Benimkide reflu yataginda yatiyorCanim 28 gunluk oldu bugun benimki zaten reflu yataginda yatiyor kusma olsada yutulmuyor zaten onda yatinca doktor sirtustu bile yatirabilirsin dedi
Doğru bak hiç bu açıdan düşünmedim.Çözemediğimiz şeylerden kaçmaya alışmışız. Hiç apandist ameliyatını mide ameliyatını öven görüyor muyuz. Evrim teorisine inananlar için bile kadınların bu kadar hızlı evrimleşip çatılarının bu hale gelmesi imkansız. İki nesil önce mis gibi doğuruyordu kadınlar hollanda isviçre danimarka amerika aslında gelişmiş her ülkede kadınlar bunun farkında yurt dışındaki arkadaşın yazdıklarına baksalar şansınız varsa deneyin diyor dene ya hu olmazsa zaten götürüyorlar sezeryane. Bu meseleyi sadece benim psikolojim diye bakarsak olmaz bu forumu okuyup karar verenler olabilir yıllar sonra bile. Biz ülkecek kandırılmaya ikna edilmeye çok alışık milletiz kadınımıza bunu sebepsiz yapmıyorlar çok büyük oyunların bir parçası bu. Geleceğimiz kardeşimiz kızımız torunlarımız için aslımıza dönebilmeyi umuyorum
Kızlar memnun musunuz reflü yatağından bende dün eşime zorla aldırdım, bu ne ise yarayacak diyip durduBenimkide reflu yataginda yatiyor
2 saattir ağlıyorum sezaryen korkusundan lütfen birisi iyi bir doğum hikayesi varsa yazsin delircem. Dr da normal nkrmal dedi dedi son günlerde ne dediği belli değil net konuşmayınca sezaryene karar verdik of of gecen hafta sezaryen yapan abla cok ağrım var diye msaj atmis. Annemin sezaryeninin nasil kotu gectiğni 30 yildir dinliyorum zten gun aldiğmizdan beri yuzunden dusen bin parca.
Canım bebeğin nasıl
Genel durum ayni bi ilacla nobetletini engellemisler. Kilo almaya da baslamis gram yaniCanım bebeğin nasıl oldu
Kusan bebek olursa eğer düz yatması biraz tehlikeli olabiliyor sadece yastık koyup başını yükseltmeyide 1 yaşına kadar yanlış buluyor doktorlar sırtından itibaren yüksekte durması gerektiği için reflü yatağı çok faydalı oluyor canımKızlar memnun musunuz reflü yatağından bende dün eşime zorla aldırdım, bu ne ise yarayacak diyip durdu
Çok şükür toparlanmaya başlamış. İnş biran önce toparlar da sağlıkla kavuşursun bebeğine canımGenel durum ayni bi ilacla nobetletini engellemisler. Kilo almaya da baslamis gram yaniemmesi biraz yavasmis obda duzelirse cikaririz diolar ama bi zaman soylemiolar şimdilik.
2760 doğmuştu su an 2560 bakalm toparlamay basladi ins boyle devam eder de sag salim cikariz hastaneden
Bence kapatmalısın programı ben yine pişmanBu mastechefin yaptigida hic oluyo mu
Manav eşime artık master chef de bugün bu vardı herhalde diyor geçen bir meyve vardı ya yaratıcılık da kış meyvesiBu mastechefin yaptigida hic oluyo mu
Ya hassas mıyız neyiz birazAmin canım dediğin gibi güç kuvvet versin bugün doktora bağırdımAz kilo almış diye bana mamayı arttır dedi bi kaç şey söyledi benim nevrim döndü. Sizin yap dediginiz çok basit dedim her 3 saatte bir kalkar mamayi agzina tıkarım ama ben mucadele edeceğim dedim ben bebeğimin ağzına 1 damla süt gitsin diye 15 gündür uyku uyumadım haberiniz var mi dedim Geri vites attı
Gereksiz değil canım güzel birşey sakin ol ihmal de etme ama pinpirikli ve panik olmaktan daha iyi sakinlik ebeler baksın onlarda bilir ama bebeğinin hareketlerini güzel hissediyorsan pazartesiyi bekle dr un baksın benceKızlar benim bu ağrılarım ve karnımdaki kasılmalar tekrar tekrar olunca doktoruma yazdım o da keşke bugün gelseydin bakardık şimdi git ebeler baksın dedi ama ben 9 aydır ilk kez bir ağrı yaşadım onda da koşa koşa hastaneye gitmek istemedim hele ki bu corona döneminde uzun süreler hastanede bulunmak istemedim biraz daha bekleyeyim dedim yanlış mı düşündüm acaba? Gereksiz bi sakinlik var üstümdeannem de daha yeni başlıyor sancılar normal falan diyince çok üstünde durmadım
Aynı şeyi düşündüm hiç tanımadığım birine gidip muayene olmaktansa bekleyebilirim bebeğimin hareketleri normal geziyor içerdeGereksiz değil canım güzel birşey sakin ol ihmal de etme ama pinpirikli ve panik olmaktan daha iyi sakinlik ebeler baksın onlarda bilir ama bebeğinin hareketlerini güzel hissediyorsan pazartesiyi bekle dr un baksın bence
Bu mastechefin yaptigida hic oluyo mu
Çook şükür canım 1 kilo 700 gram olduk inşallah az kaldı 2 kilo olunca bi sorun olmazsa taburcu olucak bi hafta 10 güne inşallah siz nasılsınız35yagmur35 canım aklımdasın ne zamandır senin bebeğin nasıl oldu?
Hiç sorma kalktım tatlı yaptım iki kase gömdümProfiterol sipariş verdim Allah affetsinTatlı konusunda o kadar iradesizim ki
Insallah valla artik dayancak gucum kalmadi guclu durmaya çalışıyorum ama ne kdr daha dayanirim bilmiyorumÇok şükür toparlanmaya başlamış. İnş biran önce toparlar da sağlıkla kavuşursun bebeğine canım
Mr çekildi mi, çekilecek diyordun yaInsallah valla artik dayancak gucum kalmadi guclu durmaya çalışıyorum ama ne kdr daha dayanirim bilmiyorum
Çekildi temiz cikti diolar ama sanirim epilepsi tarzi bisey kalacakms kesin epilepsi de demiyolar ama oyle bi ilacla nobetlerini engellemislerMr çekildi mi, çekilecek diyordun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?