- 25 Nisan 2020
- 1.991
- 2.791
- 63
- 36
Maşallah canım toparlıyorÇook şükür canım 1 kilo 700 gram olduk inşallah az kaldı 2 kilo olunca bi sorun olmazsa taburcu olucak bi hafta 10 güne inşallah siz nasılsınız
Canım inş toparlayacak ve evine geldiğinde sana ihtiyacı olacak sen güçlü ol kendini toparla taburcu olana kadar ki yanında olduğunda herşeyine yetişebil.Insallah valla artik dayancak gucum kalmadi guclu durmaya çalışıyorum ama ne kdr daha dayanirim bilmiyorum
Çok şükür canım mr temiz çıksın da gerisi hallolur inşallah zamanla. Belki o bile kalıcı olmaz.Çekildi temiz cikti diolar ama sanirim epilepsi tarzi bisey kalacakms kesin epilepsi de demiyolar ama oyle bi ilacla nobetlerini engellemisler
Lütfen morelini bu şekilde bozma hamilesin sen asla kötü bir ithamda bulunmadın aksine fikrini söyledin. Ve burda açık açık konuşmak çok önemli hele ki doğum şekli hakında bilgi toplamak çok önemli.Ağzına sağlık gerçekten.
Görüyosun ben normal mi sezaryen mi tartışması da yapmadım.
1 hafta önce falan benim durumumda hangi doğum şekli daha iyi olur diye fikir istedim artılarını eksilerini çekincelerimi yazarak. Hemen "konuşmuyoruz bunları!" diye tepki aldım.
Bugün de bir arkadaş kasım annelerindeki sezaryen oranının yüksekliğiyle alakalı yazınca oradan konu açıldı ben de doktorların şahsi çıkarları için normal doğum isteyenleri manipüle ettiğini ve sezaryen yapanların abartılı konforlu anlatımlardan dolayı oranın yükseldiğinden bahsettim kısaca. Ama her forumda olduğu gibi ben normal doğum yanlısı ve sezaryeni kötüleyen insan oldum. Ki kaç kere dedim çarşamba sezaryen randevum var diye.
Öyle bi boyuta geldi ki olay fanatizme dönüştü artık ve sezaryen oranı yükseldikçe normal doğumu riskli diye empoze ettirmeyi başardılar. Artık normal doğum yapan cahil ve bebeğini riske atan anne oldu.
Ve şu konuda çok haklısın normal doğumla alakalı kötü anıların anlatılmasına kimsenin sesi çıkmıyor ama sezaryeni en ufak bi sorgula, konuş hemen atarlanıp susturmaya çalışıyorlar ve konuştuğumuz için kızmayı da kendilerine hak görüyorlar.
Belki de bizim problemimiz budur millet olarak. Konuşmaktan kaçmak gerçekleri görmezden gelince yok olduğuna inanmak.
Canım boşverin, takılmayalım böyle şeylere. Herkes düşündüğünü söyleyebilir önemli olan saygı çerçevesinde bazimiz logusa bazımız hamile psikolojik olarak cok farklı ve zorlu süreçteyiz. Ben kendi adıma en azından burda bu süreçte sıkıntılarımı sorunlarımı sizinle paylaşmaktan dertleşmekten çok keyif alıyorum.Off okudum ama bugünkü muhabbet çok gerici ve sıkıcı olmuş, kimse sezaryeni övdü diye gidip koşa koşa sezaryen olmuyoruz ya da normal iyiymiş diye doktora karşı gelmiyoruz, Pandemi dönemindeyiz ve böyle bi dönemde doktorlarında risk almak istememesi normal belki de.
Listeyi de tuttuğuma da tutacağıma da pişman oldum valla, yok sezaryen fazla yok övdünüz yok yaşan söylediniz. kim nasıl doğum yapmış olursa olsun herkes sağlıkla alsın da kucağına önemli olan o ya.
çok merak eden sorup öğreniyor zaten, yine tüm doktorlar tü kaka, sezaryenci, devlet kötü özel harika bilmem ne.. öf ne çok biliyoruz maşallah.
Çoğumuz ya doğuma günler kalayız ya da lohusa. kimsenin kimseyi kırmaya hakkı yok bence.
listeyi de siliyorum, isteyen arkadaş varsa kazen’e mesaj atıp konuyu devralabilir, oradan devam edebilir, lohusa halimizle bi de trip çekiyoruz sanki ya
Ya hassas mıyız neyiz birazlohusalık diyelim bende çocuk dr unun sekreterini fırçaladım
Amann bosver canim bu zamana kadar cok kendini bilmez ortaligi karistirmaya calisan geldi gectiOff okudum ama bugünkü muhabbet çok gerici ve sıkıcı olmuş, kimse sezaryeni övdü diye gidip koşa koşa sezaryen olmuyoruz ya da normal iyiymiş diye doktora karşı gelmiyoruz, Pandemi dönemindeyiz ve böyle bi dönemde doktorlarında risk almak istememesi normal belki de.
Listeyi de tuttuğuma da tutacağıma da pişman oldum valla, yok sezaryen fazla yok övdünüz yok yalan söylediniz. kim nasıl doğum yapmış olursa olsun herkes sağlıkla alsın da kucağına önemli olan o ya.
çok merak eden sorup öğreniyor zaten, yine tüm doktorlar tü kaka, sezaryenci, devlet kötü özel harika bilmem ne.. öf ne çok biliyoruz maşallah.
Çoğumuz ya doğuma günler kalayız ya da lohusa. kimsenin kimseyi kırmaya hakkı yok bence.
listeyi de siliyorum, isteyen arkadaş varsa kazen’e mesaj atıp konuyu devralabilir, oradan devam edebilir, lohusa halimizle bi de trip çekiyoruz sanki ya
O da haketmis yani anne sütümü önemli obez bir bebek büyütmek mi töbe yarabbim iyi yapmıssın kızarak haklısın canımYooo valla hiç hassas değilim bana diyor ki ben bu bebeği bugunnden yarına kadar istersen 200 gr bile aldırabilirsin çok basit anne sütü yoksa mama var diyor .Şuan en son duymak isteyeceğim şey dedim
Su gelmedende doğum başlayabilir sadece su gelip sancı olmadanda doğum başlayabilirEveeeeeetttt kızlar konuyu mu değiştirsek
kızlar acaba bebek mekonyumunu doğmadan yapar mı? Su gelmeden doğum başlar mı? Tecrübeliler siz nasıl deneyimlediniz ?
Eeee napcaaaazzzSu gelmedende doğum başlayabilir sadece su gelip sancı olmadanda doğum başlayabilir
Bende senin gibiyim vücudumu dinliyorum resmen dedektif olmuşumEeee napcaaaazzzooof galiba bunlar hep sabırsızlıktan
Yok canım moralimi bozmuyorum. Saygı çerçevesinde istediğimi sorup-yazıp-konuşabileceğimi bir kaç "KENDİNİ BİLMEZ" e öğretmiş olmak bana yeterLütfen morelini bu şekilde bozma hamilesin sen asla kötü bir ithamda bulunmadın aksine fikrini söyledin. Ve burda açık açık konuşmak çok önemli hele ki doğum şekli hakında bilgi toplamak çok önemli.
Odadan çıkınca zırıl zırıl ağladım ama sanırım sinirlerim boşaldıO da haketmis yani anne sütümü önemli obez bir bebek büyütmek mi töbe yarabbim iyi yapmıssın kızarak haklısın canım
O normal bende çok hirslaninca öyle oluyorumOdadan çıkınca zırıl zırıl ağladım ama sanırım sinirlerim boşaldı☺
Sütün zmanla geleck canım inan herşey beyinde bitiyor beyin emir verck sütünün gelmesi artması için sen bilinç altından şu sütüm gelmiyor yetmiyor düşünceyi sil inşanlah bir an önce gelir artar sütünOdadan çıkınca zırıl zırıl ağladım ama sanırım sinirlerim boşaldı☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?