2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Eveeeeeetttt kızlar konuyu mu değiştirsek

kızlar acaba bebek mekonyumunu doğmadan yapar mı? Su gelmeden doğum başlar mı? Tecrübeliler siz nasıl deneyimlediniz ?
Benim eltimin suyu gelmişti gittiklerinde kakasını yaptığı için direkt sezaryene aldılar gerçekten tırnakları da kaka doluydu oynamış bide içerde sıpa

Kafası yukarda ayakları aşağıda mı yani?
Son dk dönen bile okumuştum sancıları başlayınca. En son ne zaman doktora gittin? Ultrasondan bakmayınca tecrübeli ebe değilsek anlayamayız heralde

Kafası yukarda ayakları aşağıda mı yani?
Son dk dönen bile okumuştum sancıları başlayınca. En son ne zaman doktora gittin? Ultrasondan bakmayınca tecrübeli ebe değilsek anlayamayız heralde
Sanki kafası asagi donuk vücudu bacakları yukarı tarafta gibi geliyor ama çok oynadığı için anlamıyorm. Çünkü hareket edince karnım yukseliyri iniyor. Geçen hafta gittim pazartesi, bunhafta da sali gideceğim

Ayyy ne gereksiz bir tartışma ve uzatma olmuş herkesin acı eşiği farklı .Yapan doktor un bile önemi var diyorlar sezeryanda. Valla benim o bahsettiğim ağrı dışında çok memnunum. 1.günün akşamından beri ayaktayım 3.günden beri evde annem olmasına rağmen çamaşır atıp ütü yapıyorum bebekle sürekli ilgileniyorum yapma dedikleri halde toz aldim geven viledayla evi sildim .Ben çok miz miz biri olmama rağmen ilk günü 2 kat bile yürümedim neyse kendimi nazarlamiyim maşallah sübhanallah
Bastan sirasiyla ameliyattan önce, ameliyattam sonra ilk kendi başına yürüyüş ve 2 kişi gittiğimiz yerden 3 kişi olarak ayrilisimiz

Eklentiler

• 20201108_000444.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 100
  • 20201108_000357.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 102
  • 20201108_000525.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 126
Masallah canım sana

Şu doktorun tavsiye ettiği EDS yöntemi beni mutlu etti inş sütüm artar .Daha bi huzurluyum

Doktor söylemedi mi doğum pozisyonu almış ya da ters duruyor diye. Benim döndüğünden beri karnımın üst tarafı daha topçik dolgun duruyor. Hani popo ayaklar üst üste biniyor ya o yüzden kafası aşağıdaysa karnın yukarısı daha şişik dolgun duruyor ve kaburgalara baskıyı hissediyorum hareket ettiğinde.

Yok canım bisey demedi, pozisyon alsa söylerdi heralde. Hiç öyle düşünmemiştin ama bi iki gundur farklı geliyo hareketleri neyse vakalarım kontrolde sorarım olmazsa

Çekildi temiz cikti diolar ama sanirim epilepsi tarzi bisey kalacakms kesin epilepsi de demiyolar ama oyle bi ilacla nobetlerini engellemisler
canım hiç üzülme epilepsi çözülmeyen bir problem değil biz 3 senedir tedavi görüyoruz. 3 yaşında çıktı ilk anlamadılar ataklar tekrar etti kuzum uzun süre bilinçsiz kaldı ama doğru doktor ve tedaviyle geçmek üzere şu an binlerce şükürler olsun.

Ya bebekken de oluyomuydu ataklari sonradan mi oldu acaba. Bize de tam epilepsi demiolar da anti epileptik ilacla nobetleri engelleniyo diyolar nobet dedigi de kasilma gibi biseymis sanirim

Yok canım bisey demedi, pozisyon alsa söylerdi heralde. Hiç öyle düşünmemiştin ama bi iki gundur farklı geliyo hareketleri neyse vakalarım kontrolde sorarım olmazsa
Dönmemesi anormal olan o yüzden dönmemiş olsa söylerdi muhakkak hala dönmedi sezaryen olabilir diye. Dönmüştür bence herşey yolunda diye söylememiştir. Ay bi doğursak da şu meme süt sorunlarına geçsek

Bu konuda tartışmak cok gereksiz bence bosuna birbirinizi kırıp döküyorsunuz.Bebeklerimizi sağlikla kucagimiza alalımda normal yada sezaryen ne fark eder.Önceden dogumlarda bebekler hep ölüyormuş eski insanlara bakın muhakkak çocuklarından biri ölu dogum.Tıbbin gelişmemesi vs.alternatif olarak ozamanlarda sezaryen olsaydı bebek ölümleri okadar cok olmazdı belki.Misal benim ilk dogumumda erken oldu suyum geldi acılma olmayinca suda azalınca mecburen sezaryene aldılar.sonucta bebeğimi saglikla kucagima aldım.önemli olanda bu degilmi.o an sezaryenmi normalmi diye düşünmüyorsunuz.Allahim bebegim saglikla dogsun diyorsunuz.İki dogum şeklide iyikide var bence.Gerisi Annenin kararına ve doktoruna güvenine şartlara kalmış.Allah hepimize hayırlı dogumlar nasip etsin.

Canım seni neden erkenden sezeryana almışlardı sancınmı cıkmıştı hatırlayamadım. Umarım tez zamanda saglıgına kavuşur bebeğin

Bende pazartesi gideceğim dr artık 3 günde 1 gidiyorum zaten hayırlısı olsun o zaman ben hurmada yiyemiyorum bakalım sıcak su banyosu yapın diyen var onu bi denicem sağlıkla gelsinler inş

Canım seni neden erkenden sezeryana almışlardı sancınmı cıkmıştı hatırlayamadım. Umarım tez zamanda saglıgına kavuşur bebeğin
Sancim çıkmıyordu nst de. Agrim vardi nasil anlatabilirm bilmiorm. Boyle oturunca ayaktaykn yatarken surekli bi agri bebek sertlesio karnim yamuluyo flm degisik biseydi yani. Doktor cikmak icin baski yapio dedi bide ters pozisyonda olduğu icin ayaklarıyla mi itiyordu napiyosa anlamadm tam

Ya bebekken de oluyomuydu ataklari sonradan mi oldu acaba. Bize de tam epilepsi demiolar da anti epileptik ilacla nobetleri engelleniyo diyolar nobet dedigi de kasilma gibi biseymis sanirim
canım epilepsi dediğimiz şey zaten beyindeki elektriklenme gibi bir şey. şu an tahmin ediyorlardır doğumda oluşan sorundan dolayı. evet kasılma, kilitlenme vs oluyor. küçük yaşta çok tehlikeli değil ve geçiyor Allahın izniyle. büyük yaşta çıkarsa sorun. bu sara nöbetleri filan geçiren yetişkinler riskli işte. ama kalırsa bile hiç korkma. doktorumuz bize şey demişti, doğum normal mi? bir anomali oldu mu doğum esnasında yok dedik. sonra öğrendim ki kuzenim küçükken geçirmiş, genetikmiş maalesef. ama geçmiş onun da 7 yaşında filan. teyzem içtiği ilaca kadar söyledi. ilacı geçene kadar düzenli kullanıyorsun. biz 3 senedir kullanıyoruz ilaç kullandığın sürece sıfır atak Allahın izniyle. çok şükür 2.5 senedir atağımız yok. ama saatli bir şekilde her gün ilacımız var. kontrollerimiz 3 ayda birdi. 6 aya çıktı, şimdi senede bir. çok şükür seneye yaz bitireceğiz dedi doktor ilacı da. geçecek yani az kaldı diye şükrediyoruz bizde. çaresi olmayan bir durum değil, sakın sakın üzme canını. bizim bebekken başlamadı ama bebekken başlayan bir tanıdığın sayesinde bulduk doktorumuzu. o bebeği de tedavi etti hatta. ağır epilepsiydi bebek şu an çok iyi

Canımcım Wendycim
Sen canını sıkma kim ne anlamak istiyorsa anlasın Bence hamilelik doğum o kadar Farklı bi olay ki herkeste Farklı seyreder herkesin parmak izi nasıl farklıysa bedeninde ağrı eşiğide tüm hücreleri de farkıdır.herkes her durumu aynı yaşayacak diye birşey yok ben ilk günden beri burdayım gayet güzel insanlar tanıdım güzel bilgiler aldım en azından karşımda canlı kanlı örnekler vardı ve buradaki herkesi çok sevdim ben son demlere gelmişken kimse kimseyi üzmesin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…