2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Çook şükür canım 1 kilo 700 gram olduk inşallah az kaldı 2 kilo olunca bi sorun olmazsa taburcu olucak bi hafta 10 güne inşallah siz nasılsınız
Maşallah canım toparlıyor bizim minnoşların ablası formumuzun umudu miniğin sağ Salim taburcu olur inş
Biz bekliyoruz hala doğumu bizim hanımın da gelmeye niyeti yok gibi

Insallah valla artik dayancak gucum kalmadi guclu durmaya çalışıyorum ama ne kdr daha dayanirim bilmiyorum
Canım inş toparlayacak ve evine geldiğinde sana ihtiyacı olacak sen güçlü ol kendini toparla taburcu olana kadar ki yanında olduğunda herşeyine yetişebil.
rabbim şifa versin inş iyi olacak dualarımdasın

Çekildi temiz cikti diolar ama sanirim epilepsi tarzi bisey kalacakms kesin epilepsi de demiyolar ama oyle bi ilacla nobetlerini engellemisler
Çok şükür canım mr temiz çıksın da gerisi hallolur inşallah zamanla. Belki o bile kalıcı olmaz.

Lütfen morelini bu şekilde bozma hamilesin sen asla kötü bir ithamda bulunmadın aksine fikrini söyledin. Ve burda açık açık konuşmak çok önemli hele ki doğum şekli hakında bilgi toplamak çok önemli.

Off okudum ama bugünkü muhabbet çok gerici ve sıkıcı olmuş, kimse sezaryeni övdü diye gidip koşa koşa sezaryen olmuyoruz ya da normal iyiymiş diye doktora karşı gelmiyoruz, Pandemi dönemindeyiz ve böyle bi dönemde doktorlarında risk almak istememesi normal belki de.

Listeyi de tuttuğuma da tutacağıma da pişman oldum valla, yok sezaryen fazla yok övdünüz yok yalan söylediniz. kim nasıl doğum yapmış olursa olsun herkes sağlıkla alsın da kucağına önemli olan o ya.

çok merak eden sorup öğreniyor zaten, yine tüm doktorlar tü kaka, sezaryenci, devlet kötü özel harika bilmem ne.. öf ne çok biliyoruz maşallah.

Çoğumuz ya doğuma günler kalayız ya da lohusa. kimsenin kimseyi kırmaya hakkı yok bence.

listeyi de siliyorum, isteyen arkadaş varsa kazen’e mesaj atıp konuyu devralabilir, oradan devam edebilir, lohusa halimizle bi de trip çekiyoruz sanki ya

Canım boşverin, takılmayalım böyle şeylere. Herkes düşündüğünü söyleyebilir önemli olan saygı çerçevesinde bazimiz logusa bazımız hamile psikolojik olarak cok farklı ve zorlu süreçteyiz. Ben kendi adıma en azından burda bu süreçte sıkıntılarımı sorunlarımı sizinle paylaşmaktan dertleşmekten çok keyif alıyorum.

Yooo valla hiç hassas değilim bana diyor ki ben bu bebeği bugunnden yarına kadar istersen 200 gr bile aldırabilirsin çok basit anne sütü yoksa mama var diyor .Şuan en son duymak isteyeceğim şey dedim
Ya hassas mıyız neyiz birazlohusalık diyelim bende çocuk dr unun sekreterini fırçaladım

Amann bosver canim bu zamana kadar cok kendini bilmez ortaligi karistirmaya calisan geldi gecti isteyen istedigi gibi dogursun saglikla kavussunda gerisi boş dedigin gibi

Yooo valla hiç hassas değilim bana diyor ki ben bu bebeği bugunnden yarına kadar istersen 200 gr bile aldırabilirsin çok basit anne sütü yoksa mama var diyor .Şuan en son duymak isteyeceğim şey dedim
O da haketmis yani anne sütümü önemli obez bir bebek büyütmek mi töbe yarabbim iyi yapmıssın kızarak haklısın canım

Eveeeeeetttt kızlar konuyu mu değiştirsek

kızlar acaba bebek mekonyumunu doğmadan yapar mı? Su gelmeden doğum başlar mı? Tecrübeliler siz nasıl deneyimlediniz ?

Eveeeeeetttt kızlar konuyu mu değiştirsek

kızlar acaba bebek mekonyumunu doğmadan yapar mı? Su gelmeden doğum başlar mı? Tecrübeliler siz nasıl deneyimlediniz ?
Su gelmedende doğum başlayabilir sadece su gelip sancı olmadanda doğum başlayabilir

Eeee napcaaaazzz ooof galiba bunlar hep sabırsızlıktan
Bende senin gibiyim vücudumu dinliyorum resmen dedektif olmuşum bu ne sabırsızlık diyorum kendime

Yok canım moralimi bozmuyorum. Saygı çerçevesinde istediğimi sorup-yazıp-konuşabileceğimi bir kaç "KENDİNİ BİLMEZ" e öğretmiş olmak bana yeter

Odadan çıkınca zırıl zırıl ağladım ama sanırım sinirlerim boşaldı
Sütün zmanla geleck canım inan herşey beyinde bitiyor beyin emir verck sütünün gelmesi artması için sen bilinç altından şu sütüm gelmiyor yetmiyor düşünceyi sil inşanlah bir an önce gelir artar sütün sen buna odaklan demekki daha zamanı var

Ya kızlar bişey sorcam ben normalde magnet düşünmüyordum amma lakin hatıra sonuçta yaptırmaya karar verdim en yakinlarimda hatira bulunsun istedim var mı yaptıran memnun kalan tavsiye verebileceginiz biryer

Benim bebek karnımda sürekli hareket edip Duruyo yatay olarak, 37. Haftaya geldik hala dönmedi. Gerçi kaşıklarımda da agrilar başladı ama dönüp dönmediğini anlayabiliyor miyiz? Ben eskiden elini ayağını anlardım ama şimdi de pek anlamıyorum. Yeri çok dar hareket ettikçe canım acımaya başladı iyice. Donme ihtimali var mi doktorumda bisey demedi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…