2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Doğru bak hiç bu açıdan düşünmedim.
Herhangi bir ameliyat olacağın zaman İnternetten araştırabiliyorsun çok zor atlatan da, kolay geçiren de deneyimlerini rahatlıkla yazabiliyor bir fikir sahibi olabiliyorsun, en kötü olarak ne yaşayabileceğini öngörebiliyorsun ve hazırlıklı oluyorsun psikolojik olarak. Hiç bir ameliyat için de duymadım, okumadım niye kötülüyorsun ya da zor deneyimini niye anlatıyorsun diye tepki gösterildiğini.

Sezaryen olan yine olsun isterse 10 kere olsun kendi kararıdır beni hiç ilgilendirmez, ama "benim psikolojim benim psikolojim" tavırları bilgi alışverişini engelliyor.

Ilk bebegim karnimda kalbi durunca kurtaj oldugumda beni boydan boya kesseler canimi o uzuntu kadar yakmazdi bu hamileligimde tek dusundugum sey bebegimi saglikla kucagima almak oldu normal dogumunda sezeryaninda zorluklari ayri canim hic korkma her aci unutuluyor bende sezeryan oldum ben ayni gun kalkip bebegimin altini bile hep kendim.almistim ve sonrasinda agri kesicilerden mi bilmem ama hic agrim olmadi desem yeridir ama dikis yerlerim 3 gun kadar beni zorladi sadece oturup kalkarken o kdarda olsun anne oldum sonucta bebegim saglikla dogdu ve bende iyiyim en onemlisi bu her aci unutulur ve her dogum sekljnin zorluklari vardir kendini hic korkutupta o ani kendine zehir etme canim umarim guzelce atlatirsin dogumunu

Kızlar memnun musunuz reflü yatağından bende dün eşime zorla aldırdım, bu ne ise yarayacak diyip durdu
Kusan bebek olursa eğer düz yatması biraz tehlikeli olabiliyor sadece yastık koyup başını yükseltmeyide 1 yaşına kadar yanlış buluyor doktorlar sırtından itibaren yüksekte durması gerektiği için reflü yatağı çok faydalı oluyor canım

Çok şükür toparlanmaya başlamış. İnş biran önce toparlar da sağlıkla kavuşursun bebeğine canım

Ya hassas mıyız neyiz birazlohusalık diyelim bende çocuk dr unun sekreterini fırçaladım

Gereksiz değil canım güzel birşey sakin ol ihmal de etme ama pinpirikli ve panik olmaktan daha iyi sakinlik ebeler baksın onlarda bilir ama bebeğinin hareketlerini güzel hissediyorsan pazartesiyi bekle dr un baksın bence

Gereksiz değil canım güzel birşey sakin ol ihmal de etme ama pinpirikli ve panik olmaktan daha iyi sakinlik ebeler baksın onlarda bilir ama bebeğinin hareketlerini güzel hissediyorsan pazartesiyi bekle dr un baksın bence
Aynı şeyi düşündüm hiç tanımadığım birine gidip muayene olmaktansa bekleyebilirim bebeğimin hareketleri normal geziyor içerde bakalım artık hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…