- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Sütüm az olunca mecbur deniyorum canım amaçim biberona alışmasın kaşıkla veriyordum 60 cc vermek işkenceydi yarısı akiyordu zaten ağzından bu iyi oldu benim için. Inşallah bol bol sütün olurda hiç uğraşma gereği duymazsınSimdi baktim da bnm yavru da da bundan takili cikarsnlar da emsin die dua ediyorm. Denemiycem bi yontem sanirm bu
Suyun gelmiş gibi duruyor canım bence sabah doktoruna haber ver eğer bittiyse daha gelmez zatenYa arkadaslar gece 3te wc ye diye uyandım camasirim ıslaktı bir elin ayası kadar diyim pijamamda aynı sekilde idrar kaçırdim heralde dedim degisip yattım 4te yine aynı sekilde uyandım.idrarmi kaciriyorum suyummu geldianlamadım.yatmadan öncede ayva yerken bogazima kactı öksür öksür bi hal oldum cikarcam diye zorladım ondanmı oldu anlamadım ben.(benim onceki hamileligimdede suyum gelmisti ama uykuda yine ama yataga falan gecmişti ve ertesi sabahda sızıntı seklinde devam etmisti).Bunda gercekten anlamadım idrarmi sumu sabahi bekliyim dimi suyum geldiyse çamaşırım yine ıslanır zaten
Cevap yazdıgın icin cok tesekür ederim.Ya inşallah suyum gelmemistir Cumartesi dogumum.10 kasimda gelsin istememSuyun gelmiş gibi duruyor canım bence sabah doktoruna haber ver eğer bittiyse daha gelmez zaten
Ben hast gittiğimde sadece kafa kısmında su kalmıştı canım sızıntıyı doktor ben bike anlayamam dedi gece idrardan sonra geldi benin çiş sanmıştım ondan sonra kupkuruydum hast ped gibi bisey takip 30 dk yürüdüm pembe bi peddi maviye sonerse suyun gekiyor demisti hakketende mavu okdu ertesi gun sezeryanda dontor damla su kalmamis demisti.insallah değil-dir ama son haftalarda temkinli olmakta fayda var sabah sen hastaya git hem daha 10 kasima çok varDoğumum 14 Kasım 10 kasımda gelmesin lütfen
Cevap yazdıgın icin cok tesekür ederim.Ya inşallah suyum gelmemistir Cumartesi dogumum.10 kasimda gelsin istememinşallah idrardır.Biraz günün agarmasıni bekliyim saat 9 falan devam etmesse bebegin suyu degildir zaten dimi çünkü o sızıntı seklinde az azda olsa sürekli geliyor.idrar gibi tutamiyorsunda.
Uygun bi biberon aldim ben şu şekilde yaptık kapakta ufak bi delik vardı ordan geçirdik ağza gelen katater memenin üst kısmına gelsin yoksa çekim gücü olmuyor memenin üstüne de bi bant yapıştırıyoruz 1 dk içinde bitiyor mama .Bazı videolarda biberon memesini minicik kesip içinden geçirene var canim akma dersi yok düşerse d3 yere dökülmez. Yanında biri varsa omuz hizanda tutsun yoksa emzirme sütyeninin ortasına da biberonu yerleştirebilirsin.Katateri her seferinde atmıyorum şırıngaya su doldurup içine sıkıp temizliyorumEDS yöntemini nasıl yaptın canım bem de aldım ama beceremedim bir türlü
Ben de ucuna şırınga bağlayarak yapmıştım canım ama daha çok bebeğin ağzına vermekte başarısız oldumUygun bi biberon aldim ben şu şekilde yaptık kapakta ufak bi delik vardı ordan geçirdik ağza gelen katater memenin üst kısmına gelsin yoksa çekim gücü olmuyor memenin üstüne de bi bant yapıştırıyoruz 1 dk içinde bitiyor mama .Bazı videolarda biberon memesini minicik kesip içinden geçirene var canim akma dersi yok düşerse d3 yere dökülmez. Yanında biri varsa omuz hizanda tutsun yoksa emzirme sütyeninin ortasına da biberonu yerleştirebilirsin.Katateri her seferinde atmıyorum şırıngaya su doldurup içine sıkıp temizliyorum
Şuana kadar tekrar ıslaklık olmadı.Eşimde tekrar gelmediyse niye panik yapiyorsun doktoru aricaksin hastaneye yonlendircek virüste bisey yoksa bosuna gitcez diyor.eczanede satiliyor sanirim o renkli kagitlardan nöbetci eczaneden alıp yapsam evde o kagittan anlasilir zaten eczanede satiliyor demisti burda birisi sanki pazartesi kontrolum var zaten.off pazar olmasa dr umu arayip hemen giderim muayenehanesine ama.pazar kapalı oluyor.arasam hastaneye yonlendirir.viruste bisey yoksa hastneye gitmek istemiyorum.bi taraftanda her ihtimale karşı doktoruna bilgi ver diyor.Ben hast gittiğimde sadece kafa kısmında su kalmıştı canım sızıntıyı doktor ben bike anlayamam dedi gece idrardan sonra geldi benin çiş sanmıştım ondan sonra kupkuruydum hast ped gibi bisey takip 30 dk yürüdüm pembe bi peddi maviye sonerse suyun gekiyor demisti hakketende mavu okdu ertesi gun sezeryanda dontor damla su kalmamis demisti.insallah değil-dir ama son haftalarda temkinli olmakta fayda var sabah sen hastaya git hem daha 10 kasima çok varBugün 8 i pazartesi 9 u ayın su bitmişse 2 gün beklemezler canım
Aralık annelerinde 3 gün içinde suyu gelip doğurdu bir arkadaş. Ama kişiye göre farklılık gösterio sanırım. Hayırlı doğumlar, bir avazda kurtulun inşallahGünaydın kızlar
Namaza kalktığımda nişanımın geldiğini gördüm çok heyecanlıyım acaba doğum ne zaman gelir içim içime sığmıyor
Evet 3 saatte gelen de varmış 3 günde gelen de bir haftayı bulan da hayırlısıyla kavuşalım evlatlarımıza inşallahAralık annelerinde 3 gün içinde suyu gelip doğurdu bir arkadaş. Ama kişiye göre farklılık gösterio sanırım. Hayırlı doğumlar, bir avazda kurtulun inşallah
Canım takılma lütfen ya ne güzel listemiz vardı takip ediyorduk. Heralde doğum şekli kısmı en az dikkat çeken yeriydi yani. Bebişlerin adına bakıyorduk, kilosuna, haftasına vs...Off okudum ama bugünkü muhabbet çok gerici ve sıkıcı olmuş, kimse sezaryeni övdü diye gidip koşa koşa sezaryen olmuyoruz ya da normal iyiymiş diye doktora karşı gelmiyoruz, Pandemi dönemindeyiz ve böyle bi dönemde doktorlarında risk almak istememesi normal belki de.
Listeyi de tuttuğuma da tutacağıma da pişman oldum valla, yok sezaryen fazla yok övdünüz yok yalan söylediniz. kim nasıl doğum yapmış olursa olsun herkes sağlıkla alsın da kucağına önemli olan o ya.
çok merak eden sorup öğreniyor zaten, yine tüm doktorlar tü kaka, sezaryenci, devlet kötü özel harika bilmem ne.. öf ne çok biliyoruz maşallah.
Çoğumuz ya doğuma günler kalayız ya da lohusa. kimsenin kimseyi kırmaya hakkı yok bence.
listeyi de siliyorum, isteyen arkadaş varsa kazen’e mesaj atıp konuyu devralabilir, oradan devam edebilir, lohusa halimizle bi de trip çekiyoruz sanki ya
Ben sordum almıyoruz dediler canım, yoksa ameliyathanenin sterilazyonunu sağlamak çok güç olurmuş covid olduğu için. Ben iki pijama koydum. Yeterli olur. Hangisi ile rahat edeceksen onu alırsın.Sezeryan olan annelerimiz yanınıza eşinizi aldılarmı ameliyathaneye
Birde 1 gece kalmak için 1 gecelik 1 pijama yetermi yoksa ikiside gecelikmi olmalı. Kaygı bozuklugu problemim var cok heyecanlym umarm güzelce atlatırım bu serüveni
Ped gibi vir şey var sanırım anlamak için ya, acile öi gitsen bugün biYa arkadaslar gece 3te wc ye diye uyandım camasirim ıslaktı bir elin ayası kadar diyim pijamamda aynı sekilde idrar kaçırdim heralde dedim degisip yattım 4te yine aynı sekilde uyandım.idrarmi kaciriyorum suyummu geldianlamadım.yatmadan öncede ayva yerken bogazima kactı öksür öksür bi hal oldum cikarcam diye zorladım ondanmı oldu anlamadım ben.(benim onceki hamileligimdede suyum gelmisti ama uykuda yine ama yataga falan gecmişti ve ertesi sabahda sızıntı seklinde devam etmisti).Bunda gercekten anlamadım idrarmi sumu sabahi bekliyim dimi suyum geldiyse çamaşırım yine ıslanır zaten
Gözün aydın canım nişan gelince hemen başlamayabilir ama yakındır :)Günaydın kızlar
Namaza kalktığımda nişanımın geldiğini gördüm çok heyecanlıyım acaba doğum ne zaman gelir içim içime sığmıyor
Kesinlikle derdim buydu kotu doğum hikayesi duymamak. Sezaryen ya da normal için su iyi bu iyi demedim bile. Birden sezaryen oven koruyan kisi oldum. Belki bugun normal doğurcam belki yarin sezaryen allah bilir sadece kotu hikayeler duymak son saatlerindeki bir kadını ne kadar irrite eder düşünmek bu kadar zor mu anlamadim. Bir de daha önceden biliyormus sanirim bu konuyu konusmayi tercih etmediğmizi. Bu kadar kotu hikayeleri duyup kendini hazırlamak istiyorsa eksi sözlüğe ya da herhangi bir başlığa ya da google a sezaryen/kotu sezaryen yazıp bakabilirdi.Kimse burada sezaryen ya da normal doğum övmedi. Sadece istenen şey şuydu; eğer kötü bir yaşanmışlık varsa anlatılmasındı. Bu normal doğum için de geçerliydi, sezaryen için de.
Doktora mesaj attım yönlendirir heralde.Sürekli camasirimi kontrol ediyorum.Ped gibi vir şey var sanırım anlamak için ya, acile öi gitsen bugün bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?