın yok.Ya gerçekten burda doğumu bekleyen bu kadar jnsan varken bu kadar sıkıntılı olduğunu konusmaya gerek var mi bilmiyorum. normal zor sezaryen ondan zor bunu biliyoruz okuyoruz dinliyoruz goruyoruz. Bir günüm kalmis zten korkuyorum heycanliyim. Bir de gelip burda kotu kotu bahsedilmesi sinirimi bozuyor. Ben bir süre girmiyim en iyisi foruma.
Bana pazartesi için dua ederseniz cok sevinirim. Insallah sonrasinda anlatilcak iyi seylerle donerim.
Oyyy maşallah canım ikinci senin de mi? Aşırı tatlı konseptler filan yabizim bugün yenidoğan çekimimiz vardı. hikayede oğluşum var
Anneme de rahatsiz olduğumu söyledim zten o da haklı olduğumu soyledi ve yureklendirdi. Burda da rahatsiz olduğumu söylemek en doğal hakkım. Herkese iyi forumlar.Evet gerek var ki konuşuluyor. İnsanların ne konuştuğuna ne yazdığına böyle azarlar gibi karışman doğru değil. Zor olduğunu bildiğini söylüyorsun, annen de 30 yıldır anlatıyormuş zaten o zaman suçu ne diye burada konuşulanlara bağlıyorsun. Gözün korktuğu için atarlanmaya hakkın yok.
Evettt bende bu sekilde normal doğum maduruyum 2ci doğumumu persembe günü sezeryanla doğum yapıcam o zaman size ikisinide deneyimlemis biri olarak yorum yapacağımCanım 8 sene önce ben sezeryan çok yakın arkadaşım normal doğum yaptı , aynı gün ... ben eve geldiğimde süpürge açabilecek haldeyken arkadaşım neredeyse 40 gün yataktan kalkamadı , kesisi basuru mahvetti onu ... ben sancı nedir bilmedim şükür o ise hala anlatır normal doğumda yaşadıklarını ... inşallah hepimize hayırlı su gibi doğumlar olsun
Ya öyle de ben buna sinir oluyorum işte. Niye bazı şeyleri insanların keyfine göre konuşmak zorundayız. Ben de sezaryen olucam başıma gelecekleri bilmek taraftarıyım, kesilmek ağrı vs dışında anormal bi kelime de kullanmadım, ama insanlar rahatsız oluyorum konuşma deme hakkını buluyor kendinde. E benim hakkım nolacak? Bi kaç mesaj üstte arkadaş normal doğumda sıkıntı çeken arkadaşını yazmış o zaman normal doğuracaklar gelip atarlansın olur mu öyle şey.Kızlar gerilmeye sebep yok bence
Evet canım bence guzelBakayım şimdi o sayfaya memnun kaldın mı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?