2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Çok garip devletteki sezaryene sebep ne gösterdi? Canım önemli olan senin ne hissettiğin ve istediğin. Her an diken üstünde olmaktansa sağlıkla kucağına almak bir an önce en önemlisi. Ben de o yüzden çarşambaya gün aldım doktorum bekleme taraftarı değil. Ama iyi bir devlet hastanesi mi vs araştır daha önce orada sezaryen olmuşlardan bilgi al devlet hastanesine güvenilmez maalesef. İmkanın varsa özelde sezaryen ol.
Özeldeki doktorun sana güven ve cesaret veriyorsa bekleme konusunda dinleyebilirsin iş doktorda bitiyor sonuçta.

Yaaa kuzum sen niye böyle yapıyorsun valla üzülüyorum sana.
Herkesin hikayesi farklı ve inan anlatıldığı kadar korku filmi bir durum yok yemin ederim. Yanına kahve al, bitter çikolata al. Kafanı yüksek tut doğumdan sonra. Bunları yazdık ama yine hatırlatayım. Ameliyat sonrası ayağı kaldıracaklar ya o zaman bollll bollll yürü inan 1 bilemedin 2 günde dik yürümeye başlıyorsun zaten.
Acılar öyle amansız bir acı değil zaten.

Ooo sen daha zor şeyler atlamışsın anestezi ne ki... Hissetmiyorsun bile neredeyse normal iğne gibi işte.

Dr. Eray basman da 8 yıllık doktorumuz bizim , çok ilgili , gözüm kapalı güvenirim , ikinci kızımda da kısmetse ona gideceğiz yine

canım suni sancı ile başlatmayı filan teklif etmediler mi? benim iki kız kardeşimin de haftası doldu suni ile başlatıp yaptılar. ben kendim de öyle doğurdum.
Cati muaynesjnde 38 de hadi bilemedin 39 da doğarsa sorun olmaz ama sknrasi icin bise diyemem dedi cok muallakta bıraktı 39+5 e sezaryen kararı verdik o yuzden

Ya gerçekten burda doğumu bekleyen bu kadar jnsan varken bu kadar sıkıntılı olduğunu konusmaya gerek var mi bilmiyorum. normal zor sezaryen ondan zor bunu biliyoruz okuyoruz dinliyoruz goruyoruz. Bir günüm kalmis zten korkuyorum heycanliyim. Bir de gelip burda kotu kotu bahsedilmesi sinirimi bozuyor. Ben bir süre girmiyim en iyisi foruma.

Bana pazartesi için dua ederseniz cok sevinirim. Insallah sonrasinda anlatilcak iyi seylerle donerim.

Canım 8 sene önce ben sezeryan çok yakın arkadaşım normal doğum yaptı , aynı gün ... ben eve geldiğimde süpürge açabilecek haldeyken arkadaşım neredeyse 40 gün yataktan kalkamadı , kesisi basuru mahvetti onu ... ben sancı nedir bilmedim şükür o ise hala anlatır normal doğumda yaşadıklarını ... inşallah hepimize hayırlı su gibi doğumlar olsun

Evet gerek var ki konuşuluyor. İnsanların ne konuştuğuna ne yazdığına böyle azarlar gibi karışman doğru değil. Zor olduğunu bildiğini söylüyorsun, annen de 30 yıldır anlatıyormuş zaten o zaman suçu ne diye burada konuşulanlara bağlıyorsun. Gözün korktuğu için atarlanmaya hakkın yok.

Anneme de rahatsiz olduğumu söyledim zten o da haklı olduğumu soyledi ve yureklendirdi. Burda da rahatsiz olduğumu söylemek en doğal hakkım. Herkese iyi forumlar.

Evettt bende bu sekilde normal doğum maduruyum 2ci doğumumu persembe günü sezeryanla doğum yapıcam o zaman size ikisinide deneyimlemis biri olarak yorum yapacağım

Kızlar gerilmeye sebep yok bence
Ya öyle de ben buna sinir oluyorum işte. Niye bazı şeyleri insanların keyfine göre konuşmak zorundayız. Ben de sezaryen olucam başıma gelecekleri bilmek taraftarıyım, kesilmek ağrı vs dışında anormal bi kelime de kullanmadım, ama insanlar rahatsız oluyorum konuşma deme hakkını buluyor kendinde. E benim hakkım nolacak? Bi kaç mesaj üstte arkadaş normal doğumda sıkıntı çeken arkadaşını yazmış o zaman normal doğuracaklar gelip atarlansın olur mu öyle şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…