2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Simdi baktim da bnm yavru da da bundan takili cikarsnlar da emsin die dua ediyorm. Denemiycem bi yontem sanirm bu
Sütüm az olunca mecbur deniyorum canım amaçim biberona alışmasın kaşıkla veriyordum 60 cc vermek işkenceydi yarısı akiyordu zaten ağzından bu iyi oldu benim için. Inşallah bol bol sütün olurda hiç uğraşma gereği duymazsın

Ya arkadaslar gece 3te wc ye diye uyandım camasirim ıslaktı bir elin ayası kadar diyim pijamamda aynı sekilde idrar kaçırdim heralde dedim degisip yattım 4te yine aynı sekilde uyandım.idrarmi kaciriyorum suyummu geldianlamadım.yatmadan öncede ayva yerken bogazima kactı öksür öksür bi hal oldum cikarcam diye zorladım ondanmı oldu anlamadım ben.(benim onceki hamileligimdede suyum gelmisti ama uykuda yine ama yataga falan gecmişti ve ertesi sabahda sızıntı seklinde devam etmisti).Bunda gercekten anlamadım idrarmi sumu sabahi bekliyim dimi suyum geldiyse çamaşırım yine ıslanır zaten

Suyun gelmiş gibi duruyor canım bence sabah doktoruna haber ver eğer bittiyse daha gelmez zaten

Doğumum 14 Kasım 10 kasımda gelmesin lütfen
Suyun gelmiş gibi duruyor canım bence sabah doktoruna haber ver eğer bittiyse daha gelmez zaten
Cevap yazdıgın icin cok tesekür ederim.Ya inşallah suyum gelmemistir Cumartesi dogumum.10 kasimda gelsin istememinşallah idrardır.Biraz günün agarmasıni bekliyim saat 9 falan devam etmesse bebegin suyu degildir zaten dimi çünkü o sızıntı seklinde az azda olsa sürekli geliyor.idrar gibi tutamiyorsunda.

Ben hast gittiğimde sadece kafa kısmında su kalmıştı canım sızıntıyı doktor ben bike anlayamam dedi gece idrardan sonra geldi benin çiş sanmıştım ondan sonra kupkuruydum hast ped gibi bisey takip 30 dk yürüdüm pembe bi peddi maviye sonerse suyun gekiyor demisti hakketende mavu okdu ertesi gun sezeryanda dontor damla su kalmamis demisti.insallah değil-dir ama son haftalarda temkinli olmakta fayda var sabah sen hastaya git hem daha 10 kasima çok var Bugün 8 i pazartesi 9 u ayın su bitmişse 2 gün beklemezler canım

EDS yöntemini nasıl yaptın canım bem de aldım ama beceremedim bir türlü
Uygun bi biberon aldim ben şu şekilde yaptık kapakta ufak bi delik vardı ordan geçirdik ağza gelen katater memenin üst kısmına gelsin yoksa çekim gücü olmuyor memenin üstüne de bi bant yapıştırıyoruz 1 dk içinde bitiyor mama .Bazı videolarda biberon memesini minicik kesip içinden geçirene var canim akma dersi yok düşerse d3 yere dökülmez. Yanında biri varsa omuz hizanda tutsun yoksa emzirme sütyeninin ortasına da biberonu yerleştirebilirsin.Katateri her seferinde atmıyorum şırıngaya su doldurup içine sıkıp temizliyorum

Eklentiler

• 20201108_052748.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 44
Ben de ucuna şırınga bağlayarak yapmıştım canım ama daha çok bebeğin ağzına vermekte başarısız oldum

Şuana kadar tekrar ıslaklık olmadı.Eşimde tekrar gelmediyse niye panik yapiyorsun doktoru aricaksin hastaneye yonlendircek virüste bisey yoksa bosuna gitcez diyor.eczanede satiliyor sanirim o renkli kagitlardan nöbetci eczaneden alıp yapsam evde o kagittan anlasilir zaten eczanede satiliyor demisti burda birisi sanki pazartesi kontrolum var zaten.off pazar olmasa dr umu arayip hemen giderim muayenehanesine ama.pazar kapalı oluyor.arasam hastaneye yonlendirir.viruste bisey yoksa hastneye gitmek istemiyorum.bi taraftanda her ihtimale karşı doktoruna bilgi ver diyor.

Günaydın kızlar

Namaza kalktığımda nişanımın geldiğini gördüm çok heyecanlıyım acaba doğum ne zaman gelir içim içime sığmıyor
Aralık annelerinde 3 gün içinde suyu gelip doğurdu bir arkadaş. Ama kişiye göre farklılık gösterio sanırım. Hayırlı doğumlar, bir avazda kurtulun inşallah

Aralık annelerinde 3 gün içinde suyu gelip doğurdu bir arkadaş. Ama kişiye göre farklılık gösterio sanırım. Hayırlı doğumlar, bir avazda kurtulun inşallah
Evet 3 saatte gelen de varmış 3 günde gelen de bir haftayı bulan da hayırlısıyla kavuşalım evlatlarımıza inşallah

Canım takılma lütfen ya ne güzel listemiz vardı takip ediyorduk. Heralde doğum şekli kısmı en az dikkat çeken yeriydi yani. Bebişlerin adına bakıyorduk, kilosuna, haftasına vs...

Kimse burada sezaryen ya da normal doğum övmedi. Sadece istenen şey şuydu; eğer kötü bir yaşanmışlık varsa anlatılmasındı. Bu normal doğum için de geçerliydi, sezaryen için de.

Saat 3ten beri uyku yok.Mesaj attim doktoruma bakalım ne diyecek.önemsemesen ayrı dert ya bebegin suyuysa diyorsun.ben söyliyimde idrar olsun önemsiz birsey olsun icim rahat eder en azindan.idrarmiydi bebegin suyumuydu diye düşünmekten iyidir

Ben sordum almıyoruz dediler canım, yoksa ameliyathanenin sterilazyonunu sağlamak çok güç olurmuş covid olduğu için. Ben iki pijama koydum. Yeterli olur. Hangisi ile rahat edeceksen onu alırsın.
Çok fark etmiyor bence gecelik ya da pijama.

Ped gibi vir şey var sanırım anlamak için ya, acile öi gitsen bugün bi

Kimse burada sezaryen ya da normal doğum övmedi. Sadece istenen şey şuydu; eğer kötü bir yaşanmışlık varsa anlatılmasındı. Bu normal doğum için de geçerliydi, sezaryen için de.
Kesinlikle derdim buydu kotu doğum hikayesi duymamak. Sezaryen ya da normal için su iyi bu iyi demedim bile. Birden sezaryen oven koruyan kisi oldum. Belki bugun normal doğurcam belki yarin sezaryen allah bilir sadece kotu hikayeler duymak son saatlerindeki bir kadını ne kadar irrite eder düşünmek bu kadar zor mu anlamadim. Bir de daha önceden biliyormus sanirim bu konuyu konusmayi tercih etmediğmizi. Bu kadar kotu hikayeleri duyup kendini hazırlamak istiyorsa eksi sözlüğe ya da herhangi bir başlığa ya da google a sezaryen/kotu sezaryen yazıp bakabilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…